7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Zsoxx
    Most nézem az eve-offline-on, döbbenet, hogy mennyire lecsökkent a játékosszám. 1-2 éve még 50-55 ezres csúcsok voltak, manapság már jó, ha eléri a 30 ezret. Valaki megmondhatná már ezeknek a húgyagyú faszkalapoknak, hogy ilyen PLEX-árak mellett szép lassan elfogynak a játékosok.
  • Zsoxx
    Elvileg pénzt nem adhatsz érte, csak ISK-t.

Amúgy milyen árban vannak az eladó karakterek, ha valaki mégis pénzért adná?
  • LyaX
    Üdv!
    Megunt,nem használt charactert vagy accountot vásárolnék!
    Amennyiben rendelkezel ilyennel küldj egy privát üzenetet.
    Remélem nem sértettem meg semmilyen szabályt.
  • Roger6
    Ez igaz :)
  • Zsoxx
    Hát engem fél év alatt egyszer sem kaptak el a Lokival. Észnél kell lenni, ez nem highsec.
  • lammaer
    Oh, nincs már nekem EVE accountom.. volt 2 is, több éves karik, ingyér odaadtam hogy fel se merüljön bennem a másodállás gondolata :D
  • Roger6
    Meg a lossokra is :)
  • Zsoxx
    Amúgy hamar rá lehet szokni az adrenalinra, ha olyan rendszerben relic-ezel, ahol van corp station, emberekkel.
  • Zsoxx
    Nem azt mondtam, hogy npc űrben szkennelj. Ott állomásozol, és onnan mész át corp területre. Én is így csináltam hónapokig 1DH-SX-ben.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.23. 14:18:02
  • AngerH
    tényleg számolja próbáld ki:)
    Mi proviban vagyunk de nem lövünk neutra amig nem csinál rosszat:)Lőni van elég piros :D

• Roger6
    NPC station, ahol egymillió neut van, ott aztán lehet nyugodtan szkennelni... :)
  • Zsoxx
    De ez gondolom csak akkor áll fent, ha egy ellenséges corp kempeli a stationt. NPC stationban kell letáborozni, akkor nincs ilyen gond.
  • lammaer
    Ne szívass :D
  • AngerH
    A legjobb hogy mostmár számolja hányszor pörgeted körbe :D
  • lammaer
    A 0.0-ás élmény nekem is megvolt... ha nem alliance primetimeban játszik az ember (ami tipikusan nem a magyar dolgozók munkaidejéhez igazodik) akkor sokszor ment az űrhajóforgatás az állomáson :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.22. 09:16:38
  • Fela
    Scannelj nullban :) fogsz egy bubiálló t3mat és mész neutként nullban, tolod a relic siteokat akár ha csak 5 perced van. Amikor menned kell akkor cloack és kész :) ebből is dől a lé rendesen és akkor kezed el/hagyod abba amikor akarod.
  • Roger6
    Nekem lvl4 meg nagyrészt afk bányászat volt. Bányászattal olyan 10-15 mill / óra jön ki, lvl4-el meg 30-60 mill (utoljára 2014.12 hónapban logoltam be, szóval akkor értékeket írtam). Ugye a azért maradtam high-secben, mert meló mellett is tudtam bányászni, meg akkor nyomtam a küldiket, amikor kedvem volt. Voltunk lent 0.0-ban is, meg low-ban is, de sokszor akkor tudtam csak online lenni, amikor az ellenfél is roamingolt folyamatosan, ezért hiába tudtam volna 0.0-ban is 100-150 milliót csinálni óránként, ha éppen a station-t kempelték órákon át. Amúgy simán gondolkodtam már azon, hogy befizetem havonta, és akkor nincs az a "kényszer", hogy játszani kell, meg zsetonban is jóval több lenne. A hajóállományomra nem panaszkodom, faction fittelt Nightmare, Tengu, Machariel, van Thanatos is Genesis low-ban, de ha nem fizetek elő, még így is baromi sok idő kell a plexhez.

Pedig kurvára hiányzik a játék. Van is egy plex-em az itemek között...
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.22. 07:28:13
  • AngerH
    Mr a cikket a címével együtt a megjelölt forrásból másoltam úgyhogy ott írták el :)
    A cégben tag vagyok.
    Nem munkahely ha nem hajtasz az ingame fizetési modellre.Meg attól függ mit csinálsz nekem 1-2 plex össze szokott jönni egy hónapban és az bőven elég mindenre.
  • MrPredator
    Kár hogy nincs benne kidolgozottabb PvE.
  • Zsoxx
    910M körül van.
  • Roger6
    Most mennyiért vesztegetik a PLEX-et?
  • Zsoxx
    Második munkahely csak kb. azóta, mióta 700M fölött van a plex ára.
  • MrPredator
    Na de ennek ellenére nagyon jól hangzik. Régen én is játszottam pár hónapot, de nekem nagyon második munkahelynek tűnt. Az FGC-ben voltam nem túl aktív tagként. De ez a bemutatkozás felkeltette az érdeklődésemet...
  • MrPredator
    Az ellopott az STOLEN nem STOLLEN :)
    1-el kevesebb L betű kéne :)
  • AngerH
    THE STOLLEN BATTALION BEMUTATKOZÁS Forás:eve-offline.hu

A cég két magyar társaság összeolvadásából jött létre. Ez a két csapat a Hungarian Astronaut Department és a Corpora Delciti Vexillum volt. Lényegében azért döntöttünk így, hogy új céget alapítunk, mert, ha lehet így mondani új életre keltünk.
    Az utóbbi időben rengeteg változáson mentünk keresztül a Corporával. Jóval több aktív tagunk lett az Astronauták beolvadásával és a toborzásoknak hála, és olyan régi veteránok találtak baráti társaságra közöttünk, akik sok-sok év tapasztalatával és főleg sok-sok év sikeres nullsec cégvezetéssel a hátuk mögött már minket erősítenek. Ezeket az erőforrásokat próbáljuk meg a The Stollen Battalionban kicsit komolyabb célok felé terelgetni. Mindenkinek megvoltak a jó és rossz emlékei a régi cégekről ezért is fogtunk valami újba, ami tiszta lappal indulhat.
    A cég neve Rejtő Jenő után szabadon az Ellopott Zászlóalj lett és azért nem század, mert a ’Battalion’ szerintünk jobban üt az angol nyelvben  Rejtővel megvan a magyar vonatkozás, és a humor faktor is, mégis ha távolról nézzük, csenghet akár komolyan is ez a név… valamikor… a jövőben  Persze ehhez még sok mindent le kell tennünk az asztalra.
    Alapvetően a PVP-re szeretnénk kihegyezni a bandát, de nem csak harcos karaktereket veszünk fel. Megpróbálunk mindenkit felébreszteni a csipkerózsika álmából: ezt a játékot pvp nélkül nehéz játszani, és egy idő után baromi lehangoló, amikor a fegyvercső rossz végén van mindig az ember. Van egy remek FC-nk sok év tapasztalatával a háta mögött. Gyakorló fázisban vagyunk, de kezdünk már összecsiszolódni. Jelenleg ott tartunk, hogy minden tagnak van saját céges hajója, minden eseményre a céghangárban, saját lóvét senki nem költ céges opokra, minden költséget a cég áll. Mi csak annyit várunk el, hogy a tagok ennek megfelelően skillezzék magukat és a lehető legtöbb céges és ally opon részt vegyenek. Opokat pedig csinálunk. Általában este 9-től éjfélig toljuk hétköznap, mert a gyerekfürdetés az egy szent és sérthetetlen apai feladat és sok a kezdő vagy gyakorló apuka közöttünk. A hétvége az mindig változó: van, amikor 0-24-ben toljuk. Átlagéletkor bő 30 év. 18 alatt csak maximum 300 IQ feletti kissrácokat veszünk fel, akik meg tanultak csendben maradni, amikor kell. Amúgy ezt sokan felnőtt korukban is tanulják  A felvételizőknek csupán annyit szabunk meg, hogy ne legyen triál az accountod, legyen befizetve a kari. Már a kis karaktereknek is tudunk feladatot adni, segítünk a skill tréningben, megtanítjuk, hogyan tudnak nullsecben sikeresen létezni. Ehhez saját mentor programunk van, és minden új tag az első 30 napját egy mentor mellett tölti, a mentort ő választhatja pvp és ipar/bányászat témakörben. Van FC képző programunk tapasztalt FC mentorral.
    Van nálunk minden, ami szem szájnak ingere: pvp, pve a legjobb Sansha siteokon, a legértékesebb kavics és jég bányászat, bolygózáshoz lópikula ally adó és rogyásig tele lévő bolygók. Szállításra és logisztikára Jump Freighter és deep space transit. Az pedig, hogy melyik jelentkezőből lesz igazi tag, hát az idő, az aktivitás és a team speak és op jelenlét eldönti. Nem célunk néppárttá válni, inkább a tagok aktív jelenléte és részvéte a prioritásunk, ennek megfelelően szűrjük az embereket.
    Cégünk a fejlődés érdekében egy nagyobb volumenű változáson ment keresztül új zászló alatt folytatjuk tevékenységünket ami 2 corp összeolvadásából jött létre Corpora Deliciti Vexillum + Hungarian Astronaut Department = The Stolen Battalion
    Helyszín változatlan Provi block területe
    Nyílt csatornánk ahol szívesen látunk mindenkit: Battalion Public
  • Győri Devi
    Azok akik nem terveztek játszani az elkövetkezendő 3 napban, updateljétek a launchert 30-a (csütörtök) előtt, mert különben reinstall lehet belőle.

"We recommend that all players update their launcher before Thursday, April 30th 2015 to avoid a more lengthy process which may involve a reinstall of EVE Online."

Required Launcher Update
  • Győri Devi
    Itt találsz magyar corpok bejegyzéseit. Azt, hogy milyenek nem tudom.
  • crygaan
    Sziasztok!
    1 hónapja kezdtem el játszani, tudnátok ajánlani magyar corpokat?
  • Culram #7311
    Nagyrészt itt mindenki 18+-os.
    Gondolom az effects-nél minden be van ikszelve.
    Ha még mindig nem látod, akkor valszeg Matar vagy. Ők projektil lőszerekkel lőnek, mint pl. egy piszoly golyó, azt sem látod, nincs fény effektje. A hybridnek, lasernek van. Ha ráhúzod magad a gépre, azért látod hogy lő.
  • Party Hard
    Ja és miért nem látom a saját lövéseimet? hol kell beállítani? Már mindent maxra toltam a grafikában de még mindig semmi
  • Party Hard
    Valaki tud ajánlani18+ osmagyar klánt kezdőknek?
  • Győri Devi
    Egy szerver van csak, a faj választásnál csak annyi különbség van, hogy hol kezdesz, és pár kezdő skillt ami lehetővé teszi az adott faj fregattjának használatát. Nyugodtan választhatsz akármit ami szimpatikus, mert különbségek a kezdő skillekben minimálisak és szinte rögtön átmehetsz másik faj hajójára.
  • Party Hard
    Ja és valaki foglalkozikkezdőkkel?
  • Party Hard
    Üdv. Azt hiszem kipróbálom a játékot.
    Hova reggeljek? Milyen szeró milyen faj?
  • MrPredator
    Takarodj már innen az account lopós szaroddal légy szíves.
  • Kewanaar
    Sziasztok.
    Lenne egy kérésem, ha rányomnátok erre a linkre: EMaffia

Semmi vírus vagy ilyen csak a játékban egy küldetés része.

HA megteszitek nagyon szépen köszön
  • bélanéni #7303
    Szerintem így van, én nem is redeemeltem őket, hagyom ott ahol vannak.
  • plu604
    Kérdés a karácsonyi redeemable itemekkel kapcsolatban:
    Némi guglizás után ha jól értem, a kilövöldözhető tűzijátékokon kívül az egész "szemét"?
    Félreértés ne essék, nem hisztizni akarok :) Csak azt szeretném tudni hogy érdemes-e tárolgatni őket, mert ahogy nézem pl. a ruhákat nem lehet felvenni, a többi meg valami poénra vagy érdekes eseményre hívja fel a figyelmet az EVE történetében - viszont a tényleges játékmenetben sehol nincs szerepük. Jól gondolom?
  • BEAST #7301
    Egyszer lesz még providence-em! :)
  • Torzonborz
    Igen , tudom hogy vannak olyan corpok akik ezzel foglalkoznak de nem a játék szerves , integrált része . ;) Mondjuk nekem ezzel nincs gondom sztem külön jó húzás mert így ezzel is foglalkozhatnak a játékosok.
    A sok új szarfos mmo miatt vannak a játékosok elkényelmesedve ahol a seggük is ki van nyalva.

ui.: akinek nem inge... ugye ;)
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.01.02. 22:01:45