6802
Robogók!!:)
  • lacee09
    "Szerintetek lehetséges, vagy keeway "specifikus", hogy 1500 km után kitörik(!) a blokkház oldalából(!) egy darab, amire azt mondja az eladó, hogy "jó hogy élve megúsztad ez a kátyut", és utána garanciálisan kijavít rajta más egyéb keeway specifikus "betegséget"?! " erre gondolsz?

Yamaha aerox? ahoz mit szoltok?
    a köv kérdésem: ha kiprobálnék egy 4lóerős robogót és egy 10lóerős robogót észrevehető lenne vagy levan szabályozva, hogy nem mehet mondjuk 80-90 fölé? vagy miben nyílvánul meg ez a +6lóerő gyorsulásban vagy végsebességben?
  • OrioN the S
    ne vegyel ilyet. ha tudni akarod ,hogy miert ,akkor olvass vissza kb. 3 oldalt.
  • lacee09
    Hellosztok! Szeretnék egy tanácsot kérni. Szerintetek megéri a következő robogó? Keeway Focus
    Meg még egy kérdésem lenne: mennyivel mehet maximum a robogó vagyis elég az a négy lóerő, mert láttam, hogy van hét is..
    Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
    Esetleg tudnátok- e javasolni robogókat max 150ezerig, de jobb lenne olcsóbban, úgy 100-110ezer környékén.
  • Jakab66
  • Higany
    Nagyon tud! És szerintem van!
  • Jakab66
    Ennek van esze?!
  • Jakab66
  • skate00
    csak úgy:
    volt

törés után

alakítás

Kiesler szélesfelni

• Jakab66
    Az "5x akkora" táv mellé, 3x akkora a sebesség is...
  • OrioN the S
    :DDD

Elhiszem ,hogy meg lehet allni. Csak nem mindegy milyenek a korulmenyek.

Nem akartam ennyire a lelkedbe taposni Valentino.
  • Jakab66
    Nem a robisokhoz hasonlítom, csak 'OrioN the S' nem hiszi el, hogy meg lehet állni, ha kifordul elénk valami.

Ez arra volt példa. Bocsi ha félreérthető volt.
  • pszihopata
    hely is van mindkét oldalon,simán elkerülheti fék nélkül is

egyátalán hogyan lehet bármilyen helyzetet hasonlítani egymáshoz?
  • pszihopata
    ez most mire példa?

le van döntve?
    kb. 5-ször akkora a táv-nem zavar?
  • Jakab66
    Tessék katt! 200-ról is meg lehet állni ha nagyon kell!
  • mate317
    Azt hallottam, hogyha egy szokatlan dolgot látsz valahol, akkor érdekesmód nem feltűnik, hanem ellenkezőleg, nem veszed észre.
    Aztán egyszer megyek az Erzsébet híd felé, és látom nem ég a lámpa. Lelassítok, és nézem a keresztirányú forgalmat, hogyan is lehetne átjutni. Így csorgok a kereszteződés felé, majd arra eszmélek, hogy a motorosrendőr már ordibál rám, hogy álljak meg. Aztán észrevettem egy narancsszínű slagoskocsit keresztbe... Később esett le, hogy valszeg a fetniek miatt nem vettem észre két motorosrendőrt és egy hókotrószerű batárt az úton...
    Ezt csak azért írom, mert lehet köze van a videóhoz ennek a jelenségnek. (Persze attól még gyorsan mentek, és az is igaz hogy kanyarodó jármű nem olyan szokatlan dolog az úton.)
  • Jakab66
    Szerintem most neked is elöadja 'OrioN the S' barátunk, hogy szuperképességeid vannak, hiszen ő nem jártas ezekben és semmit nem hisz el...
  • bp
    A kanyarban átlépte a záróvonalat, eléggé dől is a motor, látszik, hogy nagy volt a tempó. A traktoros nem láthatott semmit, ha lassabban mennek valószínűleg meg tudnak állni. Szokott lenni motorosoknak vezetéstechnikai tréning, akár robogós is jelentkezhet. Nem a motor mérete a lényeges, hiszen a kanyarodás-technika vagy a leghatékonyabb fékezés megismerése minden kétkerekű számára azonos. Volt egy olyan része a "tanfolyamnak", amikor megfelelő fékezéssel hihetetlen rövid fékúton meg lehet állni, szinte el sem hiszi az ember amikor a vonal és a bója közötti területet látja. Én is azt hittem lehetetlen, el fogom csapni, de simán megálltam. Később elbambultam az úton és későn vettem észre a balra kanyarodásra váró autót a villamos-sin mellett. Nem sokon múlott a koccanás, de higgadt tudtam maradni és a megtanult módon fékezve fél méterre megálltam a kocsi lökhárítójától, pedig már láttam magam a csomagtartóban....
    Itt ha erőset fékezett volna ilyen tempóban akkor kicsúszott volna alóla a gép. Jó esetben ő maga lecsúszik az útról és megússza könnyebb sérüléssel, rosszabb esetben a traktor kerekei közé landolt volna. Sajnos neki már mindegy...
  • Jakab66
    én 60 körül mentem, szóval ez jogos
  • Jakab66
    Nem teljesen értelek.. Senki nem mondta, hogy "hiperszuper" vagyok, csak arra akartam kijukadni, hogy hülyék voltak... Nagyon felesleges volt kanyarban 100-al menni, amikor nem látod a végét.

Én amikor láttam, hogy közelít ALAPBOL lassítottam, mert amikor volt az autobalesetünk, azóta nem vagyok olyan merész.

"Mr.Perfect" hagyjuk már... Csak próbáltam kifejezni, hogy más vége is lehetett volna, ha jobban odafigyelnek.

neked meg nem kéne egyböl mindenkivel bunkózni. Asszem értelmesen írtam adolgokat.
    köszönöm
  • OrioN the S
    A ket srac nappal ment kanyarba es sanszos ,hogy gyorsabban ,mint Te. Mr.Perfect
  • OrioN the S
    Jo ,de hat Te ilyen szuper srac vagy es nem tudsz hibazni. Nah most hagyjuk abba :S Birom az ilyen embereket...

AHOGY ELO VAN IRVA :d:dad:a:d BESZAROK
  • Jakab66
    Nem tudom elém most a héten asszem hétfő hajnalban fordult ki egy auto kisutcából, de megtudtam állni, egybök fékeztem...
    Amint a fényt megláttam, hogy onnan közelít egy autó, már lassítottam, ahogy elő van írva..
  • OrioN the S
    ha jol tudom a reakcioido mire eszbekapsz 2 masodperc. ezert nem olyan sima ugy.
  • Jakab66
    ami még érdekes, hogy nem látom világítani a féklámpáját :O
  • Jakab66
    Nem értem a hátsó emberke mit figyelt...
    Szerintem simán (ha nem is megállni) de olyan 20-30-ra lelassítani letud. Ott meg ugye ilyen bajod nem nagyon lehet...
    Figyelmetlen volt, ennyi.
  • OrioN the S
    hasonlot produkaltam csak kocsit vagtam telibe szembol meg nem 100-al kanyarba ,hanem 70-el egyenesbe... asszem makom volt.
  • mate317
    lassan jársz, tovább élsz...
  • OrioN the S
    hat ez csunya volt :|
  • pszihopata
    robogós halál+ 1 bénulás:(

• ssx22
    SOS! Haverom vette egy új robogót, aztán hazafele menet vette észre hogy az üzeanyag jelző mutatója meg se mozul. Mi lehet a baja? Valami kábel van szétcsúszva?
    Elöre is kösz a választ!
  • Jakab66
    Messze van :S
  • skate00
    ezt vedd meg
  • Novartis
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Világítás rajta lett felejtve egyszer a robogón aksije megmerült egy kicist önindítóval nem de berugással beindult. aztán egyik reggel azzal sem akksit feltöltettem önindító szépen muzsikál de a motort beindítani képtelen, berugni se tudom. Tipp?

Előre is köszi

ps: yamaha aeroxról van szó
  • Jakab66
    Na, úgy néz ki, hogy a héten jönnek a mocimért, és indulhatok robogót venni.

Szóval kérlek titeket, mutassatok valami jót :)
    (Hasznaltautorol is jöhet, kb.200ezer-ig.)
  • RYO21
    Mi a véleményetek az Arrow sportkipufogókról? Mert találtam olcsón a Neos-omra, csak nem tudom hogy jobb-e az én jó öreg Aerox sportkipufogómnál.
  • barret
    Hmm nekem 3 év alatt 6000 :P
  • Benel
    Jól megcsavartad a mondatot
  • mate317
    Az miért van, hogy a robogóm és tavasszal amikor vettem elég nehezen indult be, ügyeskedni kellett a kézi szivatóval. Majd 3 hónap állás után az első rugásra indul, szivató nélkül?
  • Higany
    Hát jólvan, nekem ez is sok, ahhoz képest, hogy nem mentem előtte motorral. akkor bocs!
  • ChuckyHUN
    4hónap 10 nap alatt mentem a yamahámmal 4800+ kilométert ;)