6802
Robogók!!:)
-
#2361 Graz-ban a Luis'e-ban lehet olcsón jó cuccokat venni,ha pár ember összebeszél már érdemes kimenni.Főleg a leárazott cuccok a jó vételek.
A bécsi nagyobb,de a grazi is tök jó!
/Egyébként mindíg tele van magyarral/ -
#2360 Az ALAPJÁRATI levegőcsavar,tehát kár tekergetni.
Mosd ki a szűrőt,a szivacs szárazon is jól szűr!Az olaj nem engedi át a levegőt,valószínüleg az a baj.
Próbáld ki,aztán ha utána sem jó,akkor írd le mi a helyzet! -
#2359 Psziho nem tod h zegen hol lehet jó sisakokat venni haveromnak kéne?
olyan 25-40e FT árban mert ott a motor centerben 60nál kezdődnek annyit meg nem szán rá azt mondta -
#2358 Bocsi elnézést mindenkitől tom h ennek nem itt a helye de ti is tudjátok
hol lehet nick képet berakni mert azt tom h hogy kell de h hol azt nem
nincs semmi olyan h beálítások stb. -
#2357 Psziho!
A levegőszűrő ki lett cserélve és jó minőségű kimondottan erre kitalált olajjal lett befújva. Azóta a motor megtorpan egy bizonyos gázkar-állásnál. A karburátorhoz nem nyúltam, pontosabban a jobb oldali (levegő) csavaron próbáltam negyedeket fordítani, először az óramutatónak megegyező járással, majd a másik irányba is. Nagy különbséget nem vettem észre, vagyis sokminden nem történt. Utána visszatekertem az eredeti pozícióba és tekertem (befelé) egy felet az alapjáraton, így most valamivel jobb, de nem az igazi. Hogyan tudnám precizen beröffenteni? (csak levegőszűrő-csere volt, semmi más, előtte jól ment a motor) -
#2356 2-3 nap maximum. -
#2355 bocs mindenkinek h így egybe irok mindent és nem teszek vesszőt pontot stb. -
#2354 oké sztem elviszem de tavasszal ha jobb idő lesz tom h itt a tél most van a szerelés ideje és ezt mennyi idő alatt bütykölöd meg?(kb)
-
#2353 Keszthelyen.A folytottak a fele akkora teljesítményüket nem tudják átvinni az eredeti hajtáslánccal,ezért raknak közgyűrűt előre,/így rövidebb lessz a végáttétel/,és könnyebb görgőket is használnak,hogy ne fojtsa le a gyengébb hengert.
Ha elhozod,én kinyitom és hozzáigazítom a hajtást. -
#2352 A gorgo sulya a moci nyomatekatol fugg...
Hogy hol adja le a max nyomatekot. Lehet erezni,ahol legjobban huz...Ott kell a kuplungnak bekapcsolni,azon a fordulaton!
Akkor ugrik legjobban.
Ha valtoztatsz rajta,akkor nembiztos hogy a gyari gorgo az idealis bele. -
#2351 És egy ilyen alap mociba hány grammos görgőő kéne
psziho te hol laksz?(zegen) -
#2350 Próbáld meg abban a kis robogósboltban,ami az alsóerdő felé kivezető úton van jobbról.Asszem PZS motor a nevük.
Sólyomiék a motorcenterben faszok,oda csak nagymotorral 'érdemes?' menni! -
#2349 Amugy meg vannak akkora furok!
Meg kisebbek is,csak otthon ilyeneket nemigazan hasznalunk...
Muszereszeknek kellhet nyaklemez kifurasahoz.Mashova nagyon ritkan... -
#2348 Ido kerdese,es sok probalgatas :D
Biztositotut haromszog alakura kireszelni.Aztan szep lassan megy az vele.
Csak nehogy tulmenjen. Tolomerovel es egy drottal ami pont belefer,pontosan meg lehet merni is.
A variator meg gorgo cserevel "allithato" Grammra lehet a gorgoket kapni.
A szinuk is ugy valtozik. -
#2347 bocsi fuvókát lehagytam -
#2346 de sokan azt mondják hogy furjam ki csak még az ISTENNEK se tom elhinni hogy van olyan pici fúró de én vok a hülye mert nem hiszem el de leet h van nem tom de sztem ez hülyeség -
#2345 hát Zalaegerszegen a Moto Centerbe voltam nem kicsi bolt és nincs
a varitoron hol kell igazitani és az mit takar hogy igazitani az mit álít rajt
mondjuk nem fogok vele probálkozni szerelőre bízom a variátoros témát mert hátha elkurok vmit
de ilyen karbi meg ilyenek az nem nagy észt vesz igénybe -
#2344 Szar bolt az ahol nincsen fuvóka!75-öst kéne bele venni,és kivenni a szűkítést,persze 55-ösnél ha kiveszed logikus hogy fullad.Ha ki van nyitva,utána hozzá kell igazítani a variót. -
#2343 hát a variátorban biztos hogy van mert megnéztük
de az a csip benn egyszer már beszart
a fuvoka folytott 55 van ráirva
A légszürőben is van de ugye azt nem vettem ki mert ha kiveszem akkor sok a levegő és kevés a benzin de voltam több boltba azt mondták hogy nincs fuvókájuk bele szal mit csináljak?
olyan nem lehet hogy dugulása van nem hiszem de azért mégis?
-
#2342 Kínaiaknál nem divat.Én eddig csak japán belpiacos /konténeres/ robogókón találkoztam leszabályzó elektronikákkal.
Az elektronikával ezeken nem igazán lehet tunningolni,felesleges pénzkidobás rátenni egy daytonát.
Meg kell nézni viszont hogy nem folytott-e,-fuvóka minimum 65-ös legyen,a karburátor és légszűrőház szívótorkában ne legyen szűkítés,a varióban ne legyen korlátozó stb.
A keeway-ek görgőit kinyitás után nehezebbekre kell cserélni,lehet hogy a hussar-ét is.-persze csak akkor ,ha már nincsen benne a folytás.
-
#2341 A hussarhoz van elektronika tuning ha igen akkor hol lehet venni vagy van egyáltalán fojtás az elektronikájában? -
csokiskex #2340 Helló!
Nekem is volt hasonló gondom, de nekem csak elektromos baj volt! Annyi,h el volt oxidálódva egy vezeték és ezért szarakodott a gyújtás!
Amúgy van egy ELADÓ HONDA DIO SR-em (AF27-es)!!!1996os,felújítva! (friss festés, új tükör, hátsó gumi, felújított kuplung, új festés! Ha kell sisakot is adok hozzá! SÜRGŐS!!! Iár:85-90ezer -
#2339 Így nehéz kitalálni,de ha beletüsszent a kipufogóba,az elektronikagyanús,esetleg trafó v. pipa.Az elektronika mikor a halálán van akkor szokott így szórakozni,bemelegszik szar-lehül jó,de aztán innen hamar megadják magukat.Viszont a 3 kj elektronika sosem szarik be,igaz a kínaiak azt is el tudják baszni.
Persze azért a benzingondot sem lehet kizárni. -
#2338 Uzemanyag gondnak tunik...
Lehet eldugult.
Inditozgass,es nedz meg a gyertyat nedvesnek kell lennie.
Persze ha szikra nincs,akkor tokmindegy. -
#2337 elirtam azért minden nem jó -
#2336 újabb gondok a hussarral elmentem motorozni kicsit hossszabb távra de látom hosszú uton nem jó amotor nem tom hogy azért mert naon bemelegedett vagy vmi nem tom csak mentem lehörgött gonoltam biztos megint a bezincső szarakodik de az jó volt a gyertya is meglett nézve az is jó gyujtás is jó minden utána néha beindult és ment 500 métert elkezdett lehörögni és adott egy pccszii hangot a kipuff és leállt ennyi utána még egy pillanatra se indult be vki help -
#2335 Gondolom a légszűrőfelfogatás körül szakadt át az öntvény,ott a variátorház van semmi gondot nem okoz egy kis víz.De ha zavar tömítsd el v.mivel./szélvédőragasztó a legtutibb/
Ha a forgattyúsháznál jukad ki,ugysem tudnál vele motorozni,valszeg. el sem indulna. -
#2334 Sziasztok!
A motorblokkon lett egy borsónyi lyuk egy ütközésem folytán.
Mit tehetek ?
Gondolom víz nem mehet bele.
Teljesítmény zavarokat ez okozhat ?
kiszáradhat a motorban az olaj, ilyesmi ?
(nem értek hozzá)
-
#2333 Vagy ha úgy húzzák meg,hogy még nem ugrott fel a bordára!
De még dúrvább,mikor tőlem vettek egy speedfight-ot,2 hónap múlva jöttek hogy javítsam meg,mert letört a főtengely bal oldala.
Aztán kiderült,szíjat akartak cserélni persze nem tudták lelazítani a főtengely végi anyát,úgy akarták ráfeszegetni az új szíjat,sikerült eltörni a főtengelyt.
Szereléssel 35 000 .
A szíjcserét megúszták volna 1500-ból. -
#2332 Ha az a csavar nincs meghuzva rendesen,akar a fotengelyt is agyonvaghatja... -
#2331 légkulccsal -
#2330 Na van a CPI Hussar leveszem a blokkrol az előlapot ott a berugokar amit meghajt az a főtengely vagy nem tom mi mind1 na annak a közepén van egy 18-as csavar az mivel tom lecsavarni mert elforog ugy a tengely és semmi ötletem sincs h azt hogyan foglyam le lécc vki segítsen mert már kész ideg vok -
#2329 Evvel aztan nincs gond,ha sok gazt huzol neki... -
DJ BP #2328 nem vagyok motoros, de egy ilyet elfogadnék :)
Igaz 2 millióért autót is kapunk :D -
#2327 Igen de nagyon rideg acél,és eltörik a rezgéstől,hegesztés után pláne eltörik.Ezen még jó,de csak 6 ezer van benne. -
#2326 Az a resz vasbol van :D -
#2325 Alapjaraton elugral a helyerol? :D -
#2324 2318 :)
Meg minden másodikon itt eltörik a sárvédőfelfogatás a rezonanciától. -
#2323 Csak a gyujtasa szokott rosszalkodni nem? -
#2322 Ebbe meg milyen motor van? :D Valami yamaha vagy mi?