EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eve
Segítségeteket szeretném kérni: a steamen megvettem az EVE-t feltelepítettem, fel patcheltem. Elindítom a gamet. Nem kaptam semmilyen cd kulcsot, a steames accal meg nem enged belépni a játékba. Mit tudnék kezdeni vele? Mit kellene csinálni?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Egész este sírt mindenki, hogy hogy képzelik, stb.
Hát, baromság ez tény, de akkor nem kell megvenni aztán kész.😄 De hogy emiatt veszekednek...
Tolem kaphatnak ingyen is nem hogy 50 euroert. 😄DDD
http://content.eveonline.com/evepremiumpatch267203-271273_m.exe
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
3rd party appokat megsarcolni, nem is nagyon hallottam még ilyesmirõl...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ugyanis:
Non-commercial websites and apps will now require a (free) license
Vagyis az ingyenes appok fejlesztéséért nem kell egy petákot sem fizetni.
Amugy is ez szerintem a pofatlansag legmagasabb formaja, hogy olyan szoftverfejlesztoket akarnak lenyulni akik olyan kiegeszito szoftverekkel lattak el oket evekig, amitol jobb lett a jatek, mert a CCP fapados megoldasait illetve amikkel nem is rendelkeztek, valamivel potolni kellett.
Eltorzult teljesen ez a jatek. Amilyen csaladias volt az elejen es mindent meglehetett beszelni a fejlesztokkel, GM-ekkel ugy tunt el ez az evek hosszu folyaman.
Most mar szinte a bugok miatt bekovetkezo hajolossoknal is felesleges irni peticiot mert elhajtanak anyadba egy sablonszoveggel.
Raadasul ez a CSM is egy nagy idiotizmus, egyaltalan nem vedik a jatekosok erdekeit, sot a CCP szinte figyelembe se veszi oket.
Aztan jonnek a hello kitty fele szinezheto hajok es egyeb idiotizmusok, amikkel ugy gondoljak, hogy a primitivebb jatekosreteget meglehet fejni.
Lásd mért!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Egyébként hozzáteszem, a Delve-es rendszereket is saját erõbõl lõttük be, kezdeti kis sov-pinpong után miénk volt az unalmas sov lelövés élvezete, a Chaot-tal volt kis oda-vissza segítség és a Nulli jött az elején amikor volt még egy kis ellenállás us tz-ben. A körülményeket pedig, hogy mindez lehetõvé váljon több dolog teremtette meg. Nem fogom elmesélni, hogy pontosan mik, van amik nyilvánvalóak, van ami nem."
Kar hogy egy flottacsatat nem tudnak felmutatni, ahol egyedul lettek volna es volt nagyszamu ellenseg. 😄DD
Mar a sokadik pioca hadmuveletet jatszak el, amikor mas veret szivva jutnak valahova es utana beallitjak magukat, top elite jatekosoknak a nullak. 😄
email:[email protected]
ingame:AryanBlood HUN
Kellene nekem majd egy 21napos trialra meghívó, utána elõ is fogok fizetni valószinûleg.
Ki lenne olyan nagylelkû, hogy beleegyezik abba, hogy egy PLEX árának felét ideadja? Ugyanis õ is kap egy hónapot így, végülis féláron, nekem meg kellene a tõke 😊
Köszi a választ.
Az epic arc küldisorozatot szeretnénk végigcsinálni a barátommal, de hiába vagyunk fleet-ben a felvett küldi valamelyikünknek nem lesz kész, hiába csináljuk meg a küldetés célját. Van valakinek valami ötlete h mitõl lehet ez? vagy minden küldit kétszer kell megcsinálnunk? Vagy nekünk kell még a fleeten kívül beállítani valamit? Vagy az a baj hogy nekem még trialos accom van?
köszi
Elõre is köszönöm, sziasztok.
Ma amikor eloszor elinditottam a klienst rendesen 1 perc volt minimum a belogolas, mig a regi kliensnel ez par masodpercig tartott.
Jon is mar megint valami fix-nek a fixe.
Leállítom a strip miner -t, de a ciklus végig megy.
Remélem csuklanak... össze és végleg.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."