EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt kérdezd meg a CCP-től.
BEAST
A régi hc játékosok nem örülnének jobban egy népesebb EVE Online-nak?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én azt gyanítom, hogy a régi, hardcore játékosok kedvéért tartják ilyen magasan a PLEX árát. Ha kilövik alóluk a méregdrága szarrá pimpelt hajójukat, kevesebb plexet kell vásárolniuk dollárért, hogy eladva ugyanannyi ISK-t kapjanak, mint mondjuk 2 évvel ezelőtt.
Jeffjohnson
Én olyan 1 évente mindig ránézek a játékra, kicsit játszok vele. Eleinte mindig lelkesen aztán abbahagyom. Kár, hogy nincs benne igazán komoly PvE tartalom és nincs lehetőség a hajó közvetlen irányítására.

Az Elite nagy csalódás volt a No man's sky-ra meg a Star Citizen-re még várni kell, így csak ez marad űrjátéknak.

Roger6
eve-offline.hu, vagy eve-online.hu-n megtalálsz mindent. Én 4 és fél év után raktam le, amikor a PLEX elérte az 1 milliárdos értéket. Onnantól nem éri meg játszani nekem vele, full farm az egész. Azóta már 1,2 B az értéke, szóval hiába van ott a 100+ millió SP-s karakterem, kizárt, hogy visszanézzek. Az első pár hónapban becsületesen befizettem a havi pénzt érte, de már nem érné meg, kicsit ellaposodott ez a low-sec lvl5, 0.0 exploration számomra. 0.0-s céghez nem tudok menni, mert nem vagyok (voltam) annyit online, és így az FW is kiesik, mint céges tevékenység, egyedül meg elég lutri. Sajnálom nagyon, imádom az űrhajós játékokat, és hát 4 évig az első volt számomra. <#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jeffjohnson
Jó rég nem játszottam az EvE-el. Valami érdekes érkezett a játékba az elmúl 1-2 évben? Illetve fog valami érdekes érkezni?

Agamemnon
Az igen 😊 Amikor én abbahagytam még valahol 350M körül volt...

A PLEX ára átlépte az 1B-s lélektani határt. Innentől fogva nincs megállás.
botyika
speciel én 4 év játék után hagytam abba, plexet az életbe nem vettem mer minek, anélkül is volt egy valag pénzem, a plex árnak köze nincs hozzá szvsz, hogy az emberek nem játszanak vele. egyszerűen nincs a játékban pár évnél több, utána már ismered, uncsi, ha nem vagy fanatik meg időmilliomos akkor már nem fog lekötni.
Roger6
Szerintem is. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

botyika
attól még a legjobb magyar íves oldal
Eve-offline.hu? wtf...
Nem lenne rossz, ha nem lenne tele helyesírási hibával.
Arra gondoltál be vezettek egy új modult és teljesen át lett alakítva foglalási rendszer. Egy részről könnyebb foglalni más részt viszont csak a nyitott idő zónán belül lehet megtenni.
Link.

Ez mitől lett sovereignty? Miben változtatja meg az eddigi status quo-t?
Eddigi 20 helyet 35 anomália spawnol. Illetve a 0.1-0.4 rendszerek boostolva lettek több lett a Haven, Forsaken Hub emiatt ezek a rendszerek is használhatóak.

Azt tudja valaki, hogy a mostanában történt nullsec-es sovereignty változásoknak mi a lényege?
Viszont ha valaki tudja,hogy juthatok HSben custom offihoz,és megosztja velünk,azt szintén köszönöm!
Köszönöm!Ezt fogom tenni valszeg.
Amúgy a bolyó:Black Rise--Aokinen--Ahtila--Ahtila I. Cust off tulaja Cause of Action nevü cég. tulaja Reaver Syn nevü csóka.
A másik ugyan itt az Ahtila II. The Spies Must Flow cégé..tulaja : Internet SpacehThug nevü..

Én azt javaslom, inkább keress olyan bolygót, ahol kisebb az adó. Akkor nyugodtan küldheted a C.O-ba a cuccot.
Igazából amúgy HS-ben nem is nagyon éri meg bolygózni. Jobban jársz, ha csinálsz egy második karaktert az accounton, ha van még lehetőséged, kitanítod bolygózásra meg covert opsra (+szkennelés), és bemész vele egy wh-rendszerbe. Olyan rendszert keress, ahol alacsony az adó, és USA időzóna szerinti csúcsidőben a legaktívabb (link), akkor esténként nyugodtabban mászkálhatsz. Vagy keress egy olyan magyar corpot, amelyik nullsecben él, ott is sokkal többet hoz a bolygózás, mint hs-ben.
Köszönöm a választ!
Sajnos amit én találtam HSben annak nem concord volt a tulaja..Ezért is kérdeztem,mert az ISKban ilyen nincs benne..
Igen,arra gondoltam,hogy kilövöm...20% van az egyik bolygónál a tax..a másikon 19%...vagy valahogy így..így nem sok különbség van a "kilőtt", és a transportált áru árában...a kiövéskor 3 milla árunál 300k-t fizetek..legalábbis azt írja,hogy 3 milla..nemtom mennyiért tudnám elpasszolni..😊
a másikon 333 egységbe 1,5 milla fér bele..és ott rosszabbúl járok,mert persze ott is 300k a kilövés..
A lényeg,hogy az első esetben jobban megérné a kilövés..és azért kérdeztem a dolgokat..
Megköszönöm a további infókat is. Ha kell a rendszer ahol ez van,azt is megírom természetesen..😊
Az kell, de ő szerintem arra gondolt, hogy kilövi az űrbe a cuccot, nem pedig a C.O-ba szállítja. Erre írtam, hogy ne úgy csinálja, mert drágább.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.07.29. 13:53:51
plu604
A customs office-ba nem a launch padon keresztül lehet csak küldeni? szal a launch pad mindenképpen kell hogy a bolygóról felszedd a cuccot... vagy lemaradtam valami update-en?

Szerintem az a Concordé. Sajátod csak alacsonyabb sec. szintű rendszerben lehet, ha az eredetit kilövöd és újat telepítesz.
A launch padot ne használd, mert drágább, mintha közvetlenül a customs office-ba küldené a cuccot.
Amúgy az ISK-ban minden benne van.
Sziasztok. Kis segítséget kérnék. Érdekel a bolygóművelés,de pár dolog nem világos.High secben a custom office kihez tartozhat..lehet bérelni?
A bolygón lévő launc padról csak 333 egységnyi anyagot tudok egyszerre..ez lehet valahogy több? Eseteleg a két launc közötti várakozás lehet rövidebb?
A válaszokat előre is köszönöm!

Reklám - Try it in EvE Online Pont HU!

ollie
Látom itt sem sokkal nagyobb az élet, mint a PH topikban.

És akkor van pofájuk azt hazudni, hogy a plex árakat nem ők kontrollálják, hanem azt a piaci kereslet-kínálat határozza meg.
Nem tudom, nekik miért éri meg most. Ha valakinek ISK kell, kevesebb plexet fog venni dollárért így, mintha 6-700 M lenne az ára.
ezek szerint még mindig nem éri meg nekik FTP-re váltani.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Roger6
Visszanéztem a marketen a tavalyi árat, meg infókat.
2015.07.16 // 438 db Plex // avg Price: 972 mill
2014.07.17. // 422 db Plex // avg. Price: 819 mill

Tehát hiába lett 1 év alatt gyakorlatilag 150 millióval drágább a Plex, darabra ugyanannyi fogyott, szóval bevételnél ugyanott van a CCP. A játékosok száma nem lényeg, a lényeg, hogy pörögjön a Plex, amit igazi pénzért megvettek szépen a játékosok.

Most nézem az eve-offline-on, döbbenet, hogy mennyire lecsökkent a játékosszám. 1-2 éve még 50-55 ezres csúcsok voltak, manapság már jó, ha eléri a 30 ezret. Valaki megmondhatná már ezeknek a húgyagyú faszkalapoknak, hogy ilyen PLEX-árak mellett szép lassan elfogynak a játékosok.
Elvileg pénzt nem adhatsz érte, csak ISK-t.

Amúgy milyen árban vannak az eladó karakterek, ha valaki mégis pénzért adná?
Üdv!
Megunt,nem használt charactert vagy accountot vásárolnék!
Amennyiben rendelkezel ilyennel küldj egy privát üzenetet.
Remélem nem sértettem meg semmilyen szabályt.
Roger6
Ez igaz 😊

Hát engem fél év alatt egyszer sem kaptak el a Lokival. Észnél kell lenni, ez nem highsec.
Oh, nincs már nekem EVE accountom.. volt 2 is, több éves karik, ingyér odaadtam hogy fel se merüljön bennem a másodállás gondolata 😄

Roger6
Meg a lossokra is 😊

Amúgy hamar rá lehet szokni az adrenalinra, ha olyan rendszerben relic-ezel, ahol van corp station, emberekkel. <#hehe>
Nem azt mondtam, hogy npc űrben szkennelj. Ott állomásozol, és onnan mész át corp területre. Én is így csináltam hónapokig 1DH-SX-ben.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.23. 14:18:02
tényleg számolja próbáld ki😊
Mi proviban vagyunk de nem lövünk neutra amig nem csinál rosszat😊Lőni van elég piros 😄

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Roger6
NPC station, ahol egymillió neut van, ott aztán lehet nyugodtan szkennelni... 😊

De ez gondolom csak akkor áll fent, ha egy ellenséges corp kempeli a stationt. NPC stationban kell letáborozni, akkor nincs ilyen gond.
Ne szívass 😄

A legjobb hogy mostmár számolja hányszor pörgeted körbe 😄

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

A 0.0-ás élmény nekem is megvolt... ha nem alliance primetimeban játszik az ember (ami tipikusan nem a magyar dolgozók munkaidejéhez igazodik) akkor sokszor ment az űrhajóforgatás az állomáson 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.22. 09:16:38

Scannelj nullban 😊 fogsz egy bubiálló t3mat és mész neutként nullban, tolod a relic siteokat akár ha csak 5 perced van. Amikor menned kell akkor cloack és kész 😊 ebből is dől a lé rendesen és akkor kezed el/hagyod abba amikor akarod.

Roger6
Nekem lvl4 meg nagyrészt afk bányászat volt. Bányászattal olyan 10-15 mill / óra jön ki, lvl4-el meg 30-60 mill (utoljára 2014.12 hónapban logoltam be, szóval akkor értékeket írtam). Ugye a azért maradtam high-secben, mert meló mellett is tudtam bányászni, meg akkor nyomtam a küldiket, amikor kedvem volt. Voltunk lent 0.0-ban is, meg low-ban is, de sokszor akkor tudtam csak online lenni, amikor az ellenfél is roamingolt folyamatosan, ezért hiába tudtam volna 0.0-ban is 100-150 milliót csinálni óránként, ha éppen a station-t kempelték órákon át. Amúgy simán gondolkodtam már azon, hogy befizetem havonta, és akkor nincs az a "kényszer", hogy játszani kell, meg zsetonban is jóval több lenne. A hajóállományomra nem panaszkodom, faction fittelt Nightmare, Tengu, Machariel, van Thanatos is Genesis low-ban, de ha nem fizetek elő, még így is baromi sok idő kell a plexhez.

Pedig kurvára hiányzik a játék. Van is egy plex-em az itemek között...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.22. 07:28:13

Mr a cikket a címével együtt a megjelölt forrásból másoltam úgyhogy ott írták el 😊
A cégben tag vagyok.
Nem munkahely ha nem hajtasz az ingame fizetési modellre.Meg attól függ mit csinálsz nekem 1-2 plex össze szokott jönni egy hónapban és az bőven elég mindenre.

MrPredator
Kár hogy nincs benne kidolgozottabb PvE.
910M körül van.