6802
Robogók!!:)
  • Benel
    szarul néz ki szerintem
    százszor jobban kéne a beverly500..

• Higany
    Köszi! Kicsit én is utánaolvastam, hát tényleg az. Meg az ára se semmi.
  • pszihopata
    értelmetlen divatcucc,nekem nem tetszik lomha nehéz dög

már próbálkoztak vele korábban is
  • Higany
    Nemtom, nekem elsőre bejövős a formája!
  • laci 700
    Igen ez az MP3. Mentem már ilyennel elsőre furcsa volt, de jó robogó, lehet döntögetni rendesen, bár nem biztos hogy vennék ilyet.
  • neevous
    Nem Piaggio MP3?
  • Higany
    Psziho! Ez milyen moci? Köszi!
  • pszihopata
    benzincsapról le kell húzni a benzincsövet,ha álló motornál folyik akkor rossz a csap

ha leállítás után esetleg pár csepp,de tovább nem folyat akkor a tűszelep
  • skate00
    esetleg nem zár jól a tűszelep?

• skate00
    Kérdés:
    Egy full gyári bontatlan blokkos 2005-ös Derbi Atlantis 6000 Km errel.
    Állóhelyben csöpög belőle a benzin a túlfolyón.
    Ez mitől lehet?
    Köszöntem a segítséget.
  • skate00
    aha , értem kösz.
    erről ez jut eszembe:
    "A 10.000 RPM-en dolgozó 70-es henger kitűnő kidolgozású, sok praktikus megoldással.
    Például az oldalába 49 ccm van beleütve, hogy anyu és a rendőr is elhiggye.... "
  • Benel
    enyém sajna nem.
  • pszihopata
    minden azon múlik mi lesz a bevizsgáláson

ahogy ismerem őket talán a simsont még felismerik:)

egy alvázszámadatbázis kéne csak,onnantól nincsen vita
    egyébként most is kiolvasható a legtöbb alvázszámból a köbcenti évjárat stb.,csak tudni kell melyik karakter mit jelent

a tunninghenger megfoghatatlan lesz ezután is az biztos,pl. nem egy burgmann 250-es fut 400-as blokkal simán átmegy eredetiségen és műszakin
    kicsiben pláne mert ott nem lesz olyan komoly a vizsga az biztos
  • neevous
    A tiéd papírozható?
  • Benel
    de ha bevezetik a B jogsi kitolását 125ccm-ig, akkor is ugyanez lesz, mindenki le akarja majd rendszámoztatni az eddig 50/125ként hazsnált gépét ha van papírja, aminek nincs papírja az meg semmit se fog érni.
  • neevous
    Persze, mert a lóerő és a köbcenti is stimmel.
  • skate00
    és ha tegyük fel van egy 16 Le 70ccm es rox om, az átmegy ezen a "beazonosítás"-on ?
  • neevous
    Amúgy Volner törvényjavaslatának mi lett a sorsa?
  • pszihopata
    lehet hogy hamarosan nagy kereslet lesz az 50-es alvázszámcimkékre:)
  • neevous
    Akkor lehet, hogy kivárok az et4 vásárral. :)
  • pszihopata
    itt biztosítás volt mindegyikre,de 50 ccm alatt nem volt rendszám

de az únió előírja hogy minden járművön legyen
  • RYO21
    Azért kérdezem, mert külföldön élek, és itt minden motorkerékpáron van rendszámtábla. Viszont biztosítást nem kell kötni. Csak kiváncsi voltam, hogy magyarországon hogyis van ez. De kössz a választ!
  • pszihopata
    mert elképzelhető egy olyan forgatókönyv is /magyarországon miért ne?/ hogy mivel előbb-utóbb rendszámot kapnak a kismotorok,el kell őket vinni egy beazonosításra hogy valóban az-e

akinek meg van egy papír nélküli 125-öse az ültethet bele virágot,ha nincsenek eredeti külföldi papírjai akkor nem kap se nagy se kicsi műszakit

az 50-eseket muszály lesz lepapírozniuk adásvételivel is /mivel eddig nem volt más/,de a nagyobbak eddig sem mehettek papír nélkül mert oda kell a magyar tipusbizonyítvány v. úniós forgalmi

de még ha le is tudja műszakiztatni valaki,csak töredékének van jogsija nagymotorra

a haladék 2011-ig szólt-meglátjuk
  • RYO21
    Miért fosik mindenki a renszámtáblától? Amúgy 125ösre se kell tábla?
  • pszihopata
    jah múlt héten 220-ért adtam el egy 99'-es patent burgmann 400-at,arra 90-ből meg van a rendszám

nincsen kereslet semmire
  • pszihopata

1-hazudik mert fénymásolattal nem helyezik forgalomba,a papírozása amúgy is 130 körül lenne

2-pang a piac,válság+ szeptember vége

3-mindenki fosik a rendszámtól

4-nem keresett tipus a liberty

5-az órája pörgetve van,nincsenek sorban a számok

ennyiért lehet eladni,110-ért adtam el bws 100-at,patent mc3 nrg-t meg 95-ért
    szarság van
  • Benel
    Mondja már meg valaki ez miért ilyen olcsó?
    új kasztnis liberty
    Nem ez az első amit láttam kb ennyiért... Ennyi km., 2 éves és 200 alatt?
  • Benel
    csak érdkekességképpen, sztem tökjó kis animáció variátor működése
  • rrudii
    koszii az infoot
  • skate00
    ez kb ilyen
  • neevous
    Nincs az a pénz, hogy én egy ilyen gyárban dolgozzak.
  • Benel
    Ehh nincs lazsálás :D
    Az ürge aki a főtengely/hajtókart teszi bele hogy siet :)
  • pszihopata
    kymco gyár
  • pszihopata
    minarelli

Qianjiang group
  • pszihopata
    igen,be kell kopnia
    de a vastagabb szíj miatt amúgy sem fog úgy gyorsulni-viszont nem pörög annyira nagyobb sebességnél
  • rrudii
    helllotok
    az lehet hogy attol gyorsul lassaban a motrom ho kicsereltek a varioban a sziijatt ? ???????????????
    leccci segitsetek
  • Web mester
    Ja és a Velvetek egy részében Piaggio blokk van, tehát ha Velvetet veszel akkor olyat érdemes...
  • Web mester
    A Benelli-t 2007-ben vette meg egy kínai motorokat gyártó cég. a Velvet még eredeti olasz. Viszont az új Benelli 49X már teljesen kínai... Sztem látszik rajt első pillantásra... Amúgy a 2000 körüli Benelli K2-ben és 491-ben tényleg ugyanaz a minarelli blokk volt mint mondjuk az Aeroxban. Később, 2003 körüli 491-be már morrini blokkot szereltek. Nekem minarelli 100as K2-esem van, a deklire rá is van írva ló betükkel hogy Yamaha, sőtt, dettó ugyanaz a léghűtéses blokk mint amit a 100as Aerox is kapott. (mondjuk ez is érdekes, mert a minarelli egy olasz szabvány, mégis a Yamaha gyártja... ezt egészen nem értem mondjuk) Tehát ez azér nem egészen olyan mint a kymco meg keeway esetében, amikben ÁLLÍTÓLAG yamaha blokk van... Amúgy a Benelli K2 és a 491 lényegében ugyanaz a minőség mint az Aerox szerintem. Futóműve mindkettőnek Paioli, váz is lényegében ugyanaz... Kinek mi tetszik... Nekem speciel a K2 sokkal jobban tetszik mint az Aerox, meg olyan biztos nem jön egyhamar szemben az emberrel. De ez az új Benelli robogó már nemigazán kéne...
  • laci 700
    Az összes kínaira azt mondják hogy Yamaha blokkos, Yamaha licenc stb...
  • Benel
    Én úgytudom a Benelli olasz csak van valami kínai részesedés vagy mi..(nem vágom)
    Meg azt írják yamaha blokkos.
    Nekem a formája tetszett meg hogy ilyen kis kompakt méretű a 400as is.