6802
Robogók!!:)
  • skate00
    Üzemanyag problémák
  • Web mester
    Ezér van tele a net kókányolt szar motorokkal... Gyerek megunja, nem tudja megcsinálni, aztán eladja szívjon vele más...
  • Web mester
    Egyet értek Pszihoval és Benelel... Azok alapján amiket leírtál, csak saját magadat járattad le... Szerintem a 14 éveddel takarodj anyád szoknyája alá, és ne veszélyeztesd a közbiztonságot a "tuningrobogódal".
    Többieknek jóéjt!
  • Benel
    Nos én a gyári robogók híve vagyok szal nem is értek ezekhez, de szerintem az ilyen "
    most egy ilyen kipuffot, most egy olyan rugót veszek" tuningnak ez a velejárója, önmagában szart sem ér egy egy ilyen berhelés, csak összevissza fog működni az egész..

(OFF-én erre akkor jöttem rá amikor anno vettem egy 100-as neo's-t amin gianelli sportkipufogó volt, de semmi más tuning. Rátettem a gyárit, és sokkal szebben indult, nagyobb nyomatékkal-adtam is el a francba a gianellit)Ja azóta megfogadtam soha nem veszek olyan motort amin valami nem gyári, az a yamaha is egy széthajtott szar volt.ON)

Gondolom egy az egyben kellene valakivel megcsináltatni aki ilyenekkel foglalkozik, vagy szettet venni mittudomén.
    Én azzal kezdeném inkább hogy visszaállítani a vízhűtéses rendszert ez az "át lett csinálva levegősre" eléggé bűzlik :D
    itt próbálkozz inkább, itt direkt ez a téma + van fórum is
  • pszihopata
    reagáltál a válaszomra?

-nem,miért nem?mi a cukros faszért irogatok kiskomám?

ilyen okoskodó faszfejek jönnek állandóan mint te az idióta soha el nem fogyó kérdéseikkel

na akkor várjuk csak meg mit válaszolnak a többiek-okosodj!
    majd abból kiderül hogy ki a hülye
  • fekinho
    Mekkora tapló vagy..miért irnak ide szted az emberek?!hogy kérdezzenek,tapasztalatokat osszonak meg egymással..ha ezt nem tudod elviselni akkor ne válaszolj!én a normális réteghez fordultam,nem a te félédez!még1xboccs..tévedtem h.tőled vártam választ!
  • pszihopata
    'a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot"

-ez magyarázat mindenre, vigyétek szerelőhöz!

miért kell ebben a nyüves országban mindenkinek beletúrnia mindenbe?

olyan sötétség van hogy én pofázhatok fel sem fogja,már löki az újabb hülye kérdését!

befejeztem a társalgást

• fekinho

ˆ fekinho    
      ma 14:13 | privát | válasz erre | #5672
    Jól van,nem kell leszedni a fejem!nem értek hozzá,azért is kérdeztem!
    Lenne még egy kérdésem!vizes volt a motor,de sajnos a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot,s igy át lett csinálva levegősre!de ugy veszem észre h.vizesen jobban ment!igy levegősen valahogy gyengült,a végseb.is 75-ről 65-68ra csökkent(ez még a leo vinci zx+vario előtti tapasztalat!köze van a levegő hűtésnek a gyengüléshez?pedig ezzel a levegős átépitéssel+a kipuf.-al 12,5 a kompresszio,ami a mester szerint igen jo!..?
  • fekinho
    Egyenlőe nem nincs rá pénzem,de ha ugy alakul..50ccm-hez+a vinci zx hez milyen hengerszett menne leg jobban?tavaszra,vennék bele egy minőséges viz pumpát is..jobban szerettem ugy vizessen..esetleg jó pumpát tudtok ajánlani?
  • fekinho
    Jól van,nem kell leszedni a fejem!nem értek hozzá,azért is kérdeztem!
    Lenne még egy kérdésem!vizes volt a motor,de sajnos a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot,s igy át lett csinálva levegősre!de ugy veszem észre h.vizesen jobban ment!igy levegősen valahogy gyengült,a végseb.is 75-ről 65-68ra csökkent(ez még a leo vinci zx+vario előtti tapasztalat!köze van a levegő hűtésnek a gyengüléshez?pedig ezzel a levegős átépitéssel+a kipuf.-al 12,5 a kompresszio,ami a mester szerint igen jo!..?
  • pszihopata
    hogy oldaná már meg,gondolkozz ember!

tök logikus hogy a probléma az erőátviteleddel van

ha erősebbre lettek cserélve lettek a kuplungrugóid akkor az a baj hogy túlpörög a variód és hamar felvált

ha gyáriak a kuplungrugók,akkor a görgők súlya v. kontrasztrugó erősség a probléma
  • fekinho
    sziasztok!
    Lenne egy kérdésem..van egy 50-esem, nemrég kapott egy leo vinci zx-et, variot..de az van hogy a moci ugy igazán40-45nél kezdi szedni a lábait, de akkor rendesen..szoval hogyan tudnám az alacsonyabb ford.tartományban is elérni hogy legyen meg az ereje..gyorsulása???
    hamarosan kapni fog egy 17es karbit(14es van rajta, gyárilag)..az megoldja ezt a problémát?
  • skate00
    2x86ccm =172ccm
    56PS
    0-100 2,7sec
    150méteren 147km/h
    képek
  • skate00
    már linkeltem egyszer, am jó.
  • chicco
    bocs nem ez

hanem ez
  • chicco
  • skate00
    ez volt régen is TCR nek 4 hengerese, bár nemhiszem hogy lehetett vele menni.
  • skate00
    ez 2db sor2 es robogó blokk szíjjal összekötve. TCR nek van ilyen kit-je amiben van egy olyan cucc amit a 2 blokkfél közé kell betenni, a toldó, meg egy dupla főtengely. Most arról nem találta képet. De ittvan egy Piaggio blokkhoz ABT kit.
    am hiába csinálják meg jól meg faszán, de nem tudják rendesen átvinni a hátsókerékre,a 2 hengeresek is hátsókeréken csak a töredéke lóerőt tudják leadni.
  • Web mester
    Brutális...
  • RYO21
    Tud azé valamit ez a Cristofolini!
  • kutyaquad
    Kilencven lovas robogó, háromötvenes, V4-es 2T blokkal? Igen!

• norbi0325
    Hali

Rossz,nyúzott suzuki robogó hengert vennék ! Szét akarom faragni :)

Valakinek ?
  • chicco
    Leviszem hozzad a sport city-t akkor meg a GP1-et.
  • pszihopata
    csak kint állt az utcán aztán bejött a tag,én meg mondtam rá hasból egy összeget

mindíg ez van,kicsit nézegetem megyek picit velük,de igazából ha elkészül a gép onnan már nem is érdekel

csak vigyázgatni kell rájuk meg kerülgetni őket
  • Benel
    na zsír :D
    De azt hittem azt magadnak csináltad :)
  • Gerypapa 95
    ha nem sértelek meg a kérdésemmel , mennyiért adtad ?
  • pszihopata
    pörög a motorpiac,ma elvitték a hornetet meg a piros pk-mat is
  • neevous
    PX 2011

• chicco
    Tavtarto megoldva.
  • skate00
    az igazi fanatikusok esőben is tolják
  • kutyaquad
    "A köcsög robogósok! Én mindent megteszek, ők pedig pofátlanul...ööö... elütöm mindet a faszba!"

Forrás: Békében, egymás mellett

• skate00
    jah, meg mikor sugárhajtással egykerekezik meg látszik hogy felvan gyorsítva a video,
    a lambo meg télleg nem nyomja neki.
    -

• pszihopata
    jó kis gagyi videó,a rocket vespa éppen egy peugeot blaster:(

az a játék sugárhajtómű lófasz amit tol,itt a 180-as piaggio blokk viszi a motort
    a gallardó meg ahogy hallom max félgázon megy
  • SzucsiNME
    Lamborghini Galardo vs. Robogó :)

http://5b.hu/jarmuvek/lamborghini-galardo-vs-robogo/

sugárhajtású robogó
  • pszihopata
    hornet
  • chicco
    Nem komolyan van 1 fekete gyári ami mindegyiken van.
    Opcioban meg rendelhető a 3 as meg a 4 es.

De holnap lefotozom miröl is van szó.

És akkor látni fogod,hogy nekem ugy tünik oda kellene vmi spacer. (Távtartó)
  • pszihopata
    'Sportcity Aprilia.Gyári kis plexi"

'Nem ez a pici fekete hanem a nagyobb kezvédős átlátszó."

te szórakozol velem?
  • chicco
    http://www.ultimateparts.net/aprilia/c.php?n=Accessory-Windshields-Aprilia-Sport-City-125-200-E2-2004,2005,2006-Aprilia-Spare-Parts-Genuine-&i=21730
  • chicco
    3as

• chicco
    Nem ez a pici fekete hanem a nagyobb kezvédős átlátszó.De azért köszi