Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a forgalomba helyezése a sok
És a gyakori "olasz papírokkal" szöveg jelent valami buktatót, vagy simán forgalomba lehet helyezni?
ennyit akartam, elõre is kösz a válaszért!
Így fejbõl nem tudom melyiké azonos vele.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A Rallyba a dupladugattyús hátsó fék megadta magát, pontosabban az egyik dugattyú beragadt. A tárcsa pedig lila színben úszik, valószínüleg kellene egy komplett hátsó rész. A Scarabeo-é nem ilyen véletlenül? Honnan lehet beszerezni? Érdemes használtat venni és ha a dugattyú szépen mozog benne akkor az úgy jó is, vagy másra (tömítésekre) is oda kell figyelni?
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
A variátor áttétele középsõ állásban nagyjából 0.Hogy aszélsõ értékei milyenek azt nem tudom,de az átmérõk arányából könnyen kiszámítható.
Minden variátor csak abban a fordulatszámban mûködtethetõ,amire készült.
Én csak a motorokét ismerem,azoknál 3000-7000 körül dolgozik fõként.
A keréktengelynél mindegyikben van 2 fordulatszámcsökkentõ áttétel,persze a kerékátmérõtõl függ hogy mekkora.
Az önkioldó kuplung 2000-4000 körül zár./hátsó tengelyen/
-muszáj-
Amúgy nem könnyebb,hanem nehezebb görgökkel érnétek el,hogy hamarabb nyisson!
Egyszerû a megoldás:
Áttétellel fel kell emelni a fordulatot kb.5000/minre ezt kapcsolni a fõtengely helyére,aztán a robogóblokkban a végáttétel úgyis visszacsökkenti,és a gyári keréktõl eltérve még utólag módosítható a keréktengely fordulata!
/a kuplung is kell-gondolom-,de az úgyis ott van készen a varió hátsó tárcsájánál/
Egy 100-500-as fordulatszám tartományban mûködõképes lehet-e egy variátor? Persze a legkönnyebb görgõkkel.
Amúgy elektromobilba akarnánk szerelni. Ezért az alacsony fordulatszám. Egy megfelelõ váltót után keresgélünk, így jött szóba a variátor is, csak nem tudjuk, hogy mûködne-e ilyen kis fordulatszámon.
-muszáj-
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
----
vegyél JAMAHA erox-ot
vagy ha drága vagy nekell akora akkor JAMAHA JOG vagy MKB booster
----
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szeretném a következõ jelenségben a segítségedet kérni:
Gép:Yamaha Jog
Hiba:alapjáraton tökéletes a masina, viszont gázadásra befullad, csak
nagyon finom gázhúzásra nem fullad.
A karbit teljesen kitakarítottam, fúvókák, stb. Ezután is maradt a
jelenség, ráadásul teljesen új légszûrõházat is tettem fel.
Ami gyanús, hogy a karburátor túlfolyóján alul folyamatosan csepeg a benzin!
Mi lehet a probléma? A karbi rossz? Lehet, hogy 2 év állás után hiába tisztítottam ki, van olyan szennyezõdés, ami szabad szemmel nem látható?
Elõre is köszi a tippet!
petee
Fejtetõn le kell zárnia,rendesen állítva meg simán fújhatónak kell lennie.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
van egy SUZUKI CARNA F-3-as robogóm. a karburátort már 3x kipucoltam és olyat csinál, ha rádugom a benzincsövet és feltöltöm a tankot akkor egy 2-3 sec múlva a karburátor túlfolyón elkezd folyni a benzin, majd beindítom és lefullad a motor és ömlik a hengerbe a benzin. Valamelyik nap majdnem 1 L benzint öntöttem ki a kipufogóból.
Ez valami típushiba, vagy lyukas az úszó vagy rossza a tûszelep? ( Mikuni karburátoros)
elõre is köszi!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
bár én rendes marhabõr dzsekit vettem /török/ 30-ért, mondjuk az nem ilyen idióta csicsás racing fazon, és fel lehet venni bármihez...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
'ellett állitva és ez a baja.. ennyi "-akkor mi a faszt irogatsz ha ilyen okos vagy!
Tekergessétek tovább!<#wilting>#wilting>
aztán min állít?
Nevetséges!
Ha valami elromlik azt javítani kell,és nem a beállításokkal kompenzálni.
Ha például nem zár a légszûrõ,és valaki feljebb teszi a síbert akkor jobb lesz-de ez nem javítás!
Ez a gyári beállítások szó szerinti elbaszása!
Õ sem ért hozzá és te sem,én értek hozzá,de itt nem tudom-és nem is akarom megjavítani!
Azért ilyen szarok a magyar motorok,mert mindenki azt hiszi hogy ért hozzá!
Tisztelni kéne más szakmáját,és megfizetni a tudást!
Nálad tuti más a gond,azt kár tekergetni!
A légszûrõház illeszkedik rendesen?
-mert ha nagyobb gázadásra befullad,akkor valahol levegõt tud szívni.
Amúgy ezt utálom a legjobban,ha gond van elkezdik tekergetni a karburátort így garantáltan szarabb lesz!
Más meg hozza rendbe mi?<#wow3>#wow3>
Ha úgy nem oké,én addig szoktam kifelé tekerni,amíg melegen is gáz nélkül indul.
Ha minden hibátlan,akkor úgy jónak kell lennie.