7619
-
#4099 #4074-es hozzászólás:
"Miután a Rokh 5% Shield Resistance bónuszt ad Caldari Battleship Level-enként, továbbá csak 5 Low slotja van, alaphangon szerintem bölcsebb Shieldtankosra fittelni..."
Ha a hajó Shield tankra ad bónuszt, akkor armorra fittelni elég reménytelen...
Segítséget szeretnék kérni egy rokh fittelésében. Pve-re szeretném használni, de ha pvp-röl van szó akkor se legyen esélytelen.
Kb. esélytelen így fittelni, a PvE egy adott feladatra szóló fitt (általában két sebzésforma elleni kiemelt tank és küldetésfüggő, de általában nagyobb (20+ km) távolságra való DPS. PvP-ben nem tudsz így készülni, mert nem tudod előre, mivel fognak sebezni, és általában rádugranak, tehát közelre harcolsz... -
r4pt0r #4098 Egyébként én azt csináltam hogy amikor azt se tudtam mi merre, kezdtem vagy 2-3 trialt. Ha már fizet az ember akkor az alapokat ne játék közben tanulja, főleg ha a tanulási sorrendről van szó.
-
r4pt0r #4097 Elnézést azért nem kell kérni. Bűnt az emberiség ellen még nem követtél el. :D
Majd megismered. Egyébként ha a játékban csatlakozol a Hun csatihoz ott általában mindig van ember aki játék közben tud segíteni, mondjuk ezt lehet már írta valaki. -
#4096 értem. még az elején járok a játéknak tnyleg nem ismerem szinte egyáltalán... csak így nagyon előre szoktam tekinteni, van egy kis jegyzet füzet abban leírok mindent, jegyzetelek folyamatosan. Még nem igen tudom helyesen feltenni a kérdéseket, és ezért elnézést kérek..
ha jól emléxek a rokh az shield resistes...
csak amiket leírtam azokat gondoltam hozzá
még egyszerelnézést -
r4pt0r #4095 Persze kérdezni sose bűn. Hogy az analízis tanárt idézem "Aki nem kérdez az hülye. Aki kérdez az is, de legalább meg akarja érteni." (valahogy így mondja :P) -
r4pt0r #4094 Mondjuk nem értem amire elér az ember a BS szintjére, már kiismeri magát annyira a játékban hogy alapvető dolgokat meg tud válaszolni magának. Sőt akár egy jobb fittet is összeállítani.
Persze nem baj hogy valaki előre gondolkodik csak akkor nem azt kell kérdezni hogy ez és ez shield vagy armor tankos, hanem azt kell megkérdezni hogy honnan is lehet megállapítani hogy melyik illik az adott hajóhoz.
-
#4093 Neharagudj, de csak érdekődök. Miért baj az ha az ember kérdez olyasmit amibe nem biztos.. Nem kell ám egyből le noob-ozni a másikat sztem. Nemrég kezdtem csak a játékot, miért baj az ha előre gondolkodok? Nem lehet mindenki vérprofi egyből mint te..
Elnézést ha így vélekedek. -
#4092 Mert ez muanyag ? :D
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11639 -
#4091 -
#4090 Mi bajod ezzel? A biztonság kedvéért rátett mindent a hajójára. :DDD -
#4089 Mondjuk egy ilyen fitt után, nem csodálkozom, hogy minden noob BS-t vezet, akinek fogalma sincs a fittről... -
#4088 Vagy pve vagy pvp, hibridet nem érdemes csinálni mert akkor egyikben sem leszel jó fit szempontjából. -
#4087 caldari = shield tank -
#4086 ja az az implantra volt sztem.
-
r4pt0r #4085 "gondolkodtam shieldbooston, vagy mondjuk armor rep-en. de igazából véleményeteket szeretném kérni."
Erre már Cifu válaszolt 1-2 hozzászólással lejjebb. -
#4084 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy rokh fittelésében. Pve-re szeretném használni, de ha pvp-röl van szó akkor se legyen esélytelen.
Eddig ezeket gondoltam hozzá: Ballistic Control 2, Damage Control 2, Power Diagnostic 2, Invulnerability 2.
gondolkodtam shieldbooston, vagy mondjuk armor rep-en.
de igazából véleményeteket szeretném kérni.
Elöre is köszönöm -
#4083 :D Az hagyjan mondom ma neki a lokalon, hogy mi van pvpisten , az a lama Devil kipodolt ? Erre elkezdett az IQ bajnok szepszavakkal illetni :DDDDD
Meg fenyegetozni, remeli, hogy elmegyunk valami talalkozora es akkor ott majd o megmutatja..... :DDDDDDDDDDDDDD
Tehat az a nev valoszinuleg tenyleg az aberraltsagara utalhat. -
#4082 Hallod tegnap feljött hozzánk amikor DDO-ztunk, hogy megkérdezze Fist-éktől, hogy a PPP pos fog-e lőni rá mert az altjával szeretne cynozni irmába, de fél, hogy Devil kilövi a fregattjából :D
Már nem is tudom, hogy melyik ebből a szánalmasabb: az, hogy Devil-től fél vagy az, hogy félti a cynofregattot? :D
Jah meg utána benyögi, hogy különben is, Devil tartozik neki pénzzel. Aztán "ja nem, az cyber volt". Mondom neki: "most cyber tartozását akarod behajtani Devilen?". Azt mondja: "tuti ő is tartozik". Mondom neki, hogy "remélem én is" :D
Jah amúgy cicuska "férfi", de lehet benne valami aberráltság ha ilyen nevet választ magának :D -
#4081 Mivan Devil te meg elfustolted a Cicuskat ? :D
Kivancsi vagyok ezentul mennyire fog lenoobozni a lamaja :D -
#4080 már érzékeltem, kilötték alólam a kis fregattom, meg a kapszulám is.... Köpni nyelni nem tudtam. Csak kijöttem egy állomásról, és már kaptam is az ívet, két lövés volt kb a hajóm.... :s Csak annyit láttam h 3piros kocka halálfejjel meg a nevük. -
#4079 De ha ilyen drága implant setet tolsz a karidba, nem ajánlom a lowsecet és 0.0-t, mert ahogy podolnak, annyi a setnek, és ugrott az az 1-2 milliárd ISK. -
#4078 Először döntsd el mire akarod használni a karaktered. PvE, PvP, milyen hajó, milyen fitt (milyen fegyverek, milyen tank, stb.) és ez alapján tudod belőni, hogy milyen implantok jók neked.
Az sem hülyeség, ha később csinálsz egy klónt, az egyiket felimplantolod max. tanulásra (ez szerintem fontosabb első körben, mint a crystal, slave vagy snake) és PvE-re (akár bányászat, akár küldizés), a másikat meg PvP-re.
Ha például Shieldtankos hajót használsz, akkor a 'Gnome' KUA (passzív pajzs) vagy KYA (aktív pajzs) széria, ha torpedós vagy cruise fegyverzetet, akkor 'Deadeye', és így tovább. -
#4077 és a 6-10 implant slotokra? amelyik szimpatikus? -
#4076 hát igen tudom :) csak érdeklödök :)
majd kb 2év mulva összejön rá az összeg :D -
#4075 Az árát nem nézted véletlenül? Mert olyan milliárd körül jön csak ki majd a teljes szett :) -
#4074 Miután a Rokh 5% Shield Resistance bónuszt ad Caldari Battleship Level-enként, továbbá csak 5 Low slotja van, alaphangon szerintem bölcsebb Shieldtankosra fittelni... -
#4073 De csak osszekeverte a snake-vel. -
#4072 a slave armort ad nem? a rokh azt lehet shieldesnek használni meg armorosnak egyaránt nem? -
Morinad #4071 A crystal set a shield boostra ad bónuszt, a slave a sebességre. Értelem szerűen azt érdemes használni, ami a hajódnak megfelel. Ha pl. egy shield bosstos hajóban ülsz és ez a hajó fő feladata, (Raven, Tengu) akkor a slave. Ha meg a sebesség számít (Vagabond, vagy valamilyen ceptor), akkor slave. -
#4070 sziasztok.
Azt szeretném kérdezni h az implantok közül melyiket érdemes használni? Én kinéztem a crystalt meg a slave-t, csak nemtok a kettő között dönteni. Melyiket javasoljátok?
előre is köszönöm a válaszotokat -
#4069 értem
hát én szépen összekuporgatom magmanak a pénzt azt csokesz :) -
#4068 Lehet hivatalos módon is ISK-et vásárolni úgy, hogy veszel GTC-t lóvéért, és azt eladod ISK-ért legálisan. -
#4067 igatatok van, de az ember mindig jobbat remél nem igaz? -
DeviloftheHell #4066 ahol pénz van ott mindig van átváltás is szoval mit csodálkozol? -
#4065 Miért meglepetés ez ha vannak WoW goldsellerek is? -
#4064 azt gondoltam, csak hirtelen megdöbbentem h ide is eljutott ez a ****-ság :) -
#4063 Banolhatnak érte. -
#4062 sziasztok
az a kérdésem lenne, hogy láttam a neten hogy lehet pénzt venni ehhez a játékhoz? mármint isk-t! Ez elég hihetetlennek tünik, meg kamu az egész mi? -
#4061 te ezt vagy részegen írtad vagy helyesírásból töbször megbuktál. -
#4060 Óda megyek egy bányászhoz pár társamal, rálövünk párat, útána meg mondom neki hogy : "Adj 10 milliót, vagy rajtad tesztelem le az új plazma ágyúmat!!!" "Rám löttél? Add nekem a pajzsgenerátorod és X összeget, és életben hagylak! Muhahaha"
High Secben ha ezt csinálod, akkor jön a Concorde, és kilő, tökmindegy milyen hajóban ülsz, és milyen skilljeid vannak.
Low Secben ha noobbányász, akkor sikerülhet, itt nincs Concorde, csak az állomásoknál és kapuknál őrágyúk.
0.0-ban meg aztán arra lősz, akire akarsz.
A probléma általában ott jelentkezik, ha kiderül, hogy akadnak komoly haverjai, esetleg komolyabb skilljei. Anno talán Fenrir rakott be egy videót, hogy egy skilles bányász bepakolt T2 drónokat a Hulkba (ez egy jó kis bányászhajó), és visszament az őket zaklató kezdő kalózokhoz. A drónokkal aztán olyan irtást csinált, hogy csak na (közben még bányászott is tovább), a végén csak akkor fogta menekülőre a dolgokat, mikor a kalózok egy BS-t hoztak már be, miután szégyenszemre elnáspángolta őket egy bányászhajó.
És pl aki AFK és úgy bányászik, vagy épit valamit, azt el lehet lópni? :D
Lehet lopni, de ez HighSecben megint kínosabb, mert ha kiveszel valamit más konténeréből, akkor onnantól ő szabadon lőhet rád 15 percig, a Concorde nem avatkozik bele. Ha viszont ő rád lő, akkor onnantól te is büntetlenül lőheted (ha jól rémlik).
LowSecben és 0.0-ban más tészta ott csak amiatt kell aggódnod, hogy nehogy a nyakadba hozzon egy komolyabb flottát.