Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Gigabyte K8NF, AMD S3400+, 2GB/400 RAM, GeForce 7600GT 256MB
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
errol mi a velemenyetek? mert sztem tok jol nez ki.
http://atwwebmaker.tx.hu/
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Semmi bajom a motorral,egyszeruen nem erre az eghajlatra terveztek az automata szivato kareakterisztikajat.Ha adok neki tobb anyagot,akkor poccre indul.(ha kezi szivatos lenne,az megoldana ezt a kis gondot)
De akkor sem motorozok hidegben 😛 Szal igy jo,ahogy van.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Jo idoben soha semmi gond.(szivato beallitas fuggvenye)
0 fok korul mar en is szopok vele...Eleg sokat kell probalkozni,mire alapjaraton elpofog. Elindul,leall...Ezt ismetelgeti.
De nem is akarok sokat motorozni ilyen idoben.Majd nyaron😊<#eljen>#eljen>
nincs erre valami jó praktika hogy karral is induljon ennyi kintállás után?
igazából még nincs olyan hideg ,hogy ne induljon.
ha tudtam volna ilyen idõ lesz el se téliesítem a masinát
Tudtok nekem abban segíteni hogy van egy f10esem és nagyon nehezen indul,de nem találom ennek az okát.A karbi már ki lett takarítva, kézi szivató van rajta,a membránnak semmi baja,az üzemanyagellátás is teljesen rendbe van.Aki tud segíteni az lécci adjon tippet mi lehet a gond.
Van egy '98-as sr-em 70es hengerrel, új dugattyúgyûrûvel, spotkipufogóval, könnyû variátorgörgõkkel, új szimeringekkel, új önindítóval, stb, a lényeg az h motorikusan teljesen egyben van, a városban verhetetlen. Szeretnék egy nagyobb motort, ezért el akarom adni, ha érdekel valakit írjon, az árban megegyezünk.
Kb ennyi .
én spec leengedtem a benyát is
Köszi elõre is!
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
nekem olyan kérdésem volna hogy 100/80as gumi helyett fel tudok rakni 100/90es gumit is?
ja és van még gari a motorjára. jövõ nyárig