Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laci 700
Nos... A bejáratás azt jelenti, hogy legalább 500KM-en keresztül max 50Km/h-val mész vele és nem húzod neki nyélgázon. Utána menni fog rendesen. (Bár ha az elsõ 20km-alatt tépted neki akkor már nem biztos).

Mivel az önindító nem 70-es hengerhez van tervezve, valószínûleg nem fog mûködni.

Szerintem is könnyebb görgõket kellene bele rakni és könnyebben pörögne fel. Vagy nem tett jót neki, hogy az elsõ 20KM-en megkínoztad...

pszihopata
csak én nap mint nap ilyen csírákkal vagyok körülvéve akik sírnak ha egy bejáratós motor nem megy 90-et aztán engem fikáznak hogy szarul raktam össze,mikor 5-ször elmondom a gyökereknek hogy max 50km/h 500kilóméterig

aztán hozzák vissza 3 nap múlva hogy mindíg megáll hirteln,na a lila dugatyút meg ilyenkor legszívesebben ledugnám a torkukon

a gyári fojtócsövet vágta le,annélkül jobban pörög

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Ez milyen kipufogó? Mert ilyen van a yamahámon.

grebber
De nagyra vagyunk ,mert esetleg értünk hozzá.
Én nem értek hozzá de ezt írtam is full hülye vagyok ilyen téren nincs mit szépíteni.Nekem csak az a lénye húzom a gázt és menjen ahogy kell neki.De nem tudom miért jó itt fikázni.

Ronso: És azt érezni fogom hogy bejáródott a henger?
A kipufogó eleje felé volt egy csonk még a szerelés elõtt (mivel mondom nem értek hozzá nem tudom mi célt szolgált) Én azt gondolom full tudatlanul hogy a tuning miatt volt valami.De a szerelõ levágta és behegesztette a helyét mondván az nem kell. Mivel nem tudom mi volt az és mi célt szolgált fogalmam sincs van-e jelentõsége hogy már nincs többé.

Next PC upgrade: 2022

ronso
én mikor járattam az sr 50/70 et.500 km mentem vele 50-60-as tempóval aztán már jó volt.Viszont függ attól is ,hogy milyen gagyi dugót tett bele neked a szerelö mert én ugy jártam,hogy a moci a szerelés elött ment 85-90 et beletette a PROX nevezetü fosadvány 70 es dugót és nem ment csak 65-70 et. szar kinai vagy nem tudom milyen dugóval meg megy 90 et.Ha lassan indul akkor a 70 es hengerhez tán kellene könnyebb görgö is.én ezekkel a dolgokkal játszottam anno,ja meg a 70 eshez nem árt egy jó kipufogó.

Sakkoo.......Baszkiiii

pszihopata
'Mondta hogy az új henger miatt járassam ,mert kell neki idõ"

-egyszerûen túlbecsülte a felfogóképességed

Benel
azért villog gyorsabban mert a hátsó index nem mûxik, ha menni fog az is , jó lesz. Biztos szétcsúszott valahol a vezeték vagy égõ-foglalat stb.

Ha bejáratós akkor nem kéne 70 elett menni vele szerintem, az új dugó miatt nagyobb a surlódás, fõleg ilyen melegben vigyázz nehogy megszoruljon, a kipu is ezért izzik.

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

grebber
Gilera Runner robogóm van 50ccm-es 70-es hengerrel (de ezt itt már mondtam)

Most volt javításon,mert rossz volt a hátsó jobb irányjelzõ,szerintem sokat fogyasztott és önindítóval nem mûködött csak ha berugdostam.
Elvittem szerelõhöz már a hangjából mondta hogy itt nagy gond van.Szétszedte és mondta kb 60 ezer.Jó mondom ok én nem értek hozzá csak annyit hogy húzom a gázt és megy semmi többet.
A motor elkészült.
Kicserélte a teljes hengert mert mutatta full szar állapotba volt nem sokáig birta volna.Kicserélte a fõtengelycsapágyat,szivócsonkot mert meg volt repedve,fékbetétet + valamit a hûtéshez,és javítótt az irányjelzõt mutatta is néztük mûködik.
(Csak megjegyzem hogy a javítás elõtt a motor lazán vitte a 90km/h-t)
Mondta hogy az új henger miatt járassam ,mert kell neki idõ.
Azóta mentem vele nem sokat (20km-ert)
Tapasztalatok lomha a motor lassú az irányjelzõ megint nem mûködik.

Irányjelzõ: A kijelzõn a zöld fény aminek lassan villogni kéne hihetetlen gyorsan villog a motor elején az index lámpa is nagyon gyors + a hátsó nem is világit (mondom nála jó volt)
Lomhaság ,lassúság: A motor 70-et ha megy akkor az már jó + ha lassítok zebra vagy akármi végett utána nagyon lassan megy csak tovább😞Öninditóval nem indul most sem csak rugdosásra.

Kérdéseim: Mennyit kell járatni egy új hengert?Mi lehet az oka ez az irányjelzõs hülyeség hogy nem mûködik rendesen?
Az igaz hogy mivel nagyobb a henger mint amire tervezve van a motorr ezért soha nem is lesz jó önindítóval??
Lehet-e a lomhaság lassúság oka az hogy még járatos a henger??

pszihopata
nekem 2-2.5 -ért csinálják

pszihopata
na vajon mi lehet?

szerintem nem árt meg neked sem ha picit gondolkodsz mielõtt kérdezel

grebber
Most hogy új henger van motoromban és "járatgatom" arra lettem figyelmes hogy rohadtul forró a kipufogó szinte izzik.
Javítás elõtt nem volt ennyire forró! Mi lehet az oka ennek?

Gerypapa 95
kb mennyiért ? 3-4 e ft ?

pszihopata
szedd ki a gyújtáskapcsolót egy jó kulcsos tud hozzá csinálni

Gerypapa 95
leszarlak psziho 😄D nekem akkor is ezt mondták !!!!
még esetleg az lehetne , hogy bevinném a zárat és abbol tudnának-e kulcsot csinálni ?

Spongya08

Errõl mi a véleményetek?Én nem szeretem a kymco-kat de apám szerelte az elõzõ tulajnál és aztmondta hibátlan egy baja van h az index nem egybõl müködik hanem miután egy kis idõt mentél és az aksi töltödött egy picit, de azon kivül megy 70-80 at.

Benel
na nee, zárat megfaragni? XD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
új sr-ed van,vagy régebbi?bár mind1.nekem régen mesélte egy srác,nem tom mikor h simány lehet hozzá kulcsot faragni.Szétkell szedni a szár szerkezetet és játszani kell a kis fülekkel.Valami ilyesmit mondott.Nem próbáltam,nem is szeretném,de hátha így olcsóbban kijösz😊

к.ιηтнуα.

pszihopata
Gerypapa95-bazdmeg felröhögtem kicsit erõs-bocs

laci 700
Legközelebb ne a takarítóval beszélj! <#ravasz1> Hívd a Dunakeszi szervizt! Õk a beszállítók és ott van a központ.

pszihopata
hogyne,okos emberek dolgozhatnak ott

ennyi erõvel lehetne rajta 3 gomb,ha jót nyomsz meg elindul-nem?

láttál te már zárszerkezetet?

Gerypapa 95
aprilia sr szervízbe debrecenbe azt mondták , hogy 5-bõl 3x jó a kulcs

pszihopata
te most komolyan azt gondolod hogy minden azonos tipusnak egyforma a kulcsa?

ezt nem hiszem el <#falbav>

Gerypapa 95
pacsi. aprilia sr 50-em van . azzal a kérdéssel fordulk hozzátok , hogy egy másik aprilia kulcsával betudnám indítani a motoromat ? ugyanis elhagytam a kulcsot és nem akarok komplett új zárrészt venni bele !
bocs ha offoztam

skate00

Basszus, az én neosom, csak 72vel megy max. Aerodinamikát kiahsználva.

laci 700
Én olyankor 70km/h-val (kb 80-85km/h a vége). Csak rövidebb távon megyek vele 80-al.

50 ccm-s, újabb fajta, nagyobb testû robogóval mennyivel szoktatok menni hosszabb távon?

skate00
Leo vince ZX
Késõbb ha tuningolni akarja akkor is elég lesz
mert elég széles körben használható ez a kipu.

Haverom akar venni az Ajrokszjára új kipufogót. Most gyári yamaha sportkipufogó van rajta mint az enyémen. 50-es, tuningolatlan, '04 es-motor.
Mit ajánlatok neki? Mert õ most gianelli extra-n, vagy next-en gondolkodik.

Üdv srácok!
Tegnap este rajtolt el egy nem mindennapi MAGYAR oldal!
Autó, motor, robogó, tuning, gyorsulás, drift stb. kedvelõket és jármû tulajdonosoknak ott helyük.
Saját profil készítés; garázs a jármûvednek képekkel, videókkal; értékelések ; hozzászólások ; üzenetek ; hírek ; ismerõsök jelölése stb.
!!Valós versenyen, gyorsuláson elért eredményeiteket rögzíthetitek az oldalon ami alapján egy ranglistába kerültök be!! Külön autó, motor, robogó kategóriák, ezeken belül pedig részletes alkategóriák.
------ www.streetracingrank.com ------
nézzetek be, csak regisztrálni kell, és szabad a pálya.
Szép napot.
skate00
Ez nekem nagyon jó lenne, csak annyi a baj hogy Vannak akik Nem tudnak motorozni, és leteszik a B, és tapasztalat nélkül, felülnek a legerõsebb 125 ös Rs re,és 1. 9 ezernék nyit a power oszt hátravágja õket<#idiota>, nem de am biztos lesznek ilyen parasztok, akik balesetet okoznak.
EZ olyan mint mikor a Közlekedési miniszter vagy kinek a fiának meglett a jogsija és alávágott az apja egy 300Le autót, aztán még 3 haverjával, Driftelni akart és beleszáguldottak egy fába ((asszem))és 1 gyeret élte túl.
Aztán Evvel volt tele minden Rádió, Tv, Hogy a B jogosítvány elvégzéséhez szükséges évet meg akarták emelni, (hogy nem 18 évesen kaphat jogsit, hanem pl 20) , És az okos magyar népet meg olyan könnyen lehet manipulálni.
(fõleg az idõsebbek,)
De legegyszerûbb megoldás az lenne hogy: Hülyegyereknek trabantot adni, oszt avval hajtsál gyorsan.
egyszerû Le korlát.

grebber
Most volt szervizbe igen.Nem olyan "szerviz" egy motorokkal foglalkozó srác csinálta akinek van boltja is.

De mondta mivel nagyobb a henger mint amire a motor van tervezve önindítóra csak díszként tekintsek csak berúgassál indul majd el.

Benel

Benel
de most hogy van ez? az még megvan hogy nem indult csak rugdosásra stb. És most volt szervizbe vagy elõtte? mit csináltak rajta?

grebber
Na így a javítás után azt mondom VOLT egy jó motorom.
Azt mondta a szerelõ hogy az új hengernek még be kell járódni.Nem tudom mi ebben az igazság.
Eddig a moci ment 90-95-öt most meg olyan lomha a 60-at se tudtam elérni vele 😞

pszihopata
így is van,vegyetek csak kókány tuningolt szarokat <#eljen>

grebber
Jók ezek az alkatrészek. 170 ezres motorhoz 63K-s javítás 😞
De innentõl kezdve egy fillért nem költök rá.

pszihopata
elektromos katasztrófa mind

a Peugeot jetforce milyen cucc? megbízható? vagy ugyan olyan ... mint a peugeot kocsik?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Benel
hö, ezt nem is tudtam. Na majd meglátjuk. De amúgy ezek (lekopogom) nagyon jól megcsinálták, sok minden cserés lett, bontott és új dolgokból vegyesen. Most olyan csöndes mint állat, szépen jár, egyenletesen gyorsul.
Még annyit mondtak hogy a membrán nem bírja már túl sokáig, visszapuhították valami szerrel meg volt 1-2 lyukkezdemény azt befoltozták valami ragasztófélével.

pszihopata
a nagy meleg miatt van csak,ha visszahül az idõ újra keményebb lesz

Benel
régebben itt annyi szó esett az elsõ telókról, hogy most nekem is mintha szarakodna 😄
Olyan érzésem van mintha túl puha lenne és ha ráülök túlságosan behajlik maga alá és nem tud csillapítani, keményebben veszi a gödröket mint eddig :S

chicco
nemtom mennyi volt de 10k beszerelessel
itt

skate00
ne vásároljunk már össze ilyen lomokat, de most komolyan, még a kinézete is tiszta gagyi.

pszihopata
ez is komoly elhatározás lehetett.....

Köszönöm a válaszokat, véleményeket. Inkább hanyagolom a robogó vásárlást a hozzászólásokat leszürve. Én naiv, azt hittem ezek a feltételeket teljesíti egy 50ccm robogó.
Üdv.
hhehe..

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

csao azt szeretnem kerdezni h nem e tudtok valami jo uzletet v elado robogokot kozel Esztergomhoz 50ccm es-t 70 ezer ig,ha lehet ojat pls mint az aprilia sr50 aminek nagyobb a vaza,elore is koszi ha tudtok irjatok ide vagy [email protected] ide

szibo17 tel.37128

chicco
ebben az allam a fasz.4T 125,150 robik sokkal korszerubbek nem sokkal vadabbak Euro 3 no smokers banda.Az 50ccmet mar reg el kellett volna felejteni.
Loero vagy kilowatt korlatozas B jogsira.

De rajta vannak legalabb

Benel
na azért az ittasság, drogosság más tészta. nem kell úgy vezetni és kész 😄
Jogsi nélkül meg úgyérted nem megfelelõ jogsival. Hát tény hogy 125/50-el vigyázni kell nagyon, mert kiderülhet ha átnézik a motort.
ha normálisan keresnék, már rég egy 500as beverlyt hajtanék 😄 na majd egyszer úgyis.. De most egyenlõre a vespa generálját aligtudtam kiköhögni..