7619
-
#3979 hát igen elég összetett játék de teccik tényleg :)
ilyen nagy űr csaták is voltak már?:D -
#3978 -
#3977 Ezt csak azért mondod mert te még nem kaptál tőlük t2 bpo-t :P -
#3976 A WoW-hoz van egy csomó kiegészítő (addon), a progit direkt úgy csinálták meg, hogy bizonyos határokon belül javítani lehessen a játékélményt.
Az EVE-ben nem lehet ilyesmit használni. -
Morinad #3975 Az EVE nagyon szerteágazó játék, kell pár hónap, mire kapisgálni kezded. -
Morinad #3974 Az EVE-hez azért nincs, mert nem számol semmit a kliens, ezért nem tudsz mit tenni.
Itt makró programok vannak bányászatra, npc ölésre és utazáshoz. Ezek nem adnak igazán komoly előnyt, és nagy részüket hatékonyan szűrik. (az npc makrókat pár hónapja tömegesen lekapcsolták)
-
r4pt0r #3973 Szerinted. Mondjuk EVEvel annyit nem foglalkoztam, de WoWban rengeteg progit lehet találni ami előnyt ad. -
r4pt0r #3972 Még az a tutorial is kevés. -
DeviloftheHell #3971 itt a cheat progit gm nek nevezik -
#3970 nekem bejön az eve az egész játék :)
de nem gondoltam volna h ilyen hosszu a tutorial :D -
r4pt0r #3969 MMOkban is vannak cheat progik valahol több valahol kevesebb. De általában ban a jutalma ha észreveszik. -
Morinad #3968 Cserébe kezelhető maradt az adatforgalom a kliens és a szerver között, és mindent a szerver számol, nem lehet csalni, nincsenek cheat progik, mint az FPS-ek esetében.
Egyébként van egy hasonló progi, ami MMORPG és űrhajós és joyos: Taikodom
De szerintem az EVE sokkal jobb :) -
#3967 de kár :) -
Morinad #3966 Igen. Ez nem joyos vezérlésű. -
#3965 Köszi. Már nem trial az acccom. Vagyis steam-en megvettem a gamet de nem a 21napos trialt. Értem na akkor mindenképp megteszem ezeket az első lépéseket, bár még csak a tutorialnal vagyok az nem gáz?
Még egy kérdésem lenne, az h a játékban csak egérrel lehet irányítani a hajót? -
#3964 jah ez is klassz. azért jó arcok lehetnek ezek a ccp-sek. :) -
Morinad #3963 Permaband Miért nem lehet szerkeszteni a hozzászólást? -
Morinad #3962 Szerintem ez ütősebb: Permaband (http://www.anwalen.hu/evehaver/node/179)
:) -
#3961 jah remélem ezt mindenki látta : Beer Ship :D -
#3960 Uppsz, elkéstem, bocsánat... -
#3959 Szia! Az EVE világában Corp-oknak (cégeknek) nevezik a klánokat, és igen, van jópár magyar corp is. Legtöbbjüknél előfeltétel a nem trial karakter, tehát csak akkor tudsz belépni hozzájuk, ha aktiváltad az accountodat. Van egy HUN csatorna is, ahol a magyarok "tanyáznak" - ide úgy tudsz belépni, hogy Join Channel and Mailling list, majd Join és beírod, hogy HUN. Biztosan meg fogod találni játékon belül, nincs eldugva. :) Ha esetleg komolyabbak a szándékaid, tehát hosszabb időre akarsz ittragadni ebben a csodálatos, veszélyekkel teli világban, és nem sajnálod egy-kétszer befizetni a havidíjat (utána már úgyis össze tudod szedni játékbeli pénzed a havidíjra, és onnantól már "ingyenes" a játék), akkor keress meg privátban itt az SG-n, vagy online HUNTalan néven. -
#3958 Eve-online.hu -
#3957 magyar corpok vannak. ha ingame vagy joinolj HUN csatira és ott is kérdezgethetsz . :) -
#3956 vannak magyar klának vagy valami ilyesmi? -
#3955 sziasztok!
most szeretném elkezdeni az eve-t mert nagyon megtetszett a game!
Az a kérdéesem lenne h mint kezdő h kezdjek neki ennek a hatalmas univerzumnak?:) -
DeviloftheHell #3954 ja legalább lehet marhákat löni bányászás és kerbirkedés közben akik még joo lootot is dobnak a szar npc helyett :) -
Morinad #3953 Ez egy multiplayer játék szerencsére :) -
DeviloftheHell #3952 c4+ ahol ennyi jönde azt egyedül megnem csinálod -
#3951 c1-be letöltem 3 ilyet, és jött kemények kb 1m isk, akkor én a kurva pechesek közé tartozom
-
DeviloftheHell #3950 ugyérted spawnonként :) -
#3949 Ki kell vinni a lootot a salvage anyaggal együtt és el kell adni :) -
#3948 hát nekem még nem hozott, a kurva életbe -.- -
Morinad #3947 WH (Wormhole). Ezeket ki kell szkennelni. Bemész, lehetőleg nem egyedül, mjól beltankolt hajóval, és az ottani npc-ket lövöd. Nehezebb őket lelőni, mint a többit, de cserébe értékes cuccokat dobnak (pl T3 bpc), és a salvage-ből pedig T3 anyagok esnek. Átlagban egy hajó lelövése 40-50 millió ISK nyereséget hoz, de egyedi esetben sokkal több is lehet. -
#3946 melyik wh-ban és hogy ?:D -
Morinad #3945 ez igaz, ha kezdő a karaktered, akkor tényleg nem rossz pénz. később már nem nagyon érdekes. egy WH-ban 100 millió az kb 10-15 perc -
DeviloftheHell #3944 afk pénz ugyhogy hozzásem nyulsz mindig joljön egyébként mechanical datacore csak többinek még ennél is szarabb ára van -
#3943 Azért havonta 100 milla a semmiért, nem is olyan rossz.
Egyébként ez a guide egyszerűbb, és érthetőbb. -
Morinad #3942 Na még egyszer: havonta. Bocs a sok postért. -
Morinad #3941 UI: havona -
Morinad #3940 A datacore árak annyira alacsonyak, hogy szerintem nem sok értelme van RD ügynökre gyúrni. Nekem az egyik karimnak van 4 lvl 4 RD ügynöke és a mostani áron kb. 100 millió ISK-t hoz csak. Régebben ez sokkal jobban megérte :(