6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
    ha hidegen is könnyen indul rugásra akkor nem a kompi lesz a baj bár egy 50-esbe már pár ezerért kapható dugó gyűrűkkel az sosem árt

a sima gyűrűzés szívás mert a kokszos horonyba nehéz bekínlódni az új gyűrűket

lehet hogy csak a gyújtófeszültség alacsony indítózáskor,kisebb gyertyahézag elárulja ha az a gond mert akkor erősebb a szikra

persze kérdés hogy megtekeri-e rendesen,lehet hogy csak elfáradt az indítómotor vagy ragad a szabadonfutó,de pl.a ha nagyobb a henger v. sűrítés akkor már necces is az indítás
    akksi is simán lehet,bikázva is meg kell próbálni

elég szar hiba lehet vele kínlódni
  • skate00
  • pszihopata
  • pszihopata
    mid is van?
  • Gerypapa 95
    egy gyűrű csere sosem árt
  • barret
    Van egy kis gond a robogómmal!
    Alig akar önindítóról indulni,pedig fülre rendesen tekeri!
    Rúgásra meg nagyon könnyen elsőre indul!
    Gyanús a motor,nagyon könnyen lemegy a berúgókar!
    Mintha eltűnt volna a kompresszió,és alapjárata is bizonytalan...
    És kicsit gyengébb is,végsebességre is visszaesett.
    20 000 kilóméter van benne.
    Lehet hogy gyűrűzni kell?
    Még csak 10 éves :)
  • barret
    Na végre valami normális forma!
    Nekem a nagy kerekű mocik nem igazán jönnek be...
    Kis kerékkel sokkal robusztusabb a kinézetük! :)
  • pszihopata
    néztem a kidolgozását tök igényes minden részlete,de sajnos még csak egy 2T volt beüzemelve dobozokban álltak a 4T-k
  • Benel
    naja :D
    De biztos olcsóbb lesz mint a 2011-es PX - bár az asszem nem lesz 4T blokkal
  • neevous
    ... ha itthon nem másfél mihály lesz.
  • Benel
    Vágom, gondoltam hogy nem ilyen a fogalmazásod :D
    Hát ha elterjed, bombasiker lehet belőle.
    A klasszikus forma és váltás öröme ötvözve egy takarékos füstmentes blokkal hmm, kiválthatja az ET4-et és a mellette tartott kis kétütemű hobby PK-kat egyben :D
  • pszihopata
    ennyit nem gépelek:)

bármennyit agyalok,ha számomra az ideális robogót kell elképzelnem akkor mindennapos használatra egy LML 4T a pont megfelelő

egyszerű technika gyönyörű hangja van alig fogyaszt és nagyon szép
  • Benel
    Nem, ez Pszihopata translator :D
    Mindegy így már vágom, a lényeg hogy a PX forma lesz még egy darabig :)
  • chicco
    Google translator
  • pszihopata
    1984-ben a műszaki együttműködési megállapodást írtak alá Piaggio Olaszország és egy robogó projektet hoztak létre. 1986-ban, a LML NV indult. A kapcsolat Piaggio volt, újra meg, hogy a partner 1990-ben, miután mindkét fél egyenlő tőkerészesedésének 23,6% minden. A LML Válassza ki 1993-ban, az új kor technológiai és esztétikai, és lett egy pillanat alatt sikert. LML a közös vállalatot alapított a Piaggio 1999-ben fejeződött. LML folytatta a gyártást a Star, egy klasszikus stílusú acél testű robogó twist-shift 4-sebességes kézi váltó és egy 150cc kétütemű motor. Néhány ezek osztottak szét az Egyesült Államokban, mint a Stella és az Egyesült Királyságban AK Nemzetközi (AKII). AKII's Aura LML & A.K. Nemzetközi (I & E) Kft. nevezték ki a kizárólagos forgalmazója az Egyesült Királyságban 2008-ban. Star Deluxe újra be a brit piacon az AKII (I & E) Kft., a Via Toscana, mint az Euro 3-kibocsátás megfelelő modellt.
  • Benel
    thx

És amúgy ezek megveszik a licenszt a piaggio-tól vagy "leányvállalat" vagy hogy megy ez? Ezek mindig is érdekeltek, már annyi ilyen közösködés van hogy nem tudom követni :D Mindenesetre jó hogy nem kínnyai hanem indiai :D
    Amúgy érdekes lehet a kormányváltós 4T kipróbálnám.
  • neevous
    Igen.
  • Benel
    Indiai cég ez az LML is?
  • pszihopata
    a bajaj-ok simán vannak olyan minőségűek mint a vespák,ezzel sem lesz gond az biztos
  • neevous
    Az indiai összeszerelés/alkatrészek nem gázosak?
    Mondjuk neked volt Bajaj-od is, ha jól emlékszem.
  • pszihopata
    csütörtökön kint voltam az olasz importőrrel próbáltam egyezkedni hogy forgalmaznám,de nem jutottunk dűlőre
    indiából kéne beszerezni valahogy,tuti féláron megy ottkint

pedig a 4T egy nagyon meggyőző gép,egyet mindenképpen hozok majd maximum csak magamnak
  • neevous
    Kéne. Ahogy nézem az ára sem olyan vészes:
    Link.
  • pszihopata
    Lml 4T v. 2T

/fehér a 4T/

• pszihopata
  • chicco
    hat igen valahol van ra kereslet.

azert mar regota van ilyesmi Tmax,Gilera 880 800 gp gpr .Ezek is 72 le korul mozognak.

Lattam 1 limitlt Gilerat Feher volt es brutalisan szep.Sport rendszer mennyei hang.
  • Web mester
    Szépek, az egyszer fix.
  • RYO21
    Ducati és KTM robogó? Nah erre kiváncsi vagyok!
  • kutyaquad
    Száz lóerős robogók jönnek 2011-ben?

• skate00
  • pszihopata
  • Benel
    Hát nekem se 100%-ban tetszik, de még mindíg sokkal jobban mint a gyári-az valahogy nagyon megtörte a formát hogy úgy kinyúlt hátrafelé mint egy csonk lenne. Ebben az tetszik hogy rövidítette oldalról a motor hosszát.

Úgy vagyok vele hogy oldalról tetszik viszont hátulról nézve valóban drabális

Igen az ülés a köv. téli feladat :)
  • pszihopata
    persze ez csak személyes vélemény,nem akartam kötözködni:)
  • pszihopata
    jó lesz,de az a csomagtartó szerintem nem passzol rá túl drabális egy kecses et-re
    az első lehajtható még csak-csak,hátra inkább a gyári doboz

kárpitos azonnal,tönkremegy a szivacs
  • Benel
    Vespa króm bukókeret work in progress :D
    Faszántos lesz, igaz kicsit kopottas a krómréteg :)
  • MoCc
    hello.
    akit érdekel pár minarelli cucc kicsipénzé az írjo ---> [email protected]
    főtengő, varió, kuplung, áttét, membrán +membránház. :)
    nah + uye maga a blokk öntvény.
    üdv.
  • skate00
  • skate00
    EZ mekkora kemény video már.
    (van benne robogó is)
  • Benel
    énse láttam még élőben, csak hallottam ilyenről. Pl piaggio X9-esen ilyen van asszem.
    Szal vagy énis hülye vagyok vagy egyikünk se
  • skate00
    most lehet hülyének fogtok nézni, de én ma láttam életembe legelőször olyat hogy egy robogóba "hidrolikus" sztender volt.
  • RYO21
    Kb 1 hónappal ezelőtt kicseréltem az első fékpaknikat a neoson. Malossi paknikat vettem, és rögtön fel is szereltem. Működik rendesen, csak valamiért nagyon csikorog fékezés közben. Ez így a helyes, vagy valami baj van?