Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
Nos leírom miért is kezdem el Aug 3. an a jogsit.Nem nem vagyok perverz 36 evesen megint bohóckodni a padban es bóják közt.De gondolkodtam veszek 1 rendszamos motort 200/300ccm nem nagy de mar elég haladós es keveset fogyaszt (4T)
A Yamaha Harmatinál van 1 nagyon helyes kis csaj aki elárulta.Ha elviszem a motort kötök ra biztit es valakit mondtuk veighuzom az ajtaját a biztosító NEM FOG FIZETNI.
Egybõl arra fognak hivatkozni ,hogy jogsi nelkul,ittasan drogosan nem vezethetsz es vállald a felelõseget tetteidért.
Tehát aki megkoti a nagyobb blokkra az SM kotelezot es ne adj isteni vmi komolyabb történik nem biztos hogy jobban jön ki mintha lenne jogsija 80 ezerért.
Apropó ma átnéztem Komaromba az elsõ AUTOSKOLA feliratnál megaltunk A kat jogsi 132 euro.Nalunk 300 kb.

Mindenki döntse el mit kockáztat.

chicco
5 evig hajtottam 1 Speedfight Honda blokkos 100ast.Lehet en vagyo mazlista de 95 volt a vege.3,5 fogyasztott es akoltottem ra 5 ev alatt 1 akksi meg 1 berugo racsni.

Ha elobb megveszem az akksit akkor nem rugdaltam volna le a fogakat a racsnirol.
Amugy nalam Speedfight 10 bol 10 pont.Es 130 ert adtam el 1 Techigas rs2 csovel +gyari kipu nemi rugo gorgo.

grebber
Tényleg ez a rendszámozás hogy van minden motorra kell majd (ha igen mikortól?) vagy már most is kell? 50ccm-esre is?

Next PC upgrade: 2022

neevous
Azt tudjátok, hogy mennyire katuális még/mennyire vesztette aktualitását a visszamenõleges lerendszámozás? Azt tudom, hogy egyelõre jegelve van, de kérdés meddig.

grebber
Nem én tuningoltam nem is értek én a motorokhoz.
Így is zabál 10 literrel elején még mentem vele 270kmert most már csak 190 km-re telik tõle 😞

pszihopata
nem lehet,ez még egy ok hogy miért nem kell tuningolni

ha csökkented a sûrítést talán elindul,de akkor zabálni fog és szarabbul fog menni

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

haat akkor nem volt vlmi jo valasztas
koszi azert az infot
grebber
Ugye már írtam korábban hogy 50es motor 70-es hengerrel és önindítóval nem igen indul be csak ha rugdosom.
Kérdésem ezt ki lehetne cserélni vagy javítani hogy önindítóval is induljon?? Ha igen ez kb mennyi kiadás lenne?

pszihopata
a tauris?

egy kínai vacak,a legtöbb meg sem éri a 10 ezret mert lefogazódik a pumpahajtó aztán szevasz

ezen kívûl még az összes gumialkatrész-elektromosság idomzat és 'acél' /sztender/ is hulladék

pozitív rész most nem jut eszembe <#nemtudom>

ezek sokat romolnak ?
pszihopata
nem

pszihopata
mindkettõ jó,a kymco-t könyebb javítani

pszihopata
ha eddig nem volt gondod a motorral most lesz😞

pszihopata
lead 100

pszihopata
sfera 125-lyberty 125 -vespa et-4-cygnus 125-zip 125 -ezek kicsik,simán beszopja a rendõr és megállhatnak 150-ben

ilyen fogyasztást és sebességet max 4T-vel tudsz min 125-ösben

az aerox stb. 80-nál beszopja az 5-öt😄

CaviaR
Ezek nagyon erõs feltételek, mert:
-2-3 lityi fogyasztást 90 kilóval max talán 40el ha elérsz
-80-95km/h-t 50ccm-vel necces lesz, max tuningal így lesz min 5-6liter
-100ccm-el már elérsz ilyen sebességet, de az meg nem jön ki 150bõl sem (vagy ha mégis, leáll 10 kilóméterenként)
-amiket felsoroltál kitûnõ darabok, viszont nagyobb fogyasztásúak, és drágábbak. Ki lehet fogni egyet-egyet, de számíts rá, hogy sok gondod lesz vele. Én pl szerettem buherálni a 100as X-Fightom, de egy idõ után már zavaróak voltak a hibák, különösen amikor a moszkváról toltam majdnem a nyugatiig haza.. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Higany
Vettélvolna itthon és lehet ingyé bele is szerelték volna.

nem tudna valaki hogy a TAURIS SAMBAm ha pl all egy fel napot aztan nem akar gyujtani ? olyan mintha nem is hajtana a starter
csak 2500 km van rajta
Sziasztok! Nemrég vettem ebayrõl egy kínai motor riasztó - távirányítós motorindító kütyüt.

4 drót lóg ki belõle. Egy vékony fekete (antenna), egy vastag fekete (akkumlátorra negatív pólus), egy piros (akkumulátorra pozitív pólus), és egy kék. Ez utóbbit kell valahova a gyújtásra kötni, hogy mûködjön a motorindítás funkció.
A kérdés csak az hogy pontosan ezt hova kell kötni? 2000-es Suzuki Burgman AN 400-asba szerelném be. Alapesetben a motorindításhoz az alábbi feltételeknek kell teljesülni:
-Gyújtáskapcsoló gomb benyomva
-egyik fék behúzva
-kulcs elforgatva
-önindító gomb benyomása

Ötletem sincs, hogy ezt az egy kábelt hova kéne bekötnöm úgy, hogy a motor kulcs nélkül is indítható legyen. Volt már valamelyikõtöknek ilyen kütyüvel tapasztalata? Vagy van vmi ötlete hol lehetne ennek a helye? A hozzá adott leírás természetesen egy szót se ejt errõl.

Elõre is köszönöm a segítséget!
Hy.
Robogót szeretnék venni, munkába járni. 100-150E Huf-ig
Az elvárásaim: 2-3L/100Km, 50ccm(hamar kiszúrják a sünök, ha nagyobb, mint 50ccm? érdemes kockáztatni?) 80-95Km/h-át menjen(90Kg vagyok), megbízható legyen, megfizethetõ alkatrészek a javításához, nagyjából ennyi.
Ezek közül melyiket érdemes:
-Aprillia SR 50(ebböl melyiket érdemes: Di-tech, injektoros vagy karburátorost)
-Gilera Runner; -Malaguti F12 v. F15; -Peugeot Speedfight v. XFight; -Piaggio NRG MC2 v. MC3; -Yamaha Aerox
chicco
Psziho kosz a valszt.Ha eladom a motorokat megyek megcsinalom a nagymotor jogsit es veszek vmi robit
Sport city 200 tetszik.Psziho meghalgatnam a velemenyed.
Kymco Agility city 150???kb egy arban van.

chicco
Agip sintetic csak kutnal vettem multkor 5000/liter .A ricinus a kulonkeges benne .Fordulaton segit.Kepes motoron vki arul 3800 ert

azért büntet a rendõr ha nincs km/h mérõm?
skate00
<#idiota><#vigyor3><#vigyor><#vigyor>Egy Aerox van az olalyon.
Am idén is jóvolt az egü.

<#vigyor3>
Benel
miaz valami illóolaj? <#hehe>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Olajokról jut eszembe, a Castrol TTS-nek van egy jellegzetes illata. Van esetleg olcsóbb olaj, aminek ugyanolyan, vagy hasonló az illata mint a TTS-é?

RIZLA
Sziasztok!

Véleményetek errõl?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

chicco
psziho kuldtem privatot<#worship>

pszihopata
van egy membránpumpa, meg valami visszacsapószelep szerûség is nem tudom mi lehet mert elvileg a tûszelepnek mindenképpen le kéne zárnia még ha elõtte valami átenged is

már nem igazán emlékszem hogyan van

chicco
vakomos a benzincsap vagy ac van rajta.Ezeket nezd meg zar e rendesen

ronso
Sziasztok
Psziho van egy Malaguti Ciak 100ccm om,kutya baja pöcre indul,de ha megtankolom tele akkor az istenért sem indul be csak 2 perc inditózás után és baromira megszivja magát benzinnel,ha kicsit járok vele (3 nap) kicsit fogy a benzin akkor megint pöcre indul.ez mi lehet?

Sakkoo.......Baszkiiii

grebber
Akkor majd rugdosom sajna 😞

pszihopata
4T-ket a karbófedél belsejében a tüskével fojtják,bár ez jó ha nyitottan megfutja az 55-öt óra szerint ami a valóságban max 45

ez van,aki többet akar ne vegyen ilyet

pszihopata
túl nagy a henger és fõleg a sûrítés a kopott önindítóhoz

/elõfordul hogy vadiúj önindító sem indítja a tuninghengereket/

grebber
Az mitõl lehet hogy önindítóval nem igen indul a motor?
Aksi jó. (Gilera Runner 50 ccm@70ccm)

Hátha, valaki találkozott már a problémámmal... Van egy Adamoto Speeder 506 névre hallgató, 4T robogó. Nem találjuk, hol a folytás. A motor egy az egyben Motowellnek tûnik, demégsem ot vana folytás mint a motowelleknél. Remélem tudtok segíteni. Köszi!

nm<#wink>Egy jó tanács,mindig a direct linket tedd be a képbeszúrásnál<#wink>
Akkor már énis egy képet😄De lehet h vótmá😄
Félkészen😄

Vélemény jöhet<#vigyor5>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Ilyenem van 😊 Csak fekete.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

köszi még új vagyok itt nem igazán értem még ezt a képbeszúrást <#szomoru1>Benel köszi neked is

Tessék a képeid😉

Fasza kis gép😄
Remélem nem basztam el a kép beszúrást énis😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Benel
Faja! Bár a képek nem jelennek itt meg nekem, csak ha jobbklikk/kép megjelenitése.

Épp tegnap mentem pár karikát haver SR-jével de az a régebbi, nem kerek lámpája van hátul. Sztem a legelsõ lehet. De nagyon ugrott 50ccm-hez képest vazz, és a 75-80-at megy.

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Hello itt az én motorom <#vigyor3>

bocsi a sok képért

chicco
szimeringek is

chicco
Psziho.Merre vagy elerheto helyileg.Jon 1 tuning kitt a GPR-hez.Henger ,beomlo,karbi,fotengo,c4 csapagy,kevlar kuplung erositett rugok,Nem merem egyedul szetszedni a motort mert meg soha nem csinaltam

skacok !? Yamaha Maxter röl véleménye valakinek? esetleg tapasztalat? megbízhatóság?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Szia ! van egy eladó Malaguti ciak 50 es (2003) as !
ha érdekel írj mailt : [email protected]

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Fehercsoki
Olcsó robogót szeretnék,100 ezer ft alatt,és a megbízhatóság nagyon fontos,milyet érdemes venni?

ronso
Én Castrol-t használok már régen 2300ft,és hibátlan

Sakkoo.......Baszkiiii