Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benel
250 ojró? <#banplz> simán megéri 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

oké😉ha nem akarsz új cuccokat venni,akkor pl keresgélj egü fórumon vagy képes motoron.A használtak között is lehet tök faszákat találni.Hála égnek az ilyen cuccokkal az nekem nem volt bajom,csak a gyári kínai alkatrészek pusztulnak szépen sorjában el,mert nem bírja a terhelést😄Pl most kapott egy racing hengert,és felsõ tartományban mindig dadog meg fulladozik,de mostanában már a közép és alsóban is.akár h állítjuk a karbit ugyan olyan szar.Trafót cseréltünk nem az,így most nagy valószínûség h gyújtás:Sszval most áll a gép,nincs rá 5ezrem,amikor meg volt akkor meg csak ducatti gyújtás volt de annak meg más a csatija és nem jó a kínai csoda csatikra:S
Am tesóm vett egy elég komoly gépet,a 120as órát akasztottam😄ami valójában olyan 115körül lehet az én súlyommal😄de még hiányzik nagy karbi,verseny kuplung,meg szûrõ😄de lehet megkapja az enyémrõl õket,hagy szaladjon,én meg veszek egy gyári 50es roxot😄
Az új családtag😊
Sr 1
Sr 2
Sr 3
Sr 4
Bocs a hosszú hszért:$

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Gerypapa 95
2006-os a csõlámpás vizhûtéses

papi hanyas évjáratú sr-ed van?vizes vagy levegõs?mert ha fekvõ levegõs mina akkor tudok adni henger😉

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

chicco
Gerypapa 95
most 15-ös karbim van egy 19-es elég lenne rá ?
sportkipufogó nem nagy kalnad van ismerõsöm , hengert honnan tudnák szerezni ?
és úgy kompletten vario csere mennyi pénz ?

skate00
Ugyan úgy mint a többi Piaggio blok.
Am egy Sport tuninghoz is több mindent kell cserélni,
Vario, Kipu, Karbi, membrán,

Falkon
Maga a szerkezet? 😄DDDD Az bírná. 70-eshez pár dolgot ki kell cserélni, utána laza.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Gerypapa 95
aprilia sr hogy bírná a 70-es hengert ?

barret
Ott a pont!

Bérbe vehet? reklámfelület...

pszihopata
aki egy tuningolt motoron 3 csavarral rakja fel a variófedelet az megérdemli hogy kettétörjön a blokkja!<#eljen>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Killerteam létezik még? nem haltak meg?

skate00
ittvan pár kép, véletlenszerûen akadtam rá (Kundo Kipuff okat nézagettem) Killer Team topicja.
2009. 03. 16.:

skate00

ez meg most volt nemrég, valahogy elestek vele pályán.<#fejvakaras>

Ja és BOCS a sok képért.

skate00
Nekem az nem tetszik, hogy valaki megcsinál egy robogót, kitalál egy olyan formát ami, szép és sokaknak tetszik, és okos ötletek/megoldásokat tesz egy robogóba. Erre egy Kinai cég lemásolja, és
még ha nemis veszik nagyon még akkor is jöveldelmezõ nekik, mert semmi nem kellet csinálniuk, csak legyártani.

Benel
tényleg nem jött et4-eshez még valami króm cuccod? <#whatever>
újonnan itthon 38ezer egy elsõ csomi <#wow3>

Benel
nekem a felni szúrt szemet az nem valami retrós 😄
Nekem fõleg az a bajom ezekkel hogy fogják és lemásolják egy az egybe más robogóját/vagy csak részleteket-de akkor is egybõl levágós hogy melyik tipusra hajaz. nemtudom a licensz hogy van, nem is ez a lényeg hanem hogy egy másolat azt kész. Lehet hogy jó de nem az igazi.

pszihopata
erre a kínai vespára visszatérve szerintem az eddigi legszebb retro-robogó,nekem nagyon tetszik

a 125 4T blokkjuk elég jól sikerült,ha még a mûanyagok is rendben lennének és megállna 300-350-bõl még azt mondanám nem is rossz

mindennapi használatra azért jobb választás mint egy aranyáron felújított ezer sebbõl vérzõ eredeti vespa

egyébként a 4T kínai blokkok nem olyan vészesen rosszak,igen finom járásuk van aki megelégszik a teljesítményével finoman hajtja és rendesen szervizeli annak nem biztos hogy rossz választás

CaviaR
psziho a szakértõnk, nem rakhatjuk be házmesternek 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Web mester
Asszem átnyergelek robeszról, és elkezdek gyûjteni nagymotorra. Szerintetek 2004 körüli GSXR600-asok vagy szintén 2004 körüli 600as CBR-ek a jobbak? Mert eddig ezeket nézegettem... (tudom ez egy robeszos topic, de hátha tud valaki valami okosat mondani...)
Köszi!<#worship>

chicco
Psziho 4 president.

neevous
Próbálj ki egy ilyet. Lesz róla véleményed😊

hátsó merev telóról vmi vélemény?<#vigyor5>
Benel
Na rábeszéltem haveromat végre egy robogóra. Vett egy Liberty 125-ös Leaderest. Egész tipptopp, asszem 2004-es.
Hazafele leállt neki párszor, de rájöttünk a hibára, lejött a szívócsonkon lévõ vákuumcsõ vagy hogyhívják, ami visszamegy a benzinszûrõre.
Viszont most még annyi a tünet, hogy az alapjárat ingadozik, volt hogy úgy felpörgött magától, hogy tekerte a kereket sztenderen mint állat. Gázadás után nem azonnal, késve esik vissza a fordulat.
Visszatekertük az alapjáratit, most normál a fordulat de még kicsit így is ingadozik és néha mintha kihagyna olyan fura, viszont hirtelen gázadásnál nem indul meg azonnal kicsit késve és mintha kicsit durranna a kipufogónál. Tehát valami gyújtás mizéria lehet?
Megnézzük milyen gyertya kell bele és kicseréljük, még nem tudtuk azt megnézni. A membránt se mert nem tudtuk lecsavarozni a fedelet csavarlaízító híján 😄 elnyírni meg nem akartuk. Szívócsonk jó, légszûrõ kipucolva.

De amúgy megy a gép, olyan 110-et ment most vele óra szerint, nem rossz ez a liberty, kellemes ez a nagy kerék. Viszont az Et4-et könnyebb szerelni 😄 majd egy óra volt mire lebontottuk az idomokat.

pszihopata
jah csak ott is van egy psycho nick valami gyõri tag

Falkon
Akkor aki akar jelentkezzen! Aki akar, írja le a nevét egy hsz-be!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skate00
Azt a két rész külön kell értelmezni,
az eleje hogy Rád szavaztam, a 2. meg hogy #5163 üzenetre értettem.

ronso
Nekem a 100ccm Ciak eszik 2,8L kb elmegyek 220km.t. És 80-90km/h tempóval.

Sakkoo.......Baszkiiii

pszihopata
nem szeretnék házigazda lenni,bárki elvállalhatja felõlem

azért köszönöm mindenkinek a bizalmat,nagyon megtisztelõ

pszihopata
az nem én vagyok,egüre nem járok

Gerypapa 95
az elég fos , én 6 liter benzinnel mentem már 207 km-ert 😊 ilyen 60-as temóval kb

neevous
Esetleg megkérdeztétek, hogy szeretné-e csinálni?

skate00
Psziho
Am Egü forumon olyan van hogy a Config od van mellé írva.<#vigyor3>

laci 700
Nekem is kb annyit eszik és gyári.

(Házigazda: Ha psziho ért hozzá, van elég ideje és meg tudja csinálni akkor +1! Viszont ha nem jártas a házigazda témában akkor lehet más kéne...)

sztem is psziho<#eljen><#eljen>
Psziho! <#eljen>

Falkon
Psziho-ra szavazok!

Desiderata
<#eljen> csak ahhoz házigazdát kell választani
Kellene ide is olyan mint az ATi Radeon topikba. Mindenki neve mellett ott, van hogy milyen videókártyája van. Itt az lehetne, hogy milyen motorja van.

Mi?

pedig nekem is minden gyari benne
nekem 30 km után megeszik 6 litert XD pedig gyári minden csak egy sportkipufogó van rajta, nem tom mi lehet a baja
skate00
3 litert

egy 50 esnek mennyit kene fogyasztania ?
nekem egy tank ami 5 liter siman elfogy 120 - 130 km alatt
skate00
Egyszer minden elromlik. Arról meg más nem tehet hogy türelmetlen vagy, és nem tudod felfogni hogy bejáratós.Szerintem jól döntöttél, add el ha már ennyi fáradságot nem veszel hogy rákeress a Google-ban, mert minden le van írva, csak el kell olvasni.

laci 700
Azért nincs veszve minden... Járasd be és ha utána is rossz kezdhetsz aggódni.😄

grebber
Ismétlem nem én csináltam javítás elõtt jól ment.
Most sikerült jól megszívnom mert mint mondtad neked is volt ilyen hogy egy másik dugyattyúval már jó ,de minden egyes dugattyús próbálkozás kemény ezres szóval szarom le eladom a picsába azt veszek biciklit ott max a lánc esik le!

Next PC upgrade: 2022

ronso
hát sajnos a 70es hengerhez be kell hangolnod a mocit,görgök + kontraszt rugók el lehet vele bibelödni.szerintem kár volt 70 esre peckelni.

Sakkoo.......Baszkiiii

grebber
Nem kínoztam egyszer kihúztam neki max gázra de azt is nagyon óvatosan kb 30 sec-es mûvelet volt az egész ugye 50-60 körül boklászok én is mindenfelé hogy fogyjanak a km-erek.

Ezek a görgök mire jók és mennyibe kerülnek?

Next PC upgrade: 2022

laci 700
Ilyen, vagy hasonló van az SR-emen is.