7619
-
#4019 hidd el én is igy voltam az elején de aztán már rájössz h hova "klikkelj" meg mit hogyan állíts be
-
#4018 a játékban melyik a legerősebb hajó? mert keresgettem infokat a hajókról de inkább csak képeket találtam. -
#4017 na meg volnank ... nagyon szep . Total azt se tudtam mit csinaljak Egy kicsit idegesito hogy nem tudtam hatulrol nezni a masinat .
-
#4016 300 millió körül van az ára. -
#4015 mennyibe kerül a plex a piacon? -
#4014 -
#4013 Kicsivel kevesebb mint 15 euró. Viszont 1-2 hónap játék után, ha jó felé fejődsz és van sok időd akkor ki tudsz termelni annyi pénzt egy hónapban, hogy vehess belőle Plex-et (Pilot's License Extension-t) a piacon ami 30 nappal megtoldja a játékidődet, így nem kell többé előfizetést fizetned, ergo a játék innentől ingyenessé válik. -
DarkBlade #4012 Ha kevés az fps, azon lehet seggitteni pár kattintás csak.
-
#4011 Mennyi is a havi dij ?? Csak azert mert lattam 3 kulonbozot is ..... -
#4010 hát van tutorial, az mindenben segít, játék közben is ha kell, sztem negyon jól megcsinálták a help részt -
#4009 A játékban különböző agent-ek vannak, ők adják majd a küldetéseket. Viszont annyira nem egyszerű a helyzet mert az agentek mindenféle divízióba tartoznak: pl, biztonság, szállítás, stb így különböző küldetéseket is adnak. Ezen felül minden agentnek van egy szintje ami lehet 1-5 között (értelemszerűen az 5 már nem szólózható) és van egy minőségi szintje ami a küldetés leadásakor a pénz és hűségpont jutalmat befolyásolja. Ez lehet -20 és +20 között, itt a +20 a legjobb.
A mindenféle Security-s ügynökök azok akik a legnagyobb számban adják a lövöldözős küldetéseket, érdemes őket keresgélni. -
#4008 az jó :) én hétfő kedd nonstop dolgozok de utána ezerrel tolom majd én is :) -
#4007 Milyen a kezdet ??? Konnyen el lehet igazodni ??? -
#4006 ja még azt nem értem, a szintlépések hogy vannak? vagy csak skill tanulás van? -
#4005 Nekem most csak annyi idom van hogy megnezzem milyen . Holnap utan 24/7-ben fogom tolni -
#4004 igen, ez a nick nevem a játékban is -
#4003 Ugyan ezt a nick-et hasznalod ??? En ezt fogom . -
#4002 grat :) legalább nem egyedül lexek magyar az elején :D én is 2napja kezdtem csak a játékot -
#4001 sziasztok.
Az a kérdésem lenne h megoldottam mindegyik tutorial carrert, és ezután merre fele találok küldetést magamnak? Mert nézegettem e térképet, de még a beállításokkal csak barátkozok -
#4000 Most nezem hogy nem semmi sebesseggel jon a motyo :
-
#3999 Akkor megnyugodtam . Nagyon kivancsi vagyok mar . El nem tudom kepzelni az iranyitast ... hogy van megoldva 3D-ben gombokkal ??? -
#3998 A tieden biztos nem fog szaggatni. Nekem HD4850-el többnyire több mint 100FPS van max grafikával úgy, hogy egyszerre 2 kliens fut. -
#3997 "Az Appocrypha-val megnőtt a gépigény, ezért szaggat a gépeden szerintem."
Ha gepemen szaggat akkor milyen gep kell ehez a jatekhoz ??? -
#3996 Nagyon koszonom a valaszokat . Amugy Skociaban elek . Most toltom a jatekot . 20 perc es kiderul de biztos vagyok benne hogy szep . -
#3995 A Steam-ről töltsd le, akkor 21 nap a trial. Kezd el csinálni a tutorialt, nagyon jó, és nagyon sokat segít. Lépj be a HUN és a TFEO játékbeli chat szobákba, ezekben sok segítséget - és választ - kaphatsz.
Ami jó ebben a játékban, hogy szinte bármit csinálhatsz. Kereskedhetsz, bányászhatsz, gyárthatsz, kalózkodhatsz, te lehetsz kalózvadász, küldetéseket hajthatsz végre, felfedező lehetsz, stb. -
Morinad #3994 Az fontos, hogy tudj angolul legaláb egy kicsit. Az elején vannak segítő küldetések, ahol le van írva, mi hogyan megy. Vannak ismertető és wiki oldalak is. Vannak magyar kezdőket felkaroló cégek, ott sok mindent elmondanak neked.
Lehet 21 napos trialt is kapni, ha szeretnél, küld nekem üzenetben egy e-mailt, küldök meghívót.
Az Appocrypha-val megnőtt a gépigény, ezért szaggat a gépeden szerintem.
Mivel a játékban a fejlődés fokozatos, ezért azt mindig el tudod sajátítani, amit használni tudsz. Ahhoz, hogy merre fejlődj, érdemes olvasgatni, beszélgetni régebbi játékosokkal. (szóban, mert írásban túl bő a téma)
Egy srác írt egy magyar nyelvű kézikönyvet kezdőknek, az elég jó, érdemes elolvasni. -
#3993 Azt tudom hogy lehet Free Trial account-ot kapni 14 napra . Utana letolt es jatszik , tanul . Minden kezdo teljesen magara van utalva vagy fordulhat segitsegert valaki/khez aki szivesen okitjak segitik mig ra nem talal magara ??? -
#3992 Eppen most probalok valami hosszutavu elfoglaltsagot talalni . Tudom hogy mas de jatszottam anno az Imperium Galactikaval es ez az ur tema igen nagy hatassal volt ram . Most eppen a Guild Wars-al jatszok ezert is gondoltam az AION-ra elosszor de valahogy erre huz a szivem . Ez a Universum , pilota ....Talan fekudne nekem . Akkor hol is kell kezdenem ?? -
#3991 Még egy ilyen nincs, szóval nem lehet általánosítani. Viszont ahhoz, hogy mindent megismerj, kell pár hónap, annyira összetett ez a játék, és annyi mindent tudsz benne csinálni. -
#3990 Sziasztok
Mennyi ido alatt lehet elsajatitani ezt a jatekot ??? Gondolok arra ha valaki meg soha nem jatszott ilyen tipusu jatekkal .
koszi -
#3989 Üdv
Bejött ez az új kliens ugye márciusba kicsit szüneteltettem eve-t most újra nekiáltam és szaggat elég szépen a játék,classic kliensel pedig szépen futott...igy maximum industrial lehetek mer hogy másra nem jó az biztos..ilyen szaggatás melett.pedig a játék követelményeinek megfelel a lapim..
CPU: Intel Pentium® or AMD @ 1 GHz nekem 1.8 intel
RAM: XP – 1 GB / Vista – 1.5 GB nekem 2.5gb
Video: 64 MB Shader Model 2.0 nekem 128mb os intel (integrált)
szóval nem tudom hova tenni miért nem fut legalább egy 20 fps el stabilan,másnak okozott ilyesmi problémát a kliensváltás?játszik valaki hasonló kaliberű laptoppal? -
#3988 Nah ja, de ott nem vesztesz sec statust ha kilövöd őket, itt meg lelőssz kettőt és megint 2 hétig blokádozhatsz minden nap, hogy visszatornázd magad -2 fölé, hogy bemehess majd esetleg 1.0-ás rendszerbe is. -
Morinad #3987 0.0-ban nincs egy sem :) -
#3986 Pedig engem kurva mód zavarnak, hogy lowsec-ben mennyi van belőle. -
Morinad #3985 de igen. de ezek nem olyan jellegűek, amik zavarnák bárki játékát olyan módon, mint egy speedhack, vagy aim bot. Ráadásul elég szépen megtalálják és bannolják őket mostanában -
#3984 A macrokereskedők és macrobányászok talán nem minősülnek cheatnek? :) -
r4pt0r #3983 Nem mondta senki hogy hasznos, ha nem érted mire írtam olvasd végig amiket írtunk. :P -
#3982 Speedhack mint hasznos program?? inkább KOS..... -
r4pt0r #3981 Én most nem az addonrol beszélek, speedhack, stb. stb. -
Morinad #3980 Hogyne. Gyakori, hogy akár 6-700 játékos is csatázik egymással, több száz capital hajóval. A politikai térképen és a killboardokon lehet követni, merre felé folynak a nagyobb harcok.