Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nem baj, mögyünk! 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha a térdünk visszafelé hajlana, vajon milyen alakú lenne a szék?
Sztem nemsokára kicserélem az ékszíjamat, h ne csússzon, és tovább próbálkozok az egykerekezéssel. Csak már legyen fizetésnAP!!!
akinek ugyanilyen 750-es mocija van, lebeszélt róla, mert elavult a technika ami mûködteti, stb. Teljesen más motorokat ajánl, majd meglátom...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ahh bocs
Szó minden mocira rendszám de lehet 2 személyezni.a jogsi meg a ccm nemtom hogy van kint.Aszem 1 ideig semmi nem, is kell.
Más
Ma voltamDkeszin találkoztam 1 sráccal aki 1 kis yamahával tanult 1 kerekezni.Egész ügyes volt.A reptér parkolóban meg nyomták a nagymocisok a bolyapályát.Jó kis mocis nap volt.Kár hogy már nem lesz sok jóidõ.Akkor szétszedem én is a vasat és aszem lesz 1 fényezés meg 1 két homokszórás a felnin meg vázrészeken kelleni fog.
Ki milyen szint ajánlana
pego
és gondolkodom 1 nagyobb karbiban.100 ccm gyári henger TG RS kipú és 1 malossi variátor ami eddig ékesítí a cuccot.
Mi a véleményetek ehez a konfighoz 1 19 -es dellorto hogy paszolna??
A jogsival viszont lehet hogy szívni fogsz, elég késõn kezded. Ha másfél hónap alatt le tudod zavarni az egészet akkor szerencséd van, ha nem akkor valszeg várhatsz tavaszig, mert általában október közepe környékéig vizsgáztatnak rutinból/forgalomból. Ráadásul tervbe van véve hogy megemelik az A-hoz szükségel életkorhatárt 21-rõl 24-re. Ha ez érintene és nem szerzed meg idén a jogsit akkor lehet hogy tavasszal már nem folytathatod.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Cvd:
Nem veszed el, nekem tetszik, de ami lényegesebb az, hogy nem drága, nem esel vele hátra, ha netán rosszul váltasz, sok gázt húzol, stb. Ja és nagyon kényelmes, és még húz is. Nem egy gixer, de pont ez benne a jó. Nekem.
Chicco:
Csak azért írtam ennyit, mert a hirdetésekben még sok drágább is, és azok se rendszámosak, azok 350E körül vannak.
De nem fárasztom ezzel ezt a fórumot, csak gondoltam megosztom a terveimet, aztán az is lehet, hogy -mint már írtam- a tél folyamán megváltozik ez a dolog nálam. Csak kíváncsi vagyok most a jogsin, megszokom a 600as GSr-t mi lesz késõbb...
nem te vagy az akinek kismotorra sincs jogsija? 😊
kicsit elkalandoztál 😊)
de ha már nagymotor, akkor cbr600rr 😛
De ez személyes vélemény, nem akarom elvenni tõle a kedved.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ja, most próbáltam elõször egykerekezni, és nem sikerült, vagy inkább túl jól 😄DD Eléggé fáj, a robinak semmi baja, kis karc az oldalán, de nemsokára feketére fényeztetem, bár nem tom van e így értelme, ha hamarosan megválok tõle. Szerintetek 240E- ért el lehet adni? 2000res, nagyon jó állapot, csak kisebb esztétikai para, le is lehet vizsgáztatni, csak reg adót kell rá fizetni, ami kissé gáz.
nekem ez kintva na falamon de
1. Robogók!!😊
2.Robogók!!😊
3.GL
4Robogók!!😊
Képzeljétek asszem megvan a következõ szerelmem. Õ az:
Ha minden jól megy tavasszal el tom adni az SR-t, és lízingelek egy ilyet használtan. Qrva jó hogy már 1.200.000 ft-tól vannak elég jók. Viva GSX 750F!!!
Lenne 1 nagyon láma kérdésem : merre található a Yamaha Posche Jog-on a biztosíték??
Válaszokat elõre is köszönöm
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
bár nincs sok külonbség a 96os meg a 2004es között...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
nah olcsobb hely?😊