EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
na meg a nagy ISK könyv olvasgatás is ajánlott. 😊
ja és joinolj a hun csatira ott nyugodtan lehet kérdezgetni . 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Van aki most játszik kéne 1 kis in game help elégé bonyolult most a game még nekem...
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Te most viccelsz ? 😄 Inkabb keressetek a kemet az alliancetokban tovabb. 😄
Egy dologban igazad van: hülye voltam, hogy vissza néztem erre a fórumra.
Na pá.
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
tegnap mentem volna, ha nem épp focimeccsen ültem volna a fradi stadionban 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
De johet a terv jo volt, csak hat megsem mukodott mert jol seggbe rugtak titeket, mert jo nagy balfaszsagot csinaltatok. Ennyi nem kell ragozni ezt a mar megint a balszerencse, ami csak akkor kisert amikor csatat veszitunk, vagy pedig jon az a szemet ellen mar megint csalt.
De, hát te írtad már, hogy borozol (annak ellenére, hogy egy ilyen helyen biztos van bor is) gondolom nem találkozunk. Kár, pedig most már igazán megismernélek, vagy legalább egy arcot párosítanék a mondataid mögé mert sosem foglak megérteni.
Hogy visszatérjünk a témára: a "Max 1.02" lehet, hogy befullad, lehet, hogy nem, de a történtek alapján a vak is észreveszi, hogy nem úgy haladnak a dolgok ahogy kellenének és hamarosan ismét fordul a kocka.
Tudod az a szép ebben a játékban, hogy semmit nem lehet elõrevetíteni, mindig változatos és új kihívások elé állít.
Én csak arra szeretnélek kérni, hogy ha már a nevem, illetve a nevünk megemlíted, akkor lehetnél körültekintõbb is az információk felhasználásával.
Fogjuk pl azt az eseted amikor FC-nk, Amergint írod le. Nos, abban a szituációban én vittem a ganget, és tudod mi történt?
Nem persze, hogy nem tudod. Egy tudatlan ember elmesélte neked, valszeg másodkézbõl, merthogy azt a tényt már elfelejtette közölni, hogy az FC kliensét hazavágta az egyik hajó modelljét és a hirtelen jött szituációban az az ember aki a csatornákat figyelte nem tudott elég hamar reagálni. Utána ügye átvettük a hibákat, de ahogy mi is, most te is nagyon jól tudsz okosnak lenni.
Mint pl akkor amikor azt mondod, hogy RAX-os wreckek vannak a kapun és miért csak az egyenként szállingózókat küldjük seggbe.
Höhö... tán azért mert erre kértek minket.
Szeretnék gratulálni neked ehhez a fórumhoz - remélem itt sokakat eltudsz még hülyíteni a félinformációból kreált tényeiddel.
További jó kockulást.
Atlas hagyja el eloszor Eszakot, a hajnali aliance mailjuk alapjan.
Azt hiszem az invazios terv a kudarc szelere sodrodott.
Sebaj majd egy ev mulva johet az uj verzioja a Maxfail 1.03
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Neha van egy fellangolas amikor bemegy egy 60-70es flotta, mint tegnap de nem is idozik tobbet egy rovid idonel. Mert ugy jartok, mint amikor kilottelek a vagabondodbol a flottacsataban. Es ezt tudjatok is hogy szemtol szembe eselytelenek vagytok. De mint ezt leirtam ez nem is gond hiszen lenyegesen nagyobb embertomeggel rendelkezik az NC, ezert mas harcmodor kell. Igaz azonos letszamnal se nagyon vagytok hajlandoak harcolni.
Amugy pedig, voltam meg kint Drakevel D-7ben egyedul is amikor a szerencsetlen Dramiel akart bumpolni, de valahogy nem akart neki osszejonni olyan ugyetlen volt a pilota.
Egyszer vittem ki egy flottat 2 percre ami nem volt tobb 20 fosnel es ugy lettetek kizavarva onnan, hogy a labatok nyoma se erte a foldet es buktatok egy Rapiert es a masik meguszta kb 20% hullban mert nulla ugyessegu tacklerek vannak NC oldalon is.
Ki se engedjuk az embereket meg lett mondva nem mehetnek D7 fele egyesevel, nem is baitelunk, mert felesleges, meg is mondtam nekik, hogy minek ilyen lamak ? Csak olyan idiotak vannak, hogy hiaba mond barmit az ember kimegy 1 ceptorral, hogy o az ugyes majd megfog 200rol egy Macharielt aztan kesobb rajon, hogy egy idiota probalkozas volt.
Az ok amiert kilottok annyi marhat a kapun az hogy hulyek az emberek es azoknak a pilotaknak pedig ott elnek mar evek ota egy szaros 300km-es spotjuk sincs, hogy nehogy beragadjanak a bubiba.
Az agyutoltelek, aki nem hallgat senkire, aki meg se kerdezi az intelt mi van a kapun, akinek szazszor kell a szajaba ragni mindent, de a 25. alkalommal is ellenkezo dolgot csinal. Na ilyeneket lottok ki ti ott, semmi egyebet.
Ezert mondtam nem egy nagy dicsoseg egy buta lamat kiloni 8an a kapun 200km-rol mikor beleragadt a kapu koruli bubiba a sajat hulyesege miatt.
A kapukemp a másik oldalon áll, a lokál 700 körül, a kapun változó mennyiségû hajó: 15-100 között.
Beugrik egy bait, rendszerint apoc, vagy drake (volt onyx is), újabban 2 neutos dominix jön a bait után nem sokkal, aztán meg ránk ugrik mindenki a túlsó oldalról, meg néha az állomás felõl is aki ott van.
Eleinte ceptorok jöttek egyébként baitnek.
Na ebben a helyzetben mi kilõjük a baitet, meg még amit lehet, általában 1-2 hajót csak, aztán megyünk, amikor szorul a helyzet.
És ha valaki beesik a bubiba azt is lelõjük.
Mi nem azért mentünk oda, hogy elfoglaljuk a rendszert és lelõjünk minden hajót, hanem hogy károkat okozzunk, nehezítsük a sétat a környéken. Szerintem ez jól ment.
Ami H-W-ben megy, az végképpen lutri. Aki épp nem lagzik annyira és többen van, lelövi a másikat, aki ezt 10 perc késéssel tudja meg.
Abbol all az egesz hogy a ket mach odaugrik valamelyik 200as spotjara es vagy a bubiba beugrot, vagy aki lemaradt, vagy pedig hulye es hiaba szolunk neki nekivag egyedul az utnak es egy tackler (az altalaban ott legyeskedo dramielek megfogjak) vagy a kapunal cloakolo rapierek.
Egy igazi csata nem is igazan alakult meg ki ott ezzel mindenki tisztaban van. Meg hogy 100 ellen harcolunk. Nem ti nem harcoltok hanem elszeleltek, ha nagyobb letszamu flotta arra megy , ami ertheto is, hiszen 100 ellen nem lehet harcolni keves szammal, na de a futas az minden csak nem harcnak nevezheto valami. :"D
Amugy nem kell oda titan hogy elkergesse a rapiereket, eleg ha odavisz par ertelmesebb jatekost valaki, aki tudja mit csinal.
Ugy rebbentek szet mint ahogy kell. Csak ki akar allandoan cloaker meg deep safes lepattanozokkal foglalkozni ?
Nagyon ritkán jönnek egyesével, általában akikkel harcolunk 50-100-an vannak. Csak persze nem várjuk meg, míg mind ránk ugranak a másik oldalról, vagy az állomásról.
Machariel meg 2 van, ha nagy a hajó, rapierrel nehéz lelõni. Szerintem, ha 2 milliárdos hajóban ülnél, te sem azzal ugrálnál a kemp közepébe.
Minden esetre az elmúlt 4 hétben 1600 hajót lõttünk ki 15-en azon a kapun, miközben 100-nál kevesebbet veszítettünk, és a kapu másik oldalát kempelték, a lokál pedig ritkán volt pár száz alatt. Ennyire noobok vagyunk.
A lamaloves meg nem igazan erdekel 170km-rol machariielekkel.
Ugyis csak azokat lovitek ki akik halal lamak es egyesevel mennek a kapura.
Na de hulyekbol van eleg. Ezert mondtam, amit ott csinaltok a PvP legalja, ennel mar csak egy rosszabb pvp van, illetve egyesek azt hiszik az, ha agentezo hajot blobolnak le.
na ez a lényeg, odahoztak egy titánt a rapierekre, meg ceptorokra.
A titán most kapuról-kapura ugrál, miközben mi a köztes idõben öljük õket.
Ez pedig egyik cégtársam mûve:
kép
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A vege meg nem ismeretes a csatanak de egy POSukat lelottuk a cynojammert es elmenekultek, kicinoztak a kapitaljaikat, miutan jo par ott hagyta a fogat.
1,166 players queued
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A magam részérõl az elhúzódó háborút szeretem, mert akkor van kit lõni 😊
De azt azert el kell ismerned akarhogy is, az eszaki invazio nem a Molletol is az IT-tol fugg, hanem a szovetsegeseiktol, ha ok megunjak ott maradhat egyedul az IT, de annak semmi jo vegso kovetkezmenye nem lesz szamukra, az mar most vilagossa valt.
Azért ne felejtsük el, hogy ez a molle egyszer már bezabálta az univerzum nagy részét, aztán egy iszonyatos pofáraesés (amiko feloszlatták a BoB -ot) újra eljutott oda, hogy egy igen jelentõs haderõvel ostromolja az NC-t.
Lehet, hogy Molle seggfej, igaz, hogy az NC erõs, de azt nem mondanám, hogy tudom, mire számított Molle, és mi van még a tarsolyában.
"Azt persze nem tudom, mire számított az IT. Lehet, hogy erre, és simán veszik a veszteségeket, mint tervezett áldozat."
Szerinted hogy vesszuk a veszteseget, ha a corp allja a hajokat es felszerelest hozza ? Csak a 3x trimarkot kell a korptol megvennem a BS-be, semmi mast.
Annyira szar a helyzet, hogy eddig 24 millio volt a 3x trimark, de mar egy hete csak 16 milliot kell fizetni erte, annyi a tartalek.
Az IT ebbe belefog dogleni, raadasul kezdodik a gond delen. Wicked Creekben a Section XIII sovokat tamadja.
Curse Alliance letette az SBU-it Insmoterben, SYS-K a veget jarja Period Basisban es Esoteriaban.
Amig el vannak foglalva eszakon a kicsik delen elkezdtek mozgolodni delen.
Elobb vagy utobb komoly belso feszultsegeket fog okozni ez a deli nagy szovetsegeknek es kenytelenek lesznek visszamenni, de legalabbis csapatokat kivonni, mint azt mar kenytelenek voltak megtenni az Aeternus. ,BLAST , HUN Reloaded urben Fountainban.
Ennek pedig az eredmenye azonnal meglatszodott az eszaki hadjaratban. Kevesebb ember, kapkodas, kevesebb atutoero, nagyobb vesztesegek es a moral pedig szepen esik lefele.
A haderok amelyikek kenytelenek ingazni, pedig elobb vagy utobb megunjak az egeszet.
Az elso ingazo pedig eppen a Fountain szovetsegek elukon az Aeternussal es HUN-al, amik tegnap parancsba kaptak, hogy szedelozkodjenek es induljanak ma a XUW- rendszerbe 17:00-kor. "We are regrouping in XUW- and heading to X-7 with the rest of the fountain alliances."
A HUN-al ugyanez a helyzet: "Ébresztõ From: Adamus TorK Sent: 2010.05.14 18:00 To: HUN Reloaded"
Varni fogjuk oket, mint ahogy gondolom a PL & Panda se fog tetlenkedni Fountainban es azonnal megtorolja ha elhagyjak a rendszereiket.
Ekkore fail muveletet en meg nem is lattam. Igazi balfaszsagot csinaltak.
Eloszor is, egy igazi stratega azutan hogy a NOD lecrashelt csinal egy altamadast egy messze levo rendszerben, hogy elvonja a csapatokat, majd mikor odaerkezik a felmentosereg elhuz es minnel gyorsabban megtamadja egy nagypobb BS flottaval a jammert a rendszerben es kimenekitti a kapitaljait meg ha oda is veszik egy par de akar az egesz BS fleet, akkor sem jarnak ilyen veszteseggel es moral buktaval, mert akkor meg is kilonek annyi hajot az ellensegestol, hogy elmondhassak, hogy elbuktunk egy par BSt, de veszteseget is okoztunk eleget.
Raadasul igy most ottragadt bent a fo capital flottajuk es minden fellogolas veszelyes lesz, addig nem tudnak mashol nagyobb hadmozdulatot csinalni.
Mindenki tudta hogy DT-nel fognak probalkozni, lasd ma mar nem is probalnak szervezetten kitorni, egyesevel nehany bolond probal kimenekulni, persze kapitalokkal nem tudnak a BSek vagy egyb hajo ami nem kloakos altalaban fentragad a bubikon a kempelt kapuknal.
Mas: Nagyon furcsa dolgokat tapasztaltam, az amerikaikhoz kepest 3 masodperc elteressel kapom az adatokat. Szamoltak vissza belog idonel, hogy 3.2.1 nalam pedig az ora meg 6.5.4-et mutatott. LOL
Ha nem, akkor viszont ennek itt kb. vége is.
Tegnap DT elott kiprobaltak vinni a kapitaljaikat es hajoikat, viszont nem sikerult, ezert attoltak DT utani idore, viszont mi mar vartuk a probalkozast, tisztaban voltunk vele, hogy megprobaljak DT utan is.
Az eredmenye a "Nagy Szokes"-nek : The Big Escape
A Wyvernt eszre se vettek a sracok, mert lelogolt es eltunt az 1 perces ido szabaly miatt, nem is logolt be, mi pedig elvoltunk foglalva a csataval meg egy csomo hajo bent volt griden igaz a masik 4 MS mar kipukkant, amikor a marhaja visszalogolt es visszaesett a bubiba.
Tehat mint mondtam eszre se vettek, en linkeltem a nevet a fleet chatre es adtam be targetnek a broadcaston.
A vicc hogy a bubi le is jart nem volt rajta meg mondtam is a diktoroknak, hogy bubizzak le nehogy elszokjon, elkeztuk loni paran ugy 5% shieldje fogyott el, amikor hirtelen eltunt.
Eloszor azt hittem nem mukodott az aggrotimer es megint az egy perces lelog idoben eltunt, hiszen a no bracket settingsnel nem igazan latja a jatekos a roncsokat.
Aztan kiderult, hogy mivel a titanoknak mar feltoltodott a DD-je, szabalyosan instapoppoltak a Wyvernt 😄
A rendszerbe bejutni szinte lehetetlen volt. Én egy kis csapattal a D7 oldalon voltam, kempeltük a kaput. Sokan kifelé jövet annyira elunták, hogy elmentek gondolom a géptõl, mert amikor megjelentek nálunk, egyszerûen meg sem próbáltak elmenni.
Én voltam Morsusos, pont a 4S-ben, akinek ez home rendszer, ezért sejtettem, hogy nem lesz könnyû elfoglalni, sõt szerintem nem is lehet.
De azért nem lehet, mert ami szintén tuti, hogy az NC bármit megtesz a létszámért. Ez nekik sosem volt gond. Ha kellett a létszám, akkor volt. Hogy ezt most trial accokkal vagy sem azt nem tudom, de jegyezzük meg, tõlük sem áll távol az ilyesmi.
Az alli TS/ventri szervereit rendszeresen, sõt 2x a teljes webszervert leölték olyan idõpontokban, amikor nagyobb eseményt szerveztek. (nem kétlem, hogy az IT is csinál ilyeneket, bár szerintem az NC webes cuccai, alkalmazásai és biztonsági intézkedései profibbak. Amíg MM-ben voltam, egyszer sem halt le semmi (kb 9 hónap alatt)).
Na mind1. Remélem a CCP egyszer majd kitalálja mi a megoldás erre. Az szerintem nem jó, ha betiltod a nagy allikat. Majd megkerülik azzal, hogy noteszban vezetik ki a haver. Olyan rendszer kell, ahol nem érdeke a játékosnak megkerülni a szabályt. Tehát ne legyen elõny a sok hajó egy helyen, és akkor senki nem fog erre törekedni.
Hat most aztan tenyleg rohogni tudok rajtuk csak, hogy mar miket talalnak ki kinjukban, most hogy buktak megint a rendszer elfoglalasaert vivott csatat. 😄
Egyik azt talalja ki hogy mar megint bookmarkokat rejtett a megatalkodott NC a kontenerjeikben, a masik olyan nemletezo posztokrol regel, hogy az a exploiter NC 100 meg 100 trial accountot hozott letre es dockolt ki es be a H-W stationon. 😄
Ezeket az eszlenyek vajon honnan veszik ? 😄
Egy be se tudna jutni trial accountos tomeg H-Wbe hiszen 1000+os lokal volt es a kornyezo rendszereket is bloboltak az SC-sek.
Arrol nem beszelve, hogy nem is tudnanak dokkolni ott. Raadasul lecrashelt a nod az SCs idiotaknak koszonhetoen akik egyszerre akartak meg a kapukon is atjutni D7-bol, mikozben kb ket 800 vs 800as flotta nezett farkasszemet odabent.
Meg ok sirnak, hat ez kesz rohej, arrol persze egyikuk se tesz emlitest hogy a kapital flottajuk a nod crash elott bubiba szaladt, de a nodcrashnal deaktivalodtak (offlineolodtak) a bubik igy eltudtak menekulni.
Mindossze annyi tortent hogy megalamak voltak es a crashnal nem ok logoltak be eloszor, igy mar sokkal nehezebb helyzetbe kerultek.
Most pedig kezdodik a kacsavadaszat rajuk, bar meg kell emliteni, hogy mar rengetegen kisirtak maguknak a GM-ektol, hogy tegyek ki a rendszerbol a hajoikat, ami egyenerteku a csalassal ugyebar, hiszen nem bestuckolodtak, hanem nementek es utana nem mertek mar fellogolni.
Peldaul en lekorlatoznam az alliancek szamat is es azt is, hogy hany alliancevel kothetnek szovetseget es mennyit huzhatnak le minuszba, a tobbi pedig maradna neutral.
Igy sokkal tobb kisebb reszre szakadnanak a szuperblobolos alliancek.
Raadasul itt bizony nagy erteke lenne a megbizhato szovetsegeseknek, mert pillanatok alatt szeteshetnek ha nem megfeleloen viszonyulnak a szovetsegesekhez, lasd pl Atlas hogy uton utfelen a sajat szovetsegeseit tamadta meg a multban.
Szoval lekorlatoznam a szamot annyira, hogy mondjuk egy szvetsegben max 500 ember lehessen es ne lehessen tobb szovetsegese mint mondjuk 5.
Ez igy maximum 2500 ember. Persze lehet jatszani a szamokkal addig mig kideul mi meg a megfelelo leosztas.
Igy nem lehetne viszont szuperblobot csinalni, mert a tobbiek neutralok maradnak igy nem is tudod valojaban kit losz, ha nem piros azaz ellenseg.