Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Am tesóm vett egy elég komoly gépet,a 120as órát akasztottam😄ami valójában olyan 115körül lehet az én súlyommal😄de még hiányzik nagy karbi,verseny kuplung,meg szûrõ😄de lehet megkapja az enyémrõl õket,hagy szaladjon,én meg veszek egy gyári 50es roxot😄
Az új családtag😊
Sr 1
Sr 2
Sr 3
Sr 4
Bocs a hosszú hszért:$
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
sportkipufogó nem nagy kalnad van ismerõsöm , hengert honnan tudnák szerezni ?
és úgy kompletten vario csere mennyi pénz ?
Am egy Sport tuninghoz is több mindent kell cserélni,
Vario, Kipu, Karbi, membrán,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
2009. 03. 16.:

ez meg most volt nemrég, valahogy elestek vele pályán.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja és BOCS a sok képért.
még ha nemis veszik nagyon még akkor is jöveldelmezõ nekik, mert semmi nem kellet csinálniuk, csak legyártani.
újonnan itthon 38ezer egy elsõ csomi <#wow3>#wow3>
Nekem fõleg az a bajom ezekkel hogy fogják és lemásolják egy az egybe más robogóját/vagy csak részleteket-de akkor is egybõl levágós hogy melyik tipusra hajaz. nemtudom a licensz hogy van, nem is ez a lényeg hanem hogy egy másolat azt kész. Lehet hogy jó de nem az igazi.
a 125 4T blokkjuk elég jól sikerült,ha még a mûanyagok is rendben lennének és megállna 300-350-bõl még azt mondanám nem is rossz
mindennapi használatra azért jobb választás mint egy aranyáron felújított ezer sebbõl vérzõ eredeti vespa
egyébként a 4T kínai blokkok nem olyan vészesen rosszak,igen finom járásuk van aki megelégszik a teljesítményével finoman hajtja és rendesen szervizeli annak nem biztos hogy rossz választás
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Köszi!<#worship>#worship>
Hazafele leállt neki párszor, de rájöttünk a hibára, lejött a szívócsonkon lévõ vákuumcsõ vagy hogyhívják, ami visszamegy a benzinszûrõre.
Viszont most még annyi a tünet, hogy az alapjárat ingadozik, volt hogy úgy felpörgött magától, hogy tekerte a kereket sztenderen mint állat. Gázadás után nem azonnal, késve esik vissza a fordulat.
Visszatekertük az alapjáratit, most normál a fordulat de még kicsit így is ingadozik és néha mintha kihagyna olyan fura, viszont hirtelen gázadásnál nem indul meg azonnal kicsit késve és mintha kicsit durranna a kipufogónál. Tehát valami gyújtás mizéria lehet?
Megnézzük milyen gyertya kell bele és kicseréljük, még nem tudtuk azt megnézni. A membránt se mert nem tudtuk lecsavarozni a fedelet csavarlaízító híján 😄 elnyírni meg nem akartuk. Szívócsonk jó, légszûrõ kipucolva.
De amúgy megy a gép, olyan 110-et ment most vele óra szerint, nem rossz ez a liberty, kellemes ez a nagy kerék. Viszont az Et4-et könnyebb szerelni 😄 majd egy óra volt mire lebontottuk az idomokat.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
az eleje hogy Rád szavaztam, a 2. meg hogy #5163 üzenetre értettem.
Sakkoo.......Baszkiiii
azért köszönöm mindenkinek a bizalmat,nagyon megtisztelõ
(Házigazda: Ha psziho ért hozzá, van elég ideje és meg tudja csinálni akkor +1! Viszont ha nem jártas a házigazda témában akkor lehet más kéne...)
nekem egy tank ami 5 liter siman elfogy 120 - 130 km alatt
Most sikerült jól megszívnom mert mint mondtad neked is volt ilyen hogy egy másik dugyattyúval már jó ,de minden egyes dugattyús próbálkozás kemény ezres szóval szarom le eladom a picsába azt veszek biciklit ott max a lánc esik le!
Next PC upgrade: 2022
Sakkoo.......Baszkiiii
Ezek a görgök mire jók és mennyibe kerülnek?
Next PC upgrade: 2022