Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
Nekem is ezt csinálja az Aeroxom.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Sziasztok. Van egy 50ccm Yamaha BWs original robogóm. kb 10-20km/h között nagyon rezonál hátul az egész robogó, de csak a leírt sebességek közzött. 20 nál gyorsabban megyek elmúlik. Mitõl lehet?

Ati

tviktor91
Ha 50esként használod akkor semmi..behozod és jársz vele..ja elõtte azért kell egy biztosítás

matthias92
behozatalt honosításként értettem. elõre is köszi 😊

matthias92
Külföldrõl 125 ccm-es "sport"motor behozatala milyen költségekkel jár? Illetve miben változnak ezek a költségek, ha 50-esként kerül forgalomba?!

Falkon
14ezer van most benne. Megnézem majd milyen színû. Köszi a segítséget!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pszihopata
pár fogaskereket ken meg csapágyat,20 ezrenként bõven elég

ki kell engedni egy picit,ha csak tiszta olaj akkor minden rendben
ha szürke akkor valami készül behalni

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Falkon
Sziasztok!

Psziho, volna egy kérdésem. Van egy 2005-ös karbis Sr50-em. Hajtómûolajat kell benne cserélni, ha igen, milyen idõközönként?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

tviktor91
Malaguti F12 vagy F15..esetleg aprilia sr
Aeroxot ennyiért nem kapsz.

hali
robogót tervezek venni, de sosem foglalkoztam még ilyennel. 80-tól 110 000-ig érdekelne, amit elõször megláttam és tetszett az a peugeot speedake, bár nem mai darab, érdemes még ilyet venni használtan? (uj már gondolom nincs)
esetleg más amit ajánlotok?

chicco
Psziho

Miért van az,hogy a hátsó fékem 2 100km/h fékezés után elfogy.A betét ami új (FERODO) csak elszínezi a tárcsát.Szépen elkékül és kiüvegesedik.
A gyári pofa detto ugyan az volt ,ezért cseréltem le.

már nincs sok 5letem.

Adaaam
Nem sok hasznát tudnám venni, de akkor is vágyok egy ilyen Choi-Nori-ra 😊 Ha lenne felesleges 60k-m meg is venném.

everything's better with music

2000km-et,full patika állapot,még bekékülve sincs,meg még a gyári lakk van rajta😄

к.ιηтнуα.

skate00
60 ha tényleg jó állapotú, bár ez függ attól hogy hány km volt használva, és hogy mennyire van kiégve belõle a gyapot.

chicco
elsõ futómûbe ha belenézel szembõl ne legyen görbe.Bedölt a toöbbi nem tul rossz.olyan Vespás

Pollini EVO2 kipufogót patika állapotban milyen árban lehet eladásra adni?

к.ιηтнуα.

Vespa ET2-rõl mik a vélemények? Van valakinek/volt?

chicco
<#worship>

skate00

Zsolti9014
nincsmit, csak gondoltam, hátha tudsz vele kezdeni valamit

Hajrá Magyarország!

fifi
ezt köszönöm

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Zsolti9014
Simson alkatrész terén annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy nekem most ajánlották személyes tapasztalat alapján a Zweirad Schubert német webshopot, ahonnan hozzánk is szállítanak, többféle minõségben. Akad még náluk eredeti NDK-s alkatrész is!
Ráadásul csomó cucc olcsóbb is mint itthon.

De megjegyzem, hogy én még nem rendeltem onnan, csak ajánlották, de télen valószínûleg fogok a Staromhoz.

Zweirad-Schubert

Hajrá Magyarország!

fifi
2T vagy 4T?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nem titok, a nyugdíjpénztáras visszajáró pénzembõl tervezek valami robogót venni, mert ad1 annyi itt a csendõr, meg a traffi, mint égen a csillag, ad2 olyanok az utak, hogy a Volvom futómûvére most lövök rá újabb 40ezret, ad3 halõr vagyok mellékesen és gyakran kell kijárnom a folyóhoz, ami néha nehézkes kocsival.

eddig 3 jelölt van:
Malaguti F12 ez nem indul, állítólagosan a karburátora dzsuvás, node lehet ez még sok minden, és emellett pár egyéb apró hiba
MBK ezt eléggé "hozzáértõ" gyerek csinálgatja magának, csak menet közben kapott egy 250/?/es Majesty-t és ezt le akarja passzolni /a motorja tképpen bejáratós lesz/

de ha semmi nem jön össze, vagy nem tetszik, berágok és veszek egy Simson-t, esetleg egy Schwalbe-t, mert azt meg magam tudom becsukott szemmel szétszedni összerakni.
Igazság szerint utóbbi lenne nekem a kézenfekvõ, csak annyira trágya minõségûnek látom az utángyártott alkatrészellátást a Simsonokhoz, hogy talán járok egy kört a robogók terén.

fifi
hogy ez az RTL klubos dolgot meg honnan ötlötted ki, megint nem tudom, bár felvet pár érdekes kérdést, de tudod mit, nem érdekel amit ide röfögsz...
szia...

pszihopata
acsarkodás helyett berakom a px-emet:

pszihopata
szerintem most már tényleg kezded túlreagálni ezt a dolgot,nem kéne ilyen magas lóról beszélni fõleg hogy fogalmad sincsen kivel állsz szemben

Web mester
Megsúgom neked, hogy én is megértettem, csak baromi hülyén hangzik. Tanítónénid biztos duplán aláhúzná ha ilyet írnál a dolgozatodba...
No mindegy. Vedd úgy hogy nem szóltam. Hülyéknek áll ez a világ. Csak nézd az RTL klubbot és okosodj tovább!! 😉

cracky86
üdv! Piaggio zip robogón hol lehet kivenni/kikötni a tiltást?

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

fifi
holnap megyek megnézni, most csapágyazta az ember a blokkkot. önindító kapcsolója az kuka, annyit kiderítettem.

fifi
ejnye kisfiam... rajtad kívül mindenki értette, milyen viszonylatban kérdeztem.
nem baj, most aztán jól megmondtad.

GaBenc
Gratulálok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Web mester
Értelmes robogó... Atomfizikáról, netán fluxuskondenzátorokról akarsz vele társalogni, vagy mér kell értelmesnek lennie? Mondjuk annál biztos értelmesebb minden robogó, mint aki ilyet ír.

pszihopata
az yamaha bws-motobecane néven

elavult állóhengeres yamaha,de nagyon strapabíró

60-ért csak szart kapsz,annyiért max kistestû japánt érdemes venni pl. jog-ot az nálam is van

fifi
neked nincs olyan 60körül valami értelmes robogód?

fifi
mbk booster milyen motor? asszem 98-99 körüli...

pszihopata
karbós de szarok és drága az alkatrész,ne vegyél

Web mester
Köszi a gyors választ! Hát a légszûrõt meglesem, de nemhinném hogy túl koszos lenne. A többire most így hirtelen nem tudok választ adni. Csapágyak, görgõk lehetséges, hogy már oda vannak, mert pl alapjáraton ilyen fémesen kattogó hangja van. Nekem azt mondták, hogy kopott görgõk miatt lehet ez. De mondjuk ez nemtom h összefüggésben van-e a fogyasztással. Úgyis esedékes lesz itt is a generál. De idén a Cagivámat akarom rendbe szedni, Benelli talán még kibírja ezt a szezont, aztán télen majd elviszem szereldébe. De egyébként azon agyalok, hogy lecserélem egy 50-es Aerox-ra. Városba elég az is, és kevesebbet eszik, ha meg messzebb megyek akkor ott a Mito. Szerinted egyébként elcserélhetõ egy szép állapotú Benelli K2 100 egy 50-es Aerox-ra?

Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy a suzuki katana ay 50 es, 2006 os, karburátoros vagy injektoros?
Milyen ez a motor?
Megbízható?

pszihopata
ha jó a kompressziód és a beállításaid,tiszta a légszûrõd és nincsen agyonspannolva a szíj /pl. erõs kontrasztrugó-nehéz görgök/ akkor el kell mennie 4 literrel is

a tolattyú tûje is talán mehet kicsit lejebb

ha gyenge a kompresszió akkor már több anyag kell neki

Web mester
Psziho, szerinted ha egy 100-as minarelli 6 litert fogyaszt 100-on az nem sok egy picit? Hülye kérdés, de lehet valami trükkel csökkenteni a fogyasztáson?
Köszi!

Web mester
Itt Sopronban pár éve egy háztartási gépszerelõ járkált egy ilyen Ape-vel. Csak annak fedett volt a platója. Mókás látvány volt. De szerintem õ is a "feeling" miatt használt ilyet...

Zsolti9014
mire gondolsz? alkatrészek? leírások? tesztek? hirdetések? vagy mire?

pl. az Egümotors szerintem korrekt lap, sok hasznos/érdekes dolgot talál az ember rajta.

Hajrá Magyarország!

drop
valaki tudna jó robogóval foglalkozó oldalt ajánlani?

pszihopata
pont olyan mint a néger nõ,egyszer ki kell próbálni😊

Benel
jóaz, szimós korszakban is ezek voltak (kivéve a pára dolgot) és mégis szerettük 😄 Igaz hogy azt 30ezerért megkaptuk nem 200ért
Nyilván csak hobbyra jó, de azért betötyögni vele egyszer-egyszer egy kertipártira' 2 rekesz sörrel a platón - megfizethetetlen 😄
Valamiért tetszenek ezek a 'semmiresejó' jármûvek <#banplz>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
dombon megy 5-tel üveghangon 1-esben üresen!!! ,közben bámulnak rád az emberek hogy ez meg mi
majdnem megsüketülsz a bódéban,nem látsz ki a párától,ha hirtelen rántod a kormányt simán felborulsz
mindíg rossz valami pedig alig van benne egy-két alkatrész,dõl a benzin meg az olaj,aranyáron van minden szirszar hozzá és semmi sem passzol mert mindíg változtattak valamit
üzemanyagköltsége megegyezik egy dízelautóéval,a bunkók meg állandóan leszorítanak az útról

ez az a frenetikus ape érzés,amitõl oda vannak a tulajok és olyan kevés szerencsés élhet át😊

Benel
az se rossz 😄
gondolom ezekhez alkatrészt szereznijó móka, fõleg a Sulky-hoz 😊
Ape nagyobb poén, de a platót sose használnám, a sulky meg 2személyes is.
Meg kérdés hogy mennyire bírják a hegyet mert elég meredek út vezet hozzánk 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
vagy ez

jó téli elfoglaltság

Zsolti9014
Vale Rossinak is volt egy Ape. 😊 --> Még menõ is. 😛

Egyébként veszett egy szerkezet lehet, kipróbálnám.

Más:

múltkoriban érdeklõdtem itt robogó-témában. Megszületett a döntés, és ma megvettem életem elsõ... (dobpergés) ... Simson Starját! 😄
Szeretem már most.
(jó, tudom, nem pont robogó, csak gondoltam megosztom, ha már írtam ide a vásárlás elõtt).

Hajrá Magyarország!