Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Hol tudnek budapestem gyertyat venni sr 50-eshez. 2007-es modell. sima karburatoros.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Itta kipufogón kívül van más a motron ami nem eredeti? (hangról itélve)
nagyon utálom
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
óh hány ilyet láttam én már-magyarország😞
+3-4 ezer a felújítókészlet
Adott 1 piaggo blokkos Derbi gp1. Mennyi a munkadij ha vizpumpat kell rajta cserelni.
?
tudod belul van.
20.5x17 10.3 gr. --megegyezik a vespa gt-vel
Van vlmi katalogusod a gorikre?
En a sportcity 200 4t blokkban levo gorgokre lennek kivancsi.Mar vadasyo 1 ideje de nem sok eredmennyel.
aszt hiszem a vespaban is ez van. Piaggo blokk olyan fesus bordas hutovel az olajbeontonel.
Sakkoo.......Baszkiiii
A sportcity es az SH nagyon kedvelt most.Nalunk is az lesz ,mert keveset fogyaszt es jol megy.Persze a nagy kerekek 15-16" sem elhanyagolhato.
En nagyon meg vagyok elegedve a Sportcityvel. 240km/6 liter.
Es nincs olaj tobbe.Halk megy mint atom,kenyelmes.stb.
Egyebkent az SH-t ott gyartjak Olaszban.
magyarnak még mindig az aerox a szinvonal
nem javítottam mert kevés van és honda😄
egyébként nehéz 50-est hozni kintrõl jövõ héten én is megyek
jó lenne tudni mi lesz a rendszámmal is,vicc
Itt tengetem egy ideje Olaszországban és csak álmélkodom a sok új motoron. Rómában vagy Firenzében már nem is látni 50-es robogókat, csak nagyobbat. Nápolyban mindenki Honda SH-150 és nagyobb társaival közlekedik. Javítottál már ilyet? Valami tapasztalatod van esetleg? Pofás motornak tûnik...
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
meg ez: vespaklubon volt nemrég egy sztori, a tulaj hirdetett egy kis PK-t de minden baja volt, nem akart többet vele szívni volt neki más vespája is, minden baját becsületesen elmondta, 60ezres áron árulta. Jött egy csákó, 52re lealkudta nem is érdekelte mi a baja, megy-oké taxival jött és el is ment a motoral. Pár nap múlva fent volt ugyanott a neten 100ért jó kis nepper szöveggel - igényes osztrák tulajtól nagyon pöpec megy mint a golyó stb(naná hogy hozzá se nyúlt). Még a régi hirdetés is fent volt- tehát 2x volt fent ugyanaz a motor 60ért és százért.. fasza
De nagy a sotetseg itt es nem csa a Moooniiika sora gondolok.
yamaha mint 50 éves nõ kifigyelte hogy a tescoos 5 lityis olaj annyiba kerül mint a 2T-bõl nálam egy liter,erre 15w-40 -el jár
motorfelújítás
malaguti f15 a 20 literes kannában még volt 5 liter gázolaj rátankol aztán beletölti,mikor rájön hogy szarul megy a motor leteker vele csutkagázon 100 kilómétert
dugattyúcsre mert a koksz lezárta a dugó olajfuratait ami erre elolvad
sym 125 4T nem kell akksit venni mert drága,a zárlatos akksival kell járni egy évig,az szétkúrja a fesszabályzót a tulaj meg a berugószerkezetet
etanolt kell rakni tisztán a jog-ba,majd mikor harmadszorra szedem szét a karbót mert nem megy akkor kell elismerni hogy mit tankolt
mikor kérdeztem elõszõr persze letagadja
mi a faszom van ebben az idióta országban!<#duma>#duma>