7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Roger6
    Igen, erről váltottunk pár szót két hónapja, de nem egészen így működik a dolog. Annyira lesz ingyenes, hogy a trial acc-ok nem kapnak határidőt, de használni ugyanúgy nem tudunk szinte semmit, amihez a teljes játék kénye.
  • DarkHorSe
    f2p lesz a jatek

"The sci-fi MMO goes free-to-play on November 15."
  • Zsoxx
    Csinálj egy másik trial accountot.
  • coolpet
    Sziasztok!

Reggel csinaltam egy trial accountot, de nem tudok bejelentkezni, mert IP-t valtott a szolgaltatom, es a loginhoz keri a karakter nevet.
    Nam most en generaltattam, es nem jegyeztem meg.
    Support ticketet sem tudok irni ha nem tudok bejelentkezni. Ilyenkor mi van?
  • Zsoxx
    Igen, amely skilleket az Alpha klónnal eleve nem engedélyeznek kitanulni, azokat (ha már megvannak), nem lehet majd használni, míg Alpha klónban vagy. Jobb esetben lehet, de nem lvl5-ig, csak max. lvl1-2-ig.
    A hajóhasználat értelemszerűen a skillektől függ.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.09.07. 15:22:53
  • Roger6
    Deee... ha van egy 6 éves karim, akkor lesznek hajók, amiket nem tudok használni? Meg lesznek olyan skillek? Vagy hogy van ez?
  • Plata
    Több lesz mint a trial,de nem sokkal.Nem lehetsz bármi,meg kötött lesz hogy mit tanulhatsz,fele annyira fejlődsz mint fizetős,stb.
  • Plata
    Profibb játékosok egyszerre 5-10 accountal farmolnak.Hogy hány gépről csinálják nem tudom,de ha jól hallottam már 4-5 karival ha bottal farmolsz már jól lehet keresni.
  • Győri Devi
    Igen, de a free accountok limitáltak lesznek, mint a mostani trial accountok.
  • Caliph
    Állítólag átmegy az EVE free to playbe
  • Hentes75
    1 számítógépről lehet 2db accot.indítani?
  • Jabar
    Teljesen más stílus mint az általad említett 2 játék. Néz pár yt videót és látni fogod milyen.
    A havidíjas dologról meg csak annyit, hogy ha játékbeli pénzből akarod fizetni (ami kezdőként szerintem felejtős, hacsak nincs pár régi motoros haverod akikhez csapódsz) akkor egy rettenetes farm érzetét fogja kelteni az amúgy jópofa játék.
  • Zsoxx
    Ha csak heti pár órát akarsz játszani, akkor bele se kezdenék, mennyi mindennel lehet pénzt szerezni, mert nincs értelme.
  • Roger6
    Mondjuk az Elite Dangerous szimulátor, ez meg kicsit sem. 6 évet húztam le EVE-el amúgy, szerettem, jó is volt, de az állandó farmolás a havidíjért olyan szinten unalmassá tette a játékot, hogy abbahagytam.
  • coolpet
    Hogy lehet penzt szerezni, amivel ki lehet valtani a havidijat?
    Illetve mennyit kene ahhoz jatszani? :)
    Van e valami hasonlo online free2play alternativa ami hasonlit ehhez?
    Elite: Dangerous nem erdekel, X3-at mar neztem.
  • Jabar
    Szia!

Ha az űrszimulátor azt jelenti hogy kint van a hajód az űrben akkor annyi amennyit kint vagy az űrben. :D
    Harc is van. Fel lehet venni ügynököktől pl küldetéseket és mehet a harc. Ha tényleg csak heti pár órát játszanál akkor a high sec is nagyon sokáig le tud kötni.
    Az viszont szinte biztos hogy ennyi idő alatt nem szedsz annyi pénzt hogy ne kelljen havidíjat fizetned.
  • coolpet
    Sziasztok!

Mar nagyon regota gondolkodom rajta, hogy elkezdek jatszani vele.
    mekkora resz van benne ami urszinulator, harc, es mennyi a tobbi mint pl a pilotika, kereskedelem stb?

Van e ra mod, ha heti csak par orat akarnek vele jatszani, hogy ne kelljen havi 3-4ezer forintot kifizetni ha jatszani akarnek?

• Zsoxx
    Hát nekem a való életben eszembe se jutna ilyesmi, és EVE-ben sem. Szerintem van összefüggés, ahogy Morinad mondja.
    A Joel Jenkins nevű karaktert ismered? Pár éve megcsinálta, hogy belépett a corpunkba, a CEO meg volt olyan figyelmetlen, hogy fel is vette. A csávó azon nyomban kilőtte az egyik megpakolt Obeliskünket. Mert ezért ugye cégen belül nem szól a Concord.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.06.06. 22:55:01
  • yesname #7401
    Hogy ez mennyire nem igaz. Nem fekete-fehér minden. Életben általában csak indulatból, kényszerből vetemednek emberek törvénytelen vagy erkölcstelen dolgokra. Van aki tetteinek és következményeinek teljes tudatában teszi mindezt, mert bátrabb és az erkölcsi mértéke is más stb. Játékban viszont teljes tudatában, következményeit ismerve megteszi az is aki az életben csak indulatból vagy kényszerből tenné meg, mert az életben visszatartja a törvény, büntetéstől, bosszútól való félelem hiszen in real life akár visszafordíthatatlanul, behozhatatlanul komolyat bukik. Ismétlem nem általános dolog ez, de rengeteg bizonyíték van rá, hogy sajnos ez így van.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.06.06. 17:23:36
  • Roger6
    Hogy beindult a topic :) Igaz, fikázás megy, de hát legalább van élet.
  • Torzonborz
    Ó, igen nem lehet mindenki olyan okos fotel tudós mint Te.

lamma: retorzió itt is lenne, csak nem végérvényes (sajnos), s mint az életben aki ilyenre képes azt az se tartja vissza.
  • Morinad
    Ez annyira marhaság, hogy vagy tucatnyi kutatás is kimutatta. Szeretem a méltó vitapartnereket, akik ugyan nem sokat tudnak a témáról, de határozottak.
  • lammaer
    Persze, kontextusból kiemelés, az megy. :)

Világos hogy vannak módszerek amikker csökenthető az esélye hogy elkapják az embert, de nem kell úgy beállítani hogy aki van csodaszer amivel 100%ra elkerülhető az hogy kilőjenek. Mert az "aki hülye az meg is hal" ezt sugallta részedről. Nem azt hogy csökkenti... :) Plusz ezeknek a módszereknek ára van, amit miért ne kifogásolhatnék...

Nem tagadtam soha se, hogy nem jött be a játék - bár ez is hülyeség, két vagy három évet toltam bele. Csak amikor egyre többet jött elő hogy politika, meg konspiráció, meg gangbang... na akkor döntöttem úgy, hogy ez inkább egy valóság szimuláció, de nem egy szórakoztató játék.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.05. 19:22:25
  • yesname #7396
    Természetesen nem általánosítás, de ez nem egészen igaz. Egyrészt játékban nincsenek törvények, börtön, végleges halál stb. Hasonló körülmények között azért sokan vannak, akik ugyanazt megtennék.
  • lammaer
    Isten tudja, de amikor vki beépül egy cégbe azzal a céllal hogy amikor elnyeri a bizalmukat mondjuk 1-1.5 év "munkájával" majd kirabolja/elárulja őket, akkor az vhogy utal jellembeli dologra. Mert ugye az EVE developerek erre is büszkék, hogy ilyet még itt is lehet és ez mennyire jó - én viszont erre nem tudtam úgy tekinteni hogy ez csak egy szerepjáték, vhogy itt már nem tudtam jó képet vágni arra hogy az a játékos csak a játékban ilyen, amúgy meg biztos kedves megbizható becsületes ember.

Amúgy sztem NEM BIZTOS hogy IRL azért nem teszik meg az ilyesmit az emberek mert nem jut eszükbe - hanem inkább azért, mert ott van retorziója - pl egy ilyen játszótéri "gangbang" után előveszik az illetőket és mennek a hűvösre.
  • Torzonborz
    Marhaság, nincs összefüggés a játékbeli cselekedet és a valóság között.
    A játék pont azért játék mert olyat is megtehetsz ami egyébként irl eszedbe se jutna (bár aki a való életben is képes aljas húzásokra az játékban is biztosan megteszi).
    A kettőt összemosni balgaság.

Valamint civilekről nem volt szó. Direkt írtam: allyk harca esetén + FW. Aki abban benne van az nem civil.

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.06.05. 18:34:27
  • Morinad
    Attól, hogy használják, még a morális háttere kifejezetten lényeges. Nem kötelező használni, mindenki eldöntheti mit tesz. Vannak, akik szeretik az egyenlő küzdelmet, és vannak akik kifejezetten kerülik. Ennek van lényege, és erről beszélek. A te felfogásod szerint a háborúban az ellenséges civilek legyilkolása, megerőszakolása is rendben van.
    Persze ez egy játék, mégis az a véleményem, hogy a játékosok viselkedése és választásai nagyban összefüggenek a jellemükkel. Legalábbis azoknál, akiket személyesen is ismerek, meg játékból is, ez jól megfigyelhető.
    Ezért is alakult ki az a véleményem, hogy akik szeretnek campelni, azok jelleme jól behatárolható.
  • Torzonborz
    Háborúban nincs olyan hogy tuskó, úgy ártasz az ellenfélnek ahogy tudsz. Ha nem így teszel halott vagy. Pont.
    Itt ezt be is lehet fejezni, játékmechanika engedi, használják. Felesleges tovább ragozni,
  • Morinad
    "Sírni"... Morális értékrend gondolom neked nem sokat mond. Nem baj az, csak akkor ne okoskodj szerintem.
  • Zsoxx
    Ti most melyik gatecampről vitáztok, HS vagy null? Nullban teljesen normális, hogy a sov bejáratait kempelik, illetve LS-ben vannak direkt GC-re szakosodott corpok, amik semmi mást nem csinálnak, csak a null felé/felől utazókra vadásznak. HS-ben sokkal ritkább, néha a Goon szokott Jita meg egyéb burnöket indítani, ezen kívül Jita környékén gyakori, hogy elkapják a haulereket, de amúgy HS-ben nem jellemző. Nullseces gc miatt sírni baromság, akinek nem tetszik, ne menjen arra.
    HS-es gc ellen jó a covops, de nullban már nem, mert megfogja a bubi.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.06.05. 16:56:30
  • Morinad
    Én 5 év után pont a gatecamp miatt hagytam ott a játékot. A speednerf után megszűnt minden pvp, csak az ilyen százan lelövünk egyet maradt. Ez szerintem tuskóknak való.
  • Torzonborz
    Azért ez nem így teljesen igaz (mármint hogy a legalja) , ha 0-ban allyk csépelik egymást akkor sztem a gate camp teljesen belefér, vagy FW-ben.
  • Győri Devi
    Azért még nem tljesen. A legalja ha azt insta locker carrierekkel csinálják. :D
  • Morinad
    A gatecamp az eve legalja. Olyan, mint amikor a játszótéren a nagyok megvernek egy kicsit, aztán elmesélik egymásnak, ki mekkorát tud ütni.
  • Torzonborz
    Ahh persze, a kimagyarázás az megy. :D
    Arról meg szó se volt, hogy nem jön be valakinek a játék csak a gate camp...a kettő messze nem ugyan az.
    Lenézni se nézek le senkit szóval ne magyarázz ilyen baromságokat bele az írásomba.
    Komprende?

Aki ésszel él az csökkentheti a bukta esélyét. Ez a lényeg ha nem jött volna át.

• lammaer
    Nyilván rá lehet áldozni órákat hogy először végigjárd a 30egynéhány kaput oda vissza interceptorral hogy utána elindulj szállítani, aztán rádöbbenj hogy 30+ perc nagy idő és azóta ott is van bubi ahol előbb nem volt.
    Nyilván a covopssal igen könnyű elkerülni egy gatekempet ahol amellett hogy kersztbe-kasul cikáznak az interceptoraik, még tele van szeméttel is a kapu környéke...
    Nyilván csak a hülyék halnak meg az EVEben, hiszen a prók immunisak a sokszoros túlerőre.

Nem kell lenézni ha vkinek nem jön be bizonyoso okokból a játék, lehülyézni meg végképp nem muszáj.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.05. 12:11:10
  • Torzonborz
    Nyilván lehet nézni mapet hol mennyi kill volt, esetleg ceptorba beülsz és megnézed az útvonalt (főleg ha cipelni akarnál vmi komolyabb árút).
    Nyilván lehet covopsal repkedni.
    Nyilván aki hülye az meg is hal (még mielőtt....én is döglöttem meg saját hülyeségem miatt, ráadásul T3-ban WH-ban, nem volt occsó mulatság de ez van :D ) .

Mondom ezt úgy, hogy nem gate campeltem én se de van megoldás rá.

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.06.05. 11:47:38
  • lammaer
    Nyilván ki van táblázva hogy a gate túloldalán ott vár a kemp.... mind1, megértem azt is akiknek bejön, de azokat is akiknek nem :)
  • Torzonborz
    Minek megy arra? :D
  • lammaer
    Ennél jobb már csak az, amikor 20an gatekempelnek órákon át, hogy lelövöldözzék oda az éppen beugrókat, és verik magukat hogy milyen jók :)