6802
Robogók!!:)
-
RYO21 #5761 Jó állapotban lévő Arrow kipufogót megéri megvenni 40-45 euróért? Pont illene a motromhoz. (minarelli 50cc, fekvő) -
#5760 *meg érdemes megnézni hogy azon a háttérben álló kis furgonon, vagy mi az, elég durva felni van.*** -
#5759 japóba nagy köbcentibe csinálják, meg inkább 4t.
meg érdemes megnézni hogy azon a háttégy miaz, elég durva felni vanrben álló kis furgonon van. -
#5758 de számolhatsz 2-3mal is a kresszel együtt, sőt, ha nem helyben laksz és úgy jársz be vezetni simán lesz az fél év is ;) -
kutyaquad #5757 a neten/nettel dolgozom egész nap, a gugli nem okoz gondot. a "mit érdemes" belerakni kérdés alatt azt értem, hogy volt -e valakinek tapasztalata, gyáritól eltérő méretű/értékű alkotóelemekkel, ami pozitív változást hoz, de az erőforrást nem kell megbontani hozzá?
a gyári értékek természetesen elsőre meglettek, elég jól összeszedték egy magyar oldalon a Dio gyári paramétereit és alkatrész-listáját. -
#5756 fogod az elkopott alkatrészeket, beviszed a boltba és mondod hogy ilyet kérsz, valószínűleg meg tudják róla állapítani a méretet.
Vagy neten asszem van vmi gyári adat. google
vagy egu.forumitt biztos segítenek majd. -
kutyaquad #5755 ok, akkor külön a Te kedvedért: ugyanez a kérdés, és a linkek helyére:
- Honda Dio AF 28
- A motor kb. '90-92 -es
- ha jól emlékszem AF18 a motorkód
- a tünetek: nehezen kapcsol össze, alacsony végsebesség, hirtelen ránt induláskor, nem egyenletesen gyorsít stb.
Így nem bannolás, szimplán segítségkérés, ha ezzel nem zavarlak túlzottan.
-
#5754 szerintem eleget bannoltál már,vagy itt fórumozol vagy maradj ott ahonnan jöttél! -
kutyaquad #5753 Sziasztok!
Kis segítséget kérnék a robogó-szerelésben jártas kollégáktól: a Talma-Dio erőátvitelét szétszedtük, konkrétan gatya minden (szíj, rugók, görgők, kuplung stb...)
Tud valaki méreteket/értékeket, hogy mit érdemes beletenni?
Válaszok/tippek jöhetnek ide is, vagy a Robogó cikktörzs kommentjeihez!
Köszönöm!
-
krisz940122 #5752 aha kösz:) -
#5751 Ha jó helyre mész és ügyes vagy 1 hónap körül. -
krisz940122 #5750 Azért ne általánosíts mert nem minden 14-15 éves gyerek hülyegyerek, csak a nagyrészük. Pl én nem tartom magam hülyegyereknek, tudom hol a határ, és 14 évesen se voltam az. 17 leszek januárban, és áprilisban kezdem a kocsijogsit. Szerintetek mikorra lesz meg? Ha már ez a téma? -
kutyaquad #5749 Kínába robogok - avagy 100 feletti erőgép, száz alatt!
-
#5748 Így igaz! -
#5747 igazából 17-nél lehet elkezdeni a tanulást, de csak betöltött 18 után adják ki. -
#5746 Legalább 17 évesnek kell hozzá lenni.
9+1 személy és külföldön csak 18 éves kor felett vezethetsz. -
#5745 B kategóriás jogsit tudtommal 18 életévébe lépett személy kaphatja csak meg. És arra személygépkocsira vonatkozik, mely maximum 9 utasnak nyújt férőhelyet. -
RYO21 #5744 A B kategória jogsi az az amit a 14-15 éves hülyegyerekek is megkaphatnak? -
#5743 Jah, sőt vagy elfogadják, de a "megfelelő közlekedési jártasság esetén" feltételt mondjuk 150év űrhajó vezetési tapasztalathoz kötik.
(remélem azért az irreális példám mögött érződik mire gondolok..) :) -
#5742 Amilyen b@lf@szok a magyar törvényhozók, úgysem szavazzák meg ! Már csak azért sem !!! -
#5741 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/12/12/jovahagyta_a_totalcar_kezdemenyezeset_az_ovb/ -
krisz940122 #5740 #5734 leipsig: az előző gazdája leamortizálta.
#5735 laci 700: ez van
#5736 leipsig: a saját honlapján írják. Tényleg finn. Persze van benne kínai is egy vonóval.
Ennyiért pénzért nem várhattok gsxr-t.
-
#5739 Na a régebben említett állítólag megjavított felújított motorom eddig bírta körforgalom közepén beadta az unalmas leállt azóta se kép se hang :(
Visszavittem szerelőnek hozza helyre amit elrontott! -
#5738 ...sajnos ezek a finnek rizst és pekingi kacsát zabáltak mikor gyártották ezt a robogót -
#5737 -
leipsig #5736 finn -
#5735 bocs de ez bűn ronda... :S -
leipsig #5734 ha 1700km van benne akkor miért kellet benne gyertyát,kuplungot,aksit,görgöt cserélni? -
krisz940122 #5733 Helló. Érdekel vkit egy finn márkájú (solifer) teljesen jó állapotú robogó? Fogyasztása szinte nincs, 4 ütemű, ahhoz képest nagyon jó erőben van, jól húz, egyben van. 3 éves, valós 1700 km van benne. Új benne az akksi, a gyertya, a teljes kuplungszerkezet is új, az ékszíj, a görgők. Adok hozzá főfúvókákat, egy sportlégszűrőt és két sisakot. Csere érdekel, ára 100 ezer Ft.Itt egy videó róla..
Itt lehet kérdezgetni. -
#5732 Katt a linkre, megtalálod:) -
#5731 ...miféle Bajaj, Chetak ?
Az érdekelen engem is mert volt a családba és nem egy gyakori darab mifelénk :-) -
#5730 hamár így Vespázunk :-)
Vespa 150 / 1958
remélhetőleg tavaszra már restaurálva :)
Bővebben : http://car-tarsak.blogspot.com/2010/11/vespa-150-1958.html
-
#5729 tök jól ki lehet ebben is izzadni ha az ember keményebben hajt
néha olvasgatom de nem járok oda,azért írtam nekik hogy töröltem a félreérthető részt -
#5728 Nem fagytál meg?:D
Amúgy itt volt téma a Bajaj, amit ha jól tudom Te árulsz. -
#5727 szétquadoztam az agyam a hóban
javítás 20 perc a próbakör kicsit hosszabb lett(csak hogy biztosan jó lett-e ) -
#5726 A gyujtófesz is gond lesz,mert világítás nélkül sokkal könnyebben indul!
De továbbra is tartom,hogy nincs kompresszió!Símán lemegy a berúgókar ha a lábamat ráteszem.Előtte a Simson fél percig is tartotta a lábam,mire lement 1 fordulatot :) -
#5725 olyan hozzámillő típus
de a PX se rossz amin ül XD -
#5724 ez milyen típus?
-
#5723 jó gondolatu vidi -
#5722 a bizonytalan alapjárat mondjuk elég erősen kompressziógyanús