EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az Elite nagy csalódás volt a No man's sky-ra meg a Star Citizen-re még várni kell, így csak ez marad űrjátéknak.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem lenne rossz, ha nem lenne tele helyesírási hibával.
Link.
Amúgy a bolyó:Black Rise--Aokinen--Ahtila--Ahtila I. Cust off tulaja Cause of Action nevü cég. tulaja Reaver Syn nevü csóka.
A másik ugyan itt az Ahtila II. The Spies Must Flow cégé..tulaja : Internet SpacehThug nevü..
Igazából amúgy HS-ben nem is nagyon éri meg bolygózni. Jobban jársz, ha csinálsz egy második karaktert az accounton, ha van még lehetőséged, kitanítod bolygózásra meg covert opsra (+szkennelés), és bemész vele egy wh-rendszerbe. Olyan rendszert keress, ahol alacsony az adó, és USA időzóna szerinti csúcsidőben a legaktívabb (link), akkor esténként nyugodtabban mászkálhatsz. Vagy keress egy olyan magyar corpot, amelyik nullsecben él, ott is sokkal többet hoz a bolygózás, mint hs-ben.
Sajnos amit én találtam HSben annak nem concord volt a tulaja..Ezért is kérdeztem,mert az ISKban ilyen nincs benne..
Igen,arra gondoltam,hogy kilövöm...20% van az egyik bolygónál a tax..a másikon 19%...vagy valahogy így..így nem sok különbség van a "kilőtt", és a transportált áru árában...a kiövéskor 3 milla árunál 300k-t fizetek..legalábbis azt írja,hogy 3 milla..nemtom mennyiért tudnám elpasszolni..😊
a másikon 333 egységbe 1,5 milla fér bele..és ott rosszabbúl járok,mert persze ott is 300k a kilövés..
A lényeg,hogy az első esetben jobban megérné a kilövés..és azért kérdeztem a dolgokat..
Megköszönöm a további infókat is. Ha kell a rendszer ahol ez van,azt is megírom természetesen..😊
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.07.29. 13:53:51
A launch padot ne használd, mert drágább, mintha közvetlenül a customs office-ba küldené a cuccot.
Amúgy az ISK-ban minden benne van.
A bolygón lévő launc padról csak 333 egységnyi anyagot tudok egyszerre..ez lehet valahogy több? Eseteleg a két launc közötti várakozás lehet rövidebb?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem tudom, nekik miért éri meg most. Ha valakinek ISK kell, kevesebb plexet fog venni dollárért így, mintha 6-700 M lenne az ára.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
2015.07.16 // 438 db Plex // avg Price: 972 mill
2014.07.17. // 422 db Plex // avg. Price: 819 mill
Tehát hiába lett 1 év alatt gyakorlatilag 150 millióval drágább a Plex, darabra ugyanannyi fogyott, szóval bevételnél ugyanott van a CCP. A játékosok száma nem lényeg, a lényeg, hogy pörögjön a Plex, amit igazi pénzért megvettek szépen a játékosok.
Amúgy milyen árban vannak az eladó karakterek, ha valaki mégis pénzért adná?
Megunt,nem használt charactert vagy accountot vásárolnék!
Amennyiben rendelkezel ilyennel küldj egy privát üzenetet.
Remélem nem sértettem meg semmilyen szabályt.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.23. 14:18:02
Mi proviban vagyunk de nem lövünk neutra amig nem csinál rosszat😊Lőni van elég piros 😄
GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,
GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.22. 09:16:38
Pedig kurvára hiányzik a játék. Van is egy plex-em az itemek között...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.22. 07:28:13
A cégben tag vagyok.
Nem munkahely ha nem hajtasz az ingame fizetési modellre.Meg attól függ mit csinálsz nekem 1-2 plex össze szokott jönni egy hónapban és az bőven elég mindenre.