Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
most kapok vmi fost, utánna jon ballagásra amilyet akarok jeeeee (huh, csábító, aprilia RS, gilera DNA, Derbi, melyiket?😊)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha a térdünk visszafelé hajlana, vajon milyen alakú lenne a szék?
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
Get a life!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Csak gondoltam megmutatom milyen mocim lesz jövõre. 😄DDDD
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
top speed: 227MPh

Melyik a tiéd?
En legalabb mehettem a mocival 😄
Persze kint volt a fel utca mikor megerkeztunk...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ilyen mákom sose lesz még 1. Tegnap este kimentem a kútra, vagyis csak szerettem volna, mert a fõúton leintettek. Mindegy a lényeg a lényeg, h nincs jogsim, biztim, a 125öshöz forgalmim se rendszám és ezt így ömlesztve... 3an voltak és nagyon rendesek. Mondtam, h hétfõn megyek a jogsit csinálni(télleg), csak mohó vok és nem bírom ki, h ne mo9cizzak, és ezekhez a papír dolgokhoz naon nem értek. Természetesen jól ráfáztam, többet nem szemetelek, nem éri meg... 😊))))))
Igen, én lehettem. Most újra kedvet kaptam hozzá<#nevetes1>#nevetes1>
szerintem a 2JA (üveghátú) vagy a 3KJ (artistic) idomjai felmehetnek rá, de nem sok értelme van...
Van ez a kis 27v- m, most fúrják fel a hengert, úgy gyûrûk, hajtókar és fõtengelycsapágyak, + végülis az összes csapágy cserés lesz, és arra gondoltam lehet e rá újabb JOG idomait felrakni? Gondolom nem megy csak úgy rá, de egyáltalán van értelme? Csak azért mert jó kis gép, meg nagyon könnyû, 70-es hengerrel ki is állna kerékre. Meg igazából el akarom adni, csak csörgõ motorral, meg lötyögõ kormánnyal, kerekekkel nem igazán lehet. Hogy a trabantkék, hiányos, törött idomokról ne is beszéljek. Meg végülis, ha jó lesz lehet megtartom. Szóval az idomokra vmi 5let?
lenne egy kérdésem hozzátok!
Van egy 2003-as piros-ezüst Gilera Runner PJ 50-esem és le kellett fújni az elejét a piros részt és le kellett ugye szedni a matricát,azt mondták akárhol kapok de sehol nem találok..az a nagy méretû matrica kellene ammi a jobb oldalán van
be is jelöltem...ha valaki tud olyan helyet ahol be tudnék szerezni ilyet de csak is ilyet!!!! az szóljon....és nem tudjátok hol lehet Gilerás kulcstartót és gyári fajta kulcsokat kapni???itt egy kép a matricáról--bejelöltem melyik
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mert ha venne üvegszálas utángyártott idomokat nem beszélném le.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ilyenre....
...közben megnéztem, lehet nem tudom majd kiszedni, egy pár elég mély, de mindegy ez tanulópénz<#szomoru1>#szomoru1>
Mivel ez az elsõ, elég mélyen érint, de legalább lassan mentem, és rosszabbul is történhetett volna. Örülök, h itthon vok.