7619
-
#5779 Nullarol ? Jatszottal vagy 3 evet, milyen nullarol ? :PPP -
DeviloftheHell #5778 te sztem lehet megsincs már, besem tudok lépni mivel levan járva ezer éve:D különben is kurvaszar vmit majdnem a nullárol kezdeni, olyankor szoktam abbahagyni azt általában -
#5777 Kerd el Devil ISK keszletet o ugy sem jatszik. :P -
#5776 Nem volt annyi pénzem :D -
DeviloftheHell #5775 remélem voltál elég birka és ráklikkeltél :D -
#5774 Haha
A múltkor egy nyominger Amarr-on azt írogatta a local-on, hogy "elege lett a játékból és odaadja mindenét egy tritanium-ért." Amikor megnéztem a contract-ot akkor az volt benne, hogy kap 1 milliárdot és ad 1 tritet :)
Amikor elküldtem a picsába a scam-jével akkor még ő volt felháborodva. Még csak kínai farmer sem volt. -
#5773 De elotte a Jita localt kellene torolni, mert a sok nyominger a textbotokkal allandoan teli spammeli scam contractokkal. -
#5772 Mondjuk a sok nyerészkedő Jita-n tényleg megérdemli, hogy bukjon pár milliárdot. -
#5771 Persze semmi olyanrol szo sincs, hogy megprobalnak a gazdasagot tonkretenni, szimplan csak egy 3 napos funrol van szo. Nem is tudom ezt a marhasagot ki talalta ki. -
#5770 Goonosok játszottak :) -
DeviloftheHell #5769 ez mi a szar? :D -
#5768 Nem éri meg t1 és t2 skuló között váltogatni, mert idő, amíg betöltöd a másikat. -
#5767 Mi is van ott? :) -
#5766 Van live stream. :) -
#5765 na Jita siege-t megkukkantotta valaki ? :) -
#5764 Az lehet,hogy te arra irtad, en meg arra tudok csak valaszolni amit konkretan tudok, mert nem csinalok lvl4-et.
Valoszinuleg egy Assaultban jobban megeri a t2, mert kinetikesekre losz es lenyeges az is minnel hamarabb lelodd a jammer hajokat. Ellenben valami EM-es kozepes kuldinel mar nem biztos hogy megeri, mert ott kicsi a sebzes az EMel nincs 800dps csak valami 600 koruli. -
#5763 LVL4-re írtam a gondolatmenetemet -
#5762 Anomalyban jobban megeri a t2 ez biztos.
2 millioba kerul megkozelitoleg egy 20 perces fazis.
T1-el 20 perc alatt csinalsz 16-17 milliot, t2-vel 24-27-et. Ha levonod a ket milliot akkor is jobban jon ki t2-vel.
Persze ez szigoruan kinetikes anomaly itt jobban kidomborodik a sebzesplusz.
-
#5761 Ha T2-őt használsz végig akkor nagyobb a dps-ed, ergo hamarabb lelövöd a hajókat, ergo hamarabb mehetsz a következő anomaly-ba, ergo az időarányod jobb és ezzel több pénzt is beszedsz. -
#5760 Ja és még valami. Rakéta használatról pár szót. Szóval eddig úgy csináltam, hogy frigó/krúzer/BC - T1, BS - T2 Fury. Precision-t nem használok abszolút. Először úgy használtam, hogy T1 csak frigóra, és krúzertől T2, de 1 millióra jött ki egy 7 millió bounty-s lvl4 lelövése. Ez így nem pálya nagyon, szóval váltottam. Jó ez így?
-
#5759 Köszi a választ! -
#5758 Kiprobaltam es azt mondom, bar nagyobb a dps, de nem marginalisan.
Sokkal kisebbeket lehet vele loni igaz gyorsabban.
Az atlag sebzesem most a sima heavy missilevel 1500-1600 korul van hajotol fuggoen mire lovok, a HAM-al egy BS-be a max damage olyan 970 koruli sebzesek voltak. A HAMos verzioval olyan 1.9 masodpercenkent, mig a heavy missilessel 3.5 masodpercenkent lovok.
Viszont van egy oriasi elteres, marpedig a lotav. Az egyiknel 27km a masiknal 114km.
Gondolkoztam mielott kiprobaltam en is azon, hogy a nagyobb DPS miatt lecserelem, de aztan meggondoltam magam a latottak alapjan. -
#5757 Jaku! PVE-re HAM-os Tengu Target Painter-el nagyon felejtős? -
#5756 Van, de oda inkább azokat várom, akik már a kiképzőcorp tagjai. Így tudok velük kommunikálni, hiszen én sem a kiképzőcorp-ban vagyok. Múltkor is bekeveredett valami idióta, és osztotta az igét 2 hetesen a 2 napos újoncoknak. Szóval neut-okat nem akarok nagyon odahívni. De ha jelentkeznek, akkor persze, tudunk beszélgetni, van közös csatorna.
Ha minden jól megy amúgy új melóhely vár rám, úgyhogy a közeljövőben valószínű kevesebbet fogok online lenni. -
#5755 Nektek van valami nyilvános csatornátok? Van 2 ismerősöm aki letöltötte a trial-t és kipróbálná a játékot, de én nem nagyon tudok nekik segíteni mert Fade-ben vagyok. -
#5754 Minden tiszta és világos! Köszönöm! :) -
#5753 Sárga szín az az, hogy ha bejelöltél autopilotnak egy utat, akkor útba esik, a zöld meg (csak buy ordernél van zöld) az, hogy az adott station-re is vonatkozik a buy order. Tehát ha te eladsz tegyük fel egy bármilyen fegyvert, akkor te azt az árat fogod csak megkapni, amik zöldek a buy order-en. Ha elmész Jitára, ott valószínű az összes ár zöld lesz, de ha mellette 4-5 jumpra mész, már jóval kevesebb zöld buy order lesz.
Ugye minden buy order-nél megadható, hogy milyen távolságban éljen az ajánlat. Ha él azon a station-ön ahol vagy, akkor zöld az order. Remélem ez így érthető. -
#5752 Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, mit jelent a marketen, ha egy order sárga színnel van írva, vagy zöld a háttere? -
#5751 apr 24.-ei patch altalanos valtoztatasok
http://community.eveonline.com/en/inferno/features/ -
#5750 Ha ket centire vagy az ellentol, mert 30kmnel nem igazan hatekony. -
#5749 Pedig egy jó kis RR Mega op-nál nincs jobb :) -
#5748 Jönnek salvázni szorgalmasan. És nem tolakodóak, mindig megkérdezik, hogy lehet-e menni, és az esetek nagy részében bizony van ki után kukázni. Ma levittem őket low-ba kicsit, de nem találtunk ellenfelet, vagyis egy 10-es gatecamp-be nem akartam beledobni őket. Voltunk WH-ban is, szóval az alapokat kezdik megtanulni. Jó lesz ez. -
DeviloftheHell #5747 nem keret kérdése, mennyibe került volna egy shield effectet megcsinálni? 2-3 nap munkája? egy mozgo turretjük is volt a kezdetekkor, ugyanazt a modellt tudták volna használni a rakétához is vagycsak a hajo modellekre csinálni egy kis hangárajtot ahonnan inditja a rakétákat stb vagy a hullra telepitett rakétákilövök 200 polygonnal több lett volna csak egy kiemelkedés pár lyukkal rajta -
DeviloftheHell #5746 2 nap alatt is simán, de nem ujoncként -
#5745 mennyi most a plex ? 500 mill. isk ? azt 21 nap alatt összehozták ? szép teljesítmény. :) -
#5744 Salvából kiképzőcorp-ban meg lehet csinálni 21 nap alatt a PLEX-et.Legalábbis 3 újoncunknak sikerült eddig. -
#5743 21 napos van, de elég sok skill nem tanulható trial account-tal. -
Madmano #5742 Köszönöm a választ.Régebben volt valami trial lehetőség.Az most már nincsen? -
#5741 1 hónap 14.95 ájró azaz kb 4440 Ft . szóval max 9k a kettő. de jobban megéri ha 60 napos gtc-t veszel akkor kb 1k-t spórolhatsz. -
Madmano #5740 És a két hónap kb. mennyiben van?