Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ki kell engedni egy picit,ha csak tiszta olaj akkor minden rendben
ha szürke akkor valami készül behalni
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Psziho, volna egy kérdésem. Van egy 2005-ös karbis Sr50-em. Hajtómûolajat kell benne cserélni, ha igen, milyen idõközönként?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Aeroxot ennyiért nem kapsz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
robogót tervezek venni, de sosem foglalkoztam még ilyennel. 80-tól 110 000-ig érdekelne, amit elõször megláttam és tetszett az a peugeot speedake, bár nem mai darab, érdemes még ilyet venni használtan? (uj már gondolom nincs)
esetleg más amit ajánlotok?
Miért van az,hogy a hátsó fékem 2 100km/h fékezés után elfogy.A betét ami új (FERODO) csak elszínezi a tárcsát.Szépen elkékül és kiüvegesedik.
A gyári pofa detto ugyan az volt ,ezért cseréltem le.
már nincs sok 5letem.

everything's better with music
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ráadásul csomó cucc olcsóbb is mint itthon.
De megjegyzem, hogy én még nem rendeltem onnan, csak ajánlották, de télen valószínûleg fogok a Staromhoz.
Zweirad-Schubert
Hajrá Magyarország!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
eddig 3 jelölt van:
Malaguti F12 ez nem indul, állítólagosan a karburátora dzsuvás, node lehet ez még sok minden, és emellett pár egyéb apró hiba
MBK ezt eléggé "hozzáértõ" gyerek csinálgatja magának, csak menet közben kapott egy 250/?/es Majesty-t és ezt le akarja passzolni /a motorja tképpen bejáratós lesz/
de ha semmi nem jön össze, vagy nem tetszik, berágok és veszek egy Simson-t, esetleg egy Schwalbe-t, mert azt meg magam tudom becsukott szemmel szétszedni összerakni.
Igazság szerint utóbbi lenne nekem a kézenfekvõ, csak annyira trágya minõségûnek látom az utángyártott alkatrészellátást a Simsonokhoz, hogy talán járok egy kört a robogók terén.
szia...

No mindegy. Vedd úgy hogy nem szóltam. Hülyéknek áll ez a világ. Csak nézd az RTL klubbot és okosodj tovább!! 😉
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw
nem baj, most aztán jól megmondtad.
elavult állóhengeres yamaha,de nagyon strapabíró
60-ért csak szart kapsz,annyiért max kistestû japánt érdemes venni pl. jog-ot az nálam is van
Meg tudnátok mondani hogy a suzuki katana ay 50 es, 2006 os, karburátoros vagy injektoros?
Milyen ez a motor?
Megbízható?
a tolattyú tûje is talán mehet kicsit lejebb
ha gyenge a kompresszió akkor már több anyag kell neki
Köszi!
pl. az Egümotors szerintem korrekt lap, sok hasznos/érdekes dolgot talál az ember rajta.
Hajrá Magyarország!
Nyilván csak hobbyra jó, de azért betötyögni vele egyszer-egyszer egy kertipártira' 2 rekesz sörrel a platón - megfizethetetlen 😄
Valamiért tetszenek ezek a 'semmiresejó' jármûvek <#banplz>#banplz>
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
majdnem megsüketülsz a bódéban,nem látsz ki a párától,ha hirtelen rántod a kormányt simán felborulsz
mindíg rossz valami pedig alig van benne egy-két alkatrész,dõl a benzin meg az olaj,aranyáron van minden szirszar hozzá és semmi sem passzol mert mindíg változtattak valamit
üzemanyagköltsége megegyezik egy dízelautóéval,a bunkók meg állandóan leszorítanak az útról
ez az a frenetikus ape érzés,amitõl oda vannak a tulajok és olyan kevés szerencsés élhet át😊
gondolom ezekhez alkatrészt szereznijó móka, fõleg a Sulky-hoz 😊
Ape nagyobb poén, de a platót sose használnám, a sulky meg 2személyes is.
Meg kérdés hogy mennyire bírják a hegyet mert elég meredek út vezet hozzánk 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Egyébként veszett egy szerkezet lehet, kipróbálnám.
Más:
múltkoriban érdeklõdtem itt robogó-témában. Megszületett a döntés, és ma megvettem életem elsõ... (dobpergés) ... Simson Starját! 😄
Szeretem már most.
(jó, tudom, nem pont robogó, csak gondoltam megosztom, ha már írtam ide a vásárlás elõtt).
Hajrá Magyarország!