7619
-
#5819 Kitort megint a forradalom. :P
CCP Punkturis wrote:
I was working on War Dec and Kill Reports this release - hope you like that stuff!
Answer from WolfSchwarzMond BSC LEGION
"This was on the 1st page of the EVE Online: Inferno - Feedback thread. Post number 10. This tells me that CCP knew we'd hate this new Inventory. There a is Dev going "Don't blame me. I was working on something else.!"
So after 25 pages here and 50 pages in the Feedback Thread, 90% of them saying this thing is "CRAP" or "junk" or "Stupid" or that is just "SUX" the question is simple. Why can't CCP learn from it's own mistakes? We've been here before......]
"Red flags raised by very smart people both at CCP and in the community went unheeded because of my stubborn refusal to allow adversity to gain purchase on our plans." -Hilmar Veigar Pétursson, CEO
And so CCP have repeated the same mistake. Making a change, testing it, getting feeback from players that said "THIS SUCKS" then ramming it down the player's collective throats anyway.
"The greatest lesson for me is the realization that EVE belongs to you, and we at CCP are just the hosts of your experience." -Hilmar Veigar Pétursson, CEO
Well Sir, this was a lesson you didn't learn. You are proving it. The new inventory has made Looting from Wrecks, Player Owned Station operations, Jetcan Mining, Corporate Hanger Ops, and dealing with large amounts of items into a tedious, time wasting, torture sessions. The new system lags. It in some cases makes it harder to find things. It makes you repeat the same actions over and over and over where before it was once. Your people were told time and again during Sisi testing that this change was not a good idea, but you did it anyway. Again....
I would humbly suggest that you either Rollback this change or make it optional as you did with the whole Captain's Quarters fiasco. Let us not take this latest lack of good judgement and turn it into International news.
Prove to us you can learn from your mistakes. And stop repeating them.
Quotes taken from here http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=2672 -
Caterpillar #5818 Noh, igen ez lett volna az egyik fő szempont... :/
Bár ha így is 21 napot kap és folytatni is tudja az nem is rossz... :) -
pedrohsi #5817 tudja a kulccsal aktiválni, viszont te nem fogod megkapni a 30 napot a buddy trial aktiválása után - ha jól emlékszem -
#5816 igen -
Caterpillar #5815 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha én most meghívnám a barátomat, akkor ő kapna ugye 21 nap trial játékot ez tiszta, de ha ő a most 7 euróért kapható steames verziót veszi meg tudja folytatni a trialos accountjával? -
#5814 Nem csak az. -
DeviloftheHell #5813 tökmind1 hogy talál e a civilian vacak löszert nem igényel, stb tökéletes killmail kurválkodásra -
#5812 Nah devil, mond már, hogy mit akarsz ezzel, most már komolyan érdekel. -
#5811 Miert ? Legjobb a cicilian gatling egy dronos hajon.
Alig van fitt igenye, nem kell vele loszert fogyasztani es aggroztatni lehet, igy nem a dronokat lovi az npc. -
#5810 Miről is beszélsz? -
DeviloftheHell #5809 aggroztatni küldiben és killmail kurválkodni ugye fenrir? -
pedrohsi #5808 1. a civilian modulokat tudod használni skill nélkül, de azok a tutorialon kívül nem sokra jók
2. a küldiben minden le van írva, csak a legtöbb játékos nem hajlandó végigolvasni
persze a legtöbb küldi ettől még halál unalmas, de hát itt a játékosok hozzák létre az élményt, ezt a legnehezebb megszokni, a játék maga nem vezet -
#5807 Akkor sincs sok ertelme. Sot, semmi. -
#5806 40 millió 1 óra játékomba sem kerül. -
DeviloftheHell #5805 tényleg ennyire állat vagy hogy ilyet megvennél? :D nem tökmind1 mivan azon az idiotán? :D ugyis a hajot nézed mert nem látod a pilotát -
#5804 A karaktergenerálásnál a karakter faja és beállítottsága meghatároz bizonyos alapskill-eket. Ha mást választottál mint az első karakterednél akkor megeshet, hogy teljesen más skillt fog tudni alapból és meg kell olyat vennie marketen amit a másik viszont tud.
Anomáliához nem kell scan probe launcher (főleg nem kezdőkarakternek), csak kidokkolsz és megnyitod a scannert majd a system scannert használod.
A pénzedet a walleteden látod, bal oldalon zöld Z betű, kis érmékkel. Ha rajta hagyod a kurzort akkor kiírja, hogy mennyi az egyenleged.
2 karaktert meg ne építs ha 1 accounton van, mivel csak egyszerre 1 tud tanulni. Válaszd ki a szimpatikusabbat és csak azt tanítsd. -
Camouflage #5803 Sziasztok. Elkezdtem egy trial accountot. A jatek maga lenyugozo. Tele van lehetosegekkel, a grafika gyonyoru, a zene (egy-ket tracktol eltekintve) csodalatos, a rookie channelen segitokeszek az emberek. De.
Belefutottam nehany felettebb frusztralo gyermekbetegsegbe. Peldaul: az egyik karakterem az masodik kuldetesben (tamadd meg a fuel tankot, es lojj le ket kalozt) fel tudta tenni a Small Armor Repairert mindenfele skill nelkul (legalabbis en nem emlekszem, hogy megtanulta volna) mig a masodik nem - a skill bookban sincs benne, marketen kellene megvennem.
A tutorial utan az exploration careert valasztottam, es ugy tunik jobban melle sem nyulhattam: a questben nincs leirva, hogy mit kell csinalni. Mint kiderult, szereznem kell, egy scanner probe launchert, nehany scannert majd fel orakon at scannelnem kell a teret anomaliak utan kutatva es mikor oraerek, akkor a pupup figyelmeztet, hogy ahhoz, hogy ki tudjam nyitni a kontenert, amiben a proof van ez es ez kell (amit meg kell vennem a marketen, holott azt sem latom mennyi penzem van) ... hat lof... ezt nekem megis honnan kellene kitalalnom, ha meg a quest noteban sincs leirva?
Ez igy, konkretan elvette a kedvem az egesz jatektol. Most dobtam a questet es eldontottem, hogy banyaazni fogok, mert penzre van szuksegem, legalabb ahhoz, hogy felszereljem ezt az alap kis hajot. Nagy lehetosegek vannak ebben a jatekban, nem veletlenul jatsszak ennyien, de ha a nem teszik egyszerubbe a kezdest (igen, a magamfajta r=1 userek szamara) akkor az emberek frusztraltak lesznek es inkabb visszamennek tetrisezni.
Egyebkent szeretnek belepni egy magyar corporationbe. Ha van itt valaki, aki szivesen latna pls. dobjon egy privatot ingame. A nevem Cewa Aideron (vagy Cewa Softis, ha epp a masikkal vagyok fent). Elore is koszonom. -
#5802 Az AUR/ISK-ért megvehető ruhák és kiegészítők hogyan működnek? Használni kell őket és akkor eltűnnek az inventory-ból és megjelennek a customization-ban? Ha nem kell akkor később még eladható? -
DeviloftheHell #5801 haha pedig igazán adhatnák jó pénzért a gm hajocskákat :D 99.99% resist és többszáz ezer hp shield 3 sec alatt :D löddle sok sikert :D -
#5800 na meg ISK-et ! :D -
#5799 Sok sikert :)
Ezt érdemes végigolvasni. -
Camouflage #5798 Koszonom a valaszt. Talalkozunk online :) -
#5797 1. Nem tudsz semmi olyat venni ami előnyt adna neked, viszont lehet venni játékbeli pénzért úgynevezett PLEX-et, ami 30 nappal növeli a befizetésedet.
2. Botokat csak bányászatra használnak tudomásom szerint, azt is csak azért mert afk-ban csak így éri meg. Ha komolyabban akarsz fúrni akkor nem kell bot.
3. Vannak botok a játékban és ki is tiltják őket ha valaki jelenti őket.
4. Ha kilövik a hajódat akkor véglegesen elbukod, venned kell újat. Ha kilövök a kapszuládat (pododat) akkor elbukod az összes implantot ami a fejedben van, venned kell újakat az új klónodba. Szóval véglegesen sohasem halsz meg, de mindig valamit elbuksz. Ezért szoktak üres klónnal pvp-zni az emberek, ha kilövik a hajót és a podot is akkor sem buknak olyan sokat.
5. Az egész játékosállomány egyetlen szerveren van, nincs több. Van egy tesztszerver még amit nagyobb kiegészítők és peccsek előtt bekapcsolnak és kész.
6. Vannak magyar kiképző vállalatok. A játékban vállalatnak (corporation) hívják a klánokat. Ha belépsz egy ilyenbe akkor ott a többiek tudnak neked segíteni ha kérdésed van mert elakadtál.
Roger6 kollega pl pont egy ilyen kiképző corp vezetője. -
Camouflage #5796 Sziasztok. Elore bocsajtom, hogy sosem jatszottam az EVE-vel, csak olvastam/hallottam rola. Ennek fenyeben tennem fel a kerdeseimet.
Ha jol tudom havidijas a jatek, kb. 13EURO/ho fixen. Ezen felul van-e valamifele piac, ahol lehet extrakat (es ezzel elonyoket) vasarolni valodi penzert (pl. Item Mall a Silroadban)?
Mennyire lehet/eri meg ezt a jatekot botok nelkul jatszani?
Egyaltalan vannak-e botok a jatekban? Ha igen, mennyire bannoljak oket?
Ha jol olvastam a jatekosokat itt nem vedi a "moralis szabaly" (ala M.A.G.U.S.) - azaz, ha itt szetlonek akkor vege a dalnak es kezdheted elorol a jatekot, ez igaz?
Nem tudom, hogy itt szet van-e osztva a terheles kulonbozo szerverekre (mint pl a WoW-ban) - ha igen, hol van a legnepesebb magyar populacio? Vagy egyaltalan hol erdemes kezdeni?
A valaszokat elore is koszonom. -
#5795 Én nem szoktam nézegetni a neveket, hogy kitől veszem, lehet tőlem 10 éve is így, akkor is baromságnak tartom. Ha drágábban akarom megvenni, miért az kapja, aki olcsóért adja? Autót is attól veszek, aki szimpatikus, nem mindig az ár a döntő. No mindegy, ez van, el kell fogadni. -
DeviloftheHell #5794 huhh de rég igyvan ez :D viszont ha felteszel buy ordert annál viszont a legdrágábbnak adod el :) -
#5793 Hát ez elég fura. Én direkt szoktam megvenni azokat, akik kerek árakat adnak meg, és nem azoktól szeretném, akik napi 0-24 PVP marketolnak, de amint látom, ez lehetetlen ily módon, mindig a legolcsóbbtól veszem meg, csak drágábban. Ez mekkora hülyeség... (szerintem) -
#5792 Ez nem bug, direkt van így megcsinálva a market. -
#5791 Baszki, mekkora bug... Egyik srác (trial-os) át akarta a másik karijának adni a pénzét, feltett egy tritanium-ot marketre jó sokért. Aztán mondta, hogy ő megvette, de a pénze nincs nála. Mondom tuti te szartál el valamit, melyik az ajánlatod, hadd nézzem...
Szóval megvettem én is azt az egy trit-et (240 k-ért volt fent), látom a zsé tényleg nem nála landol. Utána megvettem az adott bázison a legolcsóbb trit-et, és kiderült, hogy ez az a karakter, akinek a 240 k is ment. Szóval hiába nyomsz arra, hogy a drágábbat akarod megvenni, akkor is a legolcsóbban eladó karakter kapja a zsét, csak nem 6.8 ISK-et, hanem 240 k-t, ráadásul csak egyetlen darabot, tehát nem 240 k értékben. Érdekes.
-
#5790 Lehet hülye a kérdés, de POD-ot lehet szkennelni? Mármint ship scanner-el, hogy milyen implantok vannak benne? -
#5789 Nem kell ez a rinya. :P -
DeviloftheHell #5788 szedte a faszom a zsetont el is ment gtc re bazdki :D az aki egésznap otthon ül és játszik könnyebben csinálja mint aki dolgozik 8 orát meg utazik 2 öt hozzá:D
-
#5787 Nem kell ez az egyedul osszeszedek duma, mikozben az en trukkommel szedted a cosmos agentbol ki a zsetont. :P -
#5786 A béták már csak ilyenek, WoT-ban sem volt jó érzés, hogy a hónapokig összefarmolt tankjaidat törölték mert vége lett a bétának :) -
DeviloftheHell #5785 ha akarnék egyáltalán játszani az eve el már rég megoldottam volna, mellesleg egyedül többet összeszedek mint közös népi zsebelésen :D
másik fele veszettül nincs nekem sem idöm sem türelmem játszani már vele, a firefall bétájátol is falra mászok már, grindelj naphosszat a semmiért kb mert pár hetente ugy is törölnek mindent azt kezdheted ujra tesztelés cimszo alatt, értelmetlen.... -
#5784 Most találtak valami Gravi jelet, Teko meg őrzi BS-ben a cuccot. -
#5783 Es akkor Devil talalkozhatsz Bancsikaval is. :P -
#5782 Hát ha gondolod, szívesen segítek / segítünk összeszedni egy plex-et neked. A héten közös lvl5 van terítéken pl., egy újoncot megkérünk salvázni is, úgyhogy még a salvát is el tudjuk osztani. -
#5781 Van hours for plex opció, kapsz ingyen 4 óra játékot, hogy tudd aktiválni a a karakteredet plex-szel is. -
#5780 Nem kell cserélgetni, frigó krúzer, egyszer csere, a többi T2. :)