Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Yamaha Harmatinál van 1 nagyon helyes kis csaj aki elárulta.Ha elviszem a motort kötök ra biztit es valakit mondtuk veighuzom az ajtaját a biztosító NEM FOG FIZETNI.
Egybõl arra fognak hivatkozni ,hogy jogsi nelkul,ittasan drogosan nem vezethetsz es vállald a felelõseget tetteidért.
Tehát aki megkoti a nagyobb blokkra az SM kotelezot es ne adj isteni vmi komolyabb történik nem biztos hogy jobban jön ki mintha lenne jogsija 80 ezerért.
Apropó ma átnéztem Komaromba az elsõ AUTOSKOLA feliratnál megaltunk A kat jogsi 132 euro.Nalunk 300 kb.
Mindenki döntse el mit kockáztat.
Ha elobb megveszem az akksit akkor nem rugdaltam volna le a fogakat a racsnirol.
Amugy nalam Speedfight 10 bol 10 pont.Es 130 ert adtam el 1 Techigas rs2 csovel +gyari kipu nemi rugo gorgo.
Next PC upgrade: 2022
Így is zabál 10 literrel elején még mentem vele 270kmert most már csak 190 km-re telik tõle 😞
ha csökkented a sûrítést talán elindul,de akkor zabálni fog és szarabbul fog menni
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
koszi azert az infot
Kérdésem ezt ki lehetne cserélni vagy javítani hogy önindítóval is induljon?? Ha igen ez kb mennyi kiadás lenne?
egy kínai vacak,a legtöbb meg sem éri a 10 ezret mert lefogazódik a pumpahajtó aztán szevasz
ezen kívûl még az összes gumialkatrész-elektromosság idomzat és 'acél' /sztender/ is hulladék
pozitív rész most nem jut eszembe <#nemtudom>#nemtudom>
ilyen fogyasztást és sebességet max 4T-vel tudsz min 125-ösben
az aerox stb. 80-nál beszopja az 5-öt😄
-2-3 lityi fogyasztást 90 kilóval max talán 40el ha elérsz
-80-95km/h-t 50ccm-vel necces lesz, max tuningal így lesz min 5-6liter
-100ccm-el már elérsz ilyen sebességet, de az meg nem jön ki 150bõl sem (vagy ha mégis, leáll 10 kilóméterenként)
-amiket felsoroltál kitûnõ darabok, viszont nagyobb fogyasztásúak, és drágábbak. Ki lehet fogni egyet-egyet, de számíts rá, hogy sok gondod lesz vele. Én pl szerettem buherálni a 100as X-Fightom, de egy idõ után már zavaróak voltak a hibák, különösen amikor a moszkváról toltam majdnem a nyugatiig haza.. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
csak 2500 km van rajta
4 drót lóg ki belõle. Egy vékony fekete (antenna), egy vastag fekete (akkumlátorra negatív pólus), egy piros (akkumulátorra pozitív pólus), és egy kék. Ez utóbbit kell valahova a gyújtásra kötni, hogy mûködjön a motorindítás funkció.
A kérdés csak az hogy pontosan ezt hova kell kötni? 2000-es Suzuki Burgman AN 400-asba szerelném be. Alapesetben a motorindításhoz az alábbi feltételeknek kell teljesülni:
-Gyújtáskapcsoló gomb benyomva
-egyik fék behúzva
-kulcs elforgatva
-önindító gomb benyomása
Ötletem sincs, hogy ezt az egy kábelt hova kéne bekötnöm úgy, hogy a motor kulcs nélkül is indítható legyen. Volt már valamelyikõtöknek ilyen kütyüvel tapasztalata? Vagy van vmi ötlete hol lehetne ennek a helye? A hozzá adott leírás természetesen egy szót se ejt errõl.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Robogót szeretnék venni, munkába járni. 100-150E Huf-ig
Az elvárásaim: 2-3L/100Km, 50ccm(hamar kiszúrják a sünök, ha nagyobb, mint 50ccm? érdemes kockáztatni?) 80-95Km/h-át menjen(90Kg vagyok), megbízható legyen, megfizethetõ alkatrészek a javításához, nagyjából ennyi.
Ezek közül melyiket érdemes:
-Aprillia SR 50(ebböl melyiket érdemes: Di-tech, injektoros vagy karburátorost)
-Gilera Runner; -Malaguti F12 v. F15; -Peugeot Speedfight v. XFight; -Piaggio NRG MC2 v. MC3; -Yamaha Aerox
Sport city 200 tetszik.Psziho meghalgatnam a velemenyed.
Kymco Agility city 150???kb egy arban van.
Am idén is jóvolt az egü.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Véleményetek errõl?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
már nem igazán emlékszem hogyan van
Psziho van egy Malaguti Ciak 100ccm om,kutya baja pöcre indul,de ha megtankolom tele akkor az istenért sem indul be csak 2 perc inditózás után és baromira megszivja magát benzinnel,ha kicsit járok vele (3 nap) kicsit fogy a benzin akkor megint pöcre indul.ez mi lehet?
Sakkoo.......Baszkiiii
ez van,aki többet akar ne vegyen ilyet
/elõfordul hogy vadiúj önindító sem indítja a tuninghengereket/
Aksi jó. (Gilera Runner 50 ccm@70ccm)
Akkor már énis egy képet😄De lehet h vótmá😄
Félkészen😄
Vélemény jöhet<#vigyor5>#vigyor5>
к.ιηтнуα.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Fasza kis gép😄
Remélem nem basztam el a kép beszúrást énis😄
к.ιηтнуα.
Épp tegnap mentem pár karikát haver SR-jével de az a régebbi, nem kerek lámpája van hátul. Sztem a legelsõ lehet. De nagyon ugrott 50ccm-hez képest vazz, és a 75-80-at megy.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
bocsi a sok képért
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
ha érdekel írj mailt : [email protected]
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !