7619
-
#5299 De amúgy most nézem, hogy bankszámlaszámot is hozzá lehet párosítani a PayPal-hoz, gondolom ugyanúgy működik, mint amikor kártyával fizetsz. -
tibitron #5298 na de irják,hogy az accounthoz is kell valamilyen kártya. Tehát nem tudok addig regelni mig nincs? -
#5297 Szerintem már többször le lett írva, hogy tudsz utalni a PayPal számládra pénzt.
A legegyszerűbb, ha a bankban megkérdezed, hogy hogyan tudsz utalni pénzt a PayPal accountodra (persze előtte hozz létre PayPal accountot). -
tibitron #5296 akkor nekem az nem jó, régi maestro-m van unicreditnél. Tehát továbbra is áll a kérdés..paypalhoz reghez kell-e dombornyomott, ha nem kell leht e utalni rá pl postán, ha nem akkor egy sima nem dombornyomott visa kártyát igényelek, és azzal regelek paypalra, olcsbb mint a dombornyomott, és onnan is lehet fizetni eve-et. -
#5295 Csak kevés nem dombornyomott van, melyet mindenhol elfogadnak, az egyik a Visa Electron. Bár hamarosan (talán áprilistól) ilyen lesz a Maestro is, de csak az újonnan kiadott kártyáknál -
lammaer #5294 Hogyne lenne kártyája....
@5284 -> "Van egy sima bankkártyám folyószámlához, amire a fizu jön. "
tibitron: a nem dombornyomott bankkártya is bankkártya, és tökéletesen működik az interneten.
Ez az egész domornyomás mizéria egy banki átverés. Az MKB-s VISA Electronommal (legprolibb cucc) minden további nélkül fizettem például Dallasban meg Brooklynban szállodai költségeket, Kanadában vettem dollárt egy ottani ATMből vagy fizettem könyvesboltban :)
Egy helyen volt csak feltétlenül szükség dombornyomott kártyára: Kanadában egy taxisnál, akinek nem volt elektronikus kártyaolvasója, és ilyen indigós mechanikus másológéppel húzta le a dombornyomott kártyát. 3 éve :), mint a kőkorszakban, amikor tényleg ezért kellett hogy domborúan rajta legyen a szám a kártyán :D -
tibitron #5293 pontosan, olyan megoldást keresek, amihez nem kéne dombornyomott kártyát igényelni. Tehát nekem jó lenne az is ha lenne egy paypal számlám, s pl 2 havonta arra felraknék utalással 5 hufot, átváltja euroba, és onnan fizetem elő a köv 60 napot.z tünne a legkedvzőbben, csak ezt igy megtehetem-e? -
#5292 De pont ez a gondja, hogy nincs semmilyen kártyája. -
lammaer #5291 tibitron, ha van valami kártyád, simán hozzárendelheted paypalhoz és használhatod. Sima visa electronnal minden további nélkül megy.
Aztán ha nagyon para vagy hogy el ne lopják, akkor fizetés után egyből ki is szeded a kártya adataidat a paypal accountrol.
Sztem feleslegesen szivatod magad átutalásokkal, netkártyákkal és egyebekkel. -
tibitron #5290 De paypal számla nyitásához nem kell megadni dombornyomott kártya számot?
Hogy működne akkor a paypal? Elmegyk a postára és ott feladom nekik a szükséges pénzt, vagy küldök rá pl 100k ft, és akkor onnan vonogat majd le az EVE? -
mkfdd #5289 Otp-nél a netszámla csomag 2 számlából áll. Az egyik a normális folyószámlád, és van egy másodlagos is amire bármikor átrakhatsz otp honlapján pénzt (és vissza). A második számla a fedezet az online vásárlásokra. Ez azért biztonságos mert ha valahol át akarnának verni, csak annyi lóvét kockáztatsz amennyit épp el akarsz költeni. Ám OTP-nél mastercardot adnak, és azt nagyon nem szereti az EvE. Hiába van webkártyám, kénytelen voltam én is paypalon keresztül befizetni.
Ha csak emiatt akarnál netszámlát nyitni, akkor szerintem hagyd inkább. Használj paypal-t. Átutalod a lóvét a paypalnak (2-3 nap), és onnan egyből be tudod fizetni a játékot. -
tibitron #5288 900ft az éves díj azt írja, nem havi. OTP-nél ersténél 600. Az nem vészes. Tehát bemegyek igénylem, nyitni kell sima folyószámlát, és arra felrakni a pénzt, és onnan vonja l. Jóé értem akkor a működési elvét? (eddig ilyet sose csináltam, ezért vagyok bizonytalan) -
#5287 Ha ezek koze a szamlacsomagok koze tartozik.
Ha nem akkor szepen megerdeklodod a bankodban, hogy mikent lehetseges ez szamodra is, hiszen igy sokkal olcsobb mintha kivaltanal egy dombornyomott kartyat, hiszen ahhoz eleve 150k-t fel kell tenni a szamlara indito osszegnek, de az eves dija az olcsobb, atlagosan 3-4000 Ft.
Mondjuk van a Citybanknak asszem egy 0 forintos bankszamlacsomagja, amihez jar dombornyomott kartya, de ott is kell a havi 150k jovairas a szamlan.
Amugy most utananeztem. Az OTPnel a havi netszamla az 900Ft/ho. Szoval nem olcsobb mint a dombornyomott.
Ezt a linket nezd meg itt ugy tunik sok minden le van ezekrol irva.
http://www.privatbankar.hu/bank/bankkartyak/atm_internetkartyak?banktermek_id=1830 -
tibitron #5286 tehát ha van gy számlám amire jön a fizu akkor ahhoz igényelek virtuális kártyát és azzal máris lehet fizetni? Unicreditnél vajon van ilyen? -
#5285 Szamlahoz nem feltetlenul szukseges igenyelni dombornyomottat, mert leteznek virtualis kartyak is, mint peldaul az OTP-ben is van ilyen 3 szamlatipushoz.
"Virtuális WEB Kártya - a biztonságos internetes vásárlás eszköze
A Net számlacsomaghoz, Prémium Plusz-, Prémium számlacsomaghoz Jump számlacsomaghoz vagy Elektronikus számlacsomaghoz tartózó webkártya számlához egy virtuális MasterCard típusú bankkártya tartozik, mely kizárólag az interneten végzett tranzakciók ellenértékének kiegyenlítésére szolgál.
" -
tibitron #5284 tehát megér inkább csinálni egy dombornyomottat? Van egy sima bankkártyám folyószámlához, amire a fizu jön. Ehhez a számhoz igényelhetek dombornyomottat is, és akkor rögtön onnan vonnák le? -
#5283 lehet bankszámláról is utalni, de többet fogsz veszteni a költségekkel. -
tibitron #5282 de a paypal-t is bankkártyáról lehet tölteni nem? Vagy elég ha bemegyek a bankba és onnan feltöltöm? Mert a paypal reghez kell bankkártya is nem? -
#5281 Magyarországon szerintem sehol. eBay-ről lehet rendelni, de ahhoz is PayPal vagy bankkártya kell. -
tibitron #5280 igazából a paypal érdekelne, nem akarok kártyadíjat fizetni csak ezért:)Aki esetleg járatos ebben az segíthetne, mg abba is hol leht megvenni a dobozos verziót 60 nap játékidővel -
#5279 A dombornyomásos Visa és Mastercard kártyák biztos jók, ill. a Visa Electron is nagy valószínűséggel. A PayPal-ra tudsz utalni Forintban, Euróba fogja automatikusan átváltani. Pontosan nem tudom hogy megy az utalás, de a PayPal oldalán minden le van írva. -
tibitron #5278 és hol vehetem meg a dobozos verziót? Nem találtam nagyon itthoni boltban sehol sem. Egyébként elképzelhető,hogy veszek gy bankkártyát, milyen tipusok támogatják? Bármelyik bank dombornyomottja jó pl? A paypal az úhy működik,hogy csinálok egy paypal számlát és arra utaltatok a sima bankszámlámról x összeget? Forint is jó lesz, és azt majd átváltja pl uróra, vagy már eleve eurót kell utalni a paypal számlára is? -
#5277 Legegyszerubb modja ? Ha van egy ismerosod akinek van bankartyaja.
Odaadod neki a penzt es o befizeti. Mas alternativa nem igen van, hacsak nem arul ugy valahol magyarorszagon ugy plexet, hogy elfogad postai utalvanyt is. :D -
#5276 PayPal-on keresztül, mert arra lehet számláról is utalni. -
tibitron #5275 Köszönöm. És ha azért akarok pénz is áldozni rá, és forinttal fizetni, azt ,hogy tehetem meg bankkártyán kívül a legegyszerűbben? -
#5274 1. Ingyenesen letoltheto, de veheto dobozos valtozat is, amihez alapbol jar 60 napnyi jatekido.
2. Annyiszor probalod ki a trialt, egy letoltott klienssel, ahanyszor csak akarod, csak annyi a dolgod, hogy mindig uj emailcimrol kersz egy uj accountot.
3. A legegyszerubb fizetesi mod, a jatekban talalhato PLEX, ha kitudod termelni az osszeget, ugyanis a jatekban talalhato penzzel is kifizetheto a 30 napos jatekido. Na persze ez nem annyira egyszeru, mint latszik, ugyanis altalaban 300-350 millio ISK-rol beszelunk es egy kezdonek mar jo nagy tudasra van szuksege, azaz ismernie kell az EVE-t, hogy mukodik, hogy sok penzt tudjon termelni a 14 nap alatt. Nem egyszeru, de nem lehetetlen. Foleg, mivel ugyebar barmennyi trialt indithatsz es meg van a modja, hogy a penzt mason keresztul atadd magadnak. (Bankkartya es PLEX nelkul csak a dobozos valtozat, ami lehetoseget ad a kezdesre, de ilyenkor azert 60 nap alatt ki kell termelned a PLEX arat, mert senki nem fog ismeretlenul kolcsonozni neked 350 milliot, ez nem az a jatek)
Vannak aktiv magyar cegek es jatekosok es a HUN csatorna is el meg.
Valos jatekszerver valoban csak egy van, de van tesztszerver is.
A jatek meg el rendesen, soha nem latott blob formajaban es mint irtam mar egyszer van aktiv magyar jelenlet is. -
tibitron #5273 sziasztok. Ezzel a mmorpg-vel is szemezgetek, szeretem a sci-fi-s játékokat. De ehhez nem találtam itthon pl cd galaxysíban dvd játékot. Akkor ezt ingyen le lehet tölteni a játék honlapjáról, ahhoz jár 14 nap trial, és utána már kéri a pénzt?
Mi a legegyszerűbb fizetési mód, nincs bankkártyám erre, milyen lehetőségek vannak még?
Vannak- még aktív magyar játékosok, cégek? az a hun csatorna él még? Itt egy szerver van ha jól tudom, és annak különböző csatornái.
Tehát él a játék még rendsen, és van-e aktiv magyar jelenlét?
Előre is köszönöm a válaszokat -
#5272 Nem minden skillt tudsz megtanulni trialon. És azt hiszem pénzt sem tudsz átadni más karakternek. -
Thanatos #5271 nem -
TottiHUN #5270 oké köszi, tehát trial accom marad, és lenne ez miatt valami hátrányom? -
#5269 Nem kell venni, eleg egy 30 napos jatekban veheto PLEX-el is elofizetni.
Tehat lehetseges igy kezdeni.
Valamint az adott 30 nap hozzaadodik a hatralevo trial account idejehez. -
TottiHUN #5268 üdv lenne 1 kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Ha mondjuk csinálok 1 pár trial accot és össze jönne a pénz egy 60 napos játékidőre, akkor lehetséges így elkezdeni a játékot vagy először muszáj vennem egy 30 napos élőfizetést? -
#5267 A gonosz bohocok.
-
DeviloftheHell #5266 hát aki leprogramozta ezt a játékot elmehet a fenébe :D hogy még ssdröl is tud olyan töltési idöket produkálni hogy az ember haja kihullik -
#5265 De nem bent vagy! :D -
DeviloftheHell #5264 fennvagyok :D -
#5263 88.151.97.222:9987
DE jo lenne tudni mikor jossz, mert bekell hogy huzzalak az userlistaba, kulonben kintragadsz a vendegszobaban. :D -
DeviloftheHell #5262 na vki mondjon vmi ts vagy akármi elérhetöséget a játékhoz, kiváncsi vagyok hány fps-t teljesit hamár a deadspace 2 ben sikerült neki 120 fölött maradni minden beállitást maxra véve :D -
nab #5261 Senki nem mondta hogy van vele gond. -
csapblue #5260 Belehallgattam. Nem értem mi ezzel a gond? Kezdőknek vannak benne hasznos tanácsok. Mondjuk, szerintem eleve etikátlan ilyet kirakni.