6802
Robogók!!:)
-
#5601 ???, WTF, mi van itt?
ja és ezt aztán nagyon muszáj volt beszúrni ezt a fake képet "vkiről". -
kutyaquad #5600 -
kutyaquad #5599 Sziasztok,
hát én lennék az "elmebeteg" ahogy írtátok, aki ezt az írást elkövette.
Nem szándékozom bocsánatot kérni, hiszen célom volt, hogy beleélje magát a kedves olvasó.
Hogy miért? Nos, egyrészt vegyük észre, hogy semmibe nem kerülő ötletekkel, mennyivel élhetőbb helyet varázsolhatnánk ebből a kis sárkupacból.
Másrészt: hátha valaki elolvassa, aki tehet is azért, hogy így legyen...
üdv
Kutya. -
#5598 Hát igen, maxumálisan egyet értek veled. Sajnos az élet minden területén ez van... Hogyan lehet mégjobban kiba*ni az emberekkel...
Szomorú...
De szerintem az is szomorú hogy mindent eltűrünk... Össze kéne fogni, dehát ez az erő sem igazán van jelen a magyarságban... -
#5597 Amúgy valamit majd ki kell találni, mert erősen kétlem hogy azok akik 50-esként nagyobb motorokat használnak sima adásvételivel, a roncstelepre viszik a motorjukat ha rendszámoztatni fogják a segédmotorokat. Mert ugye 50-esként nem fogják levizsgáztatni, nagymotorként meg pusztán egy adásvételivel nem kapják meg a rendszámot elvileg... Az embereknek meghagyták ezt a kiskaput, így rengeteg nagyobb köbcentis motort használnak segédmotorként... Az állam ezt csak saját magának köszönheti... Majd megoldják... Nem titkolom jómagam is 50-esként használom a 100as Benelli K2-met, de roncstelepre biztos nem viszem semmilyen idióta tövény kedvéért... A magyarok mindig is találékonyak voltak, majd erre is kitalálnak valamit... Különben is, jelenleg szerintem egy olyan típus nincs ami megfelelne a KRESZ szerinti segédmotorkerékpár fogalmának... Max a Babetta...
Bocs a litániáért, csak bosszantanak ezek a dolgok.
Jóéjt! -
#5596 szerintem meg rendkívül tanulságos írás,és logikusan le is vezeti a döntések hátterét céljait
bemutatja hogyan mehetnének máshogy-logikusan is a dolgok magyarországon
én és szinte mindannyian sajnos már bele is fáradtunk a reménybe is, hogy jó irányba változzanak a dolgok
-
#5595 Én is, hirtelen örömömben gyorsan be is linkeltem... De aztán a cikk végére értem sajna
Kérdezem én; ki az az elmebeteg aki ilyennel szivatja az olvasóit? -
#5594 ÓÓÓ, pedig már azt hittem van isten.... :( -
#5593 Úgytűnik kamu... A cikk legalján kiderül...
Ekkora fa*ságot.... -
#5592 Srácok! Jóó hírek
3855/2010 rendelet: B kategóriás jogosítvány + 5 órás gyakorlati képzés = 250 köbcentiméterig és 15KW-ig érvényes motor jogosítvány.
Link -
#5591 zseléiszap.Nemtom én nagyon megsz.tam.A végén a fotengelyen is volt vakrozsda.De bizonyítani nem tudtam volna 5 hónap után. -
#5590 a fém oxidálódik ha rozsdásodik,tehát főként az oxigéntől kell elszeparálni és persze a vízpárától
tele benzínnel nem rohad és nem tud annyira besűrűsödni hogy marjon,mert a benzin szépen átalakul idővel valami maró löttyé
2-3 évet állt motoroknál a szemem is marja a gőze,nem beszélve a bőrről -
#5589 Volt 1x megtettem a Castrol kutnal.Akkor még volt.Hát lehet vizes volt de minden rozsdás lett tavaszra. -
eNorti #5588 Az nem lenne rossz. Ha tényleg alkotsz valamit akkor majd jelezd, mert érdekel a dolog.
Valóban, a motor adatbázis igen tetemes. :) -
#5587 énis gondolkodtam ezen, és megvettem egy domain-t szal majd ha lesz időm csinálgatok egy oldalt, amin többek között ez is lesz.
Csak lesz robogóadatbázis is, csak a motorok számát kicsit alulbecsültem :D húzós lesz -
leipsig #5586 azthiszem hogy müanyag tankos. egy Aprilia Leonardo 150-röl van szó !
renden akkor akksi ki, kipuff betöm. köszi -
eNorti #5585 Bakker motorosoknak miért nem csinálnak ilyen oldalt? Nagyban megkönnyítené a vásárlást kezdőknek. Mindig csak az autós témákat nyomatják. :S Sasolajátok csak meg EZT! -
eNorti #5584 Igazad van, utána néztem én is. Most, hogy jött pár pozitív hsz a piaggoval kapcsolatban könnyebb lesz a döntés. Meg egyébként is, a Honda Joker után szerintem a Vespanak vana legszebb retro alakja. Jokert vennék csak annyi pénzem sajnos nincs, pedig imádom. -
#5583 a fémtankot pont hogy tele kell tankolni -
#5582 Kipufogot dugt be ronggyal.Ha fém tankod van eresz de a banyát.Akksit vagy tölteni kéne ésellenőrizgetni ha valakiben megbízol vagy vedd ki és tedd vlmi nem hideg helyre.
Ha vizes akkor fagyállót is ellenőrizd. -
leipsig #5581 Sziasztok !
Egy kérdés: Ha hosszab időre lerakom a garázsba a mocit mit csináljak, vegyek ki belőle ? Jövöhéten utazok londonba dolgozni , kitudja mikor jövök haza. -
#5580 Egyébként semmi baj nincs a karbival.Hacsak nem akarsz valami extrém nagy hegyre felmenni.Mert ott ugye szegényedik a levegő. -
#5579 Van 1 srác Alex néven szokott motorokat árulni.Nála láttam 1 Sportcity-t 98000km volt benne.Nos ekkor döntöttem Piaggo blokk mellett. -
#5578 nem injektoros szerintem ilyen nem létezik
csak et2-ben volt mechanikus injektoros+kompresszor változat
ez -
#5577 ha az akkor szerintem hagyjad, nem sok jót lehet olvasni az injektoros robogókról..sima karbis ET4125, ha fasza a blokk akkor kimegy a világból! -
#5576 Az én blokkom is Piaggio 200ccm de karbis. -
eNorti #5575 Asszem az,de most mindjárt utána is nézek a dolognak. -
#5574 Ez nem injektoros? Nemtom miez az inizione..
am nekem ilyen van stílusos és imádom :P -
eNorti #5573 Pont egy ilyet néztem ki egyébként.
http://otomoto.hu/vespa-et-et-4-125-inizione-M2216454.html
Tapasztalatok? Volt/van ilyen valakinek? -
eNorti #5572 Sry az offért -
#5571 topic -
#5570 A 125 B jogsit lenyomta a Fidesz.Szoval egyenlore nm lesz.Bar en feldobtam a peticiot a facebookra hatha. -
eNorti #5569 "elvetették a 125-ös vezetését b-jogsival-ennyi történt" - meg tudod mondani ezt hol hallottad vagy olvastad? Hivatalos forrásból tudod? Mert Európában gyakorlatilag mindenhol B-s a 125-ös nem is értem Mo. miért vonakodik.
Én hiszek neked és nem kötekedésből kérdezem, távol álljon tőlem, csak mostanában nagyon érdekel ez a téma, mivel 4 éve nyomom 50-esel és váltanék, de jogsira és mocira egyelőre nincs pénzem egyszerre. -
#5568 teljesen érdektelen mennyit ér egy babetta,úniós előírás hogy minden járművet jelzéssel kell ellátni
'Akiknek csak segédmocira volt jogsiuk azokat sajnálom"
-sehol sem volt arról szó hogy kismotorjogsival ezentúl nem lehet 50-est vezetni!
elvetették a 125-ös vezetését b-jogsival-ennyi történt
rendszám meg lesz a kérdés csak az hogy mikor? -
eNorti #5567 én 2011-ről hallottam utoljára, de hát biztos csak a halál, pláne ebben az esetben :) -
eNorti #5566 Én is úgy tudom, hogy B-s alá akarják venni a 50-est és 125-öst is és elvileg segédmotor jogsival nem lehet majd vezetni az 50-eseket csak B-vel. Én ilyet hallottam. Akiknek csak segédmocira volt jogsiuk azokat sajnálom, de én örülök mert most tervezem venni egy 125-ös Vespat ("papiron" 50-es)és sajna nincs nagymotor jogsim, de ha bevezetik ezt a törvényt nem is rakom le egy jó darabig még.
Azt, hogy rendszám kell e majd az 50-esekre azt kétlem mivel pl egy babetta ér 25k-t a rendszám meg 30k. Ez nagy hülyeség lenne. -
#5565 Eladó Benelli K2 -
#5564 Nem 125ccm re szeretnénk a B katos jogsit -
RYO21 #5563 Ezek azt akarják, hogy ne lehessen 50-es 2t motrokat vezetni? -
#5562 Facebookon is .Aki tudja tegye fel suli szerverekre hirlevelekre kollégiumba .Bárhova ahol fiatalok motorosok vannak.