7619
-
#5339 Én küldök, de csak akkor kapod meg az ISK-et, ha elő is fizetsz. -
#5338 Hello!
Kellene nekem majd egy 21napos trialra meghívó, utána elő is fogok fizetni valószinűleg.
Ki lenne olyan nagylelkű, hogy beleegyezik abba, hogy egy PLEX árának felét ideadja? Ugyanis ő is kap egy hónapot így, végülis féláron, nekem meg kellene a tőke :) -
lammaer #5337 Az egész világ TASE-s :) -
#5336 Jakut mindenhonnan kitiltják előbb-utóbb :) -
Omerd #5335 Igen, már rájöttünk hogy külön kell csinálni.
Köszi a választ. -
DeviloftheHell #5334 nicsak jaku megint kivan tiltva :D -
#5333 Mindkettőtöknek külön kell teljesíteni a küldiket, mert azok mindig egyediek. -
Omerd #5332 Sziasztok,
Az epic arc küldisorozatot szeretnénk végigcsinálni a barátommal, de hiába vagyunk fleet-ben a felvett küldi valamelyikünknek nem lesz kész, hiába csináljuk meg a küldetés célját. Van valakinek valami ötlete h mitől lehet ez? vagy minden küldit kétszer kell megcsinálnunk? Vagy nekünk kell még a fleeten kívül beállítani valamit? Vagy az a baj hogy nekem még trialos accom van?
köszi -
#5331 Mar megint jossz ezzel a langyi dumaval. Inkabb ne, mert elobb vagy utobb annak neznek majd teged, ha sokat hangoztatod. :D -
DeviloftheHell #5330 de élvezted nem? :D -
#5329 De te mindig tul koran elsulsz. :D -
DeviloftheHell #5328 háhá végre, az ágyuim is mennek a ciklus végéig miután elsültek szoval örülj hogy farkad van -
magyarparaszt #5327 Sziasztok, valaki tudna nekem küldeni egy 21 napos trial meghívót a következő e-mail címre: [jakab-csalad at t-online.hu]?
Előre is köszönöm, sziasztok. -
#5326 Van mire csuklaniuk.
Ma amikor eloszor elinditottam a klienst rendesen 1 perc volt minimum a belogolas, mig a regi kliensnel ez par masodpercig tartott.
Jon is mar megint valami fix-nek a fixe. -
DarkBlade #5325 Remélem a ccp programozói csuklanak rendesen.
Leállítom a strip miner -t, de a ciklus végig megy.
Remélem csuklanak... össze és végleg. -
DarkBlade #5324 Le kell őket s****i magasról hogy terüljön. -
#5323 Ah latom megint megy a magyar forumon mindenfele remtortenetek krealasa. Ezek nelkulem nem tudnak elni vagy mi van ? Annyira szanalmas. :DDDD -
#5322 Ez ott van a szeren! -
#5321 -
#5320 -
#5319 Shader model 2.0 support discontinued april 5th
reported by CCP Zulu | 2011.03.21 10:46:06 | NEW | Comments
TL;DR: As of April 5th we will discontinue support for Shader Model 2 graphics cards. The new minimum specification will become Shader Model 3.
As we announced in October last year, we are at a point where maintaining support for the now legacy technology of Shader Model 2 is becoming a serious burden on our graphics tech team. It is also hindering us in making EVE Online look as good as we want it to since we currently have to develop for cards up to and over 8 years old. We want to bring that number down to 7 year old technology.
We realize there is still a portion of the player base (we estimate around 9,000 users) that has Shader Model 2 cards. To try and ease the transition we are working on securing a discount deal with a graphics card vendor that we will announce in the next couple of weeks.
Please note that although we are discontinuing support of Shader Model 2 we will not actively block those cards from running the client. It is therefore possible that players with that hardware will be able to run EVE for some time afterward. We do, however, urge them to update their graphics cards as soon as possible.
We have furthermore decided to extend the grace period given to Shader Model 2 users where they can bypass recreating their character in the new character creator. The window of the grace period will stay open for another couple of months.
If you are unsure what Shader Model version your graphics card supports then you can download this handy little app to check. -
#5318 Nem hinném, ha csak nincs valami oltári mázlid, pl a plexet rossz árral van fent a piacon. -
Eftörsokk #5317 sziasztok
érdekel ez a játék, kipróbálnám a trialt, de lenne egy kérdésem, úgy halottam hogy játék valutával ki lehet fizetni a havi díjat, ez igaz?
14 napos triallal ki lehet farmolni annyit hogy kifizessek egy havi játékot?:D -
#5316 hmm azt hittem ennel dragabb ... -
tibitron #5315 ok, az nem kell, de éves díj igen:) -
#5314 Milyen külön folyószámla? Nem kell semmilyen külön folyószámla egy dombornyomott kártyához, hozzácsatolják a meglévő számládhoz. -
tibitron #5313 évi 4 5 ezer min...plusz az igénylés külön folyószámla stb. ezt akarom elkerülni..az árából kijön még 2 hónap. -
#5312 most mar kivancsi vagyok mennyibe kerul egy dombornyomott ? -
tibitron #5311 én is megfogom, de mivel nem adtak rá sok esélyét, én ár a reálisabb megoldást keresem előre is. Semmiképp nem akarok költeni drága kártyára.... -
lammaer #5310 Továbbmegyek, én először direktbe megpróbálnám az EVE-nél használni a kártyát. -
#5309 Ha jol emlekszem meg az is beallithato a Paypalon, hogy havonta max mennyi lehet a levonhato keret. -
lammaer #5308 Én kipróbálnám.. de ha a paypal elfogad bankszámlaszámot is, akkor az is jó.
De szinte biztos vagyok benne, hogy se netkártyára se dombornyomottra nem kéne költened... -
tibitron #5307 de ez sima bankkártya, vannak rajta számok az elején 4x4 es, de semmi extra. próbáljam meg ilyennel is? nem sok esélyt adnak rá.... -
lammaer #5306 "maestro kártyám pedig nem jó ezt tisztáztuk"
Én erre nem vennék mérget, amíg ki nem próbáltad :) -
tibitron #5305 nem otthon vagyok, nem tudom a bankszámlaszámomat fejből, a maestro kártyám pdig nem jó ezt tisztáztuk:) Tehát nm tudok még regelni, marad az okoskodás, és hátha valaki mond gy tutit, ami neki már bevált. Igazából ez a folyószámlás megoldás jónak tűnik ha tényleg lehet így... -
lammaer #5304 Tibitron, reggelj már a paypalra azzal a kártyával amid van és használd végre! :)
Vagy működik vagy nem, de ahelyett hogy itt okoskodunk a fórumon, miért nem próbálod ki? Puding próbája az evés.
Bukni nem bukhatsz vele semmit... -
#5303 rendes email címmel regisztrálj, ne ilyen magyar szarokkal. gmail pl. -
tibitron #5302 na akkor lehet ez a megoldás. Tehát elég ha van a folyószámlán pl 10k huf, és azt otthon neten át el tudom nekik utalni? Aztán ha megvan akkro irány EVE, és ott pdig megveszem a hónapot ebből. Nem tűnik igy bonyolultnak.csak működjön.
Citromailes címmel lehet regelni paypalra? Nem lesz spam veszély? -
#5301 Biztonságod, mintha 2 bank között utalnál, ugyanis a PayPal Európában hivatalosan is bank. -
tibitron #5300 tehát akkor megadom nekik a folyószámlaszámsoromat, onnan elutalom nekik a pénzt, ők levonják. Ez biztonságos igy?