7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • ollie
    60 nap a barge V? Nemá, nekem 18, pedig alacsony a willpowerem.
  • Roger6
    Hidd el, én is gondoltam már rá, de: Astrogeology LVL5 = 12 nap, Mining Barge LVL5 = 60 (!!!) nap. Ez másfél hónap majdnem, egy altkarira nem akarok ennyi időt szánni sajnos. Majd talán ha fél éves lesz a főkarim, akkor adok neki ennyi időt, de addig a fő az első számú kezdeményezett.
  • Culram #3817
    Kell bele neked Veldspar Mining Crystal I és máris jobb lesz. Aztán told ki kettőre és mégjobb lesz, és tanulj Hulkot.
  • kerek1224
    Nyilt egy DUST 514 önálló topic:
    DUST 514
  • DarkBlade
    Mert a T2 -es változatba kell rakni a bányászni kívánt ércnek megfelelő "mining crystal" -t, ami a termelékenységét sokban növeli.
    A kristályoknak is van t1, t2 -es változata.
  • DeviloftheHell
    fun lenne ha lehetne bombázni a bolygot :D:D:D
  • gvarga12
    akkor majd jol raparkolok az FPS-ezo csurhe fejere a Megammal :)
  • Roger6
    No akkor egy másik kérdés, amit nem értek, de ti remélem tudtok benne segíteni. Szóval van egy alt karim, bányászok a kislánnyal, Retrieverben ül. Főleg Veldspar a célpont, az fizet jól. Két darab Strip Miner I van felszerelve a hajóra, ami alapból 3 percenként 540 m3-at termel ki darabonként ugyebár. Néztem a T2-es változtatát, ami ugyebár a Modulated Strip Miner II, de ez meg csak 340 m3-t termel ki 3 percenként. Akkor miért éri meg a T2-es cucc? Bocs, de ehhez nem értek, nem vagyok valami nagy bányász.
  • kerek1224
    Olvass utána jobban. Abszolút nem lesz különálló játék, hanem az eve világának bolygóin zajlanak majd a csaták, és az ittani eredmények megjelennek a "normál" eve online-ban is.
  • Roger6
    Bocs, hajó infónál ott van, hogy Rig Size és a méret. Megint előbb beszéltem, mint...
  • Roger6
    Sziasztok! Látom megjelentek a Small, Medium, Large Rig-ek, viszont az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom eldönteni, melyik hajóra melyik kell? Most egy BC az Medium, vagy Heavy? Vagy a Cruiser a Medium csak? Vagy hogy van ez?
  • DarkBlade
    Nekünk /pc -sek/ már itt az EvE Online, most kell valami a konzolosoknak is.

Jó videó, de szégyen.. milyen hajó lőtte a rakétákat? Azt tudom hogy caldari, de nem ismertem fel.. xD
  • Torzonborz
    faszányos kis videó . de ezt mé' nem teszik be EVE-be ?
  • [Jakuza]
    http://www.golem.de/0908/69136.html
  • [NST]Cifu
    Mióta igérgetik az Avatarokat? 3 éve? 4? Ez lesz a végén belőle?
  • [Jakuza]
    nem ertem miert eroltetik ezt a vonalat, raadasul kulonallo lesz az eve-tol csak a kerettortenet epul ra, mikozben egy masik MMO-t is fejlesztenek.
  • r4pt0r
    EVE Online FPS

Remélem azért nem fog megszűnni a mostani, vagy ha egybe gyúrják az is jó.

De várjuk az októbert.
  • [NST]Cifu
    Nem megy tovább, ahogy lejár az account, egyből abbahagyja a tanulást.
  • r4pt0r
    EVEmonos rész visszavonva, rájöttem hogy csak tippeli. :D
  • r4pt0r
    Hmm most EVEhun valaki azt írta hogy még 3 napig megy a skill tanulás, de skillt már nem vált. Szóval ha előbb kész akkor nem jön a következő.

És valószínűleg igaza van mert a Learning V készlet, pedig már 2 napja lejárt a trial.
  • Roger6
    Valahogy gondoltam...
  • [Jakuza]
    Sajnos mar nem, kb 8-9 honapja megszuntette ezt a featuret, de azelott tovabb ment a training.
  • r4pt0r
    Ezt játékban megkérdeztem, azt mondták hogy nem.
  • Roger6
    Kérdés: ha beállítok egy skill-t a karakternek, ami mondjuk 60 nap, és lejár az előfizetés, akkor is tanul tovább?
  • Fenrir
    A többiek még sem mozdulnak, Tressy-t lehet hogy sokan nem szerették, de volt annyira karizmatikus, hogy le tudta szervezni a hirtelen opokat mindig :)
  • [Jakuza]
    Mert ? Csak ellenseg van mindenutt. Kuriban a Glaux, Nandezaban a kilepett SkillLvL6 es RoM maradvany. Neesher pipeon a Mostly Harmlessba ma belepett Anzac http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11424 es a Vertigo coalition. Raadasul ugyanott portyaznak a Coven-esek, Kia-sok stb.
  • Fenrir
    Elég nagy a tunyulás mióta a RoM elhúzta a belét Kuhri-ból, nincs olyan ellenfél aki ellen mindenki fel tudna lépni.
  • [Jakuza]
    Nem csak arra a napra ertettem ugy altalaban. :D
  • Fenrir
    Bocs, de temetésen voltam, hidd el ezt jobban élveztem volna.

Tudod jól, hogy én mindig kapható vagyok op-ra, nem nekem kell rimánkodni, hogy meglegyünk.
  • [Jakuza]
    Bekellene neha logolni, meg a fun OPokra eljarni azt ezt tortenne.
    Bar meg kell mondjam, nem bantasbol, de valojaban ez a helyzet, a magyarok Irmalinban elkenyelmesedtek, mert agentbol is dol a le. 100 milliokat termelnek ki 1 nap alatt es arra nem kepesek mar, hogy egy bejelentett OPra osszekapjak magukat, mikozben rinyalnak, hogy ok mennyire unatkoznak stb.
    Ez a carrier kill is csak annak koszonheto, hogy meguntam, hogy egyikre se lehet OP-nal szamitani es egyedul elmentem lovoldozni es bebaiteltem a carriert. Persze capitallal kenyelmes az utazas kill majd vissza, de mar ott tartunk, hogy 2 ugrast keptelenek megteni a jatekosok es csak kerbirkednek.
  • Fenrir
    Ejj baszki, remélem van még ott ahol ezeket lőttétek mert most már felavatnám a morcost :D
  • [NST]Cifu
    Szép :D
  • [Jakuza]
    Ugy tunik ezen a heten a heti menu a carrier kill :D

A heti menü
  • PLaci #3786
    Éééérdekes.... Valami régi Java volt telepítve? 1.6 upgrade 14 a legfrissebb...
  • Roger6
    Na megvan. Külföldi fórumon találtam rá a megoldásra:
    "I figured it out. Java VM does not like anti-aliasing. You need to disable it and everything should work find"

Szóval töröltem a Java-t, és minden tökéletesen működik!
  • Roger6
    Akkor leírok mindent.

Windows XP SP3, 2 GB ram, ATI X1950XT 256 MB, AMD +6400 Black Edition, legújabb driver mindenhez. Egyszerűen nem értem. Az első hónapban semmi baja nem volt, mostanában kezdett el szórakozni csak, pedig nem tettem fel semmit a gépre, sem játékot, sem alkalmazást. Most sem jó, megint fekete a képernyő...
  • Torzonborz
    oprendszer ?
  • Roger6
    Van egy kis problémám. Néha teljesen elfeketedik a képernyőm játék közben, és csak akkor áll vissza normális kerékvágásba a dolog, ha a kamerát bizonyos irányba állítom. Bázisokon ez nem fordul elő, csak űrben. Elég kellemetlen, hogy a kamerát nem mozgathatom, különben elsötétül minden. AMD + ATI 1950-em van, hátha tudtok segíteni.
    A segítségeteket előre is köszönöm.
  • Fenrir
    Szerintem eddig a CCP videói eléggé gagyik voltak a fan-made-ekhez képest.

Ez végre megmutatta, hogy ők is tudnak egész jó videót összedobni.
  • [Jakuza]
    Na ez azert nem feltetlenul igaz.