EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senki nem tudja?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg persze lehet örömködni ,hogy itt egyszerre 60k ember játszik de ezt mindenki tudja ,hogy ebben a formában nem igaz mert bár nem tudom mi az a játékosmennyiség ami felett lezárnak egy rendszert de ha ez nem lenne akkor rövid idõ alatt "megfõzné" a szervert ha mindenki egy rendszerbe menne elég csak Jita-ra gondolni. Nem beszélve arról ,hogy valószínûleg ez a sok ember nagyrésze mind station-ön csücsült mi lett volna ha mind egyszerre kidokkol... Akár egy nagyobb cég meg tudja fektetni a szervert így mindenképpen elgondolkodtató mi lenne a megoldás mert nem hinném ,hogy 70-80k embert a jelenlegi rendszer elbír szerintem még ezt a mostani 60k-t sem és ha egyszer megkapjuk a station ön sétálást vagymit akkor aztán még nagyobb lesz a baj ,hogy fog az lekezelni x1000 embert lagg nélkül ugyanott mikor ûrhajókat sem tud?
A játékot azzal hirdetik ,hogy itt sandbox van gigantikus csaták több száz (ezer) hajó között csak az a baj ,hogy gigantikus lagg is jár mellé.
Bár ez a mondandómból nem derül ki de szeretem a játékot és azt szeretném ha laggmentes lenne 😊 és szerintem EvE nem attól egyedi ,hogy 1 szerveren 60k ember játszik!
Mar csak azert, mert nem en irtam azt a mondatot.
"Ettol meg hogy a lag kisebb legyen kulonbozo megoldasok nem artananak."
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
azt is olvasd amire válaszoltam 😊
Azert mert ket kulon szerveren figyel a Jitai meg a FD-MLJ-ben levo jatekos ?
Ugyanmar. Miondenhol megtudtak oldani a kozos chat market es egyeb rendszert, viszont teljesen felesleges a szerverkapacitast leterhelni ket kulonbozo hellyel, ami az adott pillanatban teljesen fuggetlen egymastol.
A technologiai fejlodes kerekkotoje, ha ragaszkodunk egy olyan dologhoz, ami a mulban mukodott, de a jovoben elavult.
Teszem azt teljesen jo dolog volt anno a lovaskocsi, de mar alkalmatlan a gyors kozlekedesre, ellenben ha a fejlodes rovasara, ragaszkodtunk volna mindenaron hozza, akkor most az autok helyett a loturot kerulgetned az utcakon.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Addig ésszerûtlen elvárni bárkitõl is hogy hozzányúljon egy mûködõ dologhoz, ha gazdaságilag nem fûzõdik érdeke hozzá. Addig inkább rakják be az új contentet, mert az hozza/tartja meg a játékosokat.
Kerdezd meg pl magadtol, hogy MMO technologiai szempontbol, mi az ertelme, hogy azonos szerveren legyen, ket kulonbozo jatekos aki az Eve univerzumban ket teljesen kulonbozo rendszerben van 70j-re egymastol.
Kb semmi. Mondjuk kulon nodokkal van megoldva, de a felepiteset a szerver strukturanak ujra kellene gondolni.
Peldaul, a reinforceolt rendszerek (megerositett) NOD-ok kerdeset.
Miert csak kulon keresre lehet megerositett egy rendszer ? Miert csak akkor kapcsolnak hozza kulon nodot ? Ha jol felepitett rendszer lenne, akkor ugy lenne megoldva, hogy az osszekapcsolt NOD-okat egy automatizacio figyelne es szervezne egy adott csoportba.
Teszem azt ennek az automatizacionak, lenne a feladata a NOD-ok csoportositasa jatekossuruseg szerint. Ahol kevesebb jatekos van onnan elvonni szamolasi feladatot mashova , ahova szukseges lenne stb.
En amondo vagyok a regi rendszerek revizioja vagy ujragondolasa egy ido utan mindig szuksegesse valik, a kor haladtaval.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Persze ha több agent van az állomáson lehet, hogy csak véletlen másikra kattintottál.
Sorry, but I only work with people I trust. Come back once you have a referral.
Bug vagy trial accountal nem lehet storyline-t megcsinalni ?
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Legalábbis 1 hónapja volt 1 nap ingyenidõm (mert volt némi ISk az accountjaimon), 1 napra beugrottam, vettem plexet, és most ha belépek az account managementbe, a reactivate accountnál a credit/debit kártyák felett ott van ez az opció is:
---------------------------------
Pilot License Extension (PLEX)
You currently have 1 Redeemable Pilot License Extension (PLEX) item(s).
By clicking the Confirm button you are agreeing to use 1 PLEX to reactivate your account for 30 days of game time. This will remove 1 PLEX from your Redeemable Items.
a dolgok...
változhatnak?...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Mert ugyebar azt nem tudhatjuk, hogy az evek elteltevel, hogy modosithanak ezen a fejlesztok.
Tehat jelenleg, csak elfoglalni lehet az ellensegnek, elpusztitani nem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Eloszor X-7ben, majd utana 0-YMBJ-ben lett csunyan elfenekelve az Southern Coalition.
0-YMBJ
366 Ships killed (41B ISK) 73 Ships lost (6.75B ISK)
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!