6802
Robogók!!:)
  • hugó bá
    naja meg kigyorsításkor a talajra tudja vinni az erejét,meg lehet figyelni hogy távolodik a kanyarok végén

az ezeres hiába rongyol csutkafékkel a kanyarokba a kétütemű a hosszú iveivel aláz

csak nem robogós topicba való
  • Sóschips
    Ezt am honnan tudjuk meg h elfogadták ezt a javaslatot?Vagy h mikortól lép érvénybe?
  • skate00
    hát ez egyértelmű, kisseb tengelytáv, súly, könnyebb befordítani a kanyarokba...
    am a 600 asokkal is verik az 1000 esek, még egyenesben is.
  • neevous
    Bocsi az offért.
  • neevous
    2t vs 4t.
  • chicco
    Nincs mit.
  • chicco
    Akit erdekel 1 tatyo

http://www.kepesmotor.hu/motoros_taska_doboz/p437304
  • Gerypapa 95
    igen az korrekt , de a többi ..
  • RYO21

Bár a hátulja, az ülés utáni rész az eléggé szép! Kicsit gyorsaságis.
  • Gerypapa 95
    fostalicska , kurva ganéul néz ki szvsz
  • skate00
    kép.
  • skate00
    nem. B vel.
  • RYO21
    Ezt nemvágom. Akinek van jogsija segédmotoros kerékpárra, az vezethet 125öst is?
  • Sóschips
    Na tök zsír lenne:Dlehet h eladnám a vasat és vennék egy rs125öt:Dvagy egy mitot vagy r 125öt:D
  • skate00
    Van remény.
  • grebber
    Remélem elfogadják és akkor végre sok évi jogsi nélküli száguldozás után lesz értelme letenni a jogsit!
  • neevous
    Az Országgyűlés iromanyszám :
    /2010. ( . . .) OGY Érkezett: 2010 ALIG 03.
    határozat a
    A „B” kategóriás jogosítvánnyal vezethet ő gépjárművek körének meghatározásáról
    1. Az Országgyűlés – a gépjárműpark folyamatos bővülésére tekintettel, a
    közlekedésbiztonság növelése érdekében, továbbá az európai szabályozással való összhan g
    megteremtése céljából – felkéri a Kormányt, hogy a „B” kategóriás gépjárm űvezetői
    engedéllyel vezethető gépjárművek körét terjessze ki a 125 cm 3 hengerűrtartalmat és a 1 1
    kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpárok kategóriájára .
    2. Ez a határozat a közzététele napján lép hatályba .
    Indokolá s
    A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és
    visszavonásáról szóló 35/2000 . (XI. 30 .) BM rendelet 2. számú melléklete szerint bármel y
    nemzetközi kategóriában megszerzett vizsga alapján az adott kategória-jelzésen túl
    segédmotoros kerékpár, lassú járm ű és pótkocsija, kerti traktor, állati er ővel vont jármű, a
    „B”, „Cl”, „C”, „D1”, „D” kategóriában megszerzett vizsga alapján : mezőgazdasági vontató
    és könnyű pótkocsija vezethet ő.
    A rendelet 1 . sz. mellékletében szerepel, hogy az „Al” alkategória jogosít a 125 cm 3
    hengerűrtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott
    motorkerékpár vezetésére .
    A kismotorok vezetéséhez tehát mindenképpen vezet ői engedély szükséges . Jelenleg akinek
    „B” kategóriása vezet ői engedélye van, az csak az 50 cm3-t meg nem haladó henger űrtalmú
    motorkerékpárt (segédmotoros kerékpár) vezetheti .
    A korlátozás ilyen mértékű meghatározása azonban nem indokolt sem szakmai, sem
    nemzetközi szempontból, így a javaslat szerint a 125 cm3 henger űrtartalmat és a 11 kW-o s
    teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár „B” kategóriás vezetői
    engedéllyel lenne vezethető.
    E szabály bevezetésének eredményeképpen egyre többen használnának kismotort a város i
    forgalomban, ezzel csökkenne a torlódások kialakulása, a parkolási gondok nagyba n
    enyhülnének, végs ő soron a városi közlekedés dinamikusabbá válna, az emberek pedig a
    közlekedés e fajtájának elterjedésével id őt és pénzt takaríthatnának meg.
    H/. . . .
    Volner János
    országgyűlési képvisel ő
    képviselői önálló indítvány
    dr. Schmitt Pál
    az Országgy űlés elnöke részér e
    Tisztelt Elnök Úr !
    Mellékelten - a Házszabály 87 . §-a alapján - benyújtom a „B” kategóriás gépjármű vezetői
    engedéllyel vezethet ő gépjárművek körének meghatározásáról készített határozati
    A javaslat indokolását mellékelten csatolom .
    Budapest, 2010. augusztus 2.
    Tisztelettel :
    Volner János (Jobbik)
  • skate00
    Leo Zx,
  • IVU
  • hugó bá
  • IVU
    aprilia sr 50-re tudtok vmi jó sportkipufogót? teljesen gyári az egész
  • Gerypapa 95
    kösz a segítséget azért :) lángal meghegesztették neki és nem volt semmi gond
  • skate00
  • IVU
  • pszihopata
    szerintem beszívva legközelebb ne gyere fórumozni, sokan nem kíváncsiak a kalandjaidra!
  • Sóschips
    nem baj,mondtam h nem tehetsz róla....idiótának is születni kell
  • SimonCar
    ja
    ezért maradtam inkább a bicajnál. ott nem kell index meg ilyen egyéb figyelemelterelő hülyeségek. meg a robogón bicajon nem fiygelnek rám.
    jövök ki a földútról átmegyek a betonúton és megilyeszt a gumicsikorgatásával, és még ő dudált rám. képzelheted miylen ideges votlam.
  • pszihopata
    nekem régebenn volt egy robogóm,

haverom költsön adta

-ja!
  • SimonCar
    képzeled miylen mérges volt, és ő jött értem.
  • SimonCar
    akkor még nem volt rá jogsim, haverom költsön adta.
  • pszihopata
    kár hogy autópályára tilos felhajtani vele
  • IVU
  • Sóschips
    Nagyon ügyes vagy barátom,csak gratulálni tudok hozzá
    Nem baj,nem tehetsz róla...csak ne itt éld ki a hülyeségeid...
  • SimonCar
    nekem régebenn volt egy robogóm, felmentem fele az M7 esre hogy lemegyek a balatonra és félúton lerobbant és az egész blokk kuka, azóta nem pártolom az 50 es robogókat. De azért végig tartotta a 80 at majdnem..
  • skate00
  • IVU
  • laci 700
  • SimonCar
    robogok a robogón salalalalala :)
  • grebber
    Direkt kérdeztem a szerelőt hogy menjek vele mint menjek vele és mit mondott?? Húzhatom neki nyugodtam, de ne több km-eren keresztül egyfolytában maxon.

• pszihopata
    ha kerek a görgő és a súlya ugyanaz akkor logikus hogy semmi köze ahhoz

ha meg már egyszer megragadt a henger akkor sosem lesz jó csak új dugóval
    de az meg nem a szerelő hibálya hanem a tiéd,mert egy frissen fúrt henger végsebességét nézegeted