7619
-
#7379 Én nem válogatom a célpontokat. Persze Rattlesnake-eket szívesebben lövök én is, mint minereket, de néha csak az van. Utána meg általában jön a mérges felmentő sereg, szóval annyira nem védtelenek azért. -
#7378 Hát kinek mi, én pl. ártatlan, védtelen, célpontok kiiktatását elég gerinctelen féreg dolognak tartom, sajnálom, hogy a te gyomrod beveszi. -
#7377 Hát igen. EVE sok időt feltud ölelni. De nincs is jobb annál, mikor találsz egy ilyen mining op-ot felrobbantani. :)
Illetve más játék közelében sem ér pvp élvezet szempontjából szerintem. -
#7376 Hehe, régi szép idők. Azért hiányzik a játék, csak sajnos tényleg nem lenne időm rá, ahhoz hanyagolnom kéne más játékokat.
-
#7375 Őszintén sok jelentősége nincsen, hogy néz ki a karaktered. Lehet majd látni egy portrét és kész. Ahol látod a karaktered (Ship Quarter) kb egyszer használod, hogy megnézd milyen és soha többet.
Amúgy nem értem, hogy mi az hogy randomra dobálja be? Elején olyanra alakítod amilyenre szeretnéd. -
Zsoxx #7374 A ruházatot, szőrzetet tudod később módosítani ingyen, a kinézetet pedig (ha jól tudom) Aurum vásárlásával. -
Party Hard #7373 Haljátok valakinek nincs információja arrol, hogy karakteralkotásnál miért randomra dobja be a ruhákat hajakat szemeket stb??? Később tudom állítani a kinézetet??? -
Zsoxx #7372 A Citadel óta megy lejjebb, gondolom sokat vesznek $-ért, mert kell a lóvé. -
#7371 MI a fene, 890 millió lett a PLEX? Hm... Ha nem vettem volna meg az Elite: Dangerous-t, most biztos visszatérnék. -
#7370 Ez mindig megrendítő hír... A nevét ismertem ingame, nyugodjon békében. -
Zsoxx #7369 R.I.P. Shonion -
Zsoxx #7368 Ezt kérdezd meg a CCP-től. -
#7367 A régi hc játékosok nem örülnének jobban egy népesebb EVE Online-nak? -
Zsoxx #7366 Én azt gyanítom, hogy a régi, hardcore játékosok kedvéért tartják ilyen magasan a PLEX árát. Ha kilövik alóluk a méregdrága szarrá pimpelt hajójukat, kevesebb plexet kell vásárolniuk dollárért, hogy eladva ugyanannyi ISK-t kapjanak, mint mondjuk 2 évvel ezelőtt. -
#7365 Én olyan 1 évente mindig ránézek a játékra, kicsit játszok vele. Eleinte mindig lelkesen aztán abbahagyom. Kár, hogy nincs benne igazán komoly PvE tartalom és nincs lehetőség a hajó közvetlen irányítására.
Az Elite nagy csalódás volt a No man's sky-ra meg a Star Citizen-re még várni kell, így csak ez marad űrjátéknak. -
#7364 eve-offline.hu, vagy eve-online.hu-n megtalálsz mindent. Én 4 és fél év után raktam le, amikor a PLEX elérte az 1 milliárdos értéket. Onnantól nem éri meg játszani nekem vele, full farm az egész. Azóta már 1,2 B az értéke, szóval hiába van ott a 100+ millió SP-s karakterem, kizárt, hogy visszanézzek. Az első pár hónapban becsületesen befizettem a havi pénzt érte, de már nem érné meg, kicsit ellaposodott ez a low-sec lvl5, 0.0 exploration számomra. 0.0-s céghez nem tudok menni, mert nem vagyok (voltam) annyit online, és így az FW is kiesik, mint céges tevékenység, egyedül meg elég lutri. Sajnálom nagyon, imádom az űrhajós játékokat, és hát 4 évig az első volt számomra. -
#7363 Jó rég nem játszottam az EvE-el. Valami érdekes érkezett a játékba az elmúl 1-2 évben? Illetve fog valami érdekes érkezni? -
#7362 Az igen :) Amikor én abbahagytam még valahol 350M körül volt... -
Zsoxx #7361 A PLEX ára átlépte az 1B-s lélektani határt. Innentől fogva nincs megállás. -
#7360 speciel én 4 év játék után hagytam abba, plexet az életbe nem vettem mer minek, anélkül is volt egy valag pénzem, a plex árnak köze nincs hozzá szvsz, hogy az emberek nem játszanak vele. egyszerűen nincs a játékban pár évnél több, utána már ismered, uncsi, ha nem vagy fanatik meg időmilliomos akkor már nem fog lekötni. -
#7359 Szerintem is. -
#7358 attól még a legjobb magyar íves oldal -
Zsoxx #7357 Eve-offline.hu? wtf...
Nem lenne rossz, ha nem lenne tele helyesírási hibával. -
Medwesajt #7356 Arra gondoltál be vezettek egy új modult és teljesen át lett alakítva foglalási rendszer. Egy részről könnyebb foglalni más részt viszont csak a nyitott idő zónán belül lehet megtenni.
Link. -
Zsoxx #7355 Ez mitől lett sovereignty? Miben változtatja meg az eddigi status quo-t? -
Medwesajt #7354 Eddigi 20 helyet 35 anomália spawnol. Illetve a 0.1-0.4 rendszerek boostolva lettek több lett a Haven, Forsaken Hub emiatt ezek a rendszerek is használhatóak. -
Zsoxx #7353 Azt tudja valaki, hogy a mostanában történt nullsec-es sovereignty változásoknak mi a lényege? -
ShipNgo #7352 Viszont ha valaki tudja,hogy juthatok HSben custom offihoz,és megosztja velünk,azt szintén köszönöm!
-
ShipNgo #7351 Köszönöm!Ezt fogom tenni valszeg.
Amúgy a bolyó:Black Rise--Aokinen--Ahtila--Ahtila I. Cust off tulaja Cause of Action nevü cég. tulaja Reaver Syn nevü csóka.
A másik ugyan itt az Ahtila II. The Spies Must Flow cégé..tulaja : Internet SpacehThug nevü..
-
Zsoxx #7350 Én azt javaslom, inkább keress olyan bolygót, ahol kisebb az adó. Akkor nyugodtan küldheted a C.O-ba a cuccot.
Igazából amúgy HS-ben nem is nagyon éri meg bolygózni. Jobban jársz, ha csinálsz egy második karaktert az accounton, ha van még lehetőséged, kitanítod bolygózásra meg covert opsra (+szkennelés), és bemész vele egy wh-rendszerbe. Olyan rendszert keress, ahol alacsony az adó, és USA időzóna szerinti csúcsidőben a legaktívabb (link), akkor esténként nyugodtabban mászkálhatsz. Vagy keress egy olyan magyar corpot, amelyik nullsecben él, ott is sokkal többet hoz a bolygózás, mint hs-ben. -
ShipNgo #7349 Köszönöm a választ!
Sajnos amit én találtam HSben annak nem concord volt a tulaja..Ezért is kérdeztem,mert az ISKban ilyen nincs benne..
Igen,arra gondoltam,hogy kilövöm...20% van az egyik bolygónál a tax..a másikon 19%...vagy valahogy így..így nem sok különbség van a "kilőtt", és a transportált áru árában...a kiövéskor 3 milla árunál 300k-t fizetek..legalábbis azt írja,hogy 3 milla..nemtom mennyiért tudnám elpasszolni..:)
a másikon 333 egységbe 1,5 milla fér bele..és ott rosszabbúl járok,mert persze ott is 300k a kilövés..
A lényeg,hogy az első esetben jobban megérné a kilövés..és azért kérdeztem a dolgokat..
Megköszönöm a további infókat is. Ha kell a rendszer ahol ez van,azt is megírom természetesen..:)
-
Zsoxx #7348 Az kell, de ő szerintem arra gondolt, hogy kilövi az űrbe a cuccot, nem pedig a C.O-ba szállítja. Erre írtam, hogy ne úgy csinálja, mert drágább.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.07.29. 13:53:51 -
#7347 A customs office-ba nem a launch padon keresztül lehet csak küldeni? szal a launch pad mindenképpen kell hogy a bolygóról felszedd a cuccot... vagy lemaradtam valami update-en? -
Zsoxx #7346 Szerintem az a Concordé. Sajátod csak alacsonyabb sec. szintű rendszerben lehet, ha az eredetit kilövöd és újat telepítesz.
A launch padot ne használd, mert drágább, mintha közvetlenül a customs office-ba küldené a cuccot.
Amúgy az ISK-ban minden benne van. -
ShipNgo #7345 Sziasztok. Kis segítséget kérnék. Érdekel a bolygóművelés,de pár dolog nem világos.High secben a custom office kihez tartozhat..lehet bérelni?
A bolygón lévő launc padról csak 333 egységnyi anyagot tudok egyszerre..ez lehet valahogy több? Eseteleg a két launc közötti várakozás lehet rövidebb?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Culram #7344 Reklám - Try it in EvE Online Pont HU! -
#7343 Látom itt sem sokkal nagyobb az élet, mint a PH topikban. -
Zsoxx #7342 És akkor van pofájuk azt hazudni, hogy a plex árakat nem ők kontrollálják, hanem azt a piaci kereslet-kínálat határozza meg.
Nem tudom, nekik miért éri meg most. Ha valakinek ISK kell, kevesebb plexet fog venni dollárért így, mintha 6-700 M lenne az ára. -
Renegade #7341 ezek szerint még mindig nem éri meg nekik FTP-re váltani. -
#7340 Visszanéztem a marketen a tavalyi árat, meg infókat.
2015.07.16 // 438 db Plex // avg Price: 972 mill
2014.07.17. // 422 db Plex // avg. Price: 819 mill
Tehát hiába lett 1 év alatt gyakorlatilag 150 millióval drágább a Plex, darabra ugyanannyi fogyott, szóval bevételnél ugyanott van a CCP. A játékosok száma nem lényeg, a lényeg, hogy pörögjön a Plex, amit igazi pénzért megvettek szépen a játékosok.