6802
Robogók!!:)
-
#5561 Hegedűs Attila I need your help girls and boys.
We are collecting online petition for Eu Brussel to change 1 of our Law.
As in Eu instead of Hungary and Nederland you can drive 125ccm 11kw motorbike with Cat B Driving Licence. There are rules differences in Eu countries like at least 3 years old DL or 5 or with a small training ,but You can.
What we wa...nt just to send out smokers 2 stroke engines from city ,as many pizza delivery and post delivery companies using this type of bikes,scooters.
Just to compare fuel consuptions 50ccm 2t engine 3-3,5 liters plus 2t quality motor oil.4T engine 200ccm 2,6 liter Catalized clean EURO II,III engines. NO OIL IN TANK:
PLEASE KINDLY ASK YOU TO HELP US:HERE IS THE LINK 4UR VOTE ONLY 1 MIN .
THANK YOU VERY MUCH AND WISH ALL OF YOU LOVELY DAY AND WEEKEND:
http://www.petitiononline.com/hun125B/petition.html
ATTILABővebben
Az EU ms tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is lehessen 125 ccm-ig motort vezetni B kategóriás.
www.petitiononline.com
Az EU más tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is lehessen 125 ccm-ig motort vezetni B kategóriás jogosítvánnyal! Petition, hosted at PetitionOnline.com..2 másodperce · Csak ismerősök · Hozzászólok ·Tetszik Nem tetszik · Megosztás -
#5560 Szilent meg nezd at a kipofogot is nekem ott volt lelazulva a rogzités.Rázta az egész motort.Ha ezek nem akkor jönnek a pörgö dolgok.Kuplung harang szij stb -
MoCc #5559 csáó.
segítséget szeretnék kérni.
lenne 1 aprilia sr 150-em.
az lenne a baj vele h. alapjáraton nagyon rezonál az egész motor és jó alapjárata van kb olyan 1500rpm, + fékezésnél is mi lehet vele a baj ?
fura hangokat ad ki :S
félek így használni szilentre gondoltam de nem hinném h. az.
segítsetek pls. -
#5558 Jó lenne már.. kicsit megmozdulna a motorpiac :D
Kár hogy ilyen ronda a hexagon:
hexagon 125 4t rendszámmal
Na ez viszont szép, és még ennek is jó ára van rendszámosan
Yamaha cygnus 125 4t -
#5557 sot.125 4t sokkal kevesebbet eszik es nem kell bele olaj.Kornyezet kimelobb is. -
#5556 De sztem az sem biztos hogy lesz az egészből bármi is... Meg szerintem ettől még a robogó kialakítás nem fog a háttérbe szorulni... Hiszen pont az egyszerű kezelhetősége miatt olyan közkedvelt. Ha valaki mindenáron motort szeretne az eddig is vehetett 50-es motorokat... Mégis több a robogó... Városi rohangászásra egyértelműen a robogó a nyerő szerintem. -
#5555 2012-re jósolják... Lehet ezér lesz akkor világvége... -
#5554 Lenne egy kérdésem:
Ha bejön ez a 125 ös b vel, akk gondolom elég sokan akarnak majd 125 öst venni, és vesznek is, ennek ennek következménye hogy Moped robogót nem nagyon akar majd senki venni aminek következnménye hogy lemennek az árak, mert senki nem vesz majd.
szall ez leghamarabb mikorra várható ?
-
#5553 Ilyen kis gépen agyalok erősen, csak még kéne hozzá némi pénz... Munka meg semmi... Immár 2 hónapja -
#5552 Lene egy kérdésem..:)
Ti mit tudtok mondani a CPI Popcor rol??
Mert egyik haveromnak olyan van hát és kivi vok rá h ti mit mondatok:)
70-es hengerel:)(tunig) -
RYO21 #5551 Ennyiért simán! Nálunk szerbiában 1600-2000 eurót képesek lennének elkérni egy ilyen mociért (használtan)! -
#5550 ez teljesen megéri -
#5549 még nem volt szerencsém ilyen motorhoz , de jól néz ki . szép állapotban van -
#5548 Ilyen "okos" emberek mindig is voltak és lesznek is...
Vélemény? -
#5547 aki kicsit is okos, és tuning robeszt akar, az vagy vesz egy olcso rox ot (140 ér) és megtuningolja kb még ennyiből, vagy 2 szer ennyiből ) vagy vesz egy tuningoltat 250, 300 körül.
De láttam már pár olyat, aki kitalálta neki robogó kell, és megvetetett a szüleivel, egy új gyári aerox ot, és aztán egy év múlva kitalálta hogy elkezdi tuningolni, majd megunta és megpróbálta eladni, a végén már 400 ba is odaadta volna. Meg olyanokat is láttam már aki az új motorba a 400 ft os olajat öntötte.
-
#5546 Az enyém teljesen gyári. A rugó: 1500 volt, a görgő meg 3 körül. -
#5545 Nemtom miről beszéltek, nekem télen-nyáron húz hidegen melegen egyaránt a kis Benelli.
Régen Honda Dio-nál volt olyan gondom, hogy hűvösebb napokon nem húzott hidegen, csak zakatolt. -
RYO21 #5544 Teljesen gyári motorba érdemes beletenni? És mennyibe is kerül? 2-3 ezer ft? -
#5543 Malossi kontrasztrúgó, 4,5 görgő, nyáron is húz! -
#5542 nekem semmi ilyen problémám nincs az SR-el. sőt melegen jobban húz olyan 60-700-ig mikor próbálgattam -
RYO21 #5541 Nekem is ezt csinálja nyáron. Lábbal meg kell löknöm, mert alig akar megindulni. De amikor hideg, akkor gyorsabb a motor feneke mint az eleje! :D -
#5540 Én is a kivételt erősítem! :D
Hidegen nagyon kímélem, ha melegebb akkor átlag tempó. Csutkázni ritkán szoktam. Tuningolni felesleges. Helyi gyökér 4kilóból csinált egyet, 140-et megy. Haverom a 200ezer forintos 125-össel úgy ott hagyta mint a szart.
Nálam a "tuning" a malossi kontrasztrugó, de az is csak azért, mert melegen kb tolni kellett. -
#5539 Akadnak azér kivételek is, csak némi szerencse kell hozzá... Én pl tuningolt motort soha nem vennék. Egyrészt mert drágábban akarják általában eladni, másrészt én abban hiszek, hogy amit a mérnökök méreteznek az jó úgy ahogy van, ha valaki belepiszkál akkor lehet pillanatnyilag jobban megy, de rövidebb az élettartam. Ettől függetlenül szezonban nap mint nap használom a motoromat, csutkázom is, de futóművet fékeket, légszűrőt rendszeresen ellőrzöm, ha meg motorikusan adja meg magát akkor viszem a szerelőhöz. Nekem ezzel a Benellivel semmi motorikus gondom nem volt, főfúvókát kellett csak egyedül cserélni, még tavaly. Ha valaki ízeire szedné biztos találna benne kopott elhasználódott alkatrészeket, de ezért hívják használt motornak. Kenőanyagokat mindig a legjobbakat kapja. Nemrég cseréltem benne hajtóműolajat, illetve a keverékbe csak szintetikus olajat kap, benzint pedig 100as oktánszámút tankolok bele. Szerintem egy átlag júzer ennél többet nem tehet a gépéért. Ha baja van, hát vinni kell a szerelőhöz... Az hogy valaki használja, esetenként csutkázza, még nem jelenti azt szerintem, hogy gányolja, hisz erre tervezték. De ha már belepiszkál, illetve azon spórol hogy szerelőhöz elvigye és szakavatatlan kezekkel próbálja megjavítani az más tészta... Na ilyen motort nem akar senki kifogni (szerintem). De ilyen állapotú Cagivát mint amilyen ez a Benelli bátran vennék. Lehet reklámszagú voltam, de én így érzek. -
#5538 bár én is fiatal vagyok , de megpróbálom normálisan szervizelni a motort , meg nem midnig csutkázni
sajnos sok olyat is látok , hogy egyáltalán nem legeitik be a motort , hanem beinditják ráülnek és már csutkázzák is . engem ez nagyon bír idegesíteni -
#5537 a gond a vevőkör
tök mindegy hogy magyar piacos v. olasz a lényeg hogy a fiatalok kevés kivétellel szétbasszák a motorokat
állandóan rajta ülnek,ütik vágják 'tuningolják' festegetik nem szervizeltetik mert nincsen elég lóvé de ha van is hülyeséget vesznek belőle a motorra
ezért szar szinte minden sportrobogó meg 125-ös sportmotor stb.
bezzeg vespa liberty cygnus sfera stb.-ből gyönyörű megkimélt példányokat lehet venni-nem mind az de ott sokkal több van -
#5536 Én mindenképp egy újabb, 2000 utáni Mito EVO-ban gondolkozom. Sajna az igaz hogy ki lehet fogni szarokat... Magyar gazdik különösen hajlamosak rá, hogy a szarból akarnak várat építeni, utána meg eladni... Legutóbb egy 50-es Cagiva Primát próbált valaki eladni nekem, elvittem motoros havert nézze át (ő mégis jobban ért hozzá). Hát igen szar volt, 5000 fölött megtorpant nem akart húzni, a váltókar egy bumszli hegesztéssel volt visszatéve, meg úgy volt lefestve az egész idomzat mintha valami sűrű festéket ecsettel akartak volna eloszlatni rajta. Az idomokat tartó csavarfejek is ferdén álltak ki... Mindezt megkímélt állapotúként hirdette... El is ment a kedvem az egész Cagiva Prima dologtól... Úgy döntöttem valami újabbat, nagyobbat kéne... Egyelőre munkát kéne találnom, aztán tavaszra talán lenne valami... Illetve a 100as Benelli K2-esemet eladnám.
Benelli K2 -
#5535 ez suzukié meg a kínaiakon is van ilyen
szerintem a te csapod enged de nagyon lassan és az elég
hagy lehúzva aztán nézzd meg egy óra múlva tuti folt lesz a földön -
#5534 egyet hulladékot hoztak a nyáron de elhajtottam a tulaját mert azzal jött hogy be kéne állítani
mondtam hogy majd egy motorfelújítás után
egy csupasz cagiva 125 valamit javítottam régebben ott becsúszott a power lapja aztán szétverte a dugó
sok a kókány szar -
#5533 És ez milyen csap?
Yamahánál láttam ehhez hasonlót...
De az sokkal bonyolultabb volt.
Ez olyan,mint egy átalakított piaggio csap. -
#5532 Igen szar csapot vettem,de a régit megjavítottam,és a lényeget nem értetted meg.
Ha lehúzom a benzincsövet,nem szivárog a benzin...
Ha a karbi összevan kötve a csappal,akkor a karbi "megszívja" a csapot :P
És elkezd csepegni a benzin...Tehát karbi nélkül tökéletesen zár. -
#5531 Szia Psziho! Cagiva Mito EVO-ról mi a véleményed? (tudom elsősorban robogókat szerelsz, de gondoltam megkérdezlek, hátha...) -
#5530 egy 5 centis csővel kötöm a karbóra így megáll a levegőben is és a régi csapról veszi a benzint
ha a régin nem folyik rendesen akkor a vákumot is ketté kell oszatni hogy mindkettő megkapja -
#5529 én mostanában ezeket teszem fel a piaggio-kra
a felesleges csonkot ledugózom, a nyilak mutatják rajta mi hova megy -
#5528 valószínüleg te is abból a csapból kaptál amiből nekem is sikerült 10 darabot berendelnem
kukába való,átlagban 2 napot bírnak -
#5527 Pszichopata hali! Olyat kérdezek,hogy lehidalsz tőle :)
Van egy Gilerám,csepeg a benzin a légszűrőházból ha állva hagyom.
Nagyon nehezen indul,mert fullon van a karbi benzinnel.
5-6 indítás után füstöl,és kis idő kell hogy rendbejöjjön a motor járása.
Most jön a csavar! Ha úgy állítom le hogy lehúzom a benzincsövet a csapról,a csap nem csepeg,és a motor később tökéletesen indul,és azonnal ugrik.
Vettem új benzincsapot is,ugyan ezt produkálja avval is.
Tanácstalan vagyok,és marad a benzincső lehúzása...Lehet teszek rá egy kézi benzincsapot :P -
#5526 Okmányok nélkül nem fogják :D -
#5525 Okmányok nélküli 125-ösöket vajon le fogják vizsgáztatni? Mert úgynézem sokan igyekeznek áron alul megválni tőlük... Viszont ha netán levizsgáztatnák őket, akkor érdemes lehetne elgondolkozni rajtuk... -
#5524 rendszámozás:
'Terveik szerint a jogsértő módon, segédmotorként használt, de jóval gyorsabb, rendszám nélküli kétkerekűeket is regisztrálni lehetne, amivel az összes kétkerekű ellenőrizhetővé válna. Céljuk, hogy többen használjanak kis fogyasztású motorokat autó helyett."
cikk -
#5523 razd meg meg razd meg razd meg razd.Enekelte cipo -
#5522 Benelli K2 robogómat nemrégiben tele tankoltam (mindig csurig tele szoktam nyomni). Viszont most szerintem kiakadt a benzinszintjelző szondája, mert már egy ideje megyek vele és mindig fullon van a mutató. Mi ilyenkor a teendő? Köszi!