6802
Robogók!!:)
-
#5641 hátha segít,én még nem szereltem ilyet -
link -
#5639 Sportcity Aprilia.Gyári kis plexi
-
#5638 5637-milyen motor is?
5636-felteszi aztán linket küldi,majd továbbítom -
#5637 Plexivel kapcsolatban?
-
#5636 ok
-
#5635 egy haverom el akarja adni a hornetjét rákérdezzek?
nem hirdeti,az utóbbi 3 évben ment talán 2000 kilómétert:)
/kazánt kell vennie,pont a múltkor említette hogy nincsen pénze mert elvitte az építkezés be kell áldoznia a motort/ -
#5634 Valamint Aprilia gyári plexit sikerült vennem bontottan.Kéredésem ,hogy van ezekhez vmi távtartó.
Alul 2 csavar van 1 6mm es 1 8mm es felfogatással.Felül a tűkör alá megy be 1 fül.
De nekem vmiért nem jön össze. -
#5633 Psziho ha tudsz jó áron vmi 500 as 600 as túragépet ne folytsd magadba.
cbf hornet ilyesmi -
#5632 Egyik vespafórumos vette meg, azt írta hogy a váz, és a nagyja 1965-ös 180 SS, de majd kedden érkezik csak hozzá, majd akkor kiderül minden :)
Mindenesetre jó lehet felújítási alapnak.
én is max egy kis pk-t fogok venni majd aminek a motorja-váltója ép, mert azokkal nem szeretnék/nem tudok bajlódni :D tervben van egy ilyen másodiknak való hobbygép, csakhát nem úgy állok főleg mostanság... Terv az mindíg van, jogsi-nagyobb motor és másodiknak egy ilyen vagy a mostani mellé, vagy ehelyett egy jó, csak megvalósítani nem tudom őket soha :D -
#5631 ez 125 ts,ilyenem volt tavaly -
#5630 marha -
#5629 iGEN EN IS OREGSZEM. -
#5628 ba***ameg öregszem
igen mindig nézem a piacot, tényleg sok van.
kicsit más: 180SS GT-t adtak fel 85.000.-ért fél nap alatt elkelt, vagy nem volt tisdztában az árával vagy kellett a zsé :)
ha még meglesz a hirdetés -
#5627 nekem a berugása tetszik :D -
#5626 Irigyellek, habár laikusként öngyilkosság lenne belevágni egy PK-ba, főleg úgy, hogy inkább automata kéne, de ahogy olvasom, nem árt mellé egy éves bérlet:) -
#5625 újíts fel egy régit,én ezt 35-ért vettem
most még bagóért vehetsz 5 év múlva nem lesz -
#5624 a vespa csak életkor kérdése,21 évesen engem sem vonzott -
#5623 höhö :D pótkereket bele és patent is
én meg ha minden jól megy hó elején megveszek egy komplett króm bukókeretet az et4-re -
#5622 Ez a Vespa style nekem annyira nem bejövős. Tudom hogy ezek a gépek a robogók elnyűhetetlen istencsászárai, de akkoris, nekem ennél fiatalosabb, sportosabb dizájnra van szükségem. Ízlések és pofonok.
A maga nevében viszont tényleg nagyon szép darab.
Úgy néz ki találtam munkahelyet, szóval jövő szezonban reméllhetőleg már Mito EVO-val közlekedem -
#5621 nem értem a kérdést,ez még mindíg robogós topic-tudtommal -
#5620 Motort mikor csinálsz?
Bocs, csak nagyon feladtad a labdát. -
#5619 jó
fehér felnivel vadabb lenne. -
#5618 jah az a gusztustalan markolat még leugrik róla...... -
#5617 elkészült a pk50-em,125 polinit kapott
-
#5616 nem sokat kellett volna visszaolvasni #5581-tól felfele -
rrudii #5615 leeetszi irjatok páár tippett hogy mitcsinaljak ha elakarom rakni a motrot telre ????????? -
#5614 www.fly.uw.hu ha meg megy mert ezer eve nem csinaltam vele semmit. -
Csakhogy lássátok, hogy más is vállalja az arcát...
Egyébként 21 éves vagyok, csak öcsém profiljáról irogatok mivel, nem vagyok SG-re regisztrálva.
Jóéjt!! -
#5612 Mondtam ,hogy jo fej. Tess.
En magam reszerol megkertem ,a Fecebookon az ismeroseimet,hogy a peticiora nyomjanak 1 emilt. Hatha valaki Brusel-ben foglalkozik az uggyel. -
#5611 "virágos réten liliomot gyűjtő" ezen besírtam :D
Vegyes érzelmeket kiváltó cikk az biztos, de sajátos módon jó kampány :D
Más: van valakinek ötlete tükörszártakaró kapcsán? Alig lehet találni neten, max gyári márkák tükreihez, de nekem van most 2 króm tükröm, szép és jó csak nincs ezekhez szártakaró. -
#5610 Nekem a bőrkabátod tetszik! :D -
#5609 ne vedd magadra, gyerekek még, csak túlreagálták. A tüllruhás virágszedő képre azért igényt tartunk. :D -
kutyaquad #5608 bocs, ha félreérthető volt: a kép csak arra szolgált, hogy bemutatkozzam - mégis egy "idegen" hely, így illik szerintem.
bár több időt szántam volna a válogatásra, hogy ne legyen "arcoskodós", ahogy írtátok... majd igyekszem lecserélni egy virágos réten liliomot gyűjtő, tüllruhás verzióra :)) -
MoCc #5607 motorblokk tartó szilentet keresnék az aprilia sr 150-be.
aki tud segíteni írjon már pls.
nagyon + köszönném. :) -
#5606 Egyet ertek Pszihoval.Nem a kep szamit. Bloki 4 president.
GYEREKEK AZ A GOND ,HOGY ezeket AZ EMBEREKET ELVILEG MI VALASZTJUK SOT ELVILEG AZERT ,HOGY A MI ERDEKEINKET KEPVISELJEK.
Hat nem az orszag erdekeit kepviselik,Mindenkia maga pecsenyejet sutogeti es leszarja a kornyezet vedelmet. stb stb. -
#5605 rohadtul nem tudjuk mi a lényege a képnek,nem is érdekes
nem tudjuk hogy készült és hol és nem ismerjük az urat
írt egy cikket amit idelinkelt valaki,ő reagált rá /teljesen normálisan és udvariasan/ meg rakott egy fotót magáról
nem értem ezt a hozzáállást-szerintem az az 'arcoskodás' így fogadni valakit aki normálisan közeledett -
#5604 az a baj hogy annak a képknek nem az volt a lényege hogy "vállalja az arcát",
hanem hogy arcoskodjon "bűrkabátban, meg szivarral". -
#5603 kutya
szerintem elfér,vállalja az arcát ez is baj? -
#5602 Lehetséges, hogy igazad van, bár a 125-ösök B-s jogsival történő vezetését a napokban szavazta le a kormány... Ezek után nemhinném, hogy a cikked elolvasása után csoda történne. Mellesleg ebben az országban az esetek többségében nem a józan ész szerint történnek sajnos a dolgok...
Képet szerintem is fölösleges volt beszúrni... Akár fake akárnem...