6802
Robogók!!:)
-
#5681 Üzemanyag problémák -
#5680 Ezér van tele a net kókányolt szar motorokkal... Gyerek megunja, nem tudja megcsinálni, aztán eladja szívjon vele más... -
#5679 Egyet értek Pszihoval és Benelel... Azok alapján amiket leírtál, csak saját magadat járattad le... Szerintem a 14 éveddel takarodj anyád szoknyája alá, és ne veszélyeztesd a közbiztonságot a "tuningrobogódal".
Többieknek jóéjt! -
#5678 Nos én a gyári robogók híve vagyok szal nem is értek ezekhez, de szerintem az ilyen "
most egy ilyen kipuffot, most egy olyan rugót veszek" tuningnak ez a velejárója, önmagában szart sem ér egy egy ilyen berhelés, csak összevissza fog működni az egész..
(OFF-én erre akkor jöttem rá amikor anno vettem egy 100-as neo's-t amin gianelli sportkipufogó volt, de semmi más tuning. Rátettem a gyárit, és sokkal szebben indult, nagyobb nyomatékkal-adtam is el a francba a gianellit)Ja azóta megfogadtam soha nem veszek olyan motort amin valami nem gyári, az a yamaha is egy széthajtott szar volt.ON)
Gondolom egy az egyben kellene valakivel megcsináltatni aki ilyenekkel foglalkozik, vagy szettet venni mittudomén.
Én azzal kezdeném inkább hogy visszaállítani a vízhűtéses rendszert ez az "át lett csinálva levegősre" eléggé bűzlik :D
itt próbálkozz inkább, itt direkt ez a téma + van fórum is -
#5677 reagáltál a válaszomra?
-nem,miért nem?mi a cukros faszért irogatok kiskomám?
ilyen okoskodó faszfejek jönnek állandóan mint te az idióta soha el nem fogyó kérdéseikkel
na akkor várjuk csak meg mit válaszolnak a többiek-okosodj!
majd abból kiderül hogy ki a hülye -
fekinho #5676 Mekkora tapló vagy..miért irnak ide szted az emberek?!hogy kérdezzenek,tapasztalatokat osszonak meg egymással..ha ezt nem tudod elviselni akkor ne válaszolj!én a normális réteghez fordultam,nem a te félédez!még1xboccs..tévedtem h.tőled vártam választ! -
#5675 'a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot"
-ez magyarázat mindenre, vigyétek szerelőhöz!
miért kell ebben a nyüves országban mindenkinek beletúrnia mindenbe?
olyan sötétség van hogy én pofázhatok fel sem fogja,már löki az újabb hülye kérdését!
befejeztem a társalgást
-
fekinho #5674
ˆ fekinho
ma 14:13 | privát | válasz erre | #5672
Jól van,nem kell leszedni a fejem!nem értek hozzá,azért is kérdeztem!
Lenne még egy kérdésem!vizes volt a motor,de sajnos a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot,s igy át lett csinálva levegősre!de ugy veszem észre h.vizesen jobban ment!igy levegősen valahogy gyengült,a végseb.is 75-ről 65-68ra csökkent(ez még a leo vinci zx+vario előtti tapasztalat!köze van a levegő hűtésnek a gyengüléshez?pedig ezzel a levegős átépitéssel+a kipuf.-al 12,5 a kompresszio,ami a mester szerint igen jo!..?
-
fekinho #5673 Egyenlőe nem nincs rá pénzem,de ha ugy alakul..50ccm-hez+a vinci zx hez milyen hengerszett menne leg jobban?tavaszra,vennék bele egy minőséges viz pumpát is..jobban szerettem ugy vizessen..esetleg jó pumpát tudtok ajánlani? -
fekinho #5672 Jól van,nem kell leszedni a fejem!nem értek hozzá,azért is kérdeztem!
Lenne még egy kérdésem!vizes volt a motor,de sajnos a vizpumpa 3xis felmondta a szolgálatot,s igy át lett csinálva levegősre!de ugy veszem észre h.vizesen jobban ment!igy levegősen valahogy gyengült,a végseb.is 75-ről 65-68ra csökkent(ez még a leo vinci zx+vario előtti tapasztalat!köze van a levegő hűtésnek a gyengüléshez?pedig ezzel a levegős átépitéssel+a kipuf.-al 12,5 a kompresszio,ami a mester szerint igen jo!..? -
#5671 hogy oldaná már meg,gondolkozz ember!
tök logikus hogy a probléma az erőátviteleddel van
ha erősebbre lettek cserélve lettek a kuplungrugóid akkor az a baj hogy túlpörög a variód és hamar felvált
ha gyáriak a kuplungrugók,akkor a görgők súlya v. kontrasztrugó erősség a probléma -
fekinho #5670 sziasztok!
Lenne egy kérdésem..van egy 50-esem, nemrég kapott egy leo vinci zx-et, variot..de az van hogy a moci ugy igazán40-45nél kezdi szedni a lábait, de akkor rendesen..szoval hogyan tudnám az alacsonyabb ford.tartományban is elérni hogy legyen meg az ereje..gyorsulása???
hamarosan kapni fog egy 17es karbit(14es van rajta, gyárilag)..az megoldja ezt a problémát? -
#5669 2x86ccm =172ccm
56PS
0-100 2,7sec
150méteren 147km/h
képek
-
#5668 már linkeltem egyszer, am jó. -
#5667 bocs nem ez
hanem ez -
#5666 -
#5665 ez volt régen is TCR nek 4 hengerese, bár nemhiszem hogy lehetett vele menni.
-
#5664 ez 2db sor2 es robogó blokk szíjjal összekötve. TCR nek van ilyen kit-je amiben van egy olyan cucc amit a 2 blokkfél közé kell betenni, a toldó, meg egy dupla főtengely. Most arról nem találta képet. De ittvan egy Piaggio blokkhoz ABT kit.
am hiába csinálják meg jól meg faszán, de nem tudják rendesen átvinni a hátsókerékre,a 2 hengeresek is hátsókeréken csak a töredéke lóerőt tudják leadni. -
#5663 Brutális... -
RYO21 #5662 Tud azé valamit ez a Cristofolini! -
kutyaquad #5661 Kilencven lovas robogó, háromötvenes, V4-es 2T blokkal? Igen!
-
#5660 Hali
Rossz,nyúzott suzuki robogó hengert vennék ! Szét akarom faragni :)
Valakinek ?
-
#5659 Leviszem hozzad a sport city-t akkor meg a GP1-et. -
#5658 csak kint állt az utcán aztán bejött a tag,én meg mondtam rá hasból egy összeget
mindíg ez van,kicsit nézegetem megyek picit velük,de igazából ha elkészül a gép onnan már nem is érdekel
csak vigyázgatni kell rájuk meg kerülgetni őket -
#5657 na zsír :D
De azt hittem azt magadnak csináltad :) -
#5656 ha nem sértelek meg a kérdésemmel , mennyiért adtad ? -
#5655 pörög a motorpiac,ma elvitték a hornetet meg a piros pk-mat is -
#5654 PX 2011
-
#5653 Tavtarto megoldva. -
#5652 az igazi fanatikusok esőben is tolják
-
kutyaquad #5651 "A köcsög robogósok! Én mindent megteszek, ők pedig pofátlanul...ööö... elütöm mindet a faszba!"
Forrás: Békében, egymás mellett
-
#5650 jah, meg mikor sugárhajtással egykerekezik meg látszik hogy felvan gyorsítva a video,
a lambo meg télleg nem nyomja neki.
-
-
#5649 jó kis gagyi videó,a rocket vespa éppen egy peugeot blaster:(
az a játék sugárhajtómű lófasz amit tol,itt a 180-as piaggio blokk viszi a motort
a gallardó meg ahogy hallom max félgázon megy -
SzucsiNME #5648 Lamborghini Galardo vs. Robogó :)
http://5b.hu/jarmuvek/lamborghini-galardo-vs-robogo/
sugárhajtású robogó -
#5647 hornet -
#5646 Nem komolyan van 1 fekete gyári ami mindegyiken van.
Opcioban meg rendelhető a 3 as meg a 4 es.
De holnap lefotozom miröl is van szó.
És akkor látni fogod,hogy nekem ugy tünik oda kellene vmi spacer. (Távtartó) -
#5645 'Sportcity Aprilia.Gyári kis plexi"
'Nem ez a pici fekete hanem a nagyobb kezvédős átlátszó."
te szórakozol velem? -
#5644 http://www.ultimateparts.net/aprilia/c.php?n=Accessory-Windshields-Aprilia-Sport-City-125-200-E2-2004,2005,2006-Aprilia-Spare-Parts-Genuine-&i=21730 -
#5643 3as
-
#5642 Nem ez a pici fekete hanem a nagyobb kezvédős átlátszó.De azért köszi