6802
Robogók!!:)
-
#5521 szarul néz ki szerintem
százszor jobban kéne a beverly500..
-
#5520 Köszi! Kicsit én is utánaolvastam, hát tényleg az. Meg az ára se semmi. -
#5519 értelmetlen divatcucc,nekem nem tetszik lomha nehéz dög
már próbálkoztak vele korábban is
-
#5518 Nemtom, nekem elsőre bejövős a formája! -
#5517 Igen ez az MP3. Mentem már ilyennel elsőre furcsa volt, de jó robogó, lehet döntögetni rendesen, bár nem biztos hogy vennék ilyet. -
#5516 Nem Piaggio MP3? -
#5515 Psziho! Ez milyen moci? Köszi!
-
#5514 benzincsapról le kell húzni a benzincsövet,ha álló motornál folyik akkor rossz a csap
ha leállítás után esetleg pár csepp,de tovább nem folyat akkor a tűszelep -
#5513 esetleg nem zár jól a tűszelep?
-
#5512 Kérdés:
Egy full gyári bontatlan blokkos 2005-ös Derbi Atlantis 6000 Km errel.
Állóhelyben csöpög belőle a benzin a túlfolyón.
Ez mitől lehet?
Köszöntem a segítséget. -
#5511 aha , értem kösz.
erről ez jut eszembe:
"A 10.000 RPM-en dolgozó 70-es henger kitűnő kidolgozású, sok praktikus megoldással.
Például az oldalába 49 ccm van beleütve, hogy anyu és a rendőr is elhiggye.... " -
#5510 enyém sajna nem. -
#5509 minden azon múlik mi lesz a bevizsgáláson
ahogy ismerem őket talán a simsont még felismerik:)
egy alvázszámadatbázis kéne csak,onnantól nincsen vita
egyébként most is kiolvasható a legtöbb alvázszámból a köbcenti évjárat stb.,csak tudni kell melyik karakter mit jelent
a tunninghenger megfoghatatlan lesz ezután is az biztos,pl. nem egy burgmann 250-es fut 400-as blokkal simán átmegy eredetiségen és műszakin
kicsiben pláne mert ott nem lesz olyan komoly a vizsga az biztos -
#5508 A tiéd papírozható? -
#5507 de ha bevezetik a B jogsi kitolását 125ccm-ig, akkor is ugyanez lesz, mindenki le akarja majd rendszámoztatni az eddig 50/125ként hazsnált gépét ha van papírja, aminek nincs papírja az meg semmit se fog érni. -
#5506 Persze, mert a lóerő és a köbcenti is stimmel. -
#5505 és ha tegyük fel van egy 16 Le 70ccm es rox om, az átmegy ezen a "beazonosítás"-on ? -
#5504 Amúgy Volner törvényjavaslatának mi lett a sorsa? -
#5503 lehet hogy hamarosan nagy kereslet lesz az 50-es alvázszámcimkékre:) -
#5502 Akkor lehet, hogy kivárok az et4 vásárral. :) -
#5501 itt biztosítás volt mindegyikre,de 50 ccm alatt nem volt rendszám
de az únió előírja hogy minden járművön legyen -
RYO21 #5500 Azért kérdezem, mert külföldön élek, és itt minden motorkerékpáron van rendszámtábla. Viszont biztosítást nem kell kötni. Csak kiváncsi voltam, hogy magyarországon hogyis van ez. De kössz a választ! -
#5499 mert elképzelhető egy olyan forgatókönyv is /magyarországon miért ne?/ hogy mivel előbb-utóbb rendszámot kapnak a kismotorok,el kell őket vinni egy beazonosításra hogy valóban az-e
akinek meg van egy papír nélküli 125-öse az ültethet bele virágot,ha nincsenek eredeti külföldi papírjai akkor nem kap se nagy se kicsi műszakit
az 50-eseket muszály lesz lepapírozniuk adásvételivel is /mivel eddig nem volt más/,de a nagyobbak eddig sem mehettek papír nélkül mert oda kell a magyar tipusbizonyítvány v. úniós forgalmi
de még ha le is tudja műszakiztatni valaki,csak töredékének van jogsija nagymotorra
a haladék 2011-ig szólt-meglátjuk -
RYO21 #5498 Miért fosik mindenki a renszámtáblától? Amúgy 125ösre se kell tábla? -
#5497 jah múlt héten 220-ért adtam el egy 99'-es patent burgmann 400-at,arra 90-ből meg van a rendszám
nincsen kereslet semmire -
1-hazudik mert fénymásolattal nem helyezik forgalomba,a papírozása amúgy is 130 körül lenne
2-pang a piac,válság+ szeptember vége
3-mindenki fosik a rendszámtól
4-nem keresett tipus a liberty
5-az órája pörgetve van,nincsenek sorban a számok
ennyiért lehet eladni,110-ért adtam el bws 100-at,patent mc3 nrg-t meg 95-ért
szarság van -
#5495 Mondja már meg valaki ez miért ilyen olcsó?
új kasztnis liberty
Nem ez az első amit láttam kb ennyiért... Ennyi km., 2 éves és 200 alatt? -
#5494 csak érdkekességképpen, sztem tökjó kis animáció variátor működése -
rrudii #5493 koszii az infoot -
#5492 ez kb ilyen -
#5491 Nincs az a pénz, hogy én egy ilyen gyárban dolgozzak. -
#5490 Ehh nincs lazsálás :D
Az ürge aki a főtengely/hajtókart teszi bele hogy siet :) -
#5489 kymco gyár -
#5488 minarelli
Qianjiang group -
#5487 igen,be kell kopnia
de a vastagabb szíj miatt amúgy sem fog úgy gyorsulni-viszont nem pörög annyira nagyobb sebességnél -
rrudii #5486 helllotok
az lehet hogy attol gyorsul lassaban a motrom ho kicsereltek a varioban a sziijatt ? ???????????????
leccci segitsetek -
#5485 Ja és a Velvetek egy részében Piaggio blokk van, tehát ha Velvetet veszel akkor olyat érdemes... -
#5484 A Benelli-t 2007-ben vette meg egy kínai motorokat gyártó cég. a Velvet még eredeti olasz. Viszont az új Benelli 49X már teljesen kínai... Sztem látszik rajt első pillantásra... Amúgy a 2000 körüli Benelli K2-ben és 491-ben tényleg ugyanaz a minarelli blokk volt mint mondjuk az Aeroxban. Később, 2003 körüli 491-be már morrini blokkot szereltek. Nekem minarelli 100as K2-esem van, a deklire rá is van írva ló betükkel hogy Yamaha, sőtt, dettó ugyanaz a léghűtéses blokk mint amit a 100as Aerox is kapott. (mondjuk ez is érdekes, mert a minarelli egy olasz szabvány, mégis a Yamaha gyártja... ezt egészen nem értem mondjuk) Tehát ez azér nem egészen olyan mint a kymco meg keeway esetében, amikben ÁLLÍTÓLAG yamaha blokk van... Amúgy a Benelli K2 és a 491 lényegében ugyanaz a minőség mint az Aerox szerintem. Futóműve mindkettőnek Paioli, váz is lényegében ugyanaz... Kinek mi tetszik... Nekem speciel a K2 sokkal jobban tetszik mint az Aerox, meg olyan biztos nem jön egyhamar szemben az emberrel. De ez az új Benelli robogó már nemigazán kéne... -
#5483 Az összes kínaira azt mondják hogy Yamaha blokkos, Yamaha licenc stb... -
#5482 Én úgytudom a Benelli olasz csak van valami kínai részesedés vagy mi..(nem vágom)
Meg azt írják yamaha blokkos.
Nekem a formája tetszett meg hogy ilyen kis kompakt méretű a 400as is.