Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
láttátok a piaggo MP3-at? nagyon ragyi, nagymamáknak jó lesz akik nem tudnak egyensúlyozni 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
DNA nekem is kell 😞

most kapok vmi fost, utánna jon ballagásra amilyet akarok jeeeee (huh, csábító, aprilia RS, gilera DNA, Derbi, melyiket?😊)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

szeva tesókám! 😊

Ha a térdünk visszafelé hajlana, vajon milyen alakú lenne a szék?

bloodnero
Nem tud valaki olyan online boltot ahonnan idomokat lehetne vásárolni Honda ZX-re?

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

csõ chriss tesó

Aprilia SR 50 93-95' termosztát használt/újj menniybe kerül kb ? (sehol sem találok)

Get a life!

OrioN the S
<#vigyor1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

chicco
Én meg szemezgetek 1 Honda jokerrel naon szép

Jó van na! 😊
Csak gondoltam megmutatom milyen mocim lesz jövõre. 😄DDDD

bp
Honda Monkey van valakiniek? Megvenném! <#merges2>

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

OrioN the S
Robogók!!😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
nekem oan volt az elsõ mocim 😊 cép zöld romet ^^

barret
Ugy meg megy is😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

chicco
nekem van ilyen ponym de még gyári bilizöld :-)Nagyon jól viselkedik 1 simson blokkal ám

top speed: 227MPh

OrioN the S

OrioN the S
<#eljen>

Zetorg
egyik se 😞

Csinos kis gépek...😊
Melyik a tiéd?

Zetorg

😊)

Hát nekem ez egy 5000ft- os csekkbe került, de magamtól hazamehettem a motoron 😊

barret
Engem papirok nelkul hazakisertek.
En legalabb mehettem a mocival 😄
Persze kint volt a fel utca mikor megerkeztunk...

OrioN the S
😄 de sok ien mákom volt má... pl mikor Zetorg keresztbeállt a yard elõtt télen :Ð õt elengedték me van jogsija engem meg haza"vittek" :d tolhattam hazáig a motort õk meg jöttek mögöttem 😊

persze ez így nagyon burkolt és sarkított, de ez egy fórum...

Ezt hallgatsd!

Ilyen mákom sose lesz még 1. Tegnap este kimentem a kútra, vagyis csak szerettem volna, mert a fõúton leintettek. Mindegy a lényeg a lényeg, h nincs jogsim, biztim, a 125öshöz forgalmim se rendszám és ezt így ömlesztve... 3an voltak és nagyon rendesek. Mondtam, h hétfõn megyek a jogsit csinálni(télleg), csak mohó vok és nem bírom ki, h ne mo9cizzak, és ezekhez a papír dolgokhoz naon nem értek. Természetesen jól ráfáztam, többet nem szemetelek, nem éri meg... 😊))))))

Zetorg
ez zsír!
valami tárcsafékes jog villa van elöl 😊

Az artistic máris jobban néz ki. De ezt most találtam , és sztem nem néz ki rosszul, vagyis... nem mindennapi, így már megtartanám az sr mellett...

Igen, én lehettem. Most újra kedvet kaptam hozzá<#nevetes1>

Zetorg
te írtál PH-ra is amikor megvetted, nem?

szerintem a 2JA (üveghátú) vagy a 3KJ (artistic) idomjai felmehetnek rá, de nem sok értelme van...

Hali!

Van ez a kis 27v- m, most fúrják fel a hengert, úgy gyûrûk, hajtókar és fõtengelycsapágyak, + végülis az összes csapágy cserés lesz, és arra gondoltam lehet e rá újabb JOG idomait felrakni? Gondolom nem megy csak úgy rá, de egyáltalán van értelme? Csak azért mert jó kis gép, meg nagyon könnyû, 70-es hengerrel ki is állna kerékre. Meg igazából el akarom adni, csak csörgõ motorral, meg lötyögõ kormánnyal, kerekekkel nem igazán lehet. Hogy a trabantkék, hiányos, törött idomokról ne is beszéljek. Meg végülis, ha jó lesz lehet megtartom. Szóval az idomokra vmi 5let?

BECKHAM7
Helló!
lenne egy kérdésem hozzátok!
Van egy 2003-as piros-ezüst Gilera Runner PJ 50-esem és le kellett fújni az elejét a piros részt és le kellett ugye szedni a matricát,azt mondták akárhol kapok de sehol nem találok..az a nagy méretû matrica kellene ammi a jobb oldalán van
be is jelöltem...ha valaki tud olyan helyet ahol be tudnék szerezni ilyet de csak is ilyet!!!! az szóljon....és nem tudjátok hol lehet Gilerás kulcstartót és gyári fajta kulcsokat kapni???itt egy kép a matricáról--bejelöltem melyik

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

fifi
mi kell pontosan?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

chicco
chicco
itt 1 adatbázis.remélem segít
http://loschi.nethub.hu/robogo_adatb%e1zisdocba.rtf

barret
Hmm ez engem is erdekelne 😄
Meg meg a tobbi marka is! 😊

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy honnét lehetne letölteni piaggio zip hez leirásokat tipus leirást vagy egyébb dolgokat légyszi segitsetek.köszi
chicco
de egy szép gyári festést befeketíteni az suxs
mert ha venne üvegszálas utángyártott idomokat nem beszélném le.

fifi
igaziból matt feketét nagyon nehéz "csúnyára" fújni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

chicco
az szép tud lenni.Haverom akarja lefujatni a 2004-es Gsx-r jét. ilyenre velem.Montam te állat nincs szived mert nekem nem lenne 1 gyárit elb@aszni.És arannyal akar bele felíratot

barret
Ezmiez,mattfekete?

Remélem ki lehet, mert ha nem, akkor 3 idomot kell cserélni + a mûanyag deknit, amibe egy szép "fennsíkot" csiszoltam. 😞(( Ez mind nem érdekelt, mert hamarosan úgy is festésre került volna a sor,
ilyenre....
...közben megnéztem, lehet nem tudom majd kiszedni, egy pár elég mély, de mindegy ez tanulópénz<#szomoru1>

chicco
ha nem tul mély a karc ki lehet polírozni.

Nem ismerlek, de ebbõl már sejtem <#vigyor3>

OrioN the S
monnyuk ezt pont én mondom 😄 mind1 nem ismersz 😄

OrioN the S
Csak okosan...

Basszus az elõbb tettem tönkre a fényezést a robimon. Egy erdõt átszelõ biciklis úton jöttem haza, ugye éjszaka <#falbav>, és egy kanyar után akartam kigyorsítani, de nem tudhattam, hogy kb 3 cm vastag sár van utána. Hát kidobta a seggét, és a moci a korlátnak csapódott. Kb a kerekeinél tette azt, szal nem hiszem, h túl nagy baja lett azon kívül, h a kasztni karcos mint az állat, indexbúra törött, ja és rohadtul fáj a csuklóm...
Mivel ez az elsõ, elég mélyen érint, de legalább lassan mentem, és rosszabbul is történhetett volna. Örülök, h itthon vok.

chicco
lehet fog kelleni 1 légkulcs

OrioN the S
najah... nemrég meg motoron is megdöglöttem oan meleg volt... papucsba rövidnacóba meg poloba

én is kimentem hosszú ujjúba, de már így is fáztam. Esküszöm már + egy bõrkabi is elviselhetõ

OrioN the S
hideg van :S mocizni sincs kedvem :S