EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
lehet mert a hajónak nem volt több turret hardpointja csak launcher?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Es miert jobb az ha 1 ev mulva rerollol? 😊 nem sietunk sehova.
Nem hiszem hogy azert valaszotta a minmaart mert ilyen olyan hanem mert fenykepe, leirasa jott be neki 😊 ennyi. Nem kell mindent tulmisztifikalni. Ha hosszabb ido akkor hosszabban fog tanulni szerintem 😊 de mikor rajon hogy azzal akar lenni akkor kezdje el ujbol az 1 eves tanulast amikor mar nem kezdo? 😊

Matar szerintem nem annyira jó kezdõknek mert osztott fegyverzetet használnak így kétszer annyit kell tanulnod a hajóikhoz.

Azért nem engedte mert megvan szabva miböl menyi mehet fel az általad jelenleg vezetett hajóra.

Nekem most destroyers -em van.. 8high hely. De 7Railguns +1Raksit tehetek fel, a rakéta helyére semmit ha kihagyom, mert a hajó külalakja miatt kötött a helye és kinézete.

De ha a Caracal -t nézzük, annak 5high helye van fegyverek számára. De 5Raksi, vagy 2raksi+3railgun -t rakható rá.

Remélem érted a lényeget. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jockey
akkor nem értem
probáltam felrakni a hajomra több autocannon-t, de nem engedte, pedig 4 high slotom van, ezért tömtem tele missile launcherrel..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[Jakuza]
Minmatarok projectilebol erosek.
A raketabol a Caldarik. Amugy igen jo penzkereseti lehetoseg az NPC hajok elpusztitasa.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Strahd_
Igen, agentezes jovedelmezo de en ugy tudom minmatarok projectile fegyverekben jok es foleg arra kell specializalodniuk, en nem eroltetnem a raketat, de nem ertek hozza annyira 😊 en csak Caldari vagyok lovom a kis raketaim

Jockey
véleményetek szerint (mivel fõképp pvp beállítottságú vagyok) jövedelmezõ/jó irány lehet-e ha agent küldizek maniért (bányászat nem foglalkoztat) és közbe húzom a skilleket? Valamimt Minmatr faj vagyok, ha jól láttam akkor õk a missile oldalról alapból erõsek és azt olvastam fregatte-k tökéletes hajók jó darabig, de milyen hajóra csináljak tervet ha késõbbiekben pvp lenne a fõ cél?
jelenleg 1 artyllery auto cannon van felrakva és 3 missile launcherem(ebbõl egyik def ammo-l), de elég sok energy-t nyelnek be és a shield boosterembõl csak 1 megy. Ez jó setup lehet míg össze nem állok skillbe és maniba?

Tölsd le az EvEmon -t.

Majd Plan -> new -> itt nevet adsz neki -> "Ship browser" fûl -> kikeresed a fajodnál a neked tetszõ bárkát rá klikelsz, elõjön a technikai maszlag, és a jobb alsó sarokban az add to plan gomb. Klik a gombra, és "Plan Queue" fûl és itt szépen kivan listázva hogy miket kell megtanulnod, és meddig fog tartani.

Én kedden kezdtem az EvE -t, és a mostani szintemtõl a Caldari Caracall az 3nap 7óra lenne.

Strahd_
Amig trialon vagy nem tudsz cruiser nel nagyobb hajo osztalyt vezetni 😊 a learning skillek miatt mire lejar a trialod be is fejezted a learning skilleket, cybernetic 1 es salvage 1 et 😊 utana erdemes szerintem cruisereken tovabb lepni

[Jakuza]
Skill. Jobb klikk a hajon es show info, vagy ha a marketen nezted a hajot akkor van egy kis kek i betu jobb oldalt , arra kattintva elojon a hajo adatait tartalmazo ablakocska, amiben sok okos dolog bele van irva, mint a "prerequisites" fulecsken az is, hogy milyen skill vagy skillszint kell hozza.

A skilleket pedig marketen lehet megvenni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jockey
egy kérdés:
elején vagyok még atrialnak de nemt iszta, hogy amagasabb szintû fregathoz mi alapján férek hozzá? Agent küldik vagy mi az ami alapján tudok izmosabb hajokat venni? (skilleken kívûl..)

már félre van rakva 5k a 60napos GTC -re.. szóval. 😄

Strahd_
a kikepzo corpok fogadnak trialosokat is 😊 maskent hogy tanulsz bele gyorsan es jon meg a kedved hogy elofizess? 😊 kellenek uj katonak a husdaraloba

Triálost is szívesen fogadnak?
Vagy inkább majd ha non trial -os leszek, akkor érdeklõdjek?

azcsak egy grafikai elem
ugysem fogod rázoomulva löni 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Fenrir
Én tudom, hogy milyen hajó ez, de mi ebben az extra? 😊

A halál csupán a kezdet...

PLaci
Drón-Dominix 😊
Nézd HQ-ban és fullscreen .)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

[Jakuza]
En kegyesebb leszek hozzad. Nyugodt szivvel tudom ajanlani neked a Imperium Galacticat.
Van pvp alcege is es low seces erdekeltsegeik is.
Amugy itt a forumon visszalehet keresni az elerhetoseguket.

Strahd_
Ne haragudj, de igy nick alapjan nem ismerlek es ajanlani csak olyannak ajanlok nyugodt szivvel akiket "ismerek".

Sok jo magyar corp van akik keresnek ujoncokat.

Ams
Elküldenéd nekem is pm-ben a Corp nevét?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Strahd_
Learning skilleket told elsonek 😊 es kozben keress egy ujoncokat kikepzo corpot, PM ben kuldtem en melyiket javaslom akik pvpznek is de normalisak.

Torzonborz
na mi az Jockey eltévedtél ? itt nincsenek is orkok 😄

egyébként ja ami kell skill azt megveszed bótból.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
Szaszok, lenne pár bugyuta kérdésem..:-)
még 2005-be ránéztem a jatira, most csináltam egy trialt és pár dolog nem tiszta.
Egyrészt a skill learning, igazából pvp beállítottságú vagyok, de egyenlõre cak pislogok és fingom nics merre kéne fejlõdni.
Pár napos az acc, jelenleg annyit csináltam , hogy learningre rágyurtam lvl4ig, azonban ami a karitervezõbe látok skillek nem látom a skill táblán. Ezeket meg kell venni marketbe vagy hogy megy ez?
jah és mit ajánlotok elején? Jelenleg annyit csináltam, hogy tutorialt végignyomtam és agent küldiket cisnálok, most van kb 1milla isk-m:-)

Igy legalabb ertem az alairasat a kolleganak. Kronikus linkelo 😊

nem vagy vele egyedül... de minden videója ugyanilyen értelmetlen.

Fenrir
Öööö? <#confused>

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nem lehet igaz.. valaki mondja meg, hogy egy DC után mért hal meg a kliens?
Elindul, egy pillanatra látszik a kurzor, és fekete képernyõ..
Semmit nem tudok csinálni, a zene is akkor indul el mikor alt+tab -ot nyomok, de vissza nem lép a játékba..
Három negyed 9 -óta ezzel szórakozok. Nem sok sikerrel.. marad a re install. Remélem az helyre teszi a dolgait.

Hétfõi DT után az aszteroidák megjelentek újra.. és hál isten a konkurencia csak késõ délután. 😄

Fenrir
Nem tartom kizártnak 😊

Ams
Wormholes, YEAH!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Wanax
Nekemis a péntek és a hétfõ rémlik, de lehet hogy ez csak 0.0ra igaz, mert azis rémlik hogy amikor empireba fúrtam, akkor az a pár rich plagio aszteroida ami be volt jelölve nekem azok minden dt után ujra megjelentek.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

PLaci
Én úgy tudom, hogy péntek és hétfõ...

Nagyon fain game ez, bánom hogy nem elõbb kezdtem az ismerkedést vele.
Bár a magyar chat az nem nagyon akar megtelni.
Nincs kiket zaklatni ingame. 😄 :S

Thx a választ.

Fenrir
Emlékeim szerint kedden és csütörtökön frissülnek az övek.

Üdv mindenkinek.

Olyan noob kérdésem lenne, hogy az aszteroidák -nak menyi az újra megjelenési ideje?

PLaci
A 780G integrált ATI HD 3200-asa már használható, de nem tudom mennyire bírja a prémiumot... :S

[Jakuza]
Es kinek kell az integralt VGA ? Ez csak egy alaplap, irhattam volna ezer fele intel chipsettes lapot 10k kozeleben.
Raadasu meg megjegyeznem, hogy integralt (AMD 780G) Ati HD3xxx-es lapokat lehet venni 16k forint korul, atmeneti megoldaskent, amig nagyobb vga-t nem vesz az ember ha a helyzet ugy hozza. Mivel most arrol volt szo, hogy a legolcsobb valtozat ha cserelni kell es meg jatszani tudjon az EVE-vel, akinek nem lenne a mostani gepe alkalmas, es nem szeretne vagy nem tud tobbet raszanni a ~35k kornyeki osszegnel.

PLaci
Kieg.:
Az integrált VGA-ja felejtõs, és nem tud PCIe 2.0-t...
Nem rossz lap, de kell bele mindenképpen +VGA a prémiumhoz.
Érdemes inkább egy P43 (esetleg G43) chipset-es lapot venni, egy minimum ATI HD 3650 vagy Geforce 9500-as VGA-val...
Drágább, de megéri!

PLaci
MSI G31M3-L V2 zacsis változat? Nem rossz az ára...

lol

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

[Jakuza]
Sis chipset mi ?

MSI G31M3-L V2 Intel G31 chipset OEM br. 10.980 Ft

PLaci
Nem tudom, te hol vásárolsz (valszeg ott ahol nem fizetnek áfát és/vagy vámot), de egy gép teljes átépítése 40-50k HUF!
35k-ért megint csak xart kapsz maximum... a SiS-es chipset + Gef8400 nem játékos konfig...

Nekem a munkahelyen premium ready konfigom van, mégis classic-ot futtatok, mert azon nem egy képregény, és nem fogok 800*600-ban játszani...

[Jakuza]
Amugy meg ~35.000 Ft-bol siman kijon, ha megtartja a felhasznalo a merevlemezet es monitorat.
Alaplap+proci+memoria+VGA

Igaz a legalso kategoriabol, de boven belefer ebbe az osszegbe.

Fenrir
Ez a premium grafikához a minimum követelmény, ilyet már elég sok laptop is lazán teljesít:

PREMIUM
Minimum System Requirements:

CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
RAM: 1024 MB or more
HD space: 8.0 GB
Network: 56k modem or better Internet connection
Video: 128 MB Shader Model 3.0 Graphics cards such as NVIDIA GeForce 6 class card or higher, ATI X1300 or higher and Similar chips from other manufacturers
Drivers: DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers

Roger6
Így van, ott kiderülne minden! <#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem baj 0.0-ban elbeszélgettek majd egy kicsikét egymással.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Snomag
😄D