Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
aki a szívére hallgat az Pk mert az az 'igazi' vespa
aki viszont utál szerelni az jobban jár az et-vel,az a 2T/50 piaggio blokk egyszerû és elpusztíthatatlan

egyébként mindkettõ imádnivaló

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Benel
Nekem a kis PK kellene 😛
Hamár 50-es ET akkor ET4 50 inkább.

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Web mester
Ha már 100as Aerox-ról van szó, akkor én inkább a 100as Benelli K2-t ajánlanám. Motorikusan teljesen ugyanaz, de a Benelli K2 formája szerintem sokkal jobb (mondjuk ez ízlés tárgya), meg az idomok rögzítése is masszívabb szerintem. Meg persze azér is mondom, mert nekem is 100-as Benellim van <#nevetes1>

szerintem is
ET2

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

neevous
ronso
nekem már volt 2 db Sr és 2 db Runneraerox még nem volt,de egy 100 ast kiprobálnák.

Sakkoo.......Baszkiiii

laci 700
Én próbáltam Runnert, SR-t és Aeroxot is de az SR50 jött be a legjobban utána meg a Runner. Én sem cserélném le.

Web mester
Runnernek meg Aeroxnak is megvannak a maga elõnyei. Én mondjuk nem cserélném le a helyedben. A váz kiképzése és az alacsony súlypont sztem a Runner mellett szólnak.

Falkon
Tedd azt!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ronso
most ott tart a runner,hogy a szerelö szerint azért fullad full gázon mert alaplap hibás állitolag,hol kap szikrát hol nem.más mindent kicserélt rajta csak az alaplapot nem.

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Lecserélném a Runnerem egy Aeroxra..szerintetek ??

Sakkoo.......Baszkiiii

pszihopata
ezek a kóreai gépek nem is rosszak,újabban szép a kidolgozás meg formára is sokat fejlõdtek

egy sym mio volt nálam a múltkor tök pofás kis finom nõi motor

a japánok-olaszok meg újabban alig fejlesztenek

neevous
Hello Srácok!
Valakinek nincs eladó 5küllös hátsó dobos sr felnije?vagy nem tud valaki olcsón?elõre is köszi😉
U.i:roxi elsõkerék tárcsával gumival 1ütt megérte 5ezerért?😄
Meg psziho szerinted felmegy a kínai csoda motoromra?<#idiota><#idiota>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Nálunk Szerbiában beleteszik a nyilvántartásba + van tábla minden segédmotoros kerékpáron. A elektromosok már más kategória.

És itt nincs ilyen szabály, annyival szabad menni amennyi a sebességkorlátozás. Szal a 100km/h van a táblán, akkor lehet menni 50nél többel robogóval.

pszihopata
nem regisztrálnak semmit

a segédmotoroknak nincsen nyilvántartása,sõt mivel tipusbizonyítványuk sincsen módosíthatóak is
a rendõr igazából semmit sem tud kezdeni velük,max feljelentést tehet hogy más jármûkategóriába esik nem segédmotorba

az viszont már a közlekedési hatóságra tartozik,mert a rendõr ezt nem bírálhatja el

laci 700
kresz szerint 40 a max és 50 fölött büntetnek. Mehet 40-nél többel max megállít a rendõr. 😄

Ez így van nálunk is. (sõt néha még az RS 125-öket is leregisztrálják 49cc-re, korrupció rulez)

De 40nél többel nem mehet?

pszihopata
a kressz szerint segédmotor minden amit robbanómotor hajt és max 49 ccm

pszihopata
trisót kell a vízbe keverni,háztartási boltban kapható

Robogó mopednak számít?

laci 700
lakott területen kívül is csak 40 km/h

hungary27
Mennyivel lehet menni mopeddal lakott területen kívül?
Thx
ha olajos és nagyon mocskos a vízhûtõ, akkor hogyan lehetne kitisztítani? szinte már fekete<#idiota>
Benel
Nem tud valaki olyan oldalt ahol régebbi robogó adatai vannak?
Pl aprilia amico vagy area 51 -rõl sehol nincsen semmi 😞

Web mester
Kiegyengettem géppel a Benelli telószárat, meg vettem jégkék halogén izzót. Ma raktam össze, brutáljó lett. Telók a szimeringezésnek köszönhetõen olyanok mintha újak lennének, sokkal jobb lett az útfekvése a szar utakon is, és az a kopogó hang is megszûnt. Halogén izzóval meg ha nem is tökéletesen, de sokkal többet látok a koromsötétben mint a gyári izzóval. Csak ajánlani tudom. <#worship> Benelli K2 ForEver <#worship>

chicco
Csinaltam regen fekete +tojas sarga .Az is jo volt.
Nekem tetszik meg a metal narancs illetve a Kawasaki zold
Nem kell megijedni nem draga.
Veszel sima zoldet es elenk sargaval kevered.Multkor jatszottam maradek festekkel olyan szep lett.De tuti nem tudnam meg 1x kikeverni.
Fekete Feher bor ulles az is tuti.
s Barna+bezs krem borrel. Van 1 csomo 5letem most.minden csak penz es ido kerdese.
Tudod ebbol van a legkevesebb.

full fekete, vagy fehér,

Falkon
Jó döntés, azok szépek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

én is fekete-fehérre gondoltam😄
Falkon
Király kék-fehér, fekete-fehér. Legalább is nekem ezek jönnek be.
De a döntés a te szíved joga.

ronso
nézz szét eladó motor oldalak közt én is ugy néztem színt a mocimnak ( csak egy ötlet )

Sakkoo.......Baszkiiii

aprilia sr 50nek szerintetek milyen szín állna jól? most lesz újrafestve de nem tudom h milyen színre...
Benel
ja a lényeg hogy inkább használt robogókról lesz szó, mindenhol szinte csak újakról van infó.

Benel
Na srácok, elkezdtem csinálni azt a robogós oldalt amit írtam még régebben 😄
Meglett a domain+tárhely, és már a motor adatlapokon dolgozok.
Tervek: A robogó adatlapján 4-5 kép lesz, összes mûszaki adattal(megpróbálok utánajárni mindennek) Lesznek letölthetõ manual-ok, fájlok amik hozzá kapcsolódnak + lesz kommentelés/véleményezés egyszerûen-nem regisztrációhoz kötött ->oda lehet majd véleményeket teszteket írni. ja és az összes totalbik meg hasonló tesztek a tipusról belinkelve, meg lehet hogy hasznaltauto.hu linket is odavágok a tipussal található hirdetésekre.
Lehet majd hirdetni rajta robogós események stb mindent, nonprofit, tehát hobby célból csinálom csak úgy 😄

Még sehol nem tartok szinte, az adatok gyûjtése lesz a legkeményebb. Bikez.com meg motorrevün vannak adatok de soknál hiányos..

GhostR1der
de könnyedén oda tud olvadni a kipufogóhoz... legalábbis haverom 125-ös CBR-nél ezvolt... TZRnél nekemis majdnem odaolvadt

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Benel
Meg a légszûrõhöz/-bõl vezetõ gumicsöveket is érdemes ellenõrizni hogy rendesen kapcsolódnak, nincs sehol fals levegõ.
(nekem a légszûrõBE (!) kapcsolódó csõ volt kiszakadva és huzamos 80nál lehörgött)

pszihopata
már igen kevés motoron van a levegõzõ a benzinsapkán

piaggio-kon gilerákon biztosan nem ott van,hanem egy külön szellõzõcsõvet használnak ami sosem tud eldugulni

Próbáld meg benzinsapka nélkül!

ronso
igen mi is gondoltunk az üzemanyagpumpára,dugulás nem hiszem mert tökéletesen folyik a benzin és elég mennyiség.de valami benzinelfogyás van az biztos.

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
A kipufogó kb 1 hónapos a benzinsapka full zárt.

Sakkoo.......Baszkiiii

Vagy a benzinsapka. Én már láttam olyat, hogy el volt dugulva az a kis nyílás a benzinsapkán, és ezért nem ment a motor.

pszihopata
a membrános üzemanyagpumpa keveset nyom,vagy repedt valamelyik csõ v. dugulás

ha teljes terhelésen megy a motor elfogy az úszóházból a benzin

Falkon
Én is ugyanerre gondoltam!

SZERINTEM (ismétlem SZERINTEM)a kipufogó. Lehet, hogy el van dugulva, vékonyodva és amikor magasabb fordulatszámra ér, akkor nem bír annyi gáz átmenni rajta, és lefullasztja a motrot.

chicco
Pedig en pont ezt tettem volna jet nagyobbra

ronso
Jelenleg kicseréltük a karbit másikra és a fuvokát is nagyobbra cseréltük és ugyanaz a helyzet..

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
sziasztok talán tudtok segiteni mert én már nem tudom mi a pi...a van a mocival.szóval
Szépen indul szépen huz ugy 70-75 ig aztán befullad mintha nem kapna benzint ugyanez emelkedön is megy felfelé egyszercsak lassul és befullad ha eleresztem a gázt akkor lassan fel lehet vele menni nem áll le.már 2 szerelö nézte szétszedték a karbit kipucolták ugyanez,nem tudjuk mi a picsa van ,ez kb 2 hete megy elötte kutya baja nem volt.( Gilera Runner 50)
ha van valakinek ötlete szivesen venném.

Sakkoo.......Baszkiiii

chicco
a DRD mar meg van.Azert nem kell 2.