EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
szóval azt én már nem tudom rácigánykodni a trialomra 😄

ollie
Egy email egy linkkel. Ha azon keresztül regisztrálsz, 21 nap trialt kapsz.

nyirog
amúgy mennyi a havidíjáa a játéknak?

Nethyrrea
hát, nemtom, ha pakkra tudja melyik skilleket tanulja mit vegyen mit fiteljen hova menjen, akkor talán. nekem ez kb fél évbe telt, mire megértettem annyira a gamét

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

[NST]Cifu
A rig slotokba rigek valók, ezek olyasmik, mint a modulok (Low, Medium, High), de ellenben azokkal "beépítésre" kerülnek, tehát ha berakod õket, akkor utána nem tudod kivenni többet, legfeljebb a helyére egy másik riget tudsz berakni, a régi meg megsemmisül ezzel a lépéssel. A rigek behelyezéséhez skillre is szükség van, a Mechanic fõcsoport alatt található Jury Rigging az alap skill (ez az Energy Grid és az Electronic fõcsoport alatti rigek beépítését teszi lehetõvé), illetve vannak ebbõl kiinduló további rig skillek (armor rigging, shield rigging, projectile rigging, missile rigging, stb.), amik a nevüknek megfelelõ rigekhez szükségesek. A skill szinte csökkenti a rigek büntetését, ugyanis minden (pontosabban a Jury Rig skillen túl lévõk) rig befolyásolja a hajó tulajdonságait. Például az Armor rigek csökkentik a hajó sebességét, a Projectile skill növeli a Projectile fegyverek Power Grid igényét és így tovább.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Roger6
De nem kell bankszámla. Szépen besétálsz egy bankba, aztán mondod, hogy KP befizetés lenne számlára. Ennyi. Bár lehet, hogy kényelmesebb a számla, de csak a játék miatt szvsz nyitni egyet felesleges.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nyirog
Most már eldöntöttem, januárban nyitok egy bankszámlát 😄, remélem biztonságos ez a neten való fizetõs cucc...

nyirog
Az hogy itt mit is takar pontosan a meghívó? És még egy kérdés: a RIG slotokba mik valóak pontosan, mert azt nem találtam a tutorialokon belül.

ollie
Plusz Energy Management

A meghívóról mi a kérdés?

[NST]Cifu
Rig: Capacitor Contor Circuit
Low Slot: Capacitor Flux Coil
Med Slot: Capacitor Recharger
Med Slot: Capacitor Booster (kell hozzá üzemanyag, Cap Booster Charge, ami 25-tõl 800-ig skálázódik, a nagyobb többet ad a Cap-odhoz, de több helyet is foglal a raktérben)

Próbáld ki az ]]EvE Fitting Tool nevû programot, ott meg tudod nézni (ha csak hozzávetõlegesen is, mivel nem teljesen megbízhatóan számol), hogy az adott fitt capstabil-e.

nyirog
meghívó?
Amúgy a hajó alap energia ellátást hogyan tudnám növelni a fegyverkehez?

Még gondolkozok rajta 😄 Elõbb leszedem az eve-t hozzá 😄

Positive Mental Attitude

ollie
Küldjek?

hohóóó 😄

Positive Mental Attitude

ollie
Viszont meghívóval még mindig 21 nap.

ollie
Ja, akkor 60 nap.

60+14 nap talán elég, hogy havonta megkeressen valaki 300 millát, de akkor komolyan kell venni, és megfogadni a tanácsokat a fejlõdésre vonatkozóan.

Mostmár steamen is csak 14 nap, direkt néztem pont tegnap.

Positive Mental Attitude

A dobozos verzióban van egy 60napos GameTimeCard -is.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

ollie
De a dobozos verzió sem ment meg az online fizetéstõl, mert csak 1 hónap ingyen játékot ad. Persze ha a 3 hét trial-t hozzávesszük (Steam-en), akkor már majdnem 2 hónap, de az sem lesz elég neked arra, hogy eljuss arra a szintre, hogy havonta meglegyen a 300 milla. El kell telni 3-6 hónapnak ahhoz, hogy ezt a szintet elérd, onnan már sima ügy.

nyirog
hát egy hét alatt nem fogok tudni 280m-t bányászni 😄, akkor egyenlõre marad a doboz verzió beszerzése valamilyen módon, csak itthon sajnos sehol se találom :S

Nethyrrea
van ilyen. ez egy olyan cucc amit gazdagék megvesznek euróért, egy ingame item, amit aztán piacon eladhatnak ingame pénzért, amit a hozzád/hozzám hasonló emberek a játékban kitermelt pénzükkel megvehetnek. általában 280 millió körül szokott lenni az ára.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nyirog
az a baj h geci jó egy játék csak nem szeretem ezt a netem való fizetõs cuccost, akkor inkább feltöltõ kártya vagy hasonló, meg aztán nincs is bánkártyám amivel fizethetnék 😄. Amúgy hallottam olyasmirõl h a havi díjat ki lehet váltani a játékban kereshetõ pénzzel is, ti mit tudtok errõl?

ollie
hopp, mégse

ollie
Persze, a CD Galaxisban

nyirog
hy most tolom a trialt és az lenne a kérdésem h lehet e még kapni a doboz verzióját a játéknak?

[NST]Cifu
Az én elsõ PvP tapasztalatom az volt, hogy véletlenül egy Low Sec rendszerben vettem egy Meta 4-es AB-t. Gondoltam hogy ne kapjanak el, megyek frigbe, azt úgy se kapják el olyan könnyen állítólag. A high sec / low sec határ túloldalán egy Smartbombos Mega pár másodperc alatt kipodolt... 😊

Az Ultra-RR Arma pilótája egyébként szerintem is kezdõ lehetett, hiszen csupa alap, Meta 1-es cucc volt a hajóján.

[NST]Cifu
Teljesen mindegy, hogy "csak" támogató szerepe lenne, 5km-re tud reppelni, vagyis a bolyban kell legyen. A remote reppernek jól látható az effektje, tehát pillanatok alatt kiderül, hogy õ javít, ráadásul az látható kívûlrõl, hogy egy ágyú sincs rajta. A vége pedig az, hogy nincs semmi tankja, pillanatok alatt lelövik, ha ráállnak.

Jakuza001
Ezzel fittel ? 😄 Ha azt akart akkor is debil volt. Van large repper a medium helyett, nincs buffer tank, nincs eleg cap booster. Soroljam ?

Strahd_
megmutattad nekik 😉

az nem lehet hogy ennek a hajonak csak tamogato szerepet akartak hogy majd masok lonek es kesz? en nem ertek hozza csak belepofazok ezert kerdezem

Roger6
Lehet igazad van. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én amikor elkezdtem játszani pár éve, akkor amint kitanultam a Ravent, vettem is egyet. Valamiért az volt az érzésem, hogy valami ûber hajó, ami kilõhetetlen. Addig BC-vel repülgettem high secben, sosem láttam addig harcot. Szóval a ravent felfitteltem és kimentem npc-zni egy beltbe (ez 0.0 volt). Mondták ventrin, hogy jön arra egy roaming csapat. Mondtam nekik, hogy battleshipben vagyok, nem számít. Nem értették, próbáltak meggyõzni, hogy ez nem sokat számít, ha 20-an lõnek. Én magabiztosan kinn maradtam, gondoltam, ha megtámadnak, majd mindet megölöm. Na rá 5 percre kipodoltak.
Szóval a tapasztalatot semmi nem pótolja, lehet neki is ez volt az elsõ 😊

Roger6
Hát de ha egy corp-ban vannak tagok, esetleg felettesei, azok nem szólnak neki, hogy: "báttya, ne így fitteld, mert ez így szar lesz"? Tõlem mindig megkérdezik a fittet war esetén, vagy ha PVP-zni megyünk, és ha valami nem teljesen stimmel, akkor szólnak. Persze nem utasítanak, csak jelzik, hogy hiba van a gépezetben. <#vigyor3>

Nyilvánvalóan szar a fitt, csak azt próbáltam felvázolni mi járhatott a fejében. Aki ilyen fittet tesz fel az nem biztos, hogy idióta, lehet, hogy csak kevés ideje játszik és keveset tud.

Jakuza001
Ne viccelodjunk mar 😄
8db medium armor remote repperrel ? Meg aztan nem lehet kiszurni, hogy remotol 3 ellenseges hajo kozul valaki 😄 Jobban jart volna ha feltesz eccmet es agyukat es lo, akkor legalabb par ellenseges hajot lelottek volna. <#hehe>

Fenrir
Nagyságrendileg olyan 18k-t tankolt, ez kb pár másodperc volt mire leesett 😛

A halál csupán a kezdet...

Roger6
Hát de akkor is. 5 km-re tud reppelni, ráadásul pikk-pakk lemerül a cap még 800-as booster-el is. Ez egyértelmûen fail fit nekem. Ráadásul abszolút védelem nélkül. Szóval egy BS potenciális áldozat egy csatában, védelem mindenképpen kellene rá. Vagy lehet rosszul gondolkozom...

Szerintem ez egy supporthajó akart lenni. Gondolom Guardiant nem tud vezetni, és nem gondolta, hogy kiszúrják a csatában, hogy mindenkit õ tölt.

Jakuza001
Roger6
<#hehe><#hehe><#eljen>

[NST]Cifu
Ma az Irma chatra Jaku rakott be egy killmailt, amin egy... izé... ultra-RR Armageddon volt az áldozat. Az ultra-RR-t úgy kell érteni, hogy 8, azaz nyolc darab Medium Remote Repper volt a High Slotjaiba, a low slotokban pedig talán Cap fluxok. Na az valóban gyönyörû...

Jah hát akkor passz. 😄

Roger6
Több hónapja regisztráltam már. <#nyes>

Roger6
Szóval a képet nem merem beszúrni ide, mert... hát.. hogy is mondjam... szóval tanítani kéne ezt a fittet. Ez valami gyönyörû szép. Tényleg, szóval Medium hull repper az azért figyelemre méltó pl. Így van. Csak gondoltam legyen valami a topicban, ezért raktam be.<#vigyor3>

Ha jól emlékszem várni kell 3 napot, de lehet ez az eredeti oldalon van.

Fenrir
😊

Roger6
Az idióta fittes topicba akartam berakni egy kiváló fittet...<#hehe>

Fenrir
Eléggé belterjes az a társaság, nem nagyon ajánlom õket. Kérdezhetsz nyugodtan itt is, tudunk segíteni.

Roger6
Bocs, egy kicsit nem ide tartozó kérdés. Szóval eve-online.hu-n regisztrálva vagyok, bejelentkezem, mégsem tudok semmilyen témához hozzászólni, mert ezt írja ki: "Csak felhasználók különleges engedéllyel válaszolhat egy hozzászólásra ebben a fórumban". Ez mitõl lehet, nem tudjátok véletlenül?

Troyan
Köszi a linket! Iszonyat szépek lettek a bolygók, a böngészõ végre használható. Az ûr meg gyönyörû lett. 😄

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Itten vala a patch:
Jó töltögetést.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD