Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégegyszer kössz a segítséget!<#worship>#worship>
Ha a térdünk visszafelé hajlana, vajon milyen alakú lenne a szék?
A kilengo pofak kulso oldalai.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Van vkinek egy fölösleges SR 50- es gyári légszûrõje?
Megvenném, esetleg az enyémmel elcserélném. 125- ös SR.
Most amit írtál az számomra az ellenkezõjét mutatja.Ha megy alapon akkor van elég benya ha húzol neki akkor meg nincs.ergo el van tömõdve a karbi.
de igazság szerint látni kéne.Én bizti kipucolnám ahoz le kell úgyis szedni akkor meg találkotzol a tûvel is tehát 2 legyet 1 csapásra.És ha már ottvan minden érdemes átfujni a csöveket meg 1 új benyaszürõt beiktatni.Mert az is csinálhat ilyen galibát.
persze márha tuti ez a baj, ezt most így látatlanban mondom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
elõzmény (talán fontos) : sokszor volt olyan, hogy egy kisseb útgyûrõdésre rámentem akkor nem húzott a motor semennyire, szóval megállt, de félreállás után elindult újra. néha beragadt a gáz (mint a tempomat).
Aztán egyszer rámentem egy útgyûrõdésre és ugyan azt csinálta mint azelõtt (nem húzott). Félreálltam, de nem tudtam elindulni vele mint eddig, mert ha gázt húztam neki akkor egy picit emelte a fordulatot aztán meg ( talán amikor erõt akar már kifejteni ) akkor lefullad.
Beindul és megy alapjáraton, de ha gázt húzok neki lefullad.
Mi lehet?
Szeretik leegetni a kuplungot indulaskor...<#nyes>#nyes>
ferrodol lapka? Azt nem tudom mi. Ha el tudnád magyarázni akkor megpróbálom megcsiszolni... Inkább, mint hogy költsek rá...
Ez ilyenkor elofordulhat...Es ettol kevesbe ugrik a moci indulasnal.
Ha ez a gond akkor csere,vagy megcsiszolod oket kicsit.
link
link
Vmelyik nap volt vele egy kis para: éppen mostam a robit, odajött egy csávó kérdezõsködni róla...
beindítotttam, erre õ pofátlanul ráhúzott a gázra. Hatalmas csattanás, mivel nem tudtam mi volt az, elkezdtem én is túráztati, aztán nyél gáz egy két másodpercig és kuss. Vagyis leállt a moci. Megnéztem a hátulját mi van vele, hát rajta volt a keréken a vastag lánc...<#confused>#confused> Persze nem indult újra sehogy.
Mint kiderült csak a gyertya volt szar, ezt megtudtam miután szétkaptam a karbit, mivel vízre gyanakodtam. Azóta nem úgy indul ahogy kellene, nem kezt úgy húzni induláskor, mintha megcsúszna belül valami fullgázos indulásnál. Már elõtte is hallottam valami kopogást a variátor felõl. lehet hogy az tönkre ment?
Valaminek le kellett gyilkolódnia hogy nem indult el a kerék nem?
persze ez csak akkor lehet, ha nagymotorként hozták be.
80 cm³-ig 15 000
81-125 cm³-ig 70 000
126-500 cm³-ig 100 000
501-900 cm³-ig 135 000
901 cm³-tõl 175 000
és ez csak a reg adó!
kell még vizsgáztatni, nevedre iratni, biztosítást kötni + egyéb, amit nem tudok 😊
Az egyik barátnõmmel megirattam. Egy csaj jobban beadja(ha gáz lenne), hogy õ sem tudta mekkora stb... Ha komolyan írtad, akkor meg kösz szépen 😊 De még most sem tudom mit akarok, letegyem az A-t, helyeztessem forgalomba a mocit, v B-s jogsi 50-es papírral. Drága a rendszám + vizsga?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#szomoru1>#szomoru1> így a liftezés felejtõ, 235E-ért sikerült elhoznom, sajnos az Aeroxot már eladták így ez maradt. Az a bajom, hogy letilt pont száznál. 90rõl 100ra már alig gyorsul. Lehet hogy csak gyenge már a blokk, azt mondták Piaggio blokkos, van ilyen egyáltalán 125ösben? Remélem nem Suzuki, mert akkor beszoptam (és 250E-ért ELaDó!)<#vigyor1>#vigyor1>. Megmagyarázta hogy szuziblokk csak újabb
Di Tech mocikba van bla...bla... Ez igaz? Ebbe nem lehet? Valami chiptuning segít azon a végsebességen? Végülis ma majdnem kiállt kerékre, csak úgy segítség nélkül, szal sztem csak jó a blokk nem?