6802
Robogók!!:)
  • pszihopata
    Az enyém is csak 60-ig van skálázva,de a mutató végsebességnél kitámaszt az óra falán.Szemre óra szerint az kb. 80. valójában mennyi azt nem tudom.
  • norbi56
    JOG-ról jut eszembe télleg jó egyik haveromnak kb ennél 10 éveel időseg a JOG-ja nagyon rossz szegény abba még 50-es óra van:D
  • S8DJ
    Gilera Runner
  • OrioN the S
    miert?
  • icepick16
    egyértelműen az SR50 a nyerő
  • OrioN the S
    en az f-15 -re szavazok ^^ vagy a runner-re
  • RIZLA
    ehh.. pedig az annyira kis formás .........:/ de mondjuk gyanusan "jo" árakon vannak....
  • laci 700
    Helló!
    50 cm3-as robogóhoz a vezetői engedély megszerzéséhez elég csak levizsgázni vagy tanfolyamra is kell menni?
    Amerigo FUEGO-ról mi a véleményetek?
    thx!
  • kriszkrisz
    akarok venni az f10-es melle megeggy robogot ,nezegettem es jonak tunik benelli 491,szerintetek?
  • Kicsizoli
    Lenne egy kérdésem régóta gondolkodom egy robogó vásárlásán, melynek neve Amerigo Bolero, egyik ismerősőmnek van neki bevált, nektek mi a vélemények róla?

Köszi
  • ronso
    a peugeot-ot felejsd el.
  • pszihopata
    Akkor idemásolom újra:

'Lényeg hogy jól induljon hidegen-melegen,szép finom hangja legyen,és egyenletesen jól gyorsuljon.

Ha 50-60-nál egykézzel könnyedén megy akkor a futóműve is jó.Elsőteló rugózzon,hátsó csillapítson,és könnyű legyen felhúzni sztenderre.

Olasz motor is nyugodtan megvehető,mert az összesben japán blokk van,kivéve a piaggio-de az is jó.

A léghűtésesek jobbak,mert kevesebb velük a gond,a peugeot-kat nem ajánlom,de a suzukikkal is csak óvatosan.

Lényeg hogy minnél inkább gyári állapotú legyen.A féktárcsa is sokat elárul,az óra úgyse a valódi km.-t mutatja"
  • RIZLA
    Sziasztok

-Peugeot x-fight/Speedfight
    -Yamaha Aerox
    -Gilera Runner
    -Malaguti F15
    -Aprilia SR 50
    -----------------------
    szerintetek ezek közül melyik lenne az igazán jo választás?
    Sosem robogoztam még, de kezdek begözölni a városi forgalomtol, kell vmi megoldás. De nem szeretnék semmi szarba belenyulni :)
    Tehát, ha a fent emlitett tipusok közul(ezek jöhetnek szoba nálam) vannak gyakorlati tapasztalatok, osszátok meg velem.
    Érvek ellenérvek, javaslatok, minden érdekel.

max 200k-t vagyok hajlando kiadni ilyesmire.

Köszi elöre is
  • ForzaInter
    hm nem rossz, nézgettem én itt Yamaha robogogókat 50-110 ezer közt akadt közte pár jó, valószínű ősszel veszek egyet, mer ami most van az már enyhén szólva se mai darab, lassan 20 éves lesz:D 50cc-s megy vagy 45-50-et...
  • pszihopata
    Az enyém 80-at,de ahhoz nyitott elektronika kell./10000 ft/

Különben 60-nál szabályoz.

pl.-ez egy szép darabnak tűnik.

• ForzaInter
    mennyit megy egy ilyen?
  • pszihopata
    A yamaha jog a legjobb robogó amit valaha gyártottak.
    A gond az vele,hogy 50 kilós japánoknak készült jó utakra,nálunk meg más a helyzet,ezért a futóműve majdnem mindegyiknek szar.

A motorja sosem megy tönkre,és baromi erős-fillérekből fenntartható.

A kínai keeway focus-ban is elvileg ugyanaz a blokk van mint a jog-ban,de gagyi anyagokból,pontatlanul legyártva.
    Az egy szarhatár!

Nekem is van egy,pont ilyen,de sosem fogom eladni!
  • bauer15
    vizsgát biztos nem teszek le most fejeztem be autóra:)
    robogót szeretnék mindenképp mert ugye itt a nyár a jó idő
    szal akkor mellőzem
    viszont ez a jog micsaoda ?
  • mate317
    Nekem most van a második olasz robogóm, de a harmadik tuti nem ez lesz. Csakis érzelmi alapon vettem olaszt újra, de ma már megbántam. Eddig annyit szenvedtem velük, hogy azt nem sok embernek kívánom. Japán robogóm még nem volt, de amiken ültem, sokkal jobbnak tűntek. De szakértők szerint is jobbak.
    El tudom képzelni, milyen lehet egy kínai szar...
    Vegyél jogot: annyi pénzért egy viszonylag újabbat is kapsz. A jogok gyorsak, megbízhatóak, és szépek is.
    De a kátyúkat az sem bírja, és 70 felett az se nagyon megy. Tehát én letenném a vizsgát egy min. 125öste, nagykerekűre. Mint a Aprilia Scarabeo. Olaszban nem véletlenül jár a többség ilyennel. Sokkal kényelmesebbek a nagy kerék miatt, a magyar utakra pláne jó. A nagyobb motorral már mindenre elég lesz városban, és országútra is mehetsz vele. Remélem segítettem választani:D
  • bauer15
    nem tudom ezek szerint lehet hagynom kéne 150000 ért?
  • fifi
    "tehát nagyon halk és ennek ellenére elég motorikus is"
    mivan?
  • bauer15
    ez kínai?akkor lehet egy idő múlva bekrepálna?
    150000 megérné?

felszereltség: Automata váltó, garázsban tartott, gyári dobozok, hátsó doboz, immobiliser, keveset futott, második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott, riasztó, tárcsafék, zárható doboz.
    Leírás: Eladó egy 2006-os gyártású Keeway Focus. Kitűnő állapotban, új akkumlátorral, kipufogócsere után, tehát nagyon halk és ennek ellenére elég motorikus is. Esztétikailag is teljesen tökéletes, karcmentes. Alacsony fogyasztás, könnyű kezelhetőség.
  • bp
    ne vegyél kínai robogót.
    jótanács!
  • bauer15
    hello most szeretnék robogót venni és csak annyi lenne a kérdésem hogy aki ért hozzájuk meg tudná mondani hogy a Keeway Focus nevű robogó jó -e:
    ez most így biztos fura hogy kinek mi a jó
    anny érdekelen hogy nem e valami gagyi
  • mate317
    Robogóhoz nem B-s jogsi kell? Vagy egy moped jogsi, ami 30000Ft?
  • zoolee
    Hogyérted, hogy nállatok?
  • ronso
    50 ccm alatt csak kreszvizsga + orvos kell,nem jogsi.Itt nálunk 15 ezer ft.De tényleg jobb ha leteszed az A1 jogsit 125 ccm ig.
  • zotya10002
    Malaguti F10 2001-es évjárat akinek kell Hívjon30/9022518
  • ForzaInter
    psziho te mijet ajánlannál?
  • mate317
    Kell jogsi, hogyne kéne. Országútra meg nem merészkednék ki ekkora teljesítményű és ekkora kerekű járművel. Szerintem tedd le az A kategóriás motorosjogsit, és vegyél egy 125ös nagykerekű robeszt, azzal már lehet normálisan menni.
  • mate317
    Yamaha Jogot vegyél.
  • ZilogR
    Üdv Mindenkinek! Folyamatosan olvasom a hozzászólásokat, de néhány kérdést feltennék - hátha több infóhoz jutok:

1.) Kell-e jogsi ezekhez a robogókhoz? Van-e olyan "motorhajtású jármű", amihez nem kell és lehet vele a magyar utakon közlekedni? Ha nem kell jogsi, akkor mi a feltétel, hogy én is használhassak egy ilyet?
    2.) Nekem arra kell, hogy ha vidékre költözöm, bejárhassak a belvárosba dolgozni - értelemszerűen nem a divat motivál, hanem a praktikusság, célszerűség és jó ár a teljesítményhez mérten! Milyen típusok a javasoltak szerintetek?
    3.) Lehet-e télen szintúgy rendszeresen robogóval közlekedni vidékről be a városba? A távolság kb. 35km.

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • ForzaInter
    használt term.
  • ForzaInter
    50-100 ezer között milyen robogót tudtok ajánlani?
  • pszihopata
    Szerintem ez 95-97 körüli,és nem 12000 van benne mert az elsőgumi nem gyári.
    A taposóról meg hiányzik a fedél?
    Az üléskárpit viszont gyárinak tűnik.

Esetleg akkor éri meg ha motorikusan tuti!
  • pszihopata
    A crosser blokkja megegyezik a suzuki sephia/adress/katana -val.
    Nem valami tartós blokkok,hajlamos a hajtókar alsó tűgörgő szétesni,ilyenkor szétkaszabolja a dugót +gyűrüket.
    A hidegindítás is gyakran problémás,hajlamos az olajpumpa álláskor átengedni,ilyenkor hidegen füstöl és nehezen indul,melegüzemben meg keveset nyom.
    Egyszóval elég problémás darab,csak kevesetfutott megkímélt példányt szabad esetleg megvenni,mert utána sokat lehet szívni vele.

Elképzelhető hogy kiadja fúráskor a 70-es hengert,mert elég 'húsos' a fala.A legnagyobb gyári túlméretű dugattyúnál is már majdnem 60 köbcenti.

A minarelli/yamaha blokkos f10-12-15 sokkal tartósabb.

• fifi
    "felfúrása"
    na ezt azért megnézem, amikor egy 50ccm-es kis fing hengerre ráfúrnak 30ccm + -t.
    esetleg életképesebb lenne egy eleve nagyobb hengert rá venni nem? de ezt majd pszicho megmonja...
  • András555
    Sziasztok! Remélem tud valaki segiteni nekem.
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy mibe fáj mostanság egy 50ccm-es robogo felfúrása 70 vagy 80ccm-re??
    A következő kérdésem meg az lenne, hogy a következő adatok szerint megéri az árat a robogó? Megvenném csak azért!
    Márka: Malaguti
    Típus: crosser
    Állapot: Használt
    Gyártási év: 2001
    Futott km: 12000
    Üzemanyag: benzin
    Teljesítmény: 8
    Hengerűrtartalom: 50
    Szín: narancs fekete
    Ár: 84 000 Ft
  • kriszkrisz
    semmi ,baj mert haverom kerdezte,az en profilomal,neki van ilyen motorja,de tegnap az f10-esemre feltettunk egy leo vince tt kipuffogot,es jo volt a gyorsulasa es a vege is,tehat a masik kipuffogoval vmi gond van biztos amugy az egy leo vince titanium
  • ronso