7619
-
#4219 szóval azt én már nem tudom rácigánykodni a trialomra :D -
#4218 Egy email egy linkkel. Ha azon keresztül regisztrálsz, 21 nap trialt kapsz. -
#4217 amúgy mennyi a havidíjáa a játéknak? -
#4216 hát, nemtom, ha pakkra tudja melyik skilleket tanulja mit vegyen mit fiteljen hova menjen, akkor talán. nekem ez kb fél évbe telt, mire megértettem annyira a gamét -
#4215 A rig slotokba rigek valók, ezek olyasmik, mint a modulok (Low, Medium, High), de ellenben azokkal "beépítésre" kerülnek, tehát ha berakod őket, akkor utána nem tudod kivenni többet, legfeljebb a helyére egy másik riget tudsz berakni, a régi meg megsemmisül ezzel a lépéssel. A rigek behelyezéséhez skillre is szükség van, a Mechanic főcsoport alatt található Jury Rigging az alap skill (ez az Energy Grid és az Electronic főcsoport alatti rigek beépítését teszi lehetővé), illetve vannak ebből kiinduló további rig skillek (armor rigging, shield rigging, projectile rigging, missile rigging, stb.), amik a nevüknek megfelelő rigekhez szükségesek. A skill szinte csökkenti a rigek büntetését, ugyanis minden (pontosabban a Jury Rig skillen túl lévők) rig befolyásolja a hajó tulajdonságait. Például az Armor rigek csökkentik a hajó sebességét, a Projectile skill növeli a Projectile fegyverek Power Grid igényét és így tovább. -
#4214 De nem kell bankszámla. Szépen besétálsz egy bankba, aztán mondod, hogy KP befizetés lenne számlára. Ennyi. Bár lehet, hogy kényelmesebb a számla, de csak a játék miatt szvsz nyitni egyet felesleges. -
#4213 Most már eldöntöttem, januárban nyitok egy bankszámlát :D, remélem biztonságos ez a neten való fizetős cucc... -
#4212 Az hogy itt mit is takar pontosan a meghívó? És még egy kérdés: a RIG slotokba mik valóak pontosan, mert azt nem találtam a tutorialokon belül. -
#4211 Plusz Energy Management
A meghívóról mi a kérdés? -
#4210 Rig: Capacitor Contor Circuit
Low Slot: Capacitor Flux Coil
Med Slot: Capacitor Recharger
Med Slot: Capacitor Booster (kell hozzá üzemanyag, Cap Booster Charge, ami 25-től 800-ig skálázódik, a nagyobb többet ad a Cap-odhoz, de több helyet is foglal a raktérben)
Próbáld ki az ]]EvE Fitting Tool nevű programot, ott meg tudod nézni (ha csak hozzávetőlegesen is, mivel nem teljesen megbízhatóan számol), hogy az adott fitt capstabil-e. -
#4209 meghívó?
Amúgy a hajó alap energia ellátást hogyan tudnám növelni a fegyverkehez? -
Knabb #4208 Még gondolkozok rajta :D Előbb leszedem az eve-t hozzá :D
-
#4207 Küldjek? -
Knabb #4206 hohóóó :D -
#4205 Viszont meghívóval még mindig 21 nap. -
#4204 Ja, akkor 60 nap.
60+14 nap talán elég, hogy havonta megkeressen valaki 300 millát, de akkor komolyan kell venni, és megfogadni a tanácsokat a fejlődésre vonatkozóan. -
Knabb #4203 Mostmár steamen is csak 14 nap, direkt néztem pont tegnap. -
DarkBlade #4202 A dobozos verzióban van egy 60napos GameTimeCard -is. -
#4201 De a dobozos verzió sem ment meg az online fizetéstől, mert csak 1 hónap ingyen játékot ad. Persze ha a 3 hét trial-t hozzávesszük (Steam-en), akkor már majdnem 2 hónap, de az sem lesz elég neked arra, hogy eljuss arra a szintre, hogy havonta meglegyen a 300 milla. El kell telni 3-6 hónapnak ahhoz, hogy ezt a szintet elérd, onnan már sima ügy. -
#4200 hát egy hét alatt nem fogok tudni 280m-t bányászni :D, akkor egyenlőre marad a doboz verzió beszerzése valamilyen módon, csak itthon sajnos sehol se találom :S -
#4199 van ilyen. ez egy olyan cucc amit gazdagék megvesznek euróért, egy ingame item, amit aztán piacon eladhatnak ingame pénzért, amit a hozzád/hozzám hasonló emberek a játékban kitermelt pénzükkel megvehetnek. általában 280 millió körül szokott lenni az ára. -
#4198 az a baj h geci jó egy játék csak nem szeretem ezt a netem való fizetős cuccost, akkor inkább feltöltő kártya vagy hasonló, meg aztán nincs is bánkártyám amivel fizethetnék :D. Amúgy hallottam olyasmiről h a havi díjat ki lehet váltani a játékban kereshető pénzzel is, ti mit tudtok erről? -
#4197 hopp, mégse -
#4196 Persze, a CD Galaxisban -
#4195 hy most tolom a trialt és az lenne a kérdésem h lehet e még kapni a doboz verzióját a játéknak? -
#4194 Az én első PvP tapasztalatom az volt, hogy véletlenül egy Low Sec rendszerben vettem egy Meta 4-es AB-t. Gondoltam hogy ne kapjanak el, megyek frigbe, azt úgy se kapják el olyan könnyen állítólag. A high sec / low sec határ túloldalán egy Smartbombos Mega pár másodperc alatt kipodolt... :)
Az Ultra-RR Arma pilótája egyébként szerintem is kezdő lehetett, hiszen csupa alap, Meta 1-es cucc volt a hajóján. -
#4193 Teljesen mindegy, hogy "csak" támogató szerepe lenne, 5km-re tud reppelni, vagyis a bolyban kell legyen. A remote reppernek jól látható az effektje, tehát pillanatok alatt kiderül, hogy ő javít, ráadásul az látható kívűlről, hogy egy ágyú sincs rajta. A vége pedig az, hogy nincs semmi tankja, pillanatok alatt lelövik, ha ráállnak. -
#4192 Ezzel fittel ? :D Ha azt akart akkor is debil volt. Van large repper a medium helyett, nincs buffer tank, nincs eleg cap booster. Soroljam ? -
#4191 megmutattad nekik ;)
az nem lehet hogy ennek a hajonak csak tamogato szerepet akartak hogy majd masok lonek es kesz? en nem ertek hozza csak belepofazok ezert kerdezem -
#4190 Lehet igazad van. -
Morinad #4189 Én amikor elkezdtem játszani pár éve, akkor amint kitanultam a Ravent, vettem is egyet. Valamiért az volt az érzésem, hogy valami űber hajó, ami kilőhetetlen. Addig BC-vel repülgettem high secben, sosem láttam addig harcot. Szóval a ravent felfitteltem és kimentem npc-zni egy beltbe (ez 0.0 volt). Mondták ventrin, hogy jön arra egy roaming csapat. Mondtam nekik, hogy battleshipben vagyok, nem számít. Nem értették, próbáltak meggyőzni, hogy ez nem sokat számít, ha 20-an lőnek. Én magabiztosan kinn maradtam, gondoltam, ha megtámadnak, majd mindet megölöm. Na rá 5 percre kipodoltak.
Szóval a tapasztalatot semmi nem pótolja, lehet neki is ez volt az első :) -
#4188 Hát de ha egy corp-ban vannak tagok, esetleg felettesei, azok nem szólnak neki, hogy: "báttya, ne így fitteld, mert ez így szar lesz"? Tőlem mindig megkérdezik a fittet war esetén, vagy ha PVP-zni megyünk, és ha valami nem teljesen stimmel, akkor szólnak. Persze nem utasítanak, csak jelzik, hogy hiba van a gépezetben. -
Morinad #4187 Nyilvánvalóan szar a fitt, csak azt próbáltam felvázolni mi járhatott a fejében. Aki ilyen fittet tesz fel az nem biztos, hogy idióta, lehet, hogy csak kevés ideje játszik és keveset tud. -
#4186 Ne viccelodjunk mar :D
8db medium armor remote repperrel ? Meg aztan nem lehet kiszurni, hogy remotol 3 ellenseges hajo kozul valaki :D Jobban jart volna ha feltesz eccmet es agyukat es lo, akkor legalabb par ellenseges hajot lelottek volna. -
#4185 Nagyságrendileg olyan 18k-t tankolt, ez kb pár másodperc volt mire leesett :P -
#4184 Hát de akkor is. 5 km-re tud reppelni, ráadásul pikk-pakk lemerül a cap még 800-as booster-el is. Ez egyértelműen fail fit nekem. Ráadásul abszolút védelem nélkül. Szóval egy BS potenciális áldozat egy csatában, védelem mindenképpen kellene rá. Vagy lehet rosszul gondolkozom... -
Morinad #4183 Szerintem ez egy supporthajó akart lenni. Gondolom Guardiant nem tud vezetni, és nem gondolta, hogy kiszúrják a csatában, hogy mindenkit ő tölt. -
#4182 Tessek -
#4181 -
#4180 Ma az Irma chatra Jaku rakott be egy killmailt, amin egy... izé... ultra-RR Armageddon volt az áldozat. Az ultra-RR-t úgy kell érteni, hogy 8, azaz nyolc darab Medium Remote Repper volt a High Slotjaiba, a low slotokban pedig talán Cap fluxok. Na az valóban gyönyörű...