7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Jeffjohnson
    Sziasztok!
    Kb.1,5-2 éve nem játszottam EvE-el. Mi a helyzet most a játékkal vannak még nagy létszámú magyar klánok?
  • ollie
    De, a tied eltűnik.
  • Jakuza001
    Addig lehet felvenni
  • Nethyrrea
    aranyos kis hajó ez a zephyr, reggel még gyorsan megnéztem melóbamenet előtt otthon :)

nyugtassatok hogy a cucc végleges, és a jan 6-i dátum nem azt jelenti hogy akkor eltűnik, hanem csak azt hogy addig lehet "felvenni".
  • Troyan
    ja még egy. Mi a rák van a szeróval? :)
  • Troyan
    Köszönöm a válaszokat! Azért megyek BS-re mert a harbinger elvesztése mély sebet ejtett rajtam és nem hiszem hogy egy új harbingerre rá tudnák nézni ujra. Eszembe fogja juttatni azokat a régi szép időket... szipp
    Rámegyek a cap stabilra és meglátjuk ki tudom e szedni a fregákat mire a közelembe érnek. Ha sok gond lesz akkor pulse lézert is megpróbálom. Adaptive nanot mindenképpen kipróbálom még nem használtam soha.
  • [NST]Cifu
    BS-el azért már lehet LvL4-ezni, LvL3-ra szinte majdnem mindegy milyen alap PvE fittel mész, ha a hardenerek megfelelőek, ellenben LvL3-ban több a frig/cruiser, amiket bajos lesz elkapni, ha közelebb érnek.

Ugyan Amarr hajók terén nem vagyok járatos, de saját vélemény:

-Miért nem Meta 3-as vagy 4-es cuccokat raksz fel legalább?

Low slot:

2-2 célirányos hardener és 1 Adaptive Nano Membrane, 1 Large armor repper, a maradék helyre mehet Heat Sink. LvL3-on szerintem elég 1-1 célirányos hardener és 1 adaptive nano, a felszabadult két helyre meg mehet két targeting computer.

Med:

Gyors EFT alapján én azt mondom, hogy lehet jobban jársz 3 Cap Recharger II.-vel, és akkor legalább nincs akkora gond a cappal.
  • Morinad
    még annyi, hogy ha van pénzed meta 4-es cuccokra, azokkal majdnem a T2 szintet kapod, persze borsos áron.
  • Morinad
    Hát ezt így nehéz értékelni. lvl 3-ban a BS simán tankol majd. a probléma 2 dolog lehet. az egyik, hogy a nagy lézerekkel nem nagyon lehet rendesen lődözni a cruiser és fregatt hajókra. Főleg a drónokra leszel utalva. A trackinget ha kicsit felturbózod, akkor kicsit jobb lehet a dolog.

Az pedig, hogy mennyi resist kell majd, az nagyban függ a skilljeidtől. Ajánlom eft-ben csináld meg a fittet a karaktered skilljeivel és ott látni fogod mi a helyzet.

Fontos még, hogy cap stabil legyen a fitt. Ha nem az, akkor a lézereid és a hardenerek leállnak (meg a repperek is).

Könnyen lehet, hogy rossz skillekkel jobban jársz egy jobb BC fittel, mint egy rossz BS-sel.
  • Troyan
    Üdv, kiszedtek a gonosz warp scrambelős frega rat-ek a harbimból ezért bs-re váltok a mai nap. Skillek még nincsennek TII-es szinten, de lvl3-at már egy TI-es Armageddonban szeretném folytatni. Mit szóltok az alábbi fitthez?

7x Dual Heavy Beam Laser I
    Vagy Drone link, vagy Nosferatu még nem tom.

2x cap recharger II
    Itt nem tom, hogy tracking enhancert tegyek, vagy inkább AB-t és tracking computert a lowba. Vagy inkább még egy cap rechargert?

3x LCCC

3-4 armor hardener I
    1 vagy 2 Large armor rep I (kettő már sok lenne ennyi resistel?)
    Tracking computer ha enhancer nincs med-ben
    2x Heat sink I

Valag light drone a warpos fregák ellen :) meg egy csapat medium.

Köki
  • DarkBlade
    Érdekes jószág lesz.
  • Troyan
    Kapunk karácsonyi ajándékba egy scannelős hajót, melyet a Sleeperek nem támadnak, mintha podban lennénk NPC-knél. Zephyr a neve.

Zephyr
  • Fenrir
    Most raktam be a large energy turret 5-öt, most 19 napig be sem kell logolnom :D
  • Jakuza001
    Hat aki csak azert lep be hogy skillt valtson, de opra se jon el soha, annak tenyleg szar. :D
  • Nethyrrea
    sb audigy, eddig nem tapasztaltam hang csúszást vagy ilyesmi. az eve built in idegtépően andalító prüntyögés-zenéjét meg alapból kikapcsolom
  • DarkBlade
    Érdekes.
    Tartalmas.
    Drága... xD
  • Fenrir
    Jó xar.
  • Jakuza001
    Na es ujoncok, milyen Irmalin ? :D
  • Fenrir
    Suppress turret sound :)
  • [NST]Cifu
    Erre az egyik általános EvE beszólást tudnám idézni: "Az EvE-nek van hangja?!?" :Ð
  • Troyan
    Köszönöm, akkor feltolom a zenét maxra és nem érdekel hogy kihagy a lézer hangja :D Bárha más hangkártyával nincs gond vele, akkor megfontolandó lehet a csere.
  • [NST]Cifu
    Az ágyúk hangjával mindig is volt gond, nálam sem mindig hallani (ATi HDMI (Realtek HDMI Audio), előtte Aureon PCI 7.1 hangkártya). 20+ hajó esetén egy Radeon 4870 is elkezd belassulni, ha minden maxon van.

Jita rossz példa, ott 600-1200 ember van jelen egyszerre egyetlen rendszerben, bizony ott a szerver terhelése durva.

Szóval szvsz ezek általános jelenségek.
  • Troyan
    Hali, több helyen olvasgattam, hogyan lehetne a performanszt javítani a játékban. A gépem c2d 6400, 8800 gts 320 mb 2 giga ram. 1600x1050 ben játszom minden high-on. De olyan küldikben ahol 20 hajó lő rám a hangok csusznak. Vagy nincs is turret hang. Olvasgattam hogy a Realtec hangkártyákkal valami gond van. Nem nagyon értettem. Illetve pld Jita 4-4 előtt állva ha pörgetem a kamerát vagy zoomolok akkor beszaggatok, leesek a max 60 fps-ről. Elkezdtem kikapcsolgatni a shadowt meg valami sun témát és hát annyira nem javult. Vagy ez csak lag Jitában? Köszi
  • nyirog
    valami shenji, vagy shensou - ehhez hasonló
  • Fenrir
    Dogtag. Gondolom kilőtt frakciós npc-t, azokból esnek ilyenek.
  • [NST]Cifu
    Ha megölsz valakit (kilövöd a podját), akkor a hulláját (Corpose) tudod beszedni a világűrből. A dögcédula neve pontosan mi?
  • nyirog
    de már megvan a dögcédula :D ott pihen az űrállomáson az items-eim között, am ja én is tudom h nem fogok senkit se lezúzni pvp-ben de ha már valahogyan sikerült... :D, mondjuk sokat fizettem a dögcéduláért: jól megtorolták a dolgot és a rombolóm bánta :D
  • Knabb
    Nem szinte, hanem 100% :D
    Ezért nem is akarok trialozni, mert arra jó, hogy aki tök ismeretlen a világba, az valamilyen bepillantást nyerjen, de másra nem igen :S
  • Roger6
    Nem akarlak elszomorítani, de trial acc végén szinte senkit sem fogsz PVP-ben lezúzni, ez szinte 100%.
  • nyirog
    megoldottam: újra raktam a picsába az egészet, így most elveszítettem egy napot a trialból :\, na mindegy :D, utolsó nap aki nem barátai annak neki megyek fegyverrel (persze csak ha látom h van esélyem a győzelemre). Amúgy mit tudok kezdeni a dögcédulákkal (?) - megöltem egy körözött akárkit és kipakoltam a cargo-ját és volt benne egy dögcédula de fingom nincs h mit kéne vele kezdeni, köszi a választ :)
  • nyirog
    nem, szerintem nem egyre gondolunk, az asztalon rákattintok az ikonra és ott jön be a dominion -nak a képe -> ez eltűnik és utána semmi :S
  • ollie
    Vársz 1-2 percet utána? Nekem is kb ennyi idő kellett, hogy kiírja, van frissítés.
  • nyirog
    semmit, megpróbálom elindítani a játékot az asztalról és bejön az üdvözlőkép a dominioné aztán ennyi :S
  • ollie
    miért, mit ír ki?
  • nyirog
    az új patch óta csak én nem tudom elindítani a játékot?
  • ollie
    Ha elkap valaki útközben, ja.

Ott max csak akkor, ha lesz más is a rendszerben. :)
  • nyirog
    de ott megdöglök akkor nem ? :D
  • DarkBlade
    persze közelről az igazi... :D
  • ollie
    Csak egy bolygó, meg a kapu jó messze a bolygótól. Érdemes megnézni.
  • nyirog
    Amúgy mi van abban a rendszerben ahol az EVE gate van? tervezem h elnézek oda mielőtt lejárna a trialom.