7619
-
DarkBlade #5379 Majd a Sony miután felvásárolta a CCP -t talán megcsinálják normálisra.
Lesz majd tőke rendesen a game alatt.. ohh.. vagyis nem.
A JÖVÖ?! xD -
DeviloftheHell #5378 hát nekem a betütipus zavarja a szemem de eléggé, windows betübeállitásával lehet játszani picit akkor még a kicsi is olvashato lesz én kb az alap betüméretet 1 méterröl nézem egy full hd monitoron
-
ShaiHulud #5377 ja az megtortent -
DarkBlade #5376 lévő** -
DarkBlade #5375 Az alatta lövő "font widht" opciót tedd "expanded" -re, sztem jobban olvasható lesz minden. -
ShaiHulud #5374 na jobb hijan kozelebb huztam a monitort...:\ -
ShaiHulud #5373 aha mint ahogy irja context menu font, szoval ez csak a jobbklikkes menuk betumeretet noveli, hat nagyszeru... alap font meretet nem lehet novelni? -
ShaiHulud #5372 nativ felbontasban megy, de mondom a problem aaz hogy nem valtozik semmi attol, hogy a generalban atvaltom a betu meretet. ra se bagozik a jatek.
http://cloud.steampowered.com/ugc/577800844526077340/30FDA1F4FD544A2AB296B25932B0EDA1F5348F59/
kifolyik a szemem az apro betuktol, regen tudtam valtoztatni a betumeretet, legalabbis nem remlik ilyen zavaroan apro lett volna. -
DeviloftheHell #5371 felbontás? akkor néznek ki a betük olvashatatlannak ha nem a monitor nativ felbontásán megy -
ShaiHulud #5370 nekem olyan gondom van hogy ingame options/general resznel hiaba allitok a fonton nem valtozik semmit es alapbol remesen olvashatatlanul kicsik a betuk :( -
ShaiHulud #5369 telepitetted steamrol utana playnel irja hogy mergelned kell eve accal, es a gombra kattintva megnyitja bongeszoben, ott add game time to new account aztan mar is regisztralhatod a cuccot. -
gauntka #5368 Oké, köszönöm a helpet :D -
#5367 Mondjuk ha megvetted, ahhoz eleve kellene adniuk egy regisztrációt... Kutass valahol :) -
gauntka #5366 jajajaj, csak vásárlásnál lehet beregizni?:S -
#5365 Regisztrálnod kell a hivatalos oldalon, azzal kell belépned.
Eve -
gauntka #5364 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: a steamen megvettem az EVE-t feltelepítettem, fel patcheltem. Elindítom a gamet. Nem kaptam semmilyen cd kulcsot, a steames accal meg nem enged belépni a játékba. Mit tudnék kezdeni vele? Mit kellene csinálni?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#5363 Az persze más kérdés :) -
#5362 Majd ha emiatt a hulyesegek miatt a plexek ara 700-800 millio lesz te is fogsz meg eleget rinyalni. :D -
#5361 Szerintem meg már vicces amit egyesek leművelnek emiatt:D
Egész este sírt mindenki, hogy hogy képzelik, stb.
Hát, baromság ez tény, de akkor nem kell megvenni aztán kész.:D De hogy emiatt veszekednek... -
#5360 Ezeken a CCPseken jot mulattam ma. 12000+ Aurum egy szaros karakterre aggathato monokli
Tolem kaphatnak ingyen is nem hogy 50 euroert. :DDDD -
#5359 Egyszerűbb leszedni most akkor..Köszi! -
#5358 Elinditod es updateli, vagy leszeded ezt es te updateled.
http://content.eveonline.com/evepremiumpatch267203-271273_m.exe -
#5357 Ha fent lesz az incarna, újból le kell töltenem a klienst, vagy elindítom, és updateeli? -
DeviloftheHell #5356 vmiböl fedezni kell a ps3 as szarjukat ha ingyen akarják nyomatni :D -
lammaer #5355 Höhö, valószinüleg a CCP-t is elérte a gazdasági válság szele. Hát, arc kell egy ilyen bejelentéshez, szó se róla.
3rd party appokat megsarcolni, nem is nagyon hallottam még ilyesmiről... -
DeviloftheHell #5354 mi a faszt akarnak ezzel egyébként? -
#5353 Bár ahogy olvasom, túl sok esetben kéne fizetni, ami eléggé durva. -
#5352 Ez egy szolgáltatás, mely arról szól, hogy a CCP-n keresztül pénzt lehet beszedni 3rd party szoftver használatáért.
Ugyanis:
Non-commercial websites and apps will now require a (free) license
Vagyis az ingyenes appok fejlesztéséért nem kell egy petákot sem fizetni. -
#5351 Azert egybol visszakoztak, amikor par oran belul kb 30 oldalnyi forum thread keletkezett, ahol elkuldik oket az anyjukba, nagy piros betukkel. :D
Amugy is ez szerintem a pofatlansag legmagasabb formaja, hogy olyan szoftverfejlesztoket akarnak lenyulni akik olyan kiegeszito szoftverekkel lattak el oket evekig, amitol jobb lett a jatek, mert a CCP fapados megoldasait illetve amikkel nem is rendelkeztek, valamivel potolni kellett.
Eltorzult teljesen ez a jatek. Amilyen csaladias volt az elejen es mindent meglehetett beszelni a fejlesztokkel, GM-ekkel ugy tunt el ez az evek hosszu folyaman.
Most mar szinte a bugok miatt bekovetkezo hajolossoknal is felesleges irni peticiot mert elhajtanak anyadba egy sablonszoveggel.
Raadasul ez a CSM is egy nagy idiotizmus, egyaltalan nem vedik a jatekosok erdekeit, sot a CCP szinte figyelembe se veszi oket.
Aztan jonnek a hello kitty fele szinezheto hajok es egyeb idiotizmusok, amikkel ugy gondoljak, hogy a primitivebb jatekosreteget meglehet fejni.
-
r4pt0r #5350 Mintha már nem lenne elérhető. -
#5349 Fogy a pénz? -
DarkBlade #5348 Egyre szánalmasabb ez a CCP.
Lásd mért! -
Ry0K3N #5347 most nézem EVE political mapet IT-vel meg a bobbitokkal mi történt? :D -
#5346 Ezen a jot rohogtem a hunos szanalom forumon:
"Egyébként hozzáteszem, a Delve-es rendszereket is saját erőből lőttük be, kezdeti kis sov-pinpong után miénk volt az unalmas sov lelövés élvezete, a Chaot-tal volt kis oda-vissza segítség és a Nulli jött az elején amikor volt még egy kis ellenállás us tz-ben. A körülményeket pedig, hogy mindez lehetővé váljon több dolog teremtette meg. Nem fogom elmesélni, hogy pontosan mik, van amik nyilvánvalóak, van ami nem."
Kar hogy egy flottacsatat nem tudnak felmutatni, ahol egyedul lettek volna es volt nagyszamu ellenseg. :DDD
Mar a sokadik pioca hadmuveletet jatszak el, amikor mas veret szivva jutnak valahova es utana beallitjak magukat, top elite jatekosoknak a nullak. :D -
meggu87 #5345 amúgy 21 napos trial-al kapcsolatban is lehet hozzám fordulni:)
-
meggu87 #5344 üdv Mark007 keres meg ingame AryanBlood HUN a nevem és elbeszélgetük,Van egy corpunk fúrunk faragunk lövünk van minden:)
email:[email protected]
ingame:AryanBlood HUN
-
DeviloftheHell #5343 lejárt a büntike? :D:D:D
-
#5342 Dehogy :D -
#5341 Imperium Galactica -
#5340 Van valami, akár magyar corp, ahova felvesznek kezdőket is?
Inkább Industry jellegű.