Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vszeg dugó csere lesz, stb, meg henger fúrás, meg ki lesz pucolva minden.
Jó kis erõs gép lesz ebbõl, de utána majd vigyázni kellesz rá.
mi ez a hang?
Motoromon nem volt alapjárat, nem húzott rendesen, néha magától leállt miután meghajtottam.
Aztán szétszedtük, kiderült, hogy ugye állt a motor pár hónapot levegõ szûrõ nélkül, és az összes por, koszt magába szívta az elsõ indításkor, ami szépen benne is maradt, és hát a következõképpen fest a helyzet:
kép1
kép2
kép3
itt még egybe volt
itt már nem
Csoda, hogy egyáltalán még ment 😊
mi ez a hang?
2-mindegyik nyikorog,ne foglalkozz vele
3-azzal se foglalkozz 6195'-hsz
4-csak bedugod
5-ha sok hallod,ha kevés akkor nem-utóbbi a veszélyesebb mert elégnek a szelepek /rá kell mérni/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
beszámítani szarul tudom abba,legalább 70-et kérek rá,jobban nem megy
1: Milyen motorolaj kell bele? Mert mióta nálam van a robogó még nem volt benne cserélve olaj.
2: Amikor indulok el vele hátul vmi nagyon nyikorog. Volt már szervizben, ott kicserélték a szíjat, akkor elmúlt, de kis idõ múlva újra elkezdett nyikorogni elindulásnál. Majd kicseréltük a kuplungot, akkor is abbahagyta de egy idõ után megint elõjött. Nincs erre vmi végleges megoldás?
3: Láttam egy videón, hogy cserélnek olajat a variátornál is. Az mit ken? A kuplungot? Ennek nem lehet köze a nyikorgáshoz?
4: A motorolajszintet hogy kell ellenõrizni? Megtörlöm a kis pálcát, aztán be kell csavarni teljesen majd ki, vagy csak bedugom és nem csavarom be? Mert hallottam már ilyet is meg olyat is.
5: Ha a szelephézag nem jó az miben nyilvánul meg? Ha túl kicsi vagy túl nagy h lehet észre venni menet közben? Tehát nem arra gondolok h megmérem, mert nincs most rá lehetõségem. A hangján vagy a menettulajdonságán észre lehet venni?
Nagyon szépen megköszönöm annak aki segít.
Ha mondasz egy korrekt árat, a hétvégén lehet elugrom érte!
Köszi!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Piaggio Skippert 150 4t-t szeretnék venni. Tudtok róla infót mondni, hogy milyen, és mire kell odafigyelni? Köszi elõre is.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Valakinek nem kell esetleg brigéciol?Elég jó árban tudok😊
к.ιηтнуα.
Aztán amikor autóval kell mennem valamiért, már-már szétvet az ideg amikor torlódás van 😄 keresem a lukakat, hova lehet beférni stb aztán leesik hogy hé nem kétkeréken vagyok 😄 Motoron is mintha egyre nehezebben viselné az ember ha nem tud rendesen haladni, egyre gyorsabban és simábban akar eljutni a célig.
Vissza kell venni, le kell nyugodni, jön a tél 😄
Esõben meg nemnagyon kell motorozni...
max speed 120 volt átlag 90 két személy városon kívül.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Menjen a pi*ába az olyan aki bejelöli hogy érvényes magyar okmányokkal, közbe 180/50-ként használt. Egyre divatosabb a használtautó.hun..<#boxer>#boxer>
2. 2T
A nagy hexagont csak azért linkeltem mert 170pénz és egy 2 év mûszakis nagyrobogó (250ccm)
egy 10-es kerekû robogóval is el lehet menni bárhol,feltéve hogy a futómûve rendben van
jog-dió stb. 90%-ának már rég beállt a telója meg kankutya mind a sok eséstõl
De legalább 50esként is lehet használni
Szegény Benellimet én is már sajnálom, úgy dobálják a szar utak, hogy majd leesek róla, ha meg nem húzom neki, akkor a köcsög autósok leszorítnak az útról...
Szerintem nagymotor a nyerõ. Városban valami 250-es enduro az ideális.
Runnerbõl nyilván a 200 vagy 180 4T, de ahhoz még gyûjteni kéne, nekem is az tetszik a legjobban a 200-300ccm közöttiekbõl, mert kicsi viszonylag. De hát az 300ezer+ rendszámmal. 100-as roxot meg hagyjuk már 😄
nagyon jól véd az idõjárás ellen és alig fogyaszt-munkába járni ideális
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio/piaggio_hexagon-5042572
Bár ebbe yamaha blokk van(?) azt írja épített, ez érdekes.. Gondolkodom nagyobbra váltáson. Ha egy ilyen megvan akkor meg úgyis kényszerítve vagyok hogy menjek nagymotor jogsira 😊
Egy 125-ös már nem elég úgy érzem, csak széthajtom a vespát is munkába menet...
valakinek van vele tapasztalata?
Meg ha pl. sokat megyek vele egyhuzamban, leállítom, majd újraindítom késõbb (még forrón) akkor ugyanígy leáll ha nem játszok a gázkarral.
Ati
Ati
fõleg ha kiesik a gumigyûrû,akkor a kirepülõ zsír után pillanatok alatt kiszárad a felület és nagyon hamar elkopik
le kell róla szedni a kuplungot,majd lefeszíteni a védõhüvelyt és a 2 v. 3 stift kivétele után széthúzható
ha nagyon kopott akkor már a beszírozás sem segít,csak a csere
a rezonanciát a szíj is okozhatja,de a végáttételben is van jópár csapágy,viszont ha a kerék pörgetésekor csendesek akkor azok is jók
De azért a kerék anyáját is nézd meg. Lehet kell egy alátét az anya alá. Ezt sem egyszerû kitalálni.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
к.ιηтнуα.