Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most ami idegesit hogy tegnap lementem vmi macskaköves szaron és azota az alapjáratom elszállt gáz nélkül leáll annyira kicsi az alapjárt.. sajnos sehogy nem talalom a karburátort 😄
és mondták h nem ajánlják!
amúgy meg ha nagyon el akarják lopni, el is fogják...megoldja a nem fehér nép...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
van egün egy ien riasztó motorba lehet veszek egy olyat vagy még azon gondolkoztam hogy berakatok ien pár ezer ft-os barkácsáruhazba beszerezhetõ ajtóra riasztót aztan aki olyan menne be aki nem tudja a kodot beriasztana a fenébe . meg még gondolkoztam a tárcsafékzáron is de azon az elven vagyok ha valaki elakarja lopni nagyon és letudja vágni azt a bazi nagy lezárot akkor azt is leszedni meg ugy a megemelés igy egy szempont.. szoval nem tudom hogy legyen 100%os a biztonság.. ez pedig nekem tõbbet jelent mint holmi tuning. aki tud vmi jót ossza meg velem légyszives.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
2003
aerox
6000km
megkimélt
full gyári
mire figyeljek mikor kiprobálom? 250 000-ért adja az emberke szerintete megprobáljak alkudni ?
Vételnél próbáld ki a mocit! És nézd meg jól a kaszniját, hogy ne legyenek rajta repedés nyomok, mert az korábbi törésre utalhat. A többi meg ízlés kérdése. Nekem Keeway Matrix-om van. Ez nagytestû és kicsit tuningolva simán megy 70-75 km/órával. Ez nagyon bevált! <#vigyor2>#vigyor2>
Most leszek 14 és lerakom a jogsit kismotorra, és akarok venni majd egy robogó-t. Tudnátok ajánlani nekem valami jó gépet?! ja és ha nézek motort mire figyeljek?
Eddig ezt a 2-t néztem ki:
98' Yamaha Jog ZR
Keeway Focus
sosem volt még motorom de ittenni hozzászolások miatt nem veszek keewayt , kinéztem egy használt aeroxot 2003-as , 6000km , aki vette annál 1éve van és egübõl szerezte . az emberke korrektnek tünt meg minden elvileg ma megyek megnézni , mivel nem értek a motorokhoz mire figyeljek nagyon?
Multiméterrel meg kell mérni az akksisarukon a feszültséget /járó motornál/ 13.8-14.2 v-nak kell lennie.
Gázadásra illik emelkednie.
Lemerült akksinál viszont nem lehet töltést mérni,erre figyelni kell.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Én azért megmérném a töltését is.
Miért kéne görgõt cserélni,az nem lett nehezebb!
A tulajok veszik bele az akksikat,de aztán általában rugdosás a vége.
Amiket javítottam azoknak már mind szar volt!
Sokkal többet kibírnak,és kb. 2000 forint-ami majdnem fele a robogóaksinak,-de nem arra készültek hogy hirtelen nagy ampert adjanak le.
Buherálni is kell vele,sokszor be sem fér,és még az sem garancia hogy elindítja.
Párat beépítettem én is régebben,de már nem tökölök vele,mert több tipust el sem bír indítani.
esetleg görgõket kellene cserélni:?
Alap DERBI Atlantis-om van 4000km-el kb 3éves
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szétszedsz egy PC-s szünetmentes tápot és meglátod: ott van amit keresel...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
amúgy asszem a Mátrix-on jog kezelõszervek vannak.-akkor a jobb oldali fordított menetû.
/Ráadásul jobb oldali,aminek semmi értelme,mivel a kocsik balról elõznek./
Defektem van.. 50 es Scarabeo. A hungárián a szervizes elment szabira.
Tud valaki a XIII ker környékén egy gumist ami mondjuk szombaton is nyitva van, van neki scarabeo gumija, és megcsinálja úgy hogy reggel beadom és 13:00 kor elhozom ? 😊
VAgy ne álmodozzak ?
Köszi elõre is !<#worship>#worship>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Nem tudja valaki esetleg hogy a Peugeot speedfight 2 Idom szettje passzol a Speedfight 1-hez?Csavarhelyek,idom formák stb!
Ránézésre a 2 robi nem nagyon különbözik csak külsõleg van 1 kis ránc felvarrása,de az idomok alap formája és a motor formája sztem 1ezik!
Segítsetek PLS!!!
Köszi!
hát nemtudom nekem az volt hogy 1,5 évet nem mentem vele kb, idén tavasszal vettem elõ, új aksi kellett meg gyertyát is kicseréltettem.
Mondjuk én megúsztam a többi dolog cseréjét ezek szerint mert idén mentem vele balaton túrát is úgyhogy minden frankó volt😊
igaz azt nem írta hogy azon pollini volt. sry
!Forza Ferrari!