Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel az önindító nem 70-es hengerhez van tervezve, valószínûleg nem fog mûködni.
Szerintem is könnyebb görgõket kellene bele rakni és könnyebben pörögne fel. Vagy nem tett jót neki, hogy az elsõ 20KM-en megkínoztad...
aztán hozzák vissza 3 nap múlva hogy mindíg megáll hirteln,na a lila dugatyút meg ilyenkor legszívesebben ledugnám a torkukon
a gyári fojtócsövet vágta le,annélkül jobban pörög
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Én nem értek hozzá de ezt írtam is full hülye vagyok ilyen téren nincs mit szépíteni.Nekem csak az a lénye húzom a gázt és menjen ahogy kell neki.De nem tudom miért jó itt fikázni.
Ronso: És azt érezni fogom hogy bejáródott a henger?
A kipufogó eleje felé volt egy csonk még a szerelés elõtt (mivel mondom nem értek hozzá nem tudom mi célt szolgált) Én azt gondolom full tudatlanul hogy a tuning miatt volt valami.De a szerelõ levágta és behegesztette a helyét mondván az nem kell. Mivel nem tudom mi volt az és mi célt szolgált fogalmam sincs van-e jelentõsége hogy már nincs többé.
Next PC upgrade: 2022
Sakkoo.......Baszkiiii
-egyszerûen túlbecsülte a felfogóképességed
Ha bejáratós akkor nem kéne 70 elett menni vele szerintem, az új dugó miatt nagyobb a surlódás, fõleg ilyen melegben vigyázz nehogy megszoruljon, a kipu is ezért izzik.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Most volt javításon,mert rossz volt a hátsó jobb irányjelzõ,szerintem sokat fogyasztott és önindítóval nem mûködött csak ha berugdostam.
Elvittem szerelõhöz már a hangjából mondta hogy itt nagy gond van.Szétszedte és mondta kb 60 ezer.Jó mondom ok én nem értek hozzá csak annyit hogy húzom a gázt és megy semmi többet.
A motor elkészült.
Kicserélte a teljes hengert mert mutatta full szar állapotba volt nem sokáig birta volna.Kicserélte a fõtengelycsapágyat,szivócsonkot mert meg volt repedve,fékbetétet + valamit a hûtéshez,és javítótt az irányjelzõt mutatta is néztük mûködik.
(Csak megjegyzem hogy a javítás elõtt a motor lazán vitte a 90km/h-t)
Mondta hogy az új henger miatt járassam ,mert kell neki idõ.
Azóta mentem vele nem sokat (20km-ert)
Tapasztalatok lomha a motor lassú az irányjelzõ megint nem mûködik.
Irányjelzõ: A kijelzõn a zöld fény aminek lassan villogni kéne hihetetlen gyorsan villog a motor elején az index lámpa is nagyon gyors + a hátsó nem is világit (mondom nála jó volt)
Lomhaság ,lassúság: A motor 70-et ha megy akkor az már jó + ha lassítok zebra vagy akármi végett utána nagyon lassan megy csak tovább😞Öninditóval nem indul most sem csak rugdosásra.
Kérdéseim: Mennyit kell járatni egy új hengert?Mi lehet az oka ez az irányjelzõs hülyeség hogy nem mûködik rendesen?
Az igaz hogy mivel nagyobb a henger mint amire tervezve van a motorr ezért soha nem is lesz jó önindítóval??
Lehet-e a lomhaság lassúság oka az hogy még járatos a henger??
szerintem nem árt meg neked sem ha picit gondolkodsz mielõtt kérdezel
Javítás elõtt nem volt ennyire forró! Mi lehet az oka ennek?
még esetleg az lehetne , hogy bevinném a zárat és abbol tudnának-e kulcsot csinálni ?
Errõl mi a véleményetek?Én nem szeretem a kymco-kat de apám szerelte az elõzõ tulajnál és aztmondta hibátlan egy baja van h az index nem egybõl müködik hanem miután egy kis idõt mentél és az aksi töltödött egy picit, de azon kivül megy 70-80 at.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
к.ιηтнуα.
ennyi erõvel lehetne rajta 3 gomb,ha jót nyomsz meg elindul-nem?
láttál te már zárszerkezetet?
ezt nem hiszem el <#falbav>#falbav>
bocs ha offoztam
Késõbb ha tuningolni akarja akkor is elég lesz
mert elég széles körben használható ez a kipu.
Mit ajánlatok neki? Mert õ most gianelli extra-n, vagy next-en gondolkodik.
Tegnap este rajtolt el egy nem mindennapi MAGYAR oldal!
Autó, motor, robogó, tuning, gyorsulás, drift stb. kedvelõket és jármû tulajdonosoknak ott helyük.
Saját profil készítés; garázs a jármûvednek képekkel, videókkal; értékelések ; hozzászólások ; üzenetek ; hírek ; ismerõsök jelölése stb.
!!Valós versenyen, gyorsuláson elért eredményeiteket rögzíthetitek az oldalon ami alapján egy ranglistába kerültök be!! Külön autó, motor, robogó kategóriák, ezeken belül pedig részletes alkategóriák.
------ www.streetracingrank.com ------
nézzetek be, csak regisztrálni kell, és szabad a pálya.
Szép napot.
EZ olyan mint mikor a Közlekedési miniszter vagy kinek a fiának meglett a jogsija és alávágott az apja egy 300Le autót, aztán még 3 haverjával, Driftelni akart és beleszáguldottak egy fába ((asszem))és 1 gyeret élte túl.
Aztán Evvel volt tele minden Rádió, Tv, Hogy a B jogosítvány elvégzéséhez szükséges évet meg akarták emelni, (hogy nem 18 évesen kaphat jogsit, hanem pl 20) , És az okos magyar népet meg olyan könnyen lehet manipulálni.
(fõleg az idõsebbek,)
De legegyszerûbb megoldás az lenne hogy: Hülyegyereknek trabantot adni, oszt avval hajtsál gyorsan.
egyszerû Le korlát.
De mondta mivel nagyobb a henger mint amire a motor van tervezve önindítóra csak díszként tekintsek csak berúgassál indul majd el.
Azt mondta a szerelõ hogy az új hengernek még be kell járódni.Nem tudom mi ebben az igazság.
Eddig a moci ment 90-95-öt most meg olyan lomha a 60-at se tudtam elérni vele 😞
De innentõl kezdve egy fillért nem költök rá.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Még annyit mondtak hogy a membrán nem bírja már túl sokáig, visszapuhították valami szerrel meg volt 1-2 lyukkezdemény azt befoltozták valami ragasztófélével.
Olyan érzésem van mintha túl puha lenne és ha ráülök túlságosan behajlik maga alá és nem tud csillapítani, keményebben veszi a gödröket mint eddig :S
itt
Üdv.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
szibo17 tel.37128
Loero vagy kilowatt korlatozas B jogsira.
De rajta vannak legalabb
Jogsi nélkül meg úgyérted nem megfelelõ jogsival. Hát tény hogy 125/50-el vigyázni kell nagyon, mert kiderülhet ha átnézik a motort.
ha normálisan keresnék, már rég egy 500as beverlyt hajtanék 😄 na majd egyszer úgyis.. De most egyenlõre a vespa generálját aligtudtam kiköhögni..