7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • r4pt0r
    De ott is vannak kérdések (mármint trialon).
  • Troyan
    oh ez kérdéses téma kimaradt. Én csak kipippantottam, hogy Amar meg Amar meg Liberálisok aztán kész. Lehet trial accon nincsennek kérdések? Na mindegy ránézek megint. Köszi
  • [NST]Cifu
    A skilljeid függenek attól, hogy a karakter indításánál milyen hátteret választottál. Több lépcsős kérdések voltak, három-három választási lehetőséggel, oldalt meg fel volt sorolva, hogy az adott választástól milyenek lesznek a skilljeid.
  • Troyan
    Csátok, ha van egy főkarakterem, meg a három slotból is van egy még. Én ugy láttam mintha bizonyos skilljei már meglennének lvl 2-n amikor kezdtem vele a játékot. Van valami kapcsolat az egy accon lévő karakterek között vagy pusztán a vérvonal meg háttér miatt kapott skilleket és tök láma vok. :D
  • Nethyrrea
    thx
  • Fenrir
    Kb 280-300 millió isk.
  • Nethyrrea
    mennyibe lehet manapság ingame kapni 30napos plex-et?
  • DeviloftheHell
    visa electront biztos hogy elfogadják ha hibát ir ki irsz nekik 5 percen belül megcsinálják élelmes kis zsidok de ha hibát jelentesz örülj ha 10 éven belül megcsinálják
  • [NST]Cifu
    Nem tudom milyen bankkártyád/bankszámlád van, de bemész (vagy telefonon/interneten utánaérdeklődsz), hogy lehet-e a jelenlegi kártyáddal internetes utalást végrehajtani. A legtöbb banknál van virtuális kártya, ez csak egy papírfecni, amin általában egy EC/MC kártyaszám, lejárati idő és CVC azonosító kód található, ezekkel tudsz fizetni, ha a virtuális kártyához tartozó alszámlán van elég pénz. Amúgy ahogy Lammaer is írja, leszámítva a leggagyibb kártyákat (mint a sima Cirrus/Maestro) lehet interneten is fizetni.
  • lammaer
    nem kell dombor kártya se a paypalhoz, se az EVE-hez... annó megették még a nyomi VISA ELECTRONt is.
  • Troyan
    De gondolom a paypalhoz is kell domborkártya nem?
  • [NST]Cifu
    Én Paypal-t használtam, de van bőven lehetőség. Logolj be az EvE honlapján az account részben, ott vannak fizetési opciók.
  • Troyan
    Gondolom már kifarmoljátok a havidíjat :D , de kezdetekkor hogy intéztétek a fizetést? Kerestem infót de nem nagyon találtam. Netbankon keresztül lehet intézni?
  • Roger6
    Azért vannak Battleclinic-en jó fittek, nem csak szar dolgok vannak fent.
  • DeviloftheHell
    addig meg mindenki fogja a fejét hogy mit rakott rá amikor kilövik :D
  • [NST]Cifu
    Kezdésnek jó, úgy is a tapasztalat alapján fog ráérezni, hogy mi az, amin változtatni kell majd.
  • DeviloftheHell
    azokbol lesznek a diszfittek :D
  • r4pt0r
    Evemon, EveHQ, Eve EFT. Ezeket a progikat érdemes használni.
  • Troyan
    Hallottam az EveMonról de nem tudtam hogy ennyi mindent belegyömöszöltek.
    ISK-t már leszedtem, már csak nyomtatni kéne.
    Köszöntem!
  • [NST]Cifu
    Én inkább az EveMON-t javaslom. Szépen kiválasztod, hogy milyen hajót akarsz repülni, és egy kattintáttal hozzáadja a tanulási tervhez (Plan), ugyanezt eljátszod a fegyverekkel / drónokkal / bányászlézerekhez, és még azt is megmondja, hogy milyen tulajdonságok / Learning skillek lennének ideálisak az adott tervhez.

A hajóknál vannak Battleclinic fittek, ha valamelyik szimpatikus, akkor egyből bele lehet rakni a szükséges skilleket a Plan-ba, stb.
  • Fenrir
    Nem szeretek innen linkelni, de hátha ez használ:

http://eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=166
  • Troyan
    Üdv,
    nincs esetleg olyan linketek ahol egy bányászós, küldizős karakternek a tanulási folyamatára vannak javaslatok? Skillekkel meg sorrenddel? Köszi
  • Jakuza001
    Az a 70 pontosan 112 volt :D
  • Fenrir
    Amikor mi post lőttünk és a nyakunkba dobták a PL hotdropját akkor vagy 70 capital jött amiből vagy 50 dread volt :P

Ebben benne sem volt az összes paraszt :)

http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=6404
  • Nethyrrea
    ahogy nézem a killboardot, egy fostalicska adag dreadnought volt a nyakán :D
  • Roger6
    Háhh, jóvanna, azér akkor is kurva sok. Érted.
  • r4pt0r
    Nem mondtam hogy nem léteznek furcsa emberek. Vagy lehet csak szereti a változattóságot. :D
  • Fenrir
    Ezt töltsd le.

A fele után lesz benne pajzsos Hyperion :)
  • ollie
    Azért találkoztam már olyan másfél-két éves karival, aki armor és shield fit-et is tett a raven-jére.
  • PLaci #4110
    az 59b -ből 49b maga a hajó, szal a fitt csak 10b :)
  • Fenrir
    Ilyen szinten mint a Goon vagy a többi superalliance ez az 59 milliárd a normál fit :)

Mégis hogyan nézne ki titánon t2 fit?
  • [NST]Cifu
    Nem ez az első Titán-kill, mondjuk ami tényleg "szép", az a Cloak-os Titán... :D
  • Roger6
    Asztakurva! 59 Milliárdos hajó kill: itt. Durva...
  • [NST]Cifu
    A Plate-es Raven csak RR fleet kényszer, ha jól tudom. A pajzsos Hyperion újdonság, nem tudom mire szolgálhat. A passzív tankos Isthar meg pláne...
  • Jakuza001
    Akar meg ugy is , ha te ulsz benne. :D
  • Torzonborz
    Te mocsok volt szíved kilőni egy hurrit !? :D A legszebb ladik a játékban ( szerintem ) :))) Mindig a Star Destroyer-ek jutnak eszembe róla Star Wars-ból.
  • Jakuza001
    Oda van irva a killmailba. :D
    Amugy meg beltezett, de asszem azon a napon az Enyoval lottem egy hurricanet es egy harbingert is. :D

• Fenrir
    Pedig vannak plate-es ravenek, shield tankos Hyperionok és passzív shieldes Ishtar-ok :)
  • [NST]Cifu
    Nézz el a Battleclinicre az ott lévő fitteket mondjuk mindig a saját skilljeihez kell igazítania az embernek, de kiindulási alapnak tökéletes.

A lent felvázoltakkal rögtön két probléma is van: ballistic controlt akarsz, pedig a Rokh egyértelműen ágyús hajó, hiszen csak 4 launcher hardpointja van, ellenben 8 turret hardpointja. Vagyis legfeljebb úgy tudod felszerelni, hogy 4 cruise missile és mellé 4 ágyú, ha mindenképpen rakétásként akarod használni.

Ha viszont rakétás hajót akarsz, akkor nem Rokh, hanem Raven kell, az sokkal jobb cruise missile-khez...
  • [NST]Cifu
    Gyönyörű fitt, hol fogtad? :)