6802
Robogók!!:)
  • grebber
    Nekem ez kínai!Én nem értek hozzá csak ráülök és húzom a gázt semmi többet!
  • Gerypapa 95
    hanyas karbid van ?
  • grebber
    10 liter benzinnel csak max 185 kilométer tehát bőven 5 liter felett 100km-en! És nem is megyek mert 50-60 között szörtyögök mivel járatgatom!
  • laci 700
    mennyi az a baromi sok? amúgy igen.
  • Gerypapa 95
    hászen , meglehet ..
  • grebber
    Attól hogy az 50-es mociban 70-es henger van okozhatja hogy baromi sokat fogyaszt?
  • leipsig
    Egyik legjobb motoros bolt budapesten !
  • dotkom
    Sziasztok!
    Hol tudnek budapestem gyertyat venni sr 50-eshez. 2007-es modell. sima karburatoros.
  • RYO21
    Gondolkozom, egy új kipufogó vételén. Sztem egy Gianelli Extra lenne legjobb.

Itta kipufogón kívül van más a motron ami nem eredeti? (hangról itélve)

• pszihopata
    yamaha meg aprilia buziság hogy a sisaktartót nem lehet kivenni

nagyon utálom
  • Benel
    bezzeg az ET4-esből csak kiszedem a vödröt és kész :D
  • skate00
    érdekes így gyorsítva :)
  • chicco
    Imadja a szimeringeket .Ezert meg is eszi oket.
  • pszihopata
    jah csak szólok hogy etanolt motorba véletlenül se
  • pszihopata
    mikor nekiállnak a hajtásnak egy villáskulccsal meg egy fogóval,aztán mikor leforgott és szétbaszták a bordát akkor jöhet a villanyhegesztő

óh hány ilyet láttam én már-magyarország:(

• chicco
    a loctite elmehet a pics@ba
  • skate00
    ez mekkora p_raszt
  • skate00
  • chicco
    nagyon koszi.Bp 60k persze mosolyogtam rajta
  • pszihopata
    nálam 20 garival,pont odáig kell szétszedni mint főtengelycserekor

+3-4 ezer a felújítókészlet
  • chicco
    psziho

Adott 1 piaggo blokkos Derbi gp1. Mennyi a munkadij ha vizpumpat kell rajta cserelni.

?
    tudod belul van.
  • ronso
    köszi
  • chicco
    szuper koszi
  • pszihopata
    egy zárt jelszavas rendszeren tudom lekérdezni,ha valami kell ideírom de oda ti nem tudtok belépni

20.5x17 10.3 gr. --megegyezik a vespa gt-vel
  • chicco
    bizony bizony.Gorogben 10 eve meg a sluszkulcsot is benne hagytam a robiban az apartman elott.
  • laci 700
    Nemrég voltam svájcban. Kb 3-4 kínai robogót láttam a többi Vespa, egyéb olasz meg néhány japán volt. Rengeteg robogó volt és egy sem volt leláncolva, se semmi. Nem úgy mint nálunk, hogy leláncolva is félve kell otthagyni az utcán. :S
  • chicco
    Psyiho syia
    Van vlmi katalogusod a gorikre?

En a sportcity 200 4t blokkban levo gorgokre lennek kivancsi.Mar vadasyo 1 ideje de nem sok eredmennyel.

aszt hiszem a vespaban is ez van. Piaggo blokk olyan fesus bordas hutovel az olajbeontonel.
  • pszihopata
    17X12.3 6.5 gr
  • Gerypapa 95
    akkor én kérek elnézést :)
  • Czicsa
    Irányárnak gondoltam! :)
  • Gerypapa 95
    jól néz ki , de 250-et nem ér meg , főleg így 15 e km-errel.
  • Czicsa
    Sziasztok!
    Szeretném eladni a motoromat: Cpi Gtr, ha valakit érdekel több infó itt.
  • ronso
    Psziho nem tudod véletlen,hogy a 100ccm Ciaknak mekkora a gyári görgömérete? Mert szétszedtem és volt benne egy Yamaha Jog szij és 12grammos görgö 6 db,de olyan görgö hogy magában a foglalatban volt darabonként beleesztergálva csapágygolyó valami állat lehetett.Mondjuk jol ment a moci 120km/h.Most a szerelö tett bele uj szíjat gyárit és 6grammos görgöket de most meg szegény motor olyan érdekesen erölködik és nehezen huz aztán megindul és mint az állat megy de valahogy remeg vagy nem tudom.olyan mintha széles lenne a szíj rajta.
  • chicco
    Ja Bibione tele van Biciklivel.A part a varos mindenki bicajozik.Persze 1,4 euro volt a benya.
  • chicco
    Szerintem jok.En most jottem haza.Eszak olaszorszag 4 robogot lattam az is Kymco volt.
    A sportcity es az SH nagyon kedvelt most.Nalunk is az lesz ,mert keveset fogyaszt es jol megy.Persze a nagy kerekek 15-16" sem elhanyagolhato.
    En nagyon meg vagyok elegedve a Sportcityvel. 240km/6 liter.
    Es nincs olaj tobbe.Halk megy mint atom,kenyelmes.stb.

Egyebkent az SH-t ott gyartjak Olaszban.
  • rrudii
    az lehet hogy 2 honapja meg elment 85 -el a robogom gyarilag most meg csak 60 al????????? pedig semmi sem lett rajta csinalva ... ha valaki tudja ho mert leeht az leciii segitsen az leehet azert mert csak 40 el jartam ??? kosziii
  • hugó bá
    jah nicket cserélek
  • hugó bá
    nálunk ritka,hoztam én is de nehéz volt eladni
    magyarnak még mindig az aerox a szinvonal
    nem javítottam mert kevés van és honda:D

egyébként nehéz 50-est hozni kintről jövő héten én is megyek

jó lenne tudni mi lesz a rendszámmal is,vicc
  • bp
    Psziho!

Itt tengetem egy ideje Olaszországban és csak álmélkodom a sok új motoron. Rómában vagy Firenzében már nem is látni 50-es robogókat, csak nagyobbat. Nápolyban mindenki Honda SH-150 és nagyobb társaival közlekedik. Javítottál már ilyet? Valami tapasztalatod van esetleg? Pofás motornak tűnik...
  • pszihopata
    budapesten igen,nálunk /kisváros/ hamar elterjed ha valakit átbasztak szóval hosszútávon nem éri meg