6802
Robogók!!:)
  • laci 700
    Hol érdemes Jog-ot venni és milyen típusút? kb 150 000Ft-t szánnék rá!
    Küll tényleg jó kis robogó!:D
    Thx!
  • ch13
    Sokak szerint a Yamaha jog a legjobb kis motor...
    Szerintem nem sokat.De majd a szakértők megmondják.
  • laci 700
    Yamaha Jog Next Zone mennyit fogyaszt 100KM-en?
    Thx!
  • ch13
    Hát szerintem a kymco egy elég jó márka. 10.000km garanciát vállalnal rá ami szerinetem elég jó. Apám kínai motorja 4000 km-nél feladta...(40e ft-os javítás:D)
  • fifi
    kymco...
  • ch13
    ???
    Kipróbáltad???
  • OrioN the S
    ne!
  • ch13
    Mit gondoltok erről a motorrol (KYMCO)TAURIS SAMBA 50???
  • fifi
    alattam többet is, de emberünknek ez nem volt kritérium, csak a gyorsulás... na az gyorsul mint a barom...
  • bp
    na igen, csakhát a kétütemű 180-as runner beszívja az 5-7 liter benzint...
  • fifi
    egy jól megcsinált 180-as runnerrel volt szerencsém menni a múltkor, az a pille 120 kilómat úgy sederte, hogy kisebb sportmotor mellé lazán be mernék állni vele...
  • solle
    a google a te barátod is és ha találtam volna ott valamit akkor nem kérdeztem volna meg itt
  • ronso
    google a barátod..hirdetési oldalak ..stb
  • solle
    Csáó a kérdésem az lenne hogy ugye már mondtam hogy van egy piaggio nrg mc2 sport series robogóm és a tankot ki szeretném cserélni egy nagyobbra ez valahogy megoldható és ha igen akkor hol tudnák beszerezni egy nagyobb tankot?
  • zotya10002
    Sziasztok!!Végre megvan a Malaguti F12-es mocim!70-es vizes,megy mint állat!Olyan kérdésem lenne hogy hátúl a teló rúgónál van egy levegós szelepes valami ezen állítani lehet ha fujok bele levegót??Magasítja?Keményíti?
  • ronso
    Én a Runnerre zavazok.
  • hopimix
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy robogót, de nem tudom pontosan, hogy milyet érdemes. Öcsém most vett egy Peugeot Vivacity 100-ast, ami ugyan jól megy, de nekem kevés. Igazából nekem nem a végsebesség a lényeg, mert úgysem használom ki ( azért 90-et jó ha megy :D ), hanem inkább a gyorsulás. Alapból egy Gilera Runner-re 180 vagy 125, vagy Italjet Formula 125-re gondoltam. Meg tudnátok mondani, hogy mennyire mennek jól ezek a gépek, és hogy ez a 3 egymáshoz képest mit tud?
    más: Úgy érzem öcsém Peugeot-jában van elég motorerő, de mintha a váltó nem tudná annyira hatékonyan átvinni. Lehet ezzel valamit kezdeni?
    Jó lenne ha tudnátok segíteni! Előre is kösz a válaszokat!
  • fifi
    nem a tűszelep akad fel?
  • akyyy
    Kaptam egy robogót kipróbálásra a hétvégére (igazából nyertem 4 nap használatra;sose robogóztam még, motorozni se nagyon, max. simsonon aminek letörtem a váltóját)

Országútra nem érdemes kimenni vele? Mert én párszor kimentem - muszáj volt - meglátogatni rokonokat, haverokat vele:D Mondjuk egyszer sem dudáltak rám, sőt, néhányan érdeklődtek mennyibe kerül, mert egész jól néz ki:)

Egy gond van vele csak, 50 felett érezni hogy visszaránt, nem akar tovább gyorsulni, tehát akkor ez elektronika vagy a motor le van korlátozva? Nem nagyon értek hozzá, mondták, hogy 1000 km felett szokták bevinni szervizbe, hogy levegyék a folytást, de mivel ez csak kölcsön robogó, ezért nem hiszem:D

A másik dolog, van rajta egy kis digitális óra, két gombbal, bal oldalit megnyomva tán a dátumot mutatja, újra meg az órát, jobb oldali semmit nem csinál. 1 órával siet, nem lehet valahol beállítani?
    Kymco márka amugy
  • ronso
    Van belölle kb 3 hetes tanfolyam,igen. Kresz+elsösegély.
  • laci 700
    Helló!
    Amerigo FUEGO-ról mi a véleményetek?
    50 cm3-as robogóhoz a vezetői engedély megszerzéséhez elég csak levizsgázni vagy tanfolyamra is kell menni?
    thx!
  • mate317
    Psziho!

Az Italjet formulám már másodszor csinálta a következőt:
    Tartós nagy tempónál, ami kb 5 perc 75-80-nal, leesik a fordulatszám, lelassul a jármű, de az alapjárat marad. Pár másodperc állás után már újra húz. (csak a szentendrein ma elég életveszélyes volt leállnom a belső sávban) Ez mitől van? Előtte volt szervízben, ott polasztót, karbit, mindent behangoltak. Jobban is megy, de ez a hiba gáz.
  • mate317
    Vegyél Yamaha Jog-ot, az a legjobb kisrobogó.
  • ch13
    Motort(50 ccm) szeretnék vásárolni 150 ezer forintig...(Egy kicsivel lehet több:D)
    Mivel nincs haver aki negyon értene a motorokhoz, ezért a Ti segítségeteket kérem. A válaszokat előre KÖSZÖNÖM.(Kínait ne pls.)
  • koma2
    Köszi szépen a segítséget.
  • pszihopata
    Pont fordítva,sok levegőt kap-vagy kevés benzint./a jelenség ugyanaz/

-vagy nincsen meg a kellő vákum a karburátorban-/légszűrőház probléma/
    Ilyenkor egy bizonyos gázállás felett 'összeomlik a vákum',ezért nem bírja átszívni a benzint a fúvókán.

-vagy eldugult a fuvóka
    -vagy alacsony a benzinszint az úszóházban /nem folyik utána rendesen/

• zoolee
    Nézd meg a légszűrőt, lehet, hogy annyira zsuvás, hogy ha sok gázt adsz befullad.
  • koma2
    Sziasztok!
    Az mért van ha húzom a gázt és egyszercsak megáll a motor majd ha elengedem a gázt ugyanúgy megy tovább?
  • Zsolti9014
    ha még aktuáls: el ne dobd vazze!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Index fórumon a Babetta Love topikban van egy pár ember aki biztosan tud segíteni.

Egyébként én is Babettázom.
  • Zsolti9014
    most meg majd egy Keeway Venust vagymit fogok kipróbálni vmelyik nap, bár attól sokat nem várok.
  • Zsolti9014
    ez a jó benne hogy nem, mert nálunk volt napokig a 3 motor. :D
  • pszihopata
    Az összes 4ütemű kínai eddig lóerő indítási és alapjárati gondokkal küzdött ami megfordult nálam.
    A legtöbb úgy eszi az olajat hogy a tulajok nem győzik töltögetni.

Soknál meg az a gond hogy állandóan benzinnel higul az olaj,amitől pár ezer km alatt kikészül a motor.

Minimum kymco-t vegyél,de inkább egy olcsóbb piaggio-t ha újban gondolkodsz. A zip 4ütemű 330-ért /ha mindenképp azt akarsz/ sokkal jobb vétel mint ezek a kínaiak!
  • Kicsizoli
    Minden képpen 4 ütemüt szeretnék csak bejárni vele dolgozni, nem kell hogy 60 nal menjen:)

Azért néztem ezt az Amerigot
  • pszihopata
    Bocs,akartam írni de elfelejtettem!

Egyet javítottam eddig,négyütemű amerigó valami,500 kilóméternél elrepedt a síbermembrán .
    A tulaj gyorsan elcserélte valamire.

Szerintem hulladék.

/Ha jó motort akarsz venni a legjobb motorom most egy piaggio nrg ntt lc 50,180-ért adom.Ha érdekel küldök képeket mik vannak nálam éppen./

• Kicsizoli
    Erre valami vélemény ha lehet??????
  • zoolee
    Mert a tag biztos beindÍtotta előtte.
  • Zsolti9014
    ezek is elég lestrapáltak voltak, de 1-2 rúásra indult mind.
  • zoolee
    Nekem is sepiám a másik.
    40 ért vettem.
    De azóta eltűnt a hátsógumi, meg a fele a kereosszéria elemeknek.
    [Talám, mert nem cross ra találták ki?]
    Na mind1. A lényeg, hogy mivel gyenge a kontraszt és akuplungrugó, Így iszonyat lomha, de a végére 80 at meg, 50 kilós haver és a báttya mérte egy aprilia RS el.
    Annya a baj vele, hogy a hidegindÍtást nem szereti..1-2 percig rugdosni kell, ha 2 hétig nem nyúzom.
  • Zsolti9014
    Mostanában próbáltam ki egy pár robogót, egész pontosan egy Aprilia Leonardo 150cc-t ez más kategória mint a továbbiak, de nagyon tetszett.

A kicsik közül 2 db Suzuki Sepia és egy Address volt amivel mentem, a Sepiák nekem nagyon kellemes meglepetést okoztak, menettulajdonságaikat tekintve. Tartósan 60 km/h körüli sebességet mértünk náluk igaz az óra nem működött, de autóval mértük, az Address kissé lomhább, igaz, miután utánanéztem, nem is csoda, hiszen gyengébb, valamint szemmel láthatóan is nehezebb.
  • zoolee
    Én diomon is cask 60 ig van, de 70 es hengerrelbejáratósan,rossz kontrasztrugóval stb..szal félkészen félgázon megy 50 et.Az óra sose korlátozó ténező.