Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Azt ismerem, de sajnos ki van írva, hogy a feltöltés átmenetileg nem üzemel valami miatt. Mást esetleg nem tudsz? Kösz!

egü
Higany
Nem tudtok esetleg valami olyan oldalt, ahová fel tudnék tenni képeket a robogómról, egyéb infókkal együtt és ugyanakkor tuningolással foglalkozik a lap? Köszi!

😄 hát akkor bizva reménykedjünk mondjuk hiszek abban hogy talán mindig egy lépéssel elõttük vagyunk 😊
most ami idegesit hogy tegnap lementem vmi macskaköves szaron és azota az alapjáratom elszállt gáz nélkül leáll annyira kicsi az alapjárt.. sajnos sehogy nem talalom a karburátort 😄
BECKHAM7
egyszer írta vki, talán nem itt, h ha véletlenül rajtafelejted a tárcsafékzárat és elindulsz, szét ba*ol mindent<#idiota>
és mondták h nem ajánlják!
amúgy meg ha nagyon el akarják lopni, el is fogják...megoldja a nem fehér nép...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

ok akkor nem szivárog 😊 jahjah megvettem , autószerelõ átnézte elõtte , meg ahol vettem sisakot az egyik egü kirendeltségbõl vette anno a gyerek és ott is mondtak hogy jól jártam ezzel mert valóban csak ennyi km van benne , meg hogy aki vette alig ment vele .. szoval szuper , csak nem értek nagyon hozzá aztán féltem.. most vettem olyan 3kg-os lezárot sajnos a saját pincékbe nem fér be sehogy és ien közöbse kell rakni nem hasznaljak sokan de volt itt már motorlopás ezért nem vagyok nyugodt.. hátso kerékre rakom mert hozzá zárni nem tudom semmihez.. valakinek valami tippje lenne mivel járnék a legjobban?
van egün egy ien riasztó motorba lehet veszek egy olyat vagy még azon gondolkoztam hogy berakatok ien pár ezer ft-os barkácsáruhazba beszerezhetõ ajtóra riasztót aztan aki olyan menne be aki nem tudja a kodot beriasztana a fenébe . meg még gondolkoztam a tárcsafékzáron is de azon az elven vagyok ha valaki elakarja lopni nagyon és letudja vágni azt a bazi nagy lezárot akkor azt is leszedni meg ugy a megemelés igy egy szempont.. szoval nem tudom hogy legyen 100%os a biztonság.. ez pedig nekem tõbbet jelent mint holmi tuning. aki tud vmi jót ossza meg velem légyszives.
Városi használatban szvsz normális, eleve nem nagyon lehet egy százasnál többet kihúzni átlagos robogón egy tankkal (ezt most a Jog-omra alapozva mondom, biztosan van kivétel) országúton sem, és jóval többet esznek városi üzemben a sok kigyorsítás miatt, mint kívül egyenletes gáz mellett. A tanksapkánál is normális a benzinszag, valahol kell lennie ott egy szellõzõjuknak ahol levegõzik a tank.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Higany
Megvetted az Aerox-ot?

OrioN the S
nekem volt mar olyan ,h nullan allt es siman mentem vele.. csaloka neha az mutato. ennyi.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
minden motor hideg ,ha reggel beroffented... hat ne menj nyelen 😄 hagyd kicsit jarni vagy lassan menj.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

meg abba segitsen valaki hogy tegnap tankoltam teli kb mentem max 35km-et és félig van a tank? ha a tanksapkához hajolok és onnan veszek levegõt érzek kis benzin szagot de szerintem az normalis.. mi lehet a gond?
és az nem baj? ienkor lassabban menjek v mit kell?
OrioN the S
attol ,hogy hideg?

az mitõl van h reggel rekkett a hangja a motormnak?
valaki irja már le nekem is hogy
2003
aerox
6000km
megkimélt
full gyári

mire figyeljek mikor kiprobálom? 250 000-ért adja az emberke szerintete megprobáljak alkudni ?
Higany
Kifejtenéd, hogy mégis mire alapozod a kijelentésedet?

laci 700
Én a Yamaha Jog-ra szavazok! Sokak szerint nagyon jó robogó. Én szerintem ilyet fogok venni vagy Jog R-t. A Keeway kínai robogó gyenge anyagokból, a Yamaha megy Japán és az egyik legjobb. 😉 (küll én 20-án vizsgázok forgalomban😉 Várárláskor nézd meg hogy indul e önindítóval, egyenletesen gyorsuljon stb... De sztem Psziho tobbet tudna segíteni😉

keeway egy szar ne vegyél , szemétdombra való
Higany
Szeva! Én a 2 moci közül a másodikat ajánlanám, mert az akksin kívül semmi bajom nem volt még a Keeway motorommal. Az meg hát mindegyikkel elõfordúlhat, hogy besz*rik.
Vételnél próbáld ki a mocit! És nézd meg jól a kaszniját, hogy ne legyenek rajta repedés nyomok, mert az korábbi törésre utalhat. A többi meg ízlés kérdése. Nekem Keeway Matrix-om van. Ez nagytestû és kicsit tuningolva simán megy 70-75 km/órával. Ez nagyon bevált! <#vigyor2>

istenostora03
Sziasztok!
Most leszek 14 és lerakom a jogsit kismotorra, és akarok venni majd egy robogó-t. Tudnátok ajánlani nekem valami jó gépet?! ja és ha nézek motort mire figyeljek?
Eddig ezt a 2-t néztem ki:
98' Yamaha Jog ZR
Keeway Focus

Sziasztok ,

sosem volt még motorom de ittenni hozzászolások miatt nem veszek keewayt , kinéztem egy használt aeroxot 2003-as , 6000km , aki vette annál 1éve van és egübõl szerezte . az emberke korrektnek tünt meg minden elvileg ma megyek megnézni , mivel nem értek a motorokhoz mire figyeljek nagyon?
pszihopata
Ha nem indul aksiról,ráérsz akkor!

Multiméterrel meg kell mérni az akksisarukon a feszültséget /járó motornál/ 13.8-14.2 v-nak kell lennie.
Gázadásra illik emelkednie.

Lemerült akksinál viszont nem lehet töltést mérni,erre figyelni kell.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Higany
Hát sajnos én nem nagyon értek hozzá és nincs is semmim, amivel töltést mérhetnék. Mennyit kéne mutasson a mérõ? És az akksit mérjem vagy valami mást? Az újat vagy a régit? Csak mert, ha ez annyira fontos, akkor szerzek valamelyik ismerõstõl. Köszi és bocsi a sok hülye kérdést! Amúgy te valami motor szervizbe dolgozol vagy...? Csõ!

pszihopata
Ha két hét múlva is indul vele,akkor ez volt a gond.
Én azért megmérném a töltését is.

Higany
Ja és 2005-ös a Matrix és 6900 km. van benne.

Higany
Nah! Ma vettem bele egy akksit, valami zseléset, de eléggé sokalltam érte a 6000 Ft-ot. De sajnos ebben a putri kisvárosban máshol nem tudtam volna. Netrõl rendelve meg postaköltséggel együtt ugyanott lettem volna. De most legalább pöccre indul a moci. Eddig hiába töltöttem fel az akksit max 2-3 napig indult gombról. Remélem ezzel nem lesz gond egy pár évig. Persze, ha el nem adom a mocit valamikor és veszek egy autót.

pszihopata
Erõsebb kontrasztrugó kell bele.
Miért kéne görgõt cserélni,az nem lett nehezebb!

pszihopata
A hurrican matrix stb. önindítója sokszor már pár ezer km. után is beadja a kulcsot-egyszerûen túl gyenge lesz.

A tulajok veszik bele az akksikat,de aztán általában rugdosás a vége.

Amiket javítottam azoknak már mind szar volt!

pszihopata
A szünetmentes sarui sima kis csúszósaruk,ezért az indítóampere töredéke a jármûakkumulátorokénak.

Sokkal többet kibírnak,és kb. 2000 forint-ami majdnem fele a robogóaksinak,-de nem arra készültek hogy hirtelen nagy ampert adjanak le.

Buherálni is kell vele,sokszor be sem fér,és még az sem garancia hogy elindítja.
Párat beépítettem én is régebben,de már nem tökölök vele,mert több tipust el sem bír indítani.

mit kell akkor a robogóba ha nehezen indul meg de utána már elég jól megy:?
esetleg görgõket kellene cserélni:?
Alap DERBI Atlantis-om van 4000km-el kb 3éves

fifi
ahogy érzed... a szünetmentesben lehet jobb akksi van, mint a gyári himi-humi Keeway... de te tudod

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Higany
De bíztosan igen, de gyári akksit akarnék venni és nem otthon buherálni.

fifi
nem férne be?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Higany
Köszi a tippet! De eléggé extrém átalakításokra lenne szükségem, ha meg akarnám csinálni amit mondtál. <#wow1>

fifi
"ha tartósat akarok, de viszonylag olcsón"
szétszedsz egy PC-s szünetmentes tápot és meglátod: ott van amit keresel...

Higany
Köszi! Pénteken viszem a szervízbe a mocit és azt mondták valszek az a baja. <#sir>

zotya10002
Háát 3000-6000-között kapsz szerintem!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Higany
Szevasztok! Szerintetek mennyibe kerül egy Keeway Matrixba való akksi? És milyen márkájút érdemes venni, ha tartósat akarok, de viszonylag olcsón? Köszi az infót elõre is! Csákó!

zotya10002
Sziasztok!!Tudna valaki ajánlani sportkipufogót Malaguti f12 100ccm-is mocira??Jó hangja legen és dobjon a teljesítményen is ha lehet!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Értem, köszi!
pszihopata
FAR F1-LOOK univerzális-tehát jó nem?

amúgy asszem a Mátrix-on jog kezelõszervek vannak.-akkor a jobb oldali fordított menetû.

Igen tudom! Köszi! Néztem a Scooter shop-nál egy másik tükröt ami ez lenne: tükör FAR F1-LOOK univerzális. Ez is jó rá? Aztán nem zaklatlak mára. <#vigyor0> Linket nem tudok adni mert nem oda dob. de azért az oldalét megadom: Scooter shop
pszihopata
Jó hozzá,/max kell hozzá adapter/ de ez csak 1 db azt ugye olvastad?
/Ráadásul jobb oldali,aminek semmi értelme,mivel a kocsik balról elõznek./

Sziasztok! Kéne egy segítség, hogy ez a tükör jó e a keeway matrixra: F1 Króm tükör Elõre is köszi!
Takimate
hátsó ! 😞((

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
sziasztok !

Defektem van.. 50 es Scarabeo. A hungárián a szervizes elment szabira.
Tud valaki a XIII ker környékén egy gumist ami mondjuk szombaton is nyitva van, van neki scarabeo gumija, és megcsinálja úgy hogy reggel beadom és 13:00 kor elhozom ? 😊

VAgy ne álmodozzak ?

Köszi elõre is !<#worship>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Hy!
Nem tudja valaki esetleg hogy a Peugeot speedfight 2 Idom szettje passzol a Speedfight 1-hez?Csavarhelyek,idom formák stb!
Ránézésre a 2 robi nem nagyon különbözik csak külsõleg van 1 kis ránc felvarrása,de az idomok alap formája és a motor formája sztem 1ezik!
Segítsetek PLS!!!
Köszi!

laci 700
okos vagy! a szomszéd utcából nem lett volna nagy feladat áttolni... -.-

Ellopták a robogómat, mondjuk erre számítani lehetett, mivel kinnthagytam a szomszéd utcában 2 hétre mert mérges voltam rá hogy nem indult. Nem hiányzik, csak a pénz amit ért.

oneal1
jaja sok, dolog van amit próbálni kell mikor veszel egy motort.

hát nemtudom nekem az volt hogy 1,5 évet nem mentem vele kb, idén tavasszal vettem elõ, új aksi kellett meg gyertyát is kicseréltettem.
Mondjuk én megúsztam a többi dolog cseréjét ezek szerint mert idén mentem vele balaton túrát is úgyhogy minden frankó volt😊

igaz azt nem írta hogy azon pollini volt. sry

!Forza Ferrari!