Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az únió elõírja hogy minden jármûvön legyen
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
akinek meg van egy papír nélküli 125-öse az ültethet bele virágot,ha nincsenek eredeti külföldi papírjai akkor nem kap se nagy se kicsi mûszakit
az 50-eseket muszály lesz lepapírozniuk adásvételivel is /mivel eddig nem volt más/,de a nagyobbak eddig sem mehettek papír nélkül mert oda kell a magyar tipusbizonyítvány v. úniós forgalmi
de még ha le is tudja mûszakiztatni valaki,csak töredékének van jogsija nagymotorra
a haladék 2011-ig szólt-meglátjuk
nincsen kereslet semmire
1-hazudik mert fénymásolattal nem helyezik forgalomba,a papírozása amúgy is 130 körül lenne
2-pang a piac,válság+ szeptember vége
3-mindenki fosik a rendszámtól
4-nem keresett tipus a liberty
5-az órája pörgetve van,nincsenek sorban a számok
ennyiért lehet eladni,110-ért adtam el bws 100-at,patent mc3 nrg-t meg 95-ért
szarság van
új kasztnis liberty
Nem ez az elsõ amit láttam kb ennyiért... Ennyi km., 2 éves és 200 alatt? <#fejvakaras>#fejvakaras>
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Az ürge aki a fõtengely/hajtókart teszi bele hogy siet 😊
de a vastagabb szíj miatt amúgy sem fog úgy gyorsulni-viszont nem pörög annyira nagyobb sebességnél
az lehet hogy attol gyorsul lassaban a motrom ho kicsereltek a varioban a sziijatt ? ???????????????
leccci segitsetek
Meg azt írják yamaha blokkos.
Nekem a formája tetszett meg hogy ilyen kis kompakt méretû a 400as is.
1 bukasom volt ,tehát 1 Hónap alatt meg lehet csinalni. 82 pénz.
Sos jogsi pont hu
A mocihoz annyit,hogy akkor mar inkabb Sportcity az Apriliátol.
Nezz utána neten ennyiért kapsz normális mocit nem kinait.
Most mivel nekem nagyon megtetszett a CBF amivel vizsgáztam ezért elado sorba kerül az enyém.
2004 24000 km. 200ccm 4t 13kw. 310.000 Olasz papírokkal.Szép allapotban van.
Magyarországon eddig nincs okmánya de mar mentem vele 100km-t.kb 110.000 minden névre irva biztosítással.
Minden cserélve,Gyertya ,olajak,Extra oldal sztender.Ha érdekel megtalalsz.
Velvet 250
Velvet 400
Egész szépek szerintem. Le kéne tenni a nagymotor jogsit <#falbav>#falbav>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ha ezekkel nem mész semmire akkor vidd szerelõhõz,azt azért ne várd hogy kezedbe fogod a csavarhúzót én meg a fórumról irányítom a kezed
a netes segítséggel csak olyan ember tud mit kezdeni akinek vannak már alapfokú szerelési ismeretei
/ha pl. azt írtad volna hogy lekaptam a variofedelet és szárazság van bent,akkor tudnám hogy érdemes volt gépelnem/
ilyenkor meg kell nézni kívülrõl nedves-e
én mértem suzukiban 8-at,aztán csak egy ép gyürü volt rajta
nagyon szereti tördelni a gyûrûket,és hamar el is kopik a hengere
suzuki betegség
Bizonyos zörejek vagy egyéb nem normális mûködés simán eltérítheti a laikust a valódi problémától.
(kicsit off ez: nekem egyszer az astrán zörgött zúgott a JOBB elsõ kerék. Mondom tutti kerékcsapágy és tuti jobb elsõ mert onnan jön a hang. Otthagytam ismi szerelõnél, 10 perc múlva hívott hogy a BAL elsõ kereket meglazították, valszeg le akarták lopni csak megazavarta vmi õket, meghúzta és jó. XD Valahogy úgy átvezette a rezgés a futómû hogy jobb oldalt volt hallható.. )off vége)
'Hozzánk került egy robogó, beállt hengerrel.
Minden gondos szerelõ választ egy túlméretes dugattyút és szakmûhelyben hozzá furatja, hónoltatja a hengert.
Egy ilyen komoly hibának mindig van elõélete.
Az új dugó és henger felszerelése után minden esetben érdemes megnézni az olajozást.
3000RPM/5Min/1ccm kell, hogy pumpáljon a nem szabályzott olaj szívattyú, PL: 3KJ Jog
Mi esetünkben ez rendben volt. Tovább kerestük a hiba okát.
Szemrevételeztük a lendkerék oldalon a szimmeringet, kopottnak tûnt, nem volt éle, kicseréltük azt is.
Jól mûködõ szimmeringeknek a kétütemû motorok világában nagy jelentõsége van.
Fõleg mostanában mióta bizonyos arányban keverik a bioetanolt a benzinhez. Robogóknál sok bosszúságot okoz ez az anyag. Agresszívan támadja a tömítéseket szimmeringeket, gumialkatrészeket.
Természetesen a variátor felöli oldalon is meg vizsgáltuk a szimmeringet, itt is kopottnak ítéltük meg,de ez mellett még a megengedettnél nagyobb játékot(hézagot) diagnosztizáltunk, de más dolgot nem tapasztaltunk.
Szerelõ kollégánk a szétszerelés mellett döntött, kiderült nagyon helyesen tette. (20év rutin van mögötte.)
Ekkor látjuk, hogy a fõtengely csapágynak a golyós kosara sérült, törött, hiányzik belõle egy darab,gördülõ testek el vannak színezõdve, láthatóan felhevültek.
A hiányzó darabot a forgattyús házban találtuk meg beékelõdve a karterház és a fõtengely sonkák közé.
A csapágy ilyen mértékû károsodásához vezetett a hibás fõtengely szimmering.
Fals levegõt szívott a csapágyon keresztül, ezáltal a csapágyat nem csak a poros szûretlenlevegõ érte, hanem kenést sem kapott megfelelõen, ez az oka a felhevült golyóknak, késõbbi kosár sérülésnek.
Utóirat: Fõtengely szimmeringek elhasználódásának az elsõ jelei a karburáció megváltozása.
Tehát óvatosan az olyan dolgokkal, hogy "csak egy kicsit állítani kell a karbin"- mondja a kuncsaft.
Köszi
ha túl alacsonyan akkor igen az amiket írtál,de egyátalán nem biztos hogy az a baj
szinte bármilyen hiba okozhat teljesítményvesztést,ezt még a gyakorlatban sem könnyû megállapítani ne várd hogy innen én megmondjam mi a baja
beállítás-gyûrûk henger-kipuf. -karbó stb.
a sisaktartóba volt beépítve egy kicsi kemping gázpalack+kistraktor reduktor
szentem egy team 2 setup al, meg egy nagyon jó belsõrotoros gyújtással megoldható, szíj nélkül meg mégkönnyebben, annális könnyeben egy italkit selettra gyujtással aminek elég könnyû a "lendkereke", meg elektromos vízpumpával.