7619
-
r4pt0r #4139 De ott is vannak kérdések (mármint trialon). -
#4138 oh ez kérdéses téma kimaradt. Én csak kipippantottam, hogy Amar meg Amar meg Liberálisok aztán kész. Lehet trial accon nincsennek kérdések? Na mindegy ránézek megint. Köszi -
#4137 A skilljeid függenek attól, hogy a karakter indításánál milyen hátteret választottál. Több lépcsős kérdések voltak, három-három választási lehetőséggel, oldalt meg fel volt sorolva, hogy az adott választástól milyenek lesznek a skilljeid. -
#4136 Csátok, ha van egy főkarakterem, meg a három slotból is van egy még. Én ugy láttam mintha bizonyos skilljei már meglennének lvl 2-n amikor kezdtem vele a játékot. Van valami kapcsolat az egy accon lévő karakterek között vagy pusztán a vérvonal meg háttér miatt kapott skilleket és tök láma vok. :D -
#4135 thx -
#4134 Kb 280-300 millió isk. -
#4133 mennyibe lehet manapság ingame kapni 30napos plex-et? -
DeviloftheHell #4132 visa electront biztos hogy elfogadják ha hibát ir ki irsz nekik 5 percen belül megcsinálják élelmes kis zsidok de ha hibát jelentesz örülj ha 10 éven belül megcsinálják -
#4131 Nem tudom milyen bankkártyád/bankszámlád van, de bemész (vagy telefonon/interneten utánaérdeklődsz), hogy lehet-e a jelenlegi kártyáddal internetes utalást végrehajtani. A legtöbb banknál van virtuális kártya, ez csak egy papírfecni, amin általában egy EC/MC kártyaszám, lejárati idő és CVC azonosító kód található, ezekkel tudsz fizetni, ha a virtuális kártyához tartozó alszámlán van elég pénz. Amúgy ahogy Lammaer is írja, leszámítva a leggagyibb kártyákat (mint a sima Cirrus/Maestro) lehet interneten is fizetni. -
lammaer #4130 nem kell dombor kártya se a paypalhoz, se az EVE-hez... annó megették még a nyomi VISA ELECTRONt is. -
#4129 De gondolom a paypalhoz is kell domborkártya nem? -
#4128 Én Paypal-t használtam, de van bőven lehetőség. Logolj be az EvE honlapján az account részben, ott vannak fizetési opciók. -
#4127 Gondolom már kifarmoljátok a havidíjat :D , de kezdetekkor hogy intéztétek a fizetést? Kerestem infót de nem nagyon találtam. Netbankon keresztül lehet intézni? -
#4126 Azért vannak Battleclinic-en jó fittek, nem csak szar dolgok vannak fent. -
DeviloftheHell #4125 addig meg mindenki fogja a fejét hogy mit rakott rá amikor kilövik :D -
#4124 Kezdésnek jó, úgy is a tapasztalat alapján fog ráérezni, hogy mi az, amin változtatni kell majd. -
DeviloftheHell #4123 azokbol lesznek a diszfittek :D -
r4pt0r #4122 Evemon, EveHQ, Eve EFT. Ezeket a progikat érdemes használni. -
#4121 Hallottam az EveMonról de nem tudtam hogy ennyi mindent belegyömöszöltek.
ISK-t már leszedtem, már csak nyomtatni kéne.
Köszöntem! -
#4120 Én inkább az EveMON-t javaslom. Szépen kiválasztod, hogy milyen hajót akarsz repülni, és egy kattintáttal hozzáadja a tanulási tervhez (Plan), ugyanezt eljátszod a fegyverekkel / drónokkal / bányászlézerekhez, és még azt is megmondja, hogy milyen tulajdonságok / Learning skillek lennének ideálisak az adott tervhez.
A hajóknál vannak Battleclinic fittek, ha valamelyik szimpatikus, akkor egyből bele lehet rakni a szükséges skilleket a Plan-ba, stb. -
#4119 Nem szeretek innen linkelni, de hátha ez használ:
http://eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=166 -
#4118 Üdv,
nincs esetleg olyan linketek ahol egy bányászós, küldizős karakternek a tanulási folyamatára vannak javaslatok? Skillekkel meg sorrenddel? Köszi -
#4117 Az a 70 pontosan 112 volt :D -
#4116 Amikor mi post lőttünk és a nyakunkba dobták a PL hotdropját akkor vagy 70 capital jött amiből vagy 50 dread volt :P
Ebben benne sem volt az összes paraszt :)
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=6404 -
#4115 ahogy nézem a killboardot, egy fostalicska adag dreadnought volt a nyakán :D -
#4114 Háhh, jóvanna, azér akkor is kurva sok. Érted. -
r4pt0r #4113 Nem mondtam hogy nem léteznek furcsa emberek. Vagy lehet csak szereti a változattóságot. :D -
#4112 Ezt töltsd le.
A fele után lesz benne pajzsos Hyperion :) -
#4111 Azért találkoztam már olyan másfél-két éves karival, aki armor és shield fit-et is tett a raven-jére. -
#4110 az 59b -ből 49b maga a hajó, szal a fitt csak 10b :) -
#4109 Ilyen szinten mint a Goon vagy a többi superalliance ez az 59 milliárd a normál fit :)
Mégis hogyan nézne ki titánon t2 fit? -
#4108 Nem ez az első Titán-kill, mondjuk ami tényleg "szép", az a Cloak-os Titán... :D -
#4107 Asztakurva! 59 Milliárdos hajó kill: itt. Durva... -
#4106 A Plate-es Raven csak RR fleet kényszer, ha jól tudom. A pajzsos Hyperion újdonság, nem tudom mire szolgálhat. A passzív tankos Isthar meg pláne... -
#4105 Akar meg ugy is , ha te ulsz benne. :D -
#4104 Te mocsok volt szíved kilőni egy hurrit !? :D A legszebb ladik a játékban ( szerintem ) :))) Mindig a Star Destroyer-ek jutnak eszembe róla Star Wars-ból.
-
#4103 Oda van irva a killmailba. :D
Amugy meg beltezett, de asszem azon a napon az Enyoval lottem egy hurricanet es egy harbingert is. :D
-
#4102 Pedig vannak plate-es ravenek, shield tankos Hyperionok és passzív shieldes Ishtar-ok :) -
#4101 Nézz el a Battleclinicre az ott lévő fitteket mondjuk mindig a saját skilljeihez kell igazítania az embernek, de kiindulási alapnak tökéletes.
A lent felvázoltakkal rögtön két probléma is van: ballistic controlt akarsz, pedig a Rokh egyértelműen ágyús hajó, hiszen csak 4 launcher hardpointja van, ellenben 8 turret hardpointja. Vagyis legfeljebb úgy tudod felszerelni, hogy 4 cruise missile és mellé 4 ágyú, ha mindenképpen rakétásként akarod használni.
Ha viszont rakétás hajót akarsz, akkor nem Rokh, hanem Raven kell, az sokkal jobb cruise missile-khez... -
#4100 Gyönyörű fitt, hol fogtad? :)