EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ilyen ketszinu tarsasagot, mint ti en meg nem igazan lattam.
Te kezdesz el engem hazug propagandistanak beallitani es meg neked all feljebb ?
Hazugnak nevezel masokat, mikor te vagy az aki ott sincs es azt se tudod mi tortent ott ?
Erre mondjak azt, hogy bagoly mondja verebnek hogy nagyfeju.
Tenyleg milyen jogon probalsz ilyeneket irni ?
" Ilyenkor a propaganda kb magatol jon, de te nem vagy ott, amit leirsz azt is harmad meg huszad kezbol ollozod ossze innen onnan majd hozzateszed a magad kis evehu/exbob utalatodat. "
En veled ellentetben az altommal ott harcolok, elso kezbol tudom az esemenyeket, mikozben te es a hozzadhasonlok tepik a szajukat, hogy hazudsz mert te ott sem vagy sztorikat talaljatok ki.
Mikozben egyikotokkel sem talalkoztam a harcokban, csak a szatokat jaratjatok.
Talan ha nem tetszik le lehet irni a ti verziotokat, ahoy ti a harcokat latjatok.
Ja, hogy az nem megy, mert ti ott sem vagytok ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mellesleg en befejeztem a temat, vicces nezni hogy evehurol kiszoritva azt hiszitek majd ez lesz a ti kis paradicsomotok ahol ugy szapuljatok a masik felet hogy az itt sincs, ha valaki ezt szova teszi akkor meg rogton banert sikoltoztok... vegulis ez is egy szint 😄 Tovabbi jo frocsogest.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem vagyunk kiváncsiak a lehúzó magyarázataidra, fõleg ha nem is vagy a harcokban és mást kritizálsz ezért.
Nem vagy elfogult mi ? Leirnak egy összefoglalót a történetrõl olyanok akik ott vannak és meg te mered kijelenteni, hogy demagógia és fröcsögés.
Vajon miért nem irtad le az ellenkezõjét ? Vajon miért nem cáfoltad az elhangzottakat ? Vajon miért csak a másik emberbe akartál belerúgni ?
Szánalmas. Én ott voltam amikor Shrike avatarja elpusztult én láttam amikor a capital gyartó pos az éppen gyártott titánnal elporladt.
Most én leszek a hazug , mert lemerem ezt irni ? Itt nem kérünk ebbõl a szüklátókörû és egyoldalú látásmódból.
Ha nem tetszik, hogy a "nagy" BoB bácsit is löheti valaki egy játékban, lehet visszamenni a sötét fórumotokra, ott ugy sincs már aki más véleménnyel lehetne, mert azokat már régen kibannoltátok.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ti csinaljatok, en leirtam a valosagot, ami zajlott az elmult egy hetben.
Aztan jossz ide felhaborodva osztani az eszt mast lehulyezni, hogy az nem igy volt propaganda gyulolkodo, stb, jo hogy le nem nacizol, hogy lemertem irni mi zajlik Delveben es a kornyezo rendszerekben.
Te egy konstruktiv temaba nem illo leirast nem irtal, csak leprobaltad a tudositas irojat huzni a te szintedre, mikozben magad beallitottad itt szentnek es a tobbieket hulyenek, hogy nincsenek is ott, mikozben a kozeleben sem vagy a harcoknak.
illo lenne kicsit magtokba nezni sracok, mert mar nem hogy a fatol, de mar az arcotoktol se latjatok az erdot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
QFT<#eljen>#eljen>
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Szerintem húzz vissza a barom haverjaidhoz arra fórumra, mert itt erre kutya se kiváncsi.
Erdekes en ugy vettem eszre, hogy nemreg meg POS-t lottem 5BTK-M es PR-8CA-ban.
Ellenben teged nem lattalak ott. A gyuloletes irasokat meg lattuk belinkeltem, ennyit a szintrol.
Itt latszik milyen primitiven elfogultak vagytok, nem az nem tetszik neked, hogy megmertem emliteni, hogy lef*szkalapoznak valakit, hanem azt, hogy ezt megjegyzi valaki es azt nevezed te gyulolettol tocsogo irasnak.
Gratulalhatsz is magadnak ezert, ha mar nekem megtetted.
Gratulalok.
egyébként meg ha nem játszanék eve-t, azthinném hogy most egy dokumentumfilm eseményeit mesélted volna el, ha már az ûrkorszakban élnénk 😄 (vagy egy scifi filmet 😄)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Mondjuk mindig is tudtuk, hogya tomeget lehet a legjobban hulyiteni es rengetegen csaka kolomp hivo szavat halljak meg es kovetik jo okor modjara az elso marhat 😄
Persze Bobek nem tudta, hogy egy alvokemrol van szo, igy egyik napon miutan felebredtek, arra lettek figyelmesek, hogy a beszivargott ugynok, megszuntette a Band of Brothers nevu alliancet es gyorsan beregisztralt ugyanezen nevvel egy corpot, hogy ne lehessen ujra megkaparintani ezt a nevet Uncle Bobnak.
Robert gida megszunesevel a sovokat is elvesztette es a POSait is Delve,Queiros nagy reszeben, a pletykak szerint azon az ejjel rengeteg hajot loptak el a goonosok, amiket a POSok force fieldjei kiloktek magukbol.
Mivel a Sovereignty vesztessel a cynojammereit is elveszitette Robi, igy a goonos,NC,PL es tobbi ellenseg azonnal tamadasba lendult.
(Mint tudjuk a mostani sov rendszer egy vicc, ha cynojammerek levannak teve, akkor 5x tulerovel is nehezkes az invazio)
Elso napon a szabadrablas es a fejetlen Bobosok szaladgalasa volt a jellemzo.
2. napon a mar regebben megalakult Kenzoku vette vedoszarnyai ala a volt Bobos korpokat.
Ezen a napon es a kovetkezokben, mar nagyobb osszecsapasok is kialakultak, joreszt Kenny veresegekkel. (Titant valamint epulo titanokat vesztettek)
Az eszaki koalicios flotta azota is folytatja az elorenyomulast kis lepesekben, a POSokat irtjak le, mig a Kennys flottak farokbehuzva varjak, hogy az AAA fleet segitsegukre siessen, bar azok a volt goonos teruleteken garazdalkodnak.
Most kicsit beallt a front bar tegnap is a deliek 10 sovot veszitettek, de mivel nem nagyon merik megtamadni a nagyobb letszamu eszaki flottakat, inkabb a POS forcefieldek alol smackelik az ellent, mig az eszakiak szinten ezt teszik csak az FF masik oldalarol.
A Kennysek gyavan varjak annak a lehetoseget, hogy az ellen minnel kevesebb rendszert foglaljon el, mig ok a hatsoteruleteken megprobaljak kibekkelni a belsoteruleteik ujra sov 3-ba allasat.
Kb ez most a helyzet, nagyvonalakban.
viszont ha valaki kicsit részletesebben el tudná mesélni a közelmúltban történt beszivárgást/feloszlatást BoB-nál, azt megköszönném^^ még úgyse mennek a szerverek kicsit 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Idézem szó szerint, csúnya szavakat kicsillagozva:
"leszarom hogy milyen nyóckeri gádzsó vagy parlamenti f*szkalap , megtalálom , és feltágítom az ánuszát 43 as méretre acélbettéttel plusszba számolva . uff"
Ilyen szánalmas emberek talalhatók azon a fórumon.
A többi is selejtes, mert nem tudják sose megemészteni, ha másnak igaza van, hanem hajtják birkacsordában a hülyeséget.
Egyik rákezdi a többi folytatja. Az ottani GBC pártolók nagyrésze ilyen, Akinek más a véleménye valamirõl az le van hülyézve, ha új játékos vagy szintén. Ráadásul legtöbbjük kifejezetten magyarázómûvész. Leir valamit, másik mondatában már ellenkezõjét irja le hogy igazat adhasson magának, a következõ hozzászólásukban pedig már le is tagadják.
Ezért jobb ha az új játékosok elkerülik azt a fórumot, mert az a magyaer Eve társadalom lepratelepe.
Eleve a srac befizetett , hogy jatszhasson a Delve-i kampany alatt.
Nehogymar megmagyarazd, hogy azert leanyaznak valakit, mert masik oldalrol is van velemenye.
Szoval ami ott megy meg a CAODos propagandanal is alacsonyabb szintu nivo.
Raadasul ezt a hozzaszolast sem ertem "Igazat adok a GBC-seknek, hogy akinek nincs konkrét része a konfliktusban, az ne jópofizzon"
Olyanok jopofiznak joreszt akik ott sincsenek, nincs is killjuk stb.
Raadasul ez nem az internalotabor, hanem egy nyilt forum, ahol alitolag az internetes jogszabalyoknak koszonhetoen barkinek lehet velemenye, mivel szolasszabadsag van.
Tehat ha nem tetszik a velemney valakinek, maximum nem kell vele egyetrteni, nem pedig a masikat leanyazni vagy banolni.
Ennyit a jopofizasrol. Szanalmas!
A halál csupán a kezdet...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ne butaskodjunk mar. Ez nem a ,hanem egyszeruen kabare mar ami zajlik az Eve.hun fanoldalnak kikialtott viccoldalon.
Javaslom is mindenkinek, jobb ha az Eve Haver oldalt latogatjak inkabb a targyilagos es nem elfogultan egyoldalu nezoponttal rendelkezo oldalt, amit raadasul diktatorikus eszkozoket hasznal.
Egyszeruen gyomorforgato es kozepkorba illo.
"Miért baj az, hogy a 0.0-ban élõk a 0.0 eseményeit nyugodtan akarják megvitatni játékostársaikkal (ingame hovatartozástól függetlenül)"
Mikozben leirta egy masik oldali jatekos a velemenyet Ashenai teljesen normalis hangnemben, leforditotta a battleriportoket es ez volt ra a valasz.
"Nem kérünk több propagandát (se goont se mást), se fordítottat, se sajátot. (ide meg akkor írjál majd, ha esetleg EVE-ezel is"
Irtak annak aki jatszik ellenuk.
Majd jon a ketszinuseg :
"úgy, ahogy azt - többnyire - évek óta teszik, és nem acsarogva, köpködve?"
Valasz neki, "Én sem írok le ide olyan dolgokat amiket nem tudok, nem is írok le bármit amit harmad szájból hallottam/olvastam, így nem is kerülök olyan helyzetbe, hogy "jé, tényleg szétkurták a flottánk? nem is tudtam róla"
Mikozben elkuldik ordenare szavakkal a busba.
Annyira szanalmas mar ez magukat fairplay szellemeben feltunteto sztarocskaknak.
http://eve-id.net/forum/viewtopic.php?f=505&t=11082
Szeretnék átlépni a 24th Imperial Guard-ba kicsit fw-zni, de továbbra is szeretném tölteni a killmaileket az fbi kb-ra.
A halál csupán a kezdet...
Be kell települni egy rendszerbe, ami tele van level 1 és level 2 agentekkel, és addig venni fel a küldiket, amíg nincs olyan, melyben jó belt van (ezek szinte vetekszenek a lowseces beltekkel). A legtöbb küldiben a kapu simán beengedi a hulkot is, és a can flipperek miatt sem kell aggódni. 😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
http://mo.fraek.nl/oog/index.php?id=iskhour
Hulkal fúrni csoportosan is egy félig afk tevékenység, mert csak beállítom az asztit (vagy ha van rá lehetõség 3 különbözõt), és közbe tudok másra is figyelni. Bár nem vagyok egy nagy furó, csak néha szoktam, mellékesen 😊
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
(tehat fursz, aztan az elso adag ercet ki ejecteled a rakterbol - akkor letrejon egy ideiglenes nagy kontener 2x.000 m3 kapacitassal, amibe dobalhatod folyamatosan az ercet, aztan mondjuk orankent behordod, mivel a BSek raktere kicsi, ugy meg nem uzlet furni hogy allandoan beszaladgalsz)
A Jetcanbol azonban barki kiveheti az ercedet, es az EVE tele van tolvajjal, csaloval, scammerrel 😊 tehat nagy valoszinuseggel lopni is fognak toled. Foleg ha nem eldugott rendszerekben fursz.
Ugyan a tolvajra lohetsz, de ugye a BSed eppen tele van pakolva mining lezerrel, plusz csomo tolvaj eleve a haverjaival megy, es ha te ralosz ok meg pillanatok alatt csillagporra zuzzak a BSed.