6802
Robogók!!:)
-
#5721 ha hidegen is könnyen indul rugásra akkor nem a kompi lesz a baj bár egy 50-esbe már pár ezerért kapható dugó gyűrűkkel az sosem árt
a sima gyűrűzés szívás mert a kokszos horonyba nehéz bekínlódni az új gyűrűket
lehet hogy csak a gyújtófeszültség alacsony indítózáskor,kisebb gyertyahézag elárulja ha az a gond mert akkor erősebb a szikra
persze kérdés hogy megtekeri-e rendesen,lehet hogy csak elfáradt az indítómotor vagy ragad a szabadonfutó,de pl.a ha nagyobb a henger v. sűrítés akkor már necces is az indítás
akksi is simán lehet,bikázva is meg kell próbálni
elég szar hiba lehet vele kínlódni -
#5720 -
#5719 -
#5718 mid is van? -
#5717 egy gyűrű csere sosem árt -
#5716 Van egy kis gond a robogómmal!
Alig akar önindítóról indulni,pedig fülre rendesen tekeri!
Rúgásra meg nagyon könnyen elsőre indul!
Gyanús a motor,nagyon könnyen lemegy a berúgókar!
Mintha eltűnt volna a kompresszió,és alapjárata is bizonytalan...
És kicsit gyengébb is,végsebességre is visszaesett.
20 000 kilóméter van benne.
Lehet hogy gyűrűzni kell?
Még csak 10 éves :) -
#5715 Na végre valami normális forma!
Nekem a nagy kerekű mocik nem igazán jönnek be...
Kis kerékkel sokkal robusztusabb a kinézetük! :) -
#5714 néztem a kidolgozását tök igényes minden részlete,de sajnos még csak egy 2T volt beüzemelve dobozokban álltak a 4T-k -
#5713 naja :D
De biztos olcsóbb lesz mint a 2011-es PX - bár az asszem nem lesz 4T blokkal -
#5712 ... ha itthon nem másfél mihály lesz. -
#5711 Vágom, gondoltam hogy nem ilyen a fogalmazásod :D
Hát ha elterjed, bombasiker lehet belőle.
A klasszikus forma és váltás öröme ötvözve egy takarékos füstmentes blokkal hmm, kiválthatja az ET4-et és a mellette tartott kis kétütemű hobby PK-kat egyben :D -
#5710 ennyit nem gépelek:)
bármennyit agyalok,ha számomra az ideális robogót kell elképzelnem akkor mindennapos használatra egy LML 4T a pont megfelelő
egyszerű technika gyönyörű hangja van alig fogyaszt és nagyon szép -
#5709 Nem, ez Pszihopata translator :D
Mindegy így már vágom, a lényeg hogy a PX forma lesz még egy darabig :) -
#5708 Google translator -
#5707 1984-ben a műszaki együttműködési megállapodást írtak alá Piaggio Olaszország és egy robogó projektet hoztak létre. 1986-ban, a LML NV indult. A kapcsolat Piaggio volt, újra meg, hogy a partner 1990-ben, miután mindkét fél egyenlő tőkerészesedésének 23,6% minden. A LML Válassza ki 1993-ban, az új kor technológiai és esztétikai, és lett egy pillanat alatt sikert. LML a közös vállalatot alapított a Piaggio 1999-ben fejeződött. LML folytatta a gyártást a Star, egy klasszikus stílusú acél testű robogó twist-shift 4-sebességes kézi váltó és egy 150cc kétütemű motor. Néhány ezek osztottak szét az Egyesült Államokban, mint a Stella és az Egyesült Királyságban AK Nemzetközi (AKII). AKII's Aura LML & A.K. Nemzetközi (I & E) Kft. nevezték ki a kizárólagos forgalmazója az Egyesült Királyságban 2008-ban. Star Deluxe újra be a brit piacon az AKII (I & E) Kft., a Via Toscana, mint az Euro 3-kibocsátás megfelelő modellt.
-
#5706 thx
És amúgy ezek megveszik a licenszt a piaggio-tól vagy "leányvállalat" vagy hogy megy ez? Ezek mindig is érdekeltek, már annyi ilyen közösködés van hogy nem tudom követni :D Mindenesetre jó hogy nem kínnyai hanem indiai :D
Amúgy érdekes lehet a kormányváltós 4T kipróbálnám. -
#5705 Igen. -
#5704 Indiai cég ez az LML is? -
#5703 a bajaj-ok simán vannak olyan minőségűek mint a vespák,ezzel sem lesz gond az biztos -
#5702 Az indiai összeszerelés/alkatrészek nem gázosak?
Mondjuk neked volt Bajaj-od is, ha jól emlékszem. -
#5701 csütörtökön kint voltam az olasz importőrrel próbáltam egyezkedni hogy forgalmaznám,de nem jutottunk dűlőre
indiából kéne beszerezni valahogy,tuti féláron megy ottkint
pedig a 4T egy nagyon meggyőző gép,egyet mindenképpen hozok majd maximum csak magamnak -
#5700 Kéne. Ahogy nézem az ára sem olyan vészes:
Link. -
#5699 Lml 4T v. 2T
/fehér a 4T/
-
#5698 -
#5697 hat igen valahol van ra kereslet.
azert mar regota van ilyesmi Tmax,Gilera 880 800 gp gpr .Ezek is 72 le korul mozognak.
Lattam 1 limitlt Gilerat Feher volt es brutalisan szep.Sport rendszer mennyei hang. -
#5696 Szépek, az egyszer fix. -
RYO21 #5695 Ducati és KTM robogó? Nah erre kiváncsi vagyok! -
kutyaquad #5694 Száz lóerős robogók jönnek 2011-ben?
-
#5693 -
#5692 -
#5691 Hát nekem se 100%-ban tetszik, de még mindíg sokkal jobban mint a gyári-az valahogy nagyon megtörte a formát hogy úgy kinyúlt hátrafelé mint egy csonk lenne. Ebben az tetszik hogy rövidítette oldalról a motor hosszát.
Úgy vagyok vele hogy oldalról tetszik viszont hátulról nézve valóban drabális
Igen az ülés a köv. téli feladat :) -
#5690 persze ez csak személyes vélemény,nem akartam kötözködni:) -
#5689 jó lesz,de az a csomagtartó szerintem nem passzol rá túl drabális egy kecses et-re
az első lehajtható még csak-csak,hátra inkább a gyári doboz
kárpitos azonnal,tönkremegy a szivacs -
#5688 Vespa króm bukókeret work in progress :D
Faszántos lesz, igaz kicsit kopottas a krómréteg :) -
MoCc #5687 hello.
akit érdekel pár minarelli cucc kicsipénzé az írjo ---> [email protected]
főtengő, varió, kuplung, áttét, membrán +membránház. :)
nah + uye maga a blokk öntvény.
üdv. -
#5686 -
#5685 EZ mekkora kemény video már.
(van benne robogó is) -
#5684 énse láttam még élőben, csak hallottam ilyenről. Pl piaggio X9-esen ilyen van asszem.
Szal vagy énis hülye vagyok vagy egyikünk se -
#5683 most lehet hülyének fogtok nézni, de én ma láttam életembe legelőször olyat hogy egy robogóba "hidrolikus" sztender volt. -
RYO21 #5682 Kb 1 hónappal ezelőtt kicseréltem az első fékpaknikat a neoson. Malossi paknikat vettem, és rögtön fel is szereltem. Működik rendesen, csak valamiért nagyon csikorog fékezés közben. Ez így a helyes, vagy valami baj van?