EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nem hiszem hogy azert valaszotta a minmaart mert ilyen olyan hanem mert fenykepe, leirasa jott be neki 😊 ennyi. Nem kell mindent tulmisztifikalni. Ha hosszabb ido akkor hosszabban fog tanulni szerintem 😊 de mikor rajon hogy azzal akar lenni akkor kezdje el ujbol az 1 eves tanulast amikor mar nem kezdo? 😊
Nekem most destroyers -em van.. 8high hely. De 7Railguns +1Raksit tehetek fel, a rakéta helyére semmit ha kihagyom, mert a hajó külalakja miatt kötött a helye és kinézete.
De ha a Caracal -t nézzük, annak 5high helye van fegyverek számára. De 5Raksi, vagy 2raksi+3railgun -t rakható rá.
Remélem érted a lényeget. 😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
probáltam felrakni a hajomra több autocannon-t, de nem engedte, pedig 4 high slotom van, ezért tömtem tele missile launcherrel..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A raketabol a Caldarik. Amugy igen jo penzkereseti lehetoseg az NPC hajok elpusztitasa.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
jelenleg 1 artyllery auto cannon van felrakva és 3 missile launcherem(ebbõl egyik def ammo-l), de elég sok energy-t nyelnek be és a shield boosterembõl csak 1 megy. Ez jó setup lehet míg össze nem állok skillbe és maniba?
Majd Plan -> new -> itt nevet adsz neki -> "Ship browser" fûl -> kikeresed a fajodnál a neked tetszõ bárkát rá klikelsz, elõjön a technikai maszlag, és a jobb alsó sarokban az add to plan gomb. Klik a gombra, és "Plan Queue" fûl és itt szépen kivan listázva hogy miket kell megtanulnod, és meddig fog tartani.
Én kedden kezdtem az EvE -t, és a mostani szintemtõl a Caldari Caracall az 3nap 7óra lenne.
A skilleket pedig marketen lehet megvenni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
elején vagyok még atrialnak de nemt iszta, hogy amagasabb szintû fregathoz mi alapján férek hozzá? Agent küldik vagy mi az ami alapján tudok izmosabb hajokat venni? (skilleken kívûl..)
Vagy inkább majd ha non trial -os leszek, akkor érdeklõdjek?
ugysem fogod rázoomulva löni 😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Nézd HQ-ban és fullscreen .)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Van pvp alcege is es low seces erdekeltsegeik is.
Amugy itt a forumon visszalehet keresni az elerhetoseguket.
Sok jo magyar corp van akik keresnek ujoncokat.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
egyébként ja ami kell skill azt megveszed bótból.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
még 2005-be ránéztem a jatira, most csináltam egy trialt és pár dolog nem tiszta.
Egyrészt a skill learning, igazából pvp beállítottságú vagyok, de egyenlõre cak pislogok és fingom nics merre kéne fejlõdni.
Pár napos az acc, jelenleg annyit csináltam , hogy learningre rágyurtam lvl4ig, azonban ami a karitervezõbe látok skillek nem látom a skill táblán. Ezeket meg kell venni marketbe vagy hogy megy ez?
jah és mit ajánlotok elején? Jelenleg annyit csináltam, hogy tutorialt végignyomtam és agent küldiket cisnálok, most van kb 1milla isk-m:-)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Elindul, egy pillanatra látszik a kurzor, és fekete képernyõ..
Semmit nem tudok csinálni, a zene is akkor indul el mikor alt+tab -ot nyomok, de vissza nem lép a játékba..
Három negyed 9 -óta ezzel szórakozok. Nem sok sikerrel.. marad a re install. Remélem az helyre teszi a dolgait.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Bár a magyar chat az nem nagyon akar megtelni.
Nincs kiket zaklatni ingame. 😄 :S
Olyan noob kérdésem lenne, hogy az aszteroidák -nak menyi az újra megjelenési ideje?
Raadasu meg megjegyeznem, hogy integralt (AMD 780G) Ati HD3xxx-es lapokat lehet venni 16k forint korul, atmeneti megoldaskent, amig nagyobb vga-t nem vesz az ember ha a helyzet ugy hozza. Mivel most arrol volt szo, hogy a legolcsobb valtozat ha cserelni kell es meg jatszani tudjon az EVE-vel, akinek nem lenne a mostani gepe alkalmas, es nem szeretne vagy nem tud tobbet raszanni a ~35k kornyeki osszegnel.
Az integrált VGA-ja felejtõs, és nem tud PCIe 2.0-t...
Nem rossz lap, de kell bele mindenképpen +VGA a prémiumhoz.
Érdemes inkább egy P43 (esetleg G43) chipset-es lapot venni, egy minimum ATI HD 3650 vagy Geforce 9500-as VGA-val...
Drágább, de megéri!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
MSI G31M3-L V2 Intel G31 chipset OEM br. 10.980 Ft
35k-ért megint csak xart kapsz maximum... a SiS-es chipset + Gef8400 nem játékos konfig...
Nekem a munkahelyen premium ready konfigom van, mégis classic-ot futtatok, mert azon nem egy képregény, és nem fogok 800*600-ban játszani...
Alaplap+proci+memoria+VGA
Igaz a legalso kategoriabol, de boven belefer ebbe az osszegbe.
PREMIUM
Minimum System Requirements:
CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
RAM: 1024 MB or more
HD space: 8.0 GB
Network: 56k modem or better Internet connection
Video: 128 MB Shader Model 3.0 Graphics cards such as NVIDIA GeForce 6 class card or higher, ATI X1300 or higher and Similar chips from other manufacturers
Drivers: DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
A halál csupán a kezdet...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.