EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg a fountainos idokben volt. Szerencsere csak ilyen jellegu emlekeim vannak roluk 😊 Olvasni olvastam roluk sokmindent, meg azokbol az idokbol amikor meg azt sem tudtam mi az EVE 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Magukon kivül, nem sokan szeretik õket.
Ha pedig valaki nyer valamit egy játékban, az nem jogosít fel semmire.
Föleg nem arra, hogy valaki kõbunkó legyen.
Esetleg elkellene olvasnia az FGC nevû céget milyen gusztustalan módon támadták meg, miközben hazudtak fûnek-fának a történtekrõl, utána meg jött a hegyibeszéd, hogy úgy szégyeljük magunkat, de nem tehettünk mást.
A halál csupán a kezdet...
Ezekserint te azt normalisnak tartod, ha egy idosebb jatekos lehulyez egy 2 honapost, ha kerdeznek tole valamit ?
Ertem ez biztos egy elojog ami a HUN elotag utan jar 😄
Ha ilyen befolyast akar valaki akkor menjen gyogykezelesre es ne egy jatekban akarja kielni, amit a RL-ben elnyomasi komplexusaban at kell elnie.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Akinek volt egy kis esze, azok nem nagyon szeretik a HUN korpot a nagy arcuk és a múltbéli aljas tetteik miatt, lásd amikor egy másik magyar korpot saját érdekük miatt tönkretettek.
Vagy azért mert lehülyéztek mindenkit, aki nem HUNos volt vagy kezdõjátékosként mert valamit kiejteni a száján.
Az idõ elmúlásával az arcukon a bör egyre vastagodott és ezt egyre inkább éreztették másokkal.
Egy-két éve ez a dolog már odáig fajult, hogy a fiatalokat szinte kiüldözték a hun csatornáról, ami meg is látszott, mert egyre többen hagyták ott emiatt és el is kezdett pangni, amig a többi segítõkész játékos, nem kezdett el ismét oda visszaszivárogni, miután a HUNosok elhagyták a helyet és egyre kevesebben maradtak ott.
Az értelmesebb játékosok ki is léptek a cégbõl, mert egyre kevésbé tudták elviselni az acsarkodást és mások lehülyézését.
Tudni kell, hogy nekik köszönhetõ annyi cég egymásnak ugrása, mert szinte kórosan tudják a gyülöletet a cégek között kelteni.
Nem egy régi nagy baráti cég is elfordult tölük, lásd ilyen volt a TASE akivel kezdetekben puszipajtások voltak, most pedig egymás torkát marják benne a játékosok nem egyszer.
Ezek a tények! Inkább kerüljék el a játékosok õket messzirõl és békésebb korpokat válasszanak, ahol kevésbé gyülölködõk az emberek és elfogadják azt, hogy másnak is lehet véleménye.
A nagy álszent vitának az az alja, hogy sokaknak igenis van konkrét veszítenivalójuk ebben a konfliktusban, amitõl ugye idegesek, de a "cool"-ságuk nem engedi nekik bevallani ezt, és keményen próbálnak az objektivitásra hivatkozva hol magukat megnyugtató érveket találni, hol az ellentábor oldalába bökni. Aztán vannak a partonállók, akik csak bekiabálnak, filozófálnak, meg régi sérelmeiket most veszik elõ. Vannak olyanok is, akik csak aszerint drukkolnak, hogy a legtöbb magyar melyik oldalon harcol.
@Jakuza
Mitõl lettél te ilyen megkeseredett HUN ellenes? Azt nem tartod normálisnak, hogy ebben a játékban nem minden játékos egyenlõ? Vagy hogy az öregek több kapcsolattal és befolyással bírnak?
Van olyan is a jatekban, hogy noob a cukrasz helyett, amikor a regi oreg jatekosok mint pl HUN elkuldenek a sohivatalba, mert meg ujkent nem ismerheted a jatekot, es ezert egy idiota vagy es ugy jo ahogy ok mondjak neked es ha normalisan kerdezel, akkor is hulye vagy, mert te meg a szamokat se ismerheted stb. 😄
Szoval messzirol keruld el a regi nagy korpokat, foleg a 0.0-asokat, mert hamar elmegy az eletkedved.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Mocskos, undorító, forgácsízû dobostorta, hogy savanyodna el mind!
- Nem biztos, hogy mindegyik dobostorta olyan rossz.
- Te rohadék dobostorta-cukrász, jellemzõ rátok, hogy azonnal fröcskölõdtök, csináljátok a propagandát.
- De én nem is vagyok cukrász, csak olvastam, hallottam, hogy sok fajta dobostorta van.
- Te rohadék dobostorta-cukrász, ne ferdíts, hazudozz, hisz te csak egy cukrász vagy!
- Igen, igaza van, te rohadék cukrász, takarodj innen a fröcskölõdéseddel!
- Dehát... én nem is vagyok... cukrász... mindegy, hagyjuk.
- Azaz, tûnj innen, mocskos cukrász!
Komolyan, az ilyesmit kezelni kéne, mert nagyon nincs rendben.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ez megy magas szinten..?
elgondolkodtato..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A politikarol nem isz szolva, amivel tele van ez a game.
Szoktak mondani, jo ez igy mert olyan mint az IRL - na, hat pont ezert nekem nagyon nem volt inyemre az EVE ezen resze. Kell a rossebnek az, amit IRLben is utalok (lopas, csalas es politika).
furcsák vagytok ti... 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ti mind ilyen idióták vagytok ? Tudod te mi az hogy nem objektív stílusban ir ? Az a tények elferdítése saját értékrend szerint.
A leirásban semmiféle tényelferdítés nincs.Mindössze azért undorító számodra, ha Robertet irnak Bob helyett, meg hogy gyáván megfutamodik valaki, mert nem tetszik, hogy ilyen helyzetbehozták a kedvenceidet.
Ez minden megjegyzésedbõl kiviláglik, tehát aki nem objektív az szerintem te magad vagy.
Pont erre világitottam rá, hogy ilyen emberekbõl áll a GBCs pártlista, ha valaki más véleménnyel van, akkor az egybõl fröcsög,hazudik,undorító stílusban ir.
Egyszerüen ez rágalom, hogy lemerik irni, hogy Uncle Bob vesztésre áll és egyszerüen ez vérlázitó, hogy mer valaki ellenük harcolni. <#eplus2>#eplus2>
de valószínû 100%-ig igazat írsz.
kérlek értsd már meg, mert fárasztó...
Lehet megcafolni tenyszeruen mi zajlik Delve,Queiros es hasonlo teruleteken, mert minden megjegyzes az altalam leirtakban igaz.
Mind az, hogy egyre jobban hatraszorul Kenzoku, mind az hogy mar remegve varjak, hatha az AAA a segitsegukre siet, es nem foglalkozik tovabb a goonos regiokkal valamint minnel kevesebb teruletet foglaljon el az ellen, mikozben ok nem harcolnak hanem visszavonulnak.
Valoszinuleg hazudtam frocsogtem, amikor Robinak hivtam Bobot, ha mar az a becezese, valoszinuleg az is hazugsag, hogy eltelt egy hetben Kenzoku 26 sovot veszitett es tobb mint +120 POS-t.
Valoszinuleg az is a tenyek elferditese, hogya terkepen egyre inkabb szaporodnak a szurke es sarga foltok a Delve kornyeki teruleteken.
http://go-dl1.eve-files.com/media/corp/Verite/influence.png
Szoval aki terel az nem en vagyok.
Lehet cafolni a megtortenteket, nem pedig fujni a kodositest, hogy frocsogsz, hazudsz , nincs igazad, foleg ugy ha olyanok teszik akik ott sincsenek es fogalmuk nincs az egeszrol.
te se goonos, de nem is írtam...
tényleg gyávák...
te meg nem voltál objektív...
stimmt?
és ne terelj 😄
Felteszek egy szimpla kerdest, az ivazio 3. napja ota miert nem harcoltok, hanem csak smackeltek a lokalra, ha bemegyunk harcolni ?
Miert nem vagytok batrak ?
A masik fele kozom nincs a goonhoz ugyanis az altom mashol jatszik, nem a goonban, szoval meg ezt is benezted, szoval ezert is a megallapitasaid, teveszmek es csakis a bob friendly onerzet ami beszel beloled.
Ugye nem exGBC-s vagy ? 😄
pont itt a pont, néz ki szemellenzõ alól(így talán már megérted), és lásd hogy emmiatt fröcskölõdés, és nem objektív...
Ha valaki mást mond az már nem igaz és csak nekik lehet igazuk, még ha ott sem voltak.
Látod máris jött egy másik figura exGBC-s magyarázómûvész, aki megprópálja álszenteskedéssel a valóságról elterelni a szót, ilyen kultúrált f*sz és hasonló szavakkal, mintha te is ilyet irtál volna, még a fejetlenül szaladgálásról is tévképzetei vannak. <#hehe>#hehe>
Biztos az is nem fedte a valosagot. Pedig az is ugy tiortent, ugyanis a Bobosok teljesen megvoltak zavarodva es semmi ellenallast nem tanusitottak, hanem probaltak menteni a hajoikat es ertekeiket.
Na de egy szemellenzo mogul ki kellene kandikalni, mert odakint sut am a nap is 😄
Es valoban gyavan varjak, mert nem mernek harcolni, hanem smackelnek a posok alol, ha bemegy egy fleet, hogy miert jottok ennyien stb.
Ugyebar ez is hozzatartozik a dolgok tenyszeru kozlesehez.
Mittani teamspeak logját hallgasd meg inkább.
elküldjem?
"elveszitette Robi" a goonokat nem becézi...
"fejetlen Bobosok szaladgalasa"
"Kennys flottak farokbehuzva varjak"
"A Kennysek gyavan varjak "
legalább ezeket elkellet volna hagyni egy objektív battlereporthoz
"csatlakozni akart ahoz a fosláda goonfleethez,"
"ez imponált annak a fasznak"
"õ szólt annak a geek, semmirekellõ mittani-nak"
Ez megint a demagógia része és a kétszinûség, mert elözõ battlereportban nem volt még csak hasonló megközelítés sem.
Ez a félrebeszélés része a dolognak illetve a másik oldal belemagyarázása.
Kicsit sem jol tudod a dolgokat. Az a szemely egy es ugyanaz.
már itt hülyeséget írtál, mert haargoth a kezdetekbe bobos volt, aztán besorozták.
egy évig afk volt, aztán mikor visszajött egy altjával kezdett el játszani...
és ekkor csatlakozni akart goonfleethez, ahol persze recruit scammelni akarták, de megesett rajta a szívük...
ez imponált haargoth-nak, így felajánlotta a szolgálatait a recruiternek, és õ szólt mittani-nak
ezt leírhattam volna így ís:
az a gerinctelen haargoth a kezdetekbe bobos volt, aztán besorozták.
egy évig afk volt, aztán mikor visszajött egy kis szar altjával kezdett el játszani...
és ekkor csatlakozni akart ahoz a fosláda goonfleethez, ahol persze recruit scammelni akarták azok a gecik, de megesett rajta a szívük...
ez imponált annak a fasznak, így felajánlotta a szolgálatait a recruiternek, és õ szólt annak a geek, semmirekellõ mittani-nak
mind2 igaz, de csak érzed a különbséget...
Aztán még van képed értelmes vitáról papolni.
Hasonlit az ASCN féle spam hadjáratodra, vagy a Wow ömlengéseidre, na meg az eve.hun rendezett idiótizmusodra.
Mégegyszer megjegyeznem kedves exGBCs barátunk, menj vissza osztani az észt a többi barátod közé és ne ronditsátok össze ezt a fórumot is , egy hely bõven elég nektek, ahol kiélhetitek a ferde hajlamaitokat.
Mostanaban benezegettem ide, mert elkezdtem az EvE trialt, es gondoltam lesz itt valami ertelmes tema, de csak a kemenykedes megy. 😛
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A halál csupán a kezdet...
Te tényleg ennyire értelmi fogyatékos vagy, hogy nem tudod abbahagyni ?
Megint te beszélsz a kötözködésrõl, miközben más emberek szídását tovább folytatod.
Menj már vissza a hasonló haverjaid közé, mi nem vagyunk kiváncsiak itt erre.
Viszont ennek az egesznek mar tenyleg semmi ertelme, mert ugyan azokat a koroket futjuk, teljesen mindegy hanyszor irjuk le akkor is ugyan az marad a tortenet.
Ja, másik dolog. Réges-régen anyu azt mondta: fiam, ha többen mondják, hogy részeg vagy, akkor menj haza, és aludd ki magad. Remélem érted, mit akartam kihozni ebbõl.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever