6802
Robogók!!:)
  • t0mmy #3641
    azért 6000 km nem olyan sok 2 év alatt...
    de ha jók a tapasztalataid akkor cserélgessed amit néha kell :)
  • Higany
    hát elmondom neked, hogy már több, mint 2 éve megvan és naponta megyek vele, nem is keveset és akksicserén és a fesszabályzó cserén kívül csak tankolni kell és megy is. Persze ezzel nem dícsérni akarom a kínai sz*rokat, de szerintem az előző tulaj cserélt rajta már pár dolgot és talán azért nincs vele különösebb bajom. Én amikor ezt megvettem nagyon bejött design-ra, és kipróbáláskor is tapasztaltam, hogy jól megy. Persze akkor még nem volt összehasonlítási alapom, mert nem volt előtte motorom, csak autóm. De tegnap mentem a haverom által nemrég vett, de használt(2003-as) Piaggio Typhoon-al és hát nem voltam elszállva tőle, kivéve motorikusan, mert gondolom nagyobb a nyomaték és jobban is gyorsul. De kényelem, útstabilitás, és designra az enyém simán veri. Gondoltam rá, hogy eladom az enyémet, de ha lehetne bele venni minőségibb cuccokat, akkor veszek bele, mert már a szívemhez nőtt. Gondolom eladni se lenne könnyű. Amúgy meg nem mai darab, mert 2005-ös és én mentem vele a kb. 2 év alatt nagyjából 6000 km-t és még egybevan, pedig annyira nincs kímélve se.
  • t0mmy #3639
    pont ezért kell egyszer többet áldozni egy normális robogóra, hogy ne kelljen aztán azon gondolkodni, mit lehet rajta kicserélni, javítgatni, toldozni-foltozni...
    ha egyben nincs annyi pénzed hanem csak olcsóbbra, akkor is megveheted részletre a drágábbat ami hosszútávon sokkal jobb befektetés, mert azt még esetleg el is tudod adni, viszont a keeway az vagy kuka vagy valakire nagyon rábeszéled!!!
  • Higany
    Az!
  • leipsig
    Miért lehet irreálisan nagy a fogyasztásom? 5-6-7 L ?
    Teljesen gyári a robogóm...
    És nem kínai bóvli... (Malaguti Ciak 2003-as)
  • t0mmy #3636
    keeway matrix?
  • Higany
    Szeva! Azt kérdezném, hogy a Matrixon elvileg mindent ki lehet cserélni minőségibb cuccokra, mint amik gyárilag rajta voltak? Mert az itteni szerelő azt mondja, hogy csak ugyanolyanra lehet cserélni majdnem mindent. Vagy esetleg van olyan, amit lehet cserélni minőségire ezeken? Mondjuk nekem semmi gondom vele, csak az olaj csöpögés idegesít, de jól megy. Az normális, hogy kb. fél év alatt felénél is kevesebb olaj van a tartályban? Pedig full tele töltöttem. Mondjuk az előző tulaj lecserélt rajta sok mindent, csak nem tudom, hogy konkrétan mit, de mondjuk jobban is gyorsul és nagyobb a végsebessége bármelyik hasonló gyáriénál. Köszi előre is! Csákó!
  • t0mmy #3634
    akkor vegyél vagy autót, vagy a silány kínaiból vegyél kettőt egy-egy évre...
    vagy természetesen ez kiindulásnak is jó amit hasznosíthatsz a használtpiacon...
  • OrioN the S
    hasznaltauton keress meg neten... ha zsir ujat akarsz ,akkor viszont draga buli :\ vagy megveszed a hulladek kinait...
  • ssx22
    Hát ezek már irreálisan magas összegek egy robogóért! 400-600 000 Ft meg még több. Annyiért már kocsit lehet venni.
  • t0mmy #3631

hát a spoiler ilyen formán nem műkszik, ezer bocs...
  • ssx22
    Valaki írhatna egy linket, hogy milyet érdemes venni
  • pszihopata
    olyan fékbetétet raknak ezekbe a kínai szarokba,hogy lassítás helyett csak csikorog de kb. 100 decibellel:)

az önindító vagy akksi 1 hónap alatt megdöglik,aztán a következő hónapban a berugómechanizmus adja meg magát

akkor hozzák ide hogy nem lehet elindítani,meg már nem is akar felmenni a dombon

úgy 1000 kilóméterig működnek:)

hiába kerül 150 000-be ha nem lehet vele motorozni,és a használtpiacon eladhatatlan

így kell 150-200-ezret kiszórni az ablakon!

tőlem meg azt várják hogy ezekből csináljak motort
  • Benel
    Jah ez nagyon kemény, én azon röhögtem hogy a szentendrei intersparban is lehet már robogót venni
    Nemtom milyen pontosan de egyértelműen valami Linglong vagy Csingjung, közel se mertem menni hozzájuk, de messziről is ilyen fröccsöntött műanyag fíling volt :D vót kék meg piros azt vegyed vigyed
  • pszihopata
    jah-ez hulladék!
  • pszihopata
    szinte semmi különbség,bármelyik megvehető ha nincsen szétbaszva

ha gyári a középállvány és nem lóg akkor valszeg megkímélt,ha már csak oldalsztender van meg szét van kókányolva akkor kerülendő

nem sok gondja lehet,tulajdonképpen egy vízhűtéses jog /műszakilag/
  • pszihopata
    érdekes szervíz,mert minden második sr-nek rossz az üz.a. szintjelzője

nem hallottak róla

-tele lehetnek tapasztalattal
  • Jakab66
    Az, hogy Kínai gyártmány. (gyorsan megadja magát)

Viszont nekem is lenne kérdésem!

Aeroxból a 2003/8-as az vízhűtéses ugye? és a 2003-asban jó motor van?
    Úgy hallottam vannak külömbségek 1999töl és 2003tól
  • OrioN the S
    az ,hogy szar kinai minoseg. nezd meg ,hogy mennyiert kapsz hasznalt olasz,japan robogot es ,hogy ezt mennyiert adjak zsir ujonnan. aztan talalgass ,hogy vajon miert.
  • ssx22
    Valaki leírhatná a véleményét hogy ezzel mi a baj?
  • mustar
    125ös runnert akarnék venni, 50esként használva és autós jogsival. mekkora kockázatot jelent ez Bp-en? Hajtanak erre a rendőrök, vagy igazából békén hagynak ha nem 120szal megyek a városban. (néha nagyobb távot is meg szeretnék vele tenni: 70 km városok között.)
  • OrioN the S
    arkadnak a dzsugeles reklamja amugy :D
  • laci 700
    Sztem csak egy hülye vicc vagy vírusos oldal. Én rá sem kattintok az ilyenekre.
  • Halálmadár
    és itt hol vannak használt robogók???
  • OrioN the S
    ugy tudom igen.
  • Jakab66
    Garantált hibák?
  • Jakab66
    Véglis, azt is elnézegetném az udvarban...

Mert azok még jobb gépek?
  • Jakab66
    És tudsz valami knkrétumot mondani, amiket figyeljek? (használtra pályázok) Tehát mikre figyeljek oda nagyon? Miker nézzek meg rajta?
  • OrioN the S
    NRG-k,Runner,F-12,F-15,ZIP nem tetszik?
  • Benel
    Jogsi,személyi okmányok, adásvételi, biztosítási befizetett csekk vagy matrica.
    EÜ csomag nemtom hogy kötelező-e, de énis vettem egy "A"-sat meg láthatósági mellényt, elfér a kesztyűtartóba :)
    na meg sisak :D
  • t0mmy #3611
    hát ilyet kérdezni... :)

az amelyiket jobb áron tudod megvenni...
    én még csak aeroxon mentem az jó volt, de fontosabb a műszaki állapot ha használtan veszed, ha meg nem akkor az a jobb amelyik neked "kényelmesebb".
    na és persze ne feledj alkudni!!! :D
  • laci 700
    Hy Robogón mit kell magammal vinnem? Jogsi, személyi, biztosítás, EÜ csomag és átvételi papír. ezeken kívül kell még valami? (Egy Aprilia SR 50 (carb) boldog tulajdonosa vagyok! ;) Nagyon meg vagyok elégedve vele, egyedül az üzemanyagszint mérővel van bajom mert van hogy indíráskor üresnek jelzi a tankot, de van hogy menet közben is lemegy nullára a szint. A szervizben azt mondták. hogy még nem hallottak ilyenről. Első ilyen alkalomkor azt hittem kilopták belőle a benzint de mégis kinek kéne 4-5 liter?)
    Thx!
  • Jakab66
    2 kiszemelt:
    Aprilia SR50
    Yamaha Aerox

Melyik jobb?
  • t0mmy #3608
    vegyél japán vagy olasz robogót! újat vagy használtat (a márkán belül előfordult általános hibák ellenőrzésével)...
  • Jakab66
    Most akkor télleg nem kapok tanácsokat?
  • Benel
    Na hát az hatalmas probléma hogy forró marad a kipufogó.. A dobok meg okosabbak mint te, egy kétütemű robogóból több károsanyag jön ki mint egy mai autóból.. Gondolom erre gondoltak amikor a kipuffot tervezték és nem az 1m2 lemezre
  • pszihopata
    nem fogok veled vitatkozni,nem vagy azon a szinten!

/azon sem hogy tanácsot adj nekem bármiben is/
  • skate00
    ez nem kipakolás volt hanem gányolás
    össze vissza flexelve meg behorpasztva meg.....

akkor inkáb fongj egy 1 m2 lemenzt és csinálj egy rezót több értelme van annak
    am meg hűű de nagyon okosak azok a gyári dobok
    Katalizátor robogóba hát nagyon nagy környezetszenjezés

meg leállítás után 1 óra mulva is megsütök rajta akármit
  • Higany
  • pszihopata
    ez megér pár büntipontot