EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shader model 2.0 support discontinued april 5th
reported by CCP Zulu | 2011.03.21 10:46:06 | NEW | Comments
TL;DR: As of April 5th we will discontinue support for Shader Model 2 graphics cards. The new minimum specification will become Shader Model 3.
As we announced in October last year, we are at a point where maintaining support for the now legacy technology of Shader Model 2 is becoming a serious burden on our graphics tech team. It is also hindering us in making EVE Online look as good as we want it to since we currently have to develop for cards up to and over 8 years old. We want to bring that number down to 7 year old technology.
We realize there is still a portion of the player base (we estimate around 9,000 users) that has Shader Model 2 cards. To try and ease the transition we are working on securing a discount deal with a graphics card vendor that we will announce in the next couple of weeks.
Please note that although we are discontinuing support of Shader Model 2 we will not actively block those cards from running the client. It is therefore possible that players with that hardware will be able to run EVE for some time afterward. We do, however, urge them to update their graphics cards as soon as possible.
We have furthermore decided to extend the grace period given to Shader Model 2 users where they can bypass recreating their character in the new character creator. The window of the grace period will stay open for another couple of months.
If you are unsure what Shader Model version your graphics card supports then you can download this handy little app to check.
reported by CCP Zulu | 2011.03.21 10:46:06 | NEW | Comments
TL;DR: As of April 5th we will discontinue support for Shader Model 2 graphics cards. The new minimum specification will become Shader Model 3.
As we announced in October last year, we are at a point where maintaining support for the now legacy technology of Shader Model 2 is becoming a serious burden on our graphics tech team. It is also hindering us in making EVE Online look as good as we want it to since we currently have to develop for cards up to and over 8 years old. We want to bring that number down to 7 year old technology.
We realize there is still a portion of the player base (we estimate around 9,000 users) that has Shader Model 2 cards. To try and ease the transition we are working on securing a discount deal with a graphics card vendor that we will announce in the next couple of weeks.
Please note that although we are discontinuing support of Shader Model 2 we will not actively block those cards from running the client. It is therefore possible that players with that hardware will be able to run EVE for some time afterward. We do, however, urge them to update their graphics cards as soon as possible.
We have furthermore decided to extend the grace period given to Shader Model 2 users where they can bypass recreating their character in the new character creator. The window of the grace period will stay open for another couple of months.
If you are unsure what Shader Model version your graphics card supports then you can download this handy little app to check.
Nem hinném, ha csak nincs valami oltári mázlid, pl a plexet rossz árral van fent a piacon.
A halál csupán a kezdet...
sziasztok
érdekel ez a játék, kipróbálnám a trialt, de lenne egy kérdésem, úgy halottam hogy játék valutával ki lehet fizetni a havi díjat, ez igaz?
14 napos triallal ki lehet farmolni annyit hogy kifizessek egy havi játékot?😄
érdekel ez a játék, kipróbálnám a trialt, de lenne egy kérdésem, úgy halottam hogy játék valutával ki lehet fizetni a havi díjat, ez igaz?
14 napos triallal ki lehet farmolni annyit hogy kifizessek egy havi játékot?😄
hmm azt hittem ennel dragabb ...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
ok, az nem kell, de éves díj igen😊
Milyen külön folyószámla? Nem kell semmilyen külön folyószámla egy dombornyomott kártyához, hozzácsatolják a meglévõ számládhoz.
évi 4 5 ezer min...plusz az igénylés külön folyószámla stb. ezt akarom elkerülni..az árából kijön még 2 hónap.
most mar kivancsi vagyok mennyibe kerul egy dombornyomott ?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
én is megfogom, de mivel nem adtak rá sok esélyét, én ár a reálisabb megoldást keresem elõre is. Semmiképp nem akarok költeni drága kártyára....
Továbbmegyek, én elõször direktbe megpróbálnám az EVE-nél használni a kártyát.
Ha jol emlekszem meg az is beallithato a Paypalon, hogy havonta max mennyi lehet a levonhato keret.
Én kipróbálnám.. de ha a paypal elfogad bankszámlaszámot is, akkor az is jó.
De szinte biztos vagyok benne, hogy se netkártyára se dombornyomottra nem kéne költened...
De szinte biztos vagyok benne, hogy se netkártyára se dombornyomottra nem kéne költened...
de ez sima bankkártya, vannak rajta számok az elején 4x4 es, de semmi extra. próbáljam meg ilyennel is? nem sok esélyt adnak rá....
"maestro kártyám pedig nem jó ezt tisztáztuk"
Én erre nem vennék mérget, amíg ki nem próbáltad 😊
Én erre nem vennék mérget, amíg ki nem próbáltad 😊
nem otthon vagyok, nem tudom a bankszámlaszámomat fejbõl, a maestro kártyám pdig nem jó ezt tisztáztuk😊 Tehát nm tudok még regelni, marad az okoskodás, és hátha valaki mond gy tutit, ami neki már bevált. Igazából ez a folyószámlás megoldás jónak tûnik ha tényleg lehet így...
Tibitron, reggelj már a paypalra azzal a kártyával amid van és használd végre! 😊
Vagy mûködik vagy nem, de ahelyett hogy itt okoskodunk a fórumon, miért nem próbálod ki? Puding próbája az evés.
Bukni nem bukhatsz vele semmit...
Vagy mûködik vagy nem, de ahelyett hogy itt okoskodunk a fórumon, miért nem próbálod ki? Puding próbája az evés.
Bukni nem bukhatsz vele semmit...
na akkor lehet ez a megoldás. Tehát elég ha van a folyószámlán pl 10k huf, és azt otthon neten át el tudom nekik utalni? Aztán ha megvan akkro irány EVE, és ott pdig megveszem a hónapot ebbõl. Nem tûnik igy bonyolultnak.csak mûködjön.
Citromailes címmel lehet regelni paypalra? Nem lesz spam veszély?
Citromailes címmel lehet regelni paypalra? Nem lesz spam veszély?
tehát akkor megadom nekik a folyószámlaszámsoromat, onnan elutalom nekik a pénzt, õk levonják. Ez biztonságos igy?
De amúgy most nézem, hogy bankszámlaszámot is hozzá lehet párosítani a PayPal-hoz, gondolom ugyanúgy mûködik, mint amikor kártyával fizetsz.
na de irják,hogy az accounthoz is kell valamilyen kártya. Tehát nem tudok addig regelni mig nincs?
Szerintem már többször le lett írva, hogy tudsz utalni a PayPal számládra pénzt.
A legegyszerûbb, ha a bankban megkérdezed, hogy hogyan tudsz utalni pénzt a PayPal accountodra (persze elõtte hozz létre PayPal accountot).
A legegyszerûbb, ha a bankban megkérdezed, hogy hogyan tudsz utalni pénzt a PayPal accountodra (persze elõtte hozz létre PayPal accountot).
akkor nekem az nem jó, régi maestro-m van unicreditnél. Tehát továbbra is áll a kérdés..paypalhoz reghez kell-e dombornyomott, ha nem kell leht e utalni rá pl postán, ha nem akkor egy sima nem dombornyomott visa kártyát igényelek, és azzal regelek paypalra, olcsbb mint a dombornyomott, és onnan is lehet fizetni eve-et.
Csak kevés nem dombornyomott van, melyet mindenhol elfogadnak, az egyik a Visa Electron. Bár hamarosan (talán áprilistól) ilyen lesz a Maestro is, de csak az újonnan kiadott kártyáknál
Hogyne lenne kártyája....
@5284 -> "Van egy sima bankkártyám folyószámlához, amire a fizu jön. "
tibitron: a nem dombornyomott bankkártya is bankkártya, és tökéletesen mûködik az interneten.
Ez az egész domornyomás mizéria egy banki átverés. Az MKB-s VISA Electronommal (legprolibb cucc) minden további nélkül fizettem például Dallasban meg Brooklynban szállodai költségeket, Kanadában vettem dollárt egy ottani ATMbõl vagy fizettem könyvesboltban 😊
Egy helyen volt csak feltétlenül szükség dombornyomott kártyára: Kanadában egy taxisnál, akinek nem volt elektronikus kártyaolvasója, és ilyen indigós mechanikus másológéppel húzta le a dombornyomott kártyát. 3 éve 😊, mint a kõkorszakban, amikor tényleg ezért kellett hogy domborúan rajta legyen a szám a kártyán 😄
@5284 -> "Van egy sima bankkártyám folyószámlához, amire a fizu jön. "
tibitron: a nem dombornyomott bankkártya is bankkártya, és tökéletesen mûködik az interneten.
Ez az egész domornyomás mizéria egy banki átverés. Az MKB-s VISA Electronommal (legprolibb cucc) minden további nélkül fizettem például Dallasban meg Brooklynban szállodai költségeket, Kanadában vettem dollárt egy ottani ATMbõl vagy fizettem könyvesboltban 😊
Egy helyen volt csak feltétlenül szükség dombornyomott kártyára: Kanadában egy taxisnál, akinek nem volt elektronikus kártyaolvasója, és ilyen indigós mechanikus másológéppel húzta le a dombornyomott kártyát. 3 éve 😊, mint a kõkorszakban, amikor tényleg ezért kellett hogy domborúan rajta legyen a szám a kártyán 😄
pontosan, olyan megoldást keresek, amihez nem kéne dombornyomott kártyát igényelni. Tehát nekem jó lenne az is ha lenne egy paypal számlám, s pl 2 havonta arra felraknék utalással 5 hufot, átváltja euroba, és onnan fizetem elõ a köv 60 napot.z tünne a legkedvzõbben, csak ezt igy megtehetem-e?
tibitron, ha van valami kártyád, simán hozzárendelheted paypalhoz és használhatod. Sima visa electronnal minden további nélkül megy.
Aztán ha nagyon para vagy hogy el ne lopják, akkor fizetés után egybõl ki is szeded a kártya adataidat a paypal accountrol.
Sztem feleslegesen szivatod magad átutalásokkal, netkártyákkal és egyebekkel.
Aztán ha nagyon para vagy hogy el ne lopják, akkor fizetés után egybõl ki is szeded a kártya adataidat a paypal accountrol.
Sztem feleslegesen szivatod magad átutalásokkal, netkártyákkal és egyebekkel.
De paypal számla nyitásához nem kell megadni dombornyomott kártya számot?
Hogy mûködne akkor a paypal? Elmegyk a postára és ott feladom nekik a szükséges pénzt, vagy küldök rá pl 100k ft, és akkor onnan vonogat majd le az EVE?
Hogy mûködne akkor a paypal? Elmegyk a postára és ott feladom nekik a szükséges pénzt, vagy küldök rá pl 100k ft, és akkor onnan vonogat majd le az EVE?
Otp-nél a netszámla csomag 2 számlából áll. Az egyik a normális folyószámlád, és van egy másodlagos is amire bármikor átrakhatsz otp honlapján pénzt (és vissza). A második számla a fedezet az online vásárlásokra. Ez azért biztonságos mert ha valahol át akarnának verni, csak annyi lóvét kockáztatsz amennyit épp el akarsz költeni. Ám OTP-nél mastercardot adnak, és azt nagyon nem szereti az EvE. Hiába van webkártyám, kénytelen voltam én is paypalon keresztül befizetni.
Ha csak emiatt akarnál netszámlát nyitni, akkor szerintem hagyd inkább. Használj paypal-t. Átutalod a lóvét a paypalnak (2-3 nap), és onnan egybõl be tudod fizetni a játékot.
Ha csak emiatt akarnál netszámlát nyitni, akkor szerintem hagyd inkább. Használj paypal-t. Átutalod a lóvét a paypalnak (2-3 nap), és onnan egybõl be tudod fizetni a játékot.
900ft az éves díj azt írja, nem havi. OTP-nél ersténél 600. Az nem vészes. Tehát bemegyek igénylem, nyitni kell sima folyószámlát, és arra felrakni a pénzt, és onnan vonja l. Jóé értem akkor a mûködési elvét? (eddig ilyet sose csináltam, ezért vagyok bizonytalan)
Ha ezek koze a szamlacsomagok koze tartozik.
Ha nem akkor szepen megerdeklodod a bankodban, hogy mikent lehetseges ez szamodra is, hiszen igy sokkal olcsobb mintha kivaltanal egy dombornyomott kartyat, hiszen ahhoz eleve 150k-t fel kell tenni a szamlara indito osszegnek, de az eves dija az olcsobb, atlagosan 3-4000 Ft.
Mondjuk van a Citybanknak asszem egy 0 forintos bankszamlacsomagja, amihez jar dombornyomott kartya, de ott is kell a havi 150k jovairas a szamlan.
Amugy most utananeztem. Az OTPnel a havi netszamla az 900Ft/ho. Szoval nem olcsobb mint a dombornyomott.
Ezt a linket nezd meg itt ugy tunik sok minden le van ezekrol irva.
http://www.privatbankar.hu/bank/bankkartyak/atm_internetkartyak?banktermek_id=1830
Ha nem akkor szepen megerdeklodod a bankodban, hogy mikent lehetseges ez szamodra is, hiszen igy sokkal olcsobb mintha kivaltanal egy dombornyomott kartyat, hiszen ahhoz eleve 150k-t fel kell tenni a szamlara indito osszegnek, de az eves dija az olcsobb, atlagosan 3-4000 Ft.
Mondjuk van a Citybanknak asszem egy 0 forintos bankszamlacsomagja, amihez jar dombornyomott kartya, de ott is kell a havi 150k jovairas a szamlan.
Amugy most utananeztem. Az OTPnel a havi netszamla az 900Ft/ho. Szoval nem olcsobb mint a dombornyomott.
Ezt a linket nezd meg itt ugy tunik sok minden le van ezekrol irva.
http://www.privatbankar.hu/bank/bankkartyak/atm_internetkartyak?banktermek_id=1830
tehát ha van gy számlám amire jön a fizu akkor ahhoz igényelek virtuális kártyát és azzal máris lehet fizetni? Unicreditnél vajon van ilyen?
Szamlahoz nem feltetlenul szukseges igenyelni dombornyomottat, mert leteznek virtualis kartyak is, mint peldaul az OTP-ben is van ilyen 3 szamlatipushoz.
"Virtuális WEB Kártya - a biztonságos internetes vásárlás eszköze
A Net számlacsomaghoz, Prémium Plusz-, Prémium számlacsomaghoz Jump számlacsomaghoz vagy Elektronikus számlacsomaghoz tartózó webkártya számlához egy virtuális MasterCard típusú bankkártya tartozik, mely kizárólag az interneten végzett tranzakciók ellenértékének kiegyenlítésére szolgál.
"
"Virtuális WEB Kártya - a biztonságos internetes vásárlás eszköze
A Net számlacsomaghoz, Prémium Plusz-, Prémium számlacsomaghoz Jump számlacsomaghoz vagy Elektronikus számlacsomaghoz tartózó webkártya számlához egy virtuális MasterCard típusú bankkártya tartozik, mely kizárólag az interneten végzett tranzakciók ellenértékének kiegyenlítésére szolgál.
"
tehát megér inkább csinálni egy dombornyomottat? Van egy sima bankkártyám folyószámlához, amire a fizu jön. Ehhez a számhoz igényelhetek dombornyomottat is, és akkor rögtön onnan vonnák le?
de a paypal-t is bankkártyáról lehet tölteni nem? Vagy elég ha bemegyek a bankba és onnan feltöltöm? Mert a paypal reghez kell bankkártya is nem?
Magyarországon szerintem sehol. eBay-rõl lehet rendelni, de ahhoz is PayPal vagy bankkártya kell.
igazából a paypal érdekelne, nem akarok kártyadíjat fizetni csak ezért😊Aki esetleg járatos ebben az segíthetne, mg abba is hol leht megvenni a dobozos verziót 60 nap játékidõvel
A dombornyomásos Visa és Mastercard kártyák biztos jók, ill. a Visa Electron is nagy valószínûséggel. A PayPal-ra tudsz utalni Forintban, Euróba fogja automatikusan átváltani. Pontosan nem tudom hogy megy az utalás, de a PayPal oldalán minden le van írva.
és hol vehetem meg a dobozos verziót? Nem találtam nagyon itthoni boltban sehol sem. Egyébként elképzelhetõ,hogy veszek gy bankkártyát, milyen tipusok támogatják? Bármelyik bank dombornyomottja jó pl? A paypal az úhy mûködik,hogy csinálok egy paypal számlát és arra utaltatok a sima bankszámlámról x összeget? Forint is jó lesz, és azt majd átváltja pl uróra, vagy már eleve eurót kell utalni a paypal számlára is?
Legegyszerubb modja ? Ha van egy ismerosod akinek van bankartyaja.
Odaadod neki a penzt es o befizeti. Mas alternativa nem igen van, hacsak nem arul ugy valahol magyarorszagon ugy plexet, hogy elfogad postai utalvanyt is. 😄
Odaadod neki a penzt es o befizeti. Mas alternativa nem igen van, hacsak nem arul ugy valahol magyarorszagon ugy plexet, hogy elfogad postai utalvanyt is. 😄
Köszönöm. És ha azért akarok pénz is áldozni rá, és forinttal fizetni, azt ,hogy tehetem meg bankkártyán kívül a legegyszerûbben?
1. Ingyenesen letoltheto, de veheto dobozos valtozat is, amihez alapbol jar 60 napnyi jatekido.
2. Annyiszor probalod ki a trialt, egy letoltott klienssel, ahanyszor csak akarod, csak annyi a dolgod, hogy mindig uj emailcimrol kersz egy uj accountot.
3. A legegyszerubb fizetesi mod, a jatekban talalhato PLEX, ha kitudod termelni az osszeget, ugyanis a jatekban talalhato penzzel is kifizetheto a 30 napos jatekido. Na persze ez nem annyira egyszeru, mint latszik, ugyanis altalaban 300-350 millio ISK-rol beszelunk es egy kezdonek mar jo nagy tudasra van szuksege, azaz ismernie kell az EVE-t, hogy mukodik, hogy sok penzt tudjon termelni a 14 nap alatt. Nem egyszeru, de nem lehetetlen. Foleg, mivel ugyebar barmennyi trialt indithatsz es meg van a modja, hogy a penzt mason keresztul atadd magadnak. (Bankkartya es PLEX nelkul csak a dobozos valtozat, ami lehetoseget ad a kezdesre, de ilyenkor azert 60 nap alatt ki kell termelned a PLEX arat, mert senki nem fog ismeretlenul kolcsonozni neked 350 milliot, ez nem az a jatek)
Vannak aktiv magyar cegek es jatekosok es a HUN csatorna is el meg.
Valos jatekszerver valoban csak egy van, de van tesztszerver is.
A jatek meg el rendesen, soha nem latott blob formajaban es mint irtam mar egyszer van aktiv magyar jelenlet is.
2. Annyiszor probalod ki a trialt, egy letoltott klienssel, ahanyszor csak akarod, csak annyi a dolgod, hogy mindig uj emailcimrol kersz egy uj accountot.
3. A legegyszerubb fizetesi mod, a jatekban talalhato PLEX, ha kitudod termelni az osszeget, ugyanis a jatekban talalhato penzzel is kifizetheto a 30 napos jatekido. Na persze ez nem annyira egyszeru, mint latszik, ugyanis altalaban 300-350 millio ISK-rol beszelunk es egy kezdonek mar jo nagy tudasra van szuksege, azaz ismernie kell az EVE-t, hogy mukodik, hogy sok penzt tudjon termelni a 14 nap alatt. Nem egyszeru, de nem lehetetlen. Foleg, mivel ugyebar barmennyi trialt indithatsz es meg van a modja, hogy a penzt mason keresztul atadd magadnak. (Bankkartya es PLEX nelkul csak a dobozos valtozat, ami lehetoseget ad a kezdesre, de ilyenkor azert 60 nap alatt ki kell termelned a PLEX arat, mert senki nem fog ismeretlenul kolcsonozni neked 350 milliot, ez nem az a jatek)
Vannak aktiv magyar cegek es jatekosok es a HUN csatorna is el meg.
Valos jatekszerver valoban csak egy van, de van tesztszerver is.
A jatek meg el rendesen, soha nem latott blob formajaban es mint irtam mar egyszer van aktiv magyar jelenlet is.
sziasztok. Ezzel a mmorpg-vel is szemezgetek, szeretem a sci-fi-s játékokat. De ehhez nem találtam itthon pl cd galaxysíban dvd játékot. Akkor ezt ingyen le lehet tölteni a játék honlapjáról, ahhoz jár 14 nap trial, és utána már kéri a pénzt?
Mi a legegyszerûbb fizetési mód, nincs bankkártyám erre, milyen lehetõségek vannak még?
Vannak- még aktív magyar játékosok, cégek? az a hun csatorna él még? Itt egy szerver van ha jól tudom, és annak különbözõ csatornái.
Tehát él a játék még rendsen, és van-e aktiv magyar jelenlét?
Elõre is köszönöm a válaszokat
Mi a legegyszerûbb fizetési mód, nincs bankkártyám erre, milyen lehetõségek vannak még?
Vannak- még aktív magyar játékosok, cégek? az a hun csatorna él még? Itt egy szerver van ha jól tudom, és annak különbözõ csatornái.
Tehát él a játék még rendsen, és van-e aktiv magyar jelenlét?
Elõre is köszönöm a válaszokat
Nem minden skillt tudsz megtanulni trialon. És azt hiszem pénzt sem tudsz átadni más karakternek.
nem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
oké köszi, tehát trial accom marad, és lenne ez miatt valami hátrányom?
Wot: Totti93