7619
-
r4pt0r #4179 Jah hát akkor passz. :D -
#4178 Több hónapja regisztráltam már. -
#4177 Szóval a képet nem merem beszúrni ide, mert... hát.. hogy is mondjam... szóval tanítani kéne ezt a fittet. Ez valami gyönyörű szép. Tényleg, szóval Medium hull repper az azért figyelemre méltó pl. Így van. Csak gondoltam legyen valami a topicban, ezért raktam be. -
r4pt0r #4176 Ha jól emlékszem várni kell 3 napot, de lehet ez az eredeti oldalon van. -
#4175 :) -
#4174 Az idióta fittes topicba akartam berakni egy kiváló fittet... -
#4173 Eléggé belterjes az a társaság, nem nagyon ajánlom őket. Kérdezhetsz nyugodtan itt is, tudunk segíteni. -
#4172 Bocs, egy kicsit nem ide tartozó kérdés. Szóval eve-online.hu-n regisztrálva vagyok, bejelentkezem, mégsem tudok semmilyen témához hozzászólni, mert ezt írja ki: "Csak felhasználók különleges engedéllyel válaszolhat egy hozzászólásra ebben a fórumban". Ez mitől lehet, nem tudjátok véletlenül? -
#4171 Köszi a linket! Iszonyat szépek lettek a bolygók, a böngésző végre használható. Az űr meg gyönyörű lett. :D -
DarkBlade #4170 Itten vala a patch:
Jó töltögetést. -
#4169 Hát ez tényleg gáz. :S
A Bloodline elvileg még mindig eltérő kinézetett jelent karaktergenerálásnál. Az Anchestry így nem tudom miben jelent változást. -
ShaiHulud #4168 ez szomoru, en szeretem a maceras karaktergeneralast :( es akkor miben masok a bloodlineok meg ancestryk? -
#4167 Igen, változtattak a karaktergeneráláson a tavaszi kieggel, és valóban, már mindegyik karakter ugyanannyi statot kap. Sőt, már sokkal kevesebb skillt is kapnak indulásnál (régen asszem 900k sp-t kaptak, most talán 100k-t), viszont 1,2 millió sp-ig dupla olyan gyorsan tanul minden karakter. -
ShaiHulud #4166 nekem csak ennyi a kargen most trialon :(
de remlik par eve meg trialnal is kerdesek votlak, hianyoltam is. es ahogy neztem statok is ugyanazok lesznek minden karakternek, fuggetlenul attol miket valasztasz :( -
#4165 a végén, amikor az amarr titanok épp fossálövik a mindent? :D
mindenesetre a bewarpoló support fleet azért tetszetős azzal a pár nyx-el :) -
#4164 -
#4163 A végén azért van Gallente revenge :P -
#4162 Dominion: Buff the Amarrians? :) -
#4161 -
#4160 nos igen :D
-
#4159 :) de ezt a Canadaiak is mondhatjak foleg akik Quebec ben laknak :) -
#4158 "We let you know earlier this week that Massively is running a contest where you can win up to 15 months of EVE Online game time!
...
Only U.S. and Canadian (excluding Quebec) residents may enter, and you must be 18 years of age or older."
aha...szakadjanak-e meg -
#4157 -
Knabb #4156 Tökéletesen :D -
#4155 Okés, tőled is bocsánat. Így megfelel? -
Knabb #4154 Akkor minek szólsz be? -
#4153 Ja bocs, nem tudtam, hogy notebookba kell. Egy: nem okoskodtam, kifejtettem a véleményem. 2: ki mondta, hogy zavar, hogy nem akar váltani? Ugye itt már érzed, hogy belemagyarázod a dolgokat, szóval papolást inkább meg sem hallottam. Köszönömszépen, igennagyon csendben leülhetsz a kis helyecskédre okoska. De háttal!
Strahd, bocsánat, nem akartam bunkónak tűnni, nem tudtam, hogy notebookba kell a VGA. De biztos lesz megoldás rá, csak várni kell addig, amíg kieszelnek valamit a nagyok. -
#4152 Ramot nem tudsz tenni a gépbe? -
Morinad #4151 Rosszul fogalmaztam. Jelenleg még SM2 kell. A Dominionnal kezdődően (december 1.) SM 3 kell majd. -
#4150 notbuciban elég nehéz videókarit cserélni :P
de ez az sm3 nem biztos hogy megállja a helyét. dell 630asban 945g-s chipset van és az ha jól emlékszem nem tudja sm3-at mégis fut rajta EVE. -
Knabb #4149 Hát igen, nem értem miért kell okoskodni... Miért zavar az téged, ha nem akar váltani? Csak feltett egy kérdést, hogy van-e rá megoldás... erre elkezdessz papolni, hogy vegyé ezt+ azt, miközben válasznak elég lett volna annyi is, hogy nincs... Én ezt nem tudom felfogni :D -
#4148 Egy kerdest tettem fel, es koszonom nem szandekozom szetszereltetni a notebookom csak azert mert bar SM3 as a kartya megis meghal mert a ramot talalja kevesnek. Erdekessegkep Aion siman (kicsit csunyabb grafikaval) de elfut a gepem ellenben az EVE crashel. Erre iranyult a kerdesem.
Koszonom a megerto hozzaszolasodat. -
#4147 De ne haragudjatok, megint itt vagyunk a témánál. Régi, AGP-s SM3-as kártya 5.000 Forint. Igen, nem anyucival, hanem egyedül élek, fizetem a lakástörlesztőt + rezsit havonta, bulizni járok, nem keresek százezreket, tehát kijelenthetem, hogy miről is beszélünk itt? Aki erre nem tud "áldozni", az nem tudom miből él havonta... -
Morinad #4146 A Shader model 1.0 támogatása szűnt meg, aztán a 2-é is. Ezért most minimum SM3 kell a játékhoz. Ez nem lesz jobb ezután sem és a CCP nem is tervezi a régi videokártyák támogatását. -
#4145 lett mar azota valami megoldas hogy gyengebb vasakon is elfusson a jatek? vagy akinek az "uj" patch ota nem megy azoknak most sem megy? -
#4144 Én így tettem, azóta azt hallgatom mindenkitől, hogy milyen sz@r hajó a Tempest... :) -
DeviloftheHell #4143 nézd vágig a hajo listát :) és válassz egy tetszölegest egyszerü -
#4142 :) de az elejen az ember nem tudja milyen hajot is szeretne tanulni es miert :) ezert jok ezek a guide ok. -
Morinad #4141 Vezethet bárhová. Bővebben a wormhole-okról itt. -
#4140 Sziasztok! 0/
Lenne egy kérdésem. Ha kiszkennelek egy WH-t, akkor az nem csak ismeretlen űrbe vezethet, hanem pl. 0.0-ba, esetleg low-secbe is? Nem elképzelhetetlen, csak nem értek a WH-hoz, meg én elsőre azt feltételeztem, hogy ha WH, akkor az egyenlő ismeretlen űr. De akkor nem biztos, hogy így van ez.