7619
-
Caterpillar #5859 Ha annyira nagy bányász vagy, akkor igen figyeled, hogy melyik modul mit lő, ha ez fáradtság számodra akkor az meg lustaság, ezrek fúrnak naphosszat az aszteroida övekben és egyik se panaszkodik hogy nem tudja követni a ciklusidőt.
Esetleg érdemes lenne elolvasnod az ISK -t hátha meglepődsz egy két újdonságon.
A hang márpediglen nem terjed közvetítő közeg nélkül, és a Zűrben nem annyira van ami közvetítse, vagy ha van is túlságosan ritka hozzá. Vákuumban nem terjed a hang... PONT! -
#5858 Már miért lenne hang az űrben? Nincs ott semmilyen közeg ami átvinné, pl levegő. Vákuumban meg ugyebár minden van csak levegő nincs.
-
SlaCker #5857 Szerintem azzal, hogy az ikonra nyomsz az még nem megoldás, hisz nem tudod melyik fejet fogja leállítani és, hogy hol jár a ciklus idő. Persze a kattintás után már megtudod. Mivel a Retrinek a cap.-ja nehez töltődik ezért nem olyan jó móka a próbálgatás. Tegyél egy próbát. Megnézed melyik aszteroidában van kevesebb mint a ciklus mennyisége és próbáld meg leállítani csak azt a fejet. Nem fogod tudni. Mert nem lehet visszakövetni. Amúgy a BS valóban többet fúr. Viszont a Hulk-ál már nem. Így a BS tanulására szánt idő fölösleges egy minernek. Szerintem.
Roger6: Még mindig nem érted. Mikor az a kibaszott fúrás idejét jelző csík nem a valós időt mutatja. Akkor nem fogom tudni, hogy mikor állítsam le a fejet. Nem érted? Tényleg ennyire kínai amit írok? Azt jelzi a csík, hogy még csak 2 perc telt el a fúrásból, de az x m3 már bent van a raktérben holott annak 3 perc után kellene bent lenni. Mit nem értesz ezen? Nekem mondjuk 1 perc után le kell állítani a fejet, de nem tudom mikor tart 1 percnél, hiszen el van csúszva a timer. Jah nagyon jó, hogy te megtudod jegyezni, hogy az f1 melyiket fúrja. Mikor elkezdenek cserélődni az aszteroidák akkor meg majd papírra írok mindent nem? :D Vagy semmi mást nem csinálok, csak figyelem hogy az F1 mef F2 mit fúr. Persze.
Amúgy én vagyok a hülye, hogy veled vitázok. Én mondtam hibákat meg tényeket, de te meg mondod a sajátodat ami működik! :D Mondom, hogy a szállító hajó mindig a loot rangen kívülre jumpol. Erre te jössz megint azzal, hogy neked jó mert range belül vagy ha harcolsz. :D Remélem érted.
Az sem mondtam egy szóval sem, hogy utálom a bányászatot. Ezt te "találtad" ki. Azt mondtam, hogy a hibák tönkreteszik. Nem tudom, hogy honnan szűrted le. Azt is mondtam, hogy minden karim Miner volt. Biztos azért mert utálom. :D
A lényeg, hogy amiket te írtál az működik. Attól még amiket én írtam nem fog megváltozni tőle. Mert ugyan úgy még hibák mindig.
Az űrben meg terjed a hang. Csak kicsit nézzetek utána. Nem kell egyből lehurrogni. :) -
#5856 Úgyanúgy: sehogy :D -
Caterpillar #5855 Thats made my day:
"Ennek lehet logikus magyarázata, de az űrben ugyan úgy terjed a hang."
-
#5854 -
#5853 Figyi, még egyszer utoljára megpróbálom leírni, hogy megértsd, de kétlem hogy menni fog. Nem az agyi teljesítményed miatt, hanem eleve azt akarod, hogy neked legyen igazad, ezért nem értetted valószínű a válaszaim.
Mi az, hogy nem tudod melyik furja az aszteroidát? Két aszteroida becéloz, elsőre F1, másodikra F2. Máris megvan, melyik slotban lévő lézer melyik aszteroidát fúrja. De amúgy sem releváns a dolog, hiába ragaszkodsz hozzá. Tökmindegy mit fúrsz, nekem pont két salvó fér bele a Retri belébe, így minden 6. percben ürítesz jet kontiba (pontosabban 6. és 9. perc között). Nem kell leállítani, full folyamatos az egész. Ezt remélem azért érted.
Pont hogy a Retrinél nem kell a ciklusidőt figyelni, lehet kaja közben csinálni, elmenni WC-re, filmet nézni, hiszen a 6. és 9. perc között bármikor üríthetsz.
"A Retriver meg közép osztályt képvisel. Mivel alsó a Navitas. Közép a Retriver. Felső a Hulk " - aha, értem. Szóval pl. Mackinaw is középosztály? T2-es jégfúró, HULK skillek kellenek hozzá, de középosztály. Covetor-hoz is Hulk skillek kellenek, alig pár óra skillezés van közöttük. Ha az ár szabja meg nálad, akkor Macki is felső osztály, ha skillek, akkor Covetor + Macki + Hulk is.
"5. bekezdés. Nem érdekel a PVP-d. Te látod, hogy meghót az NPC. Én viszont nem tudom, hogy hol jár a fúrási ciklus. Valamint a Survy is csak akkor mutatja a csökkenést, ha lement a ciklus. Ismét semmi köze hozzá." - Semmi köze hozzá? Tudod mennyit fúrsz, tudod survery-vel hogy mennyi van benne hozzá. Mit nem értesz rajta? Ha ennek nincs köze hozzá, a hiba nem a játékban van, hidd el.
"de mikor oda ugrasz már rangen belül leszel és agyonlőnek. Remélem ott majd megérted mit írok." - nem, nem értem. Mindig range-n belül ugrok PVP-ben, amúgy meg 28 km-ig elfog túlhevítve a Disruptor, szóval ha 2.500 m-es pontossággal warpol, akkor is kurva jó vagyok. :)
Ha nem érted meg, hogy warban vannak szabályok, amiket ha nem tartasz be, akkor meghalsz, akkor bizony nyugodtan megsértődhetsz, és uninstallhatod a játékot. Ahogy tetted is. Warban NINCS fúrás. Egy altal bármikor beazonosítanak, aztán már a beltben szétszednek. Azt sem értem, hogyan warpoltál el, miután rádlőttek, egy Retriever-t kilőni desztrvóval nem tart 4 mp-ig, azalatt a warpolásod kizárt, hogy beindul. Bár tudom, nagyon fürge hajó. Persze a szituációt nem ismerem, jogos. De ha abból indulunk ki, hogy egy frigónak több az EHP-ja, és nagyobb a sig radius-a a Retrinek, akkor bizony nagyon gyorsan darabokra esik. Amúgy nálunk ha warban így kilőttek valakit, azt kitették ally-ból. Ezek felesleges loss-ok bizony, elkerülhetőek, és stat rontóak.
"Azért vagyok bányász mert tetszik. " - az előző hozzászólásban ecsetelted, hogy milyen rossz, meg a hangok, meg hogy sok a 3 perces ciklusidő, meg nem tudod mi-mit fúr... Paradoxon.
És ha te értelmetlennek, és feleslegesnek tartottad a válaszom, az csak annyit árul el rólad, hogy egy fikarcnyit sem gondoltál utána annak, amit leírtam.
Nem az a bajom, hogy bányász vagy. Az a bajom, hogy te a bányászat cselekvését egy PVP izgalmával szeretnéd átélni, és azért mert ezt nem kapod, megsértődve letörlöd a játékot. Trabival én sem indulok F1-esek között, mert tudom mire számíthatok...
"Ha a bányászathoz nem értesz akkor inkább ne beszélj badarságokat. :)" - tudok Hulkot vezetni. 3 évbe belefért. Remélem érted. -
#5852 1. Ha a betargetelt aszteroida/npc/player ikonja melletti kis bányászlézer/fegyver/egyéb modulra kattintasz akkor csak azt kapcsolja le, így nem kell találgatni, hogy melyik modul legyen leállítva alul, az összes közül.
Ha nem tudsz rögtön ledokkolni az csak egy dolog miatt van: agresszáltál. Ilyenkor egy 1 perces timer indul, addig nem enged be a station.
Olyan viszont sajnos van, hogy 3-4x is azt írja a játék, hogy a hajódat éppen vontatják be a dokkba, de még nem írja, hogy elfogadta volna az állomás a dokkolási kérelmet. Tegnap pont ilyen volt nálam, vagy 4x kellett rányomnom a bedokkra, mert mindig csak a Towing szöveget írta.
3. Ha még tudnád, hogy hányan fúrnak BSsel és, hogy az mennyire megéri akkor kaparnád a falat :) A Rokh pl kifejezetten jó bányászhajónak. -
SlaCker #5851 Agression status
Az agression status abban hasonlít a session timerre, hogy ez is korlátoz bizonyos
dolgokat. Különbség viszont, hogy ez 1 percig tart, és hogy nem jelzi a kliens sehol.
Agression status alatt a következő dolgokat nem csinálhatod:
- Nem dokkolhatsz be
- Nem ugorhatsz át stargate-en (viszont Wormhole-on igen)
Agression statust kiváltó ok a következő:
- rálősz, vagy valamilyen negatív hatású modult használsz valakin (ebbe a droneok támadása is
beletartozik).
Elnézést szeretnék kérni ebben az esetben. Itt én voltam a hülye. Ugyanis a Dron-ok kint voltak. Így ez nem számít hibának. Elnézést kérek, hogy ezt meggondolás nélkül írtam le.
Jakuza001-nek igaza van. Csak a francnak volt akkor ez eszében. És én sem tudtam ezt a szabályt. -
#5850 Nincs ilyen , faszsagokat beszel. -
SlaCker #5849 Igen van. 1 percig nem enged dokkolni. Írtam, hogy a station kemperek miatt van. pl. Ott van az állomáson és lövöldöz. Majd mikor majdnem meghal bedokkol. És annyi. Pont ezt védi ki. Csak így mást is büntet vele.
Roger6: Képzeld el. Nem volt rajta WD. Na ezt rakd össze. Sőt még web sem volt rajta. -
SlaCker #5848 Igen. Sokkal igényesebb lett volna. Viszont így is elég hosszú lett. Mindegy. :)
A gondom pedig az, hogy látom nagyon nem érted mit írtam le. Az állításaimra a te "válaszaid" nem tudom, hogy hogyan csatlakoznak. :D
Kicsit félrebeszélsz. Az meg, hogy te mit gondolsz a mining-ról. Az a te egyéni szociális problémád.
Látom nem vagy miner, de osztani próbálod az észt.
1. bekezdés. Nem azt mondtam, hogy mikor kell lekapcsolni a fejt. Azt mondtam, hogy nem tudod melyik fej fúrja azt az aszteroidát aminek nem kell már a teljes ciklus.
2. bekezdés. A Navitas-t a 2db CU Vapor laser miatt kénytelen vagy pakolni percenként. Tehát összesen 1 perc 59 mp van arra, hogy kirakd a cuccot. A Retrinél van 5 perc 59 mp hogy kirakd a cuccod. Így a Navitas-hoz képest lazább. A Retriver-nél mondjuk a ciklus időre kell figyelni.
3. bekezdés. Nem az volt, hogy neked mi nem teszik. Meg nem is az, hogy a salvager + tractor beam hogyan működik. A gondot elmondtam. Semmi köze hozzá. A Retriver meg közép osztályt képvisel. Mivel alsó a Navitas. Közép a Retrive. Felső a Hulk. Nem értem miről beszélsz.
4. bekezdés. Jó, hogy neked ilyen egyszerű.
5. bekezdés. Nem érdekel a PVP-d. Te látod, hogy meghót az NPC. Én viszont nem tudom, hogy hol jár a fúrási ciklus. Valamint a Survy is csak akkor mutatja a csökkenést, ha lement a ciklus. Ismét semmi köze hozzá.
6. bekezdés. Fogalmad sincsen mit írta, de megpróbálod indokolni.
7. bekezdés. Nem a megoldás érdekel, hanem az, hogy mért nem lehet 10-100 m-es pontossággal ugrani? Remélem lesz olyan, hogy pvp-ben a BM-t helyed pont jó, de mikor oda ugrasz már rangen belül leszel és agyonlőnek. Remélem ott majd megérted mit írok.
8. bekezdés. A hangsúly nem a Waron vagy azon van, hogy hogyan és miként fúrok, de ez is mindegy. Megint mellébeszélés.
9. Azért vagyok bányász mert tetszik. Az meg, hogy neked nem. Az engem izgat a legkevésbé. A bányászat igen is jó. Valószínű, hogy téged kezdettől fogva vittek lvl 3-as agent-re. Na mindegy.
A Céghez meg azért csatlakoztam, mert csak úgy. Nem érdekelt az adó. Ne tudd már helyettem. :)
Köszi a válaszodat, de tök értelmetlen és felesleges volt. Azért mert egybe írtam le. Attól még nem ennyire átláthatatlan, hogy ne mellébeszélj. Ha a bányászathoz nem értesz akkor inkább ne beszélj badarságokat. :) -
#5847 Nem tudok róla, hogy lenne ilyen. De ha eleve megtámadták, hogy tudott station-höz ugrani. Nem volt disruptor/scrambler war-ban egy pvp hajón? Nehéz elképzelnem... -
#5846 Most tényleg van ilyen timer, hogy az sem dokkolhat, akit megtámadtak? -
#5845 Köszönjük a hosszú beszámolót, legközelebb oszd fel szépen bekezdésekre, és hagyj közöttük szünetet. Kicsit átláthatóbb, rendezettebb, igényesebb.
Az általad felsorolt hibákban nagy részben amúgy user hibát vélek felfedezni. Mindenki tudja, mennyit fúr a lézere, marha nehéz kiszámolni, hogy az utolsó ciklusban nem kell végignyomni a teljes salvót, ha megtelik a raktér. Aztán van szkenner is, amivel tudod, hogy mennyi van még az adott aszteroidában, szóval ez megint csak a te "hibád", ha fölöslegbe pörög a miner.
"Azért 3min/ciklus az sok a navitas-hoz képest" - én fel sem fogom egyszerűen, hogy mire vágynak a bányászok? Ez bányászat, semmi szép, semmi jó, és semmi izgalmas nincs benne. Hát melyik bányász bulizik meló közben? Legunalmasabb elfoglaltság (és talán a legrosszabbul profitáló is).
Hangok: nekem pont hogy tetszenek a hangok, főleg a salvager + tractor beam-é. És én ilyen hibát sem vettem észre, amit te a Retriever-nél. Amúgy Retri mióta "középosztály"? Sima T1-es vas, semmi extra.
Inventoryról meg mindenki tudja, hogy fos. Mondjuk én nem vagyok bányász, de amikor céges op-ra megyünk fúrni nagy ritkán, akkor megvárom, míg megtelik 20.000 m3-al a jet konti, aztán Bestower-el loot all.
Lag miatt nem működhet pl. a Miner csíkja. Lézeres hajónál még kettőt pörög nálam, mikor már rég szétesett az NPC. Ez megszokott.
"Megpróbáltam visszanézni a fejet, hogy melyik lehet" - Nem vagyok bányász, de alapból ahány minig laser-ed van, annyi aszteroidát fúrsz, szóval nem kell nézegetni, hogy elöl vagy hátul van. Nem is értem mit akartál ezzel írni...
BM: igen, kb. 2.500 m-es távolságra ugrik, de van pl. tractor beam, amivel akár 24 km-ről behúzhatod a kontit. Szóval ez is megoldható.
Na és akkor itt jön az, ami miatt törölted a játékot. Mert war-ban kilőttek. Aki war-ban high-secben fúr, én... Egyszerűen nem fogom fel ép ésszel. Vagy milyen ***** cégben voltál, hogy még arra sem figyelmeztettek, hogy potenciális életveszélynek vagy kitéve? Aki war-ban fúr amúgy meg meg is érdemli, hogy kilőjék.
Csak azt nem értem, hogy mit vártál egy bányász élettől? A legunalmasabb az egész játékban, hát azt hiszik az újonc bányászok, hogy ez valami izgalmas foglalkozás? Mert a való életben háborúzni nem izgalmasabb, mint a pécsi bányába lemenni 20 órát melózni naponta. Logikus. Nem beszélve a pénzről. Egyedül ritka fos, főleg kezdőként egy bányásznak.
Azt is lefogadom, hogy a 0% adó miatt léptél be a corp-ba. Kár, hogy egy bányász nem is adózik semmi után a corp-nak szinte... Nincs bounty, eladások után meg nem kap a corp semmit. Hát igen. -
SlaCker #5844 Üdv mindenkinek. Kipróbáltam az EVE-t. Szeretnék írni róla pár sort.
Nahh akkor...
Ami miatt elkezdtem az EVE-t az a játék összetettsége és nehézsége miatt volt. 4 Trial accom volt. Mindegyik miner. Az 5. már full acc. lett. Ezt úgy oldottam meg, hogy kértem egy 21 napos meghívót és sikerült egy plexet is szereznem. Szóval így egyből 21+30 nap játékidőm lett a karival. Ez a karim is miner lett. Ahogy játszottam a játékot annyira elmerültem a bányászásban, hogy sok minden elkerülte a figyelmem. Annyira új volt minden és annyira "varázslatos". Ahogy teltek a napok és bányásztam úgy kezdtem felfigyelni a dolgokra.
Amíg nem lett Retriver-em addig Navitas-al bányásztam. ( 2 CU Vapor laser) Eléggé jó hozama volt a kis csónaknak. :P
Nem tudom már mikor, de felléptem a középosztályba. Meg lett a Retriver. Amit a Navitas-al fúrtam azt eladtam, meg retrit vettem belőle meg fittet stb... A lényeg, hogy mikor váltottam a Retrire 1-2 millió Isk-m volt. Szépen lassan fejlődött a Retrim is. Itt kezdtem felfigyleni a rengetek hibára. A Retri mellett "unatkozik" az ember. Azért 3min/ciklus az sok a navitas-hoz képest. :P Szóval elkezdtem felfigyelni dolgokra. Elsőre ami megütötte a fülemet az a hangok. Az valami borzalmas. Csupa hiba az egész. Elsőnek ott a legidegesítőbb és a legjobban focusban lévő hiba. Ez nem más mint a mining laser hangja. Valamiért bizonyos szögben halható csak a laser hangja. Előröl nézve a lasert hangosab mint ha hátulról néznénk. Ennek lehet logikus magyarázata, de az űrben ugyan úgy terjed a hang. A másik pedig a leser hang akkor is "búg", mikor nem is megy a strip miner. Arról nem is beszélek, hogy a Warp-nál olykor, olykor elmarad a robbanás. Azután ott van még amikor bedokkolunk. Valamiért nagyon hangos lesz a hajó " motorhangja" mikor beléptet az űrből a dokkba. Nagyon bosszantó, mert hangos és zavaró. Jött közben az Inferno patch. Hagy ne mondjam, hogy szét barmolták az Inventoryt. Azt ép eszű ember nem találja ki. Nagyon sokan szidják és jogosan. A minerek rémálma. Nem beszélve arról, hogy értelmetlen funkciók vannak benne. Mondanék egy példát. Megnyitjuk az inventoryt. Van az a lehetőség, hogy shift+klikk új ablakban nyit meg valamit. Ez igaz és működik is. Ilyenkor az inventory ablakból át lehet húzni az itemeket a shift klikkes ablakba. Viszont itt jön az értelmetlen opció. Nyitva az inventory. A shift+klikk ablakot ha lehúzzuk az inventory fejlécébe (ne legyen annyi ablak nyitva. Úgy mint a régibe) Akkor az inventory ablakból már nem tudjuk áthúzni a cuccot a shift+kilkkes ablakba, mert nem engedi és nem teszi át a játék. Ergo csak úgy működik a shift+klikk ablak, ha nyitva van és külön áll az inventorytól. (ezt lehet javították) Aztán ott van még az a rohadt idegesítő dolog, hogy nem jegyzi meg a játék a méretezett inventory arányait. Az index ablak mindig egy adott pontra állítódik vissza. Így én mint miner a Jett kontiknál minden alkalommal szét kell húzni, hogy lássam a neveket. Persze mikor megcsinálom és bezárom. Kezdhetem előröl. Minden egyes alkalommal. Ha nem zárom be, de dokkolok akkor is eltűnik és megint húzhatom szét. Volt olyan, hogy valamiért a station és a normál inventoryt elállítódott. Ott biza ********* egyet. A station inv. ott nyílt meg ahol a kinti inv. Szóval iszonyat sz*r az inv. Valamint mikor az ércet átteszem a jett-be akkor a mennyiségjelző csík nem esik vissza nullára, hanem ott marad ahol van. Nem egyszeri eset. Szóval üres a cargo, de a csík mégis azt jelzi, hogy van benne x m3. Az Iteron 3-as hajómba elfért 5 db GSC. Ha nem akartam, hogy a fél képernyőt az inventory foglalja el akkor mindíg görgetni kellet az index sávban, hogy lássam , hogy melyik kontiba húzom az ércet. Szóval undorító és értelmetlen is az új Inventory. Valamint semmi képen sem felhasználóbarát. Mivel nagyon dúrván miner voltam. Egy idő után itt is feltűntek orbitális hibák. Nem működik normálisan a ciklus idejét mutató fehér csík. Pont ma volt, hogy a strip miner csíkja a 3/4-nél járt, de a cargo holdban már benne volt a lefúrt x m3. Tök jó, hogy nem támaszkodhatsz rá biztosan. Aztán ott van az a tény, hogy az miner nem tudja, hogy melyik fej mit fúr. Pl ha fúrsz 2 külön ércet akkor nem tudod, hogy hányas fej fúrja az adott ércet. Ez azért rossz, mert ha az egyik ércben mondjuk már csak 1000 db van és 4000 db-ot fúr a fej akkor nem tudod melyiket kell leállítani, hogy ne fúrjon potyába. Mert a miner nem nagyon örül neki, hogy 2 percet potyába "fúr" a fej. Megpróbáltam visszanézni a fejet, hogy melyik lehet. Megnéztem a fogyóban lévő ércet majd a nyalábot, hogy melyik fejhez tartozik. Itt el is akadtam, mert nem tudom, hogy melyik az a fej. 1 kísérlet és aztán mondjuk tudjuk, hogy az 1es slot a far rész. A 2-es meg az orr. Másnap már nem így volt. Megcserélődtek a fejkiosztások. Szóval erre sem tud alapozni a miner. Szóval ott vagyunk, hogy nem tudjuk melyik fej mit fúr. Ez nem hiba, de nagyon hiányos dolog a játékból. Nem értem azt sem, hogy a BM-t helyekre mért nem tud 10-100 m-es pontossággal ugrani. Hiszen azért mentjük le az adott pontot mert az a jó.Ott a jó! Erre mikor lementem a Jettkontit és oda ugrok akkor a szállító hajóm minden egyes kibaszott alkalommal 2510-2550 m-re ugrik. Véletlenül sem loot range-be. Ez nagyon idegesítő és őrjítő is. Ma volt a vége ami miatt töröltem a játékot. 24 napot játszottam a karival. Ezalatt elbuktam 3 Navitas-t Rat által. 2 Retriver-t player által. Nem nagy veszteség és nem is érdekelt. Viszont a mai Retri loss az betette a kaput. War-ban volt a Corp. Megtalált az ellenség. Beltben voltam és rám lőtt. Én erre egyből jump az állomásra és dokk. Dokkoltam volna, ha az a nyomorult játék engedte volna. Mint később kiderült van olyan, hogy 1 percig nem tud dokkolni akire rálőnek. Hát könyörgöm!!! Nem lehet elfutni olyan embernek aki nem háborúzik?!! Ez milyen elv?? Szóval az állomás előtt agyon lőtt, mert ugye nem tudtam dokkolni. Ez ugye a kemperek miatt van. Mért nem azt csinálják, hogy az nem tud dokkolni, aki visszalő vagy targetel. Mért kell egy ártatlan miner hajót tiltani a dokkolástól amikor nem is lőtt és nem is harcol. Szóval itt uninstal lett a játéknak. Ez baromság. Ott a WD amivel meg lehet fognia miner hajókat. Nem nehéz őket kikapni. Nem kell még ezzel az 1 perces szarsággal büntetni a menekülő minereket. Mikor kilőtt eladtam minden ércemet. Mindent amit fúrtam és finomítottam. Kb 1.5 millió m3 érc. Több millió db ásvány. Mikor végeztem mindennel a számlámon 2.5 Milliárd Isk volt! Csak lestem, hogy mi van???? Nem tudom, hogy jött ki. Hisz mit mondtam 24 napos volt a karim. Kb 300-400 milliónyi isk-t fúrtam le ami a reális ár. Nem tudom, hogy a 2.5 milliárd hogyan jött ki. A poén, hogy a Cégnek is át tudtam utalni a pénzt. A logban pedig nem találtam ekkora értékű utalást! Szóval bug ismét!
Én nem az EVE-re haragszom. Ez a CCP nem tudja milyen játékot forgat a kezében. Remek játék az EVE. A CCP meg szarik az egészbe. Meg a felhasználók véleményére. Nem csinálnak semmit. Ezek a hibák a kezdetek óta vannak. Egyre kettőre olyan 2-3 hete figyeltem fel. Miner voltam. Csak az érdekel és ezért ezeket a hibákat találtam a 24 nap alatt. Biztos, hogy van még számtalan. És ugyan olyan bosszantó másnak is. A cégtársam csak legyint felettük és ennyi. Én voltam a hülye, hogy észreveszem a hibákat. Aztán jöttek , hogy nem kell vele játszani. Ez is egy megoldás. Azt hittem azért lett készítve a játék, hogy játszunk vele. Gyerekes és kicsinyes felfogás. :S A CCP nagyon elcseszi ezt a játékot. Pedig nagyon komoly és simán tudná duplázni a játékos tábort is. Viszont ennyi hiba mellet ez ki van zárva. Már is hiányzik a fúrás, de nekem ezek a hibák annyira őrjítőek és irritálók, hogy nem tudok tőlük tovább játszani. Szomorú, hogy a CCP tesz rá nagy ívben.
A Másik, meg hogy mindig a 9 éves motorra hivatkoznak. Szomorú, hogy a 9 éves motorban még mindig ennyi és ilyen mértékű hiba van. Azt is mondta a cégtársam, hogy ez egy komplex játék és van benne hiba. Nem tudom mért is függ össze a komplexitás a hibákkal. Azért mert valami összetett az nem azt jelenti, hogy hibák tömkelegének kell lennie.
Elnézést a hosszú sírásért, de nagyon kár, hogy így elbánik a CCP a játékkal. Pedig nagyon élveztem a játékkal töltött időt, de mégis a bugok és hibák tömkelege elvette a kedvemet. :(( Rengetek pozitívum is van a játékban. Remélem későbbiekben ezt orvosolja a CCP. Vagy bízok benne, hogy valami nagyobb cég kezébe kerül az EVE. -
Caterpillar #5843 Ha a buddy-ra gondolsz, igen. Elküldöd nekem pm-ben az e-mail címed amire regelni kívánsz én meg küldök egy invite-ot. -
MuldR #5842 Szuper. Mi kell hozza email cim, amire regisztralok? -
Caterpillar #5841 Tévedtem. Nem szükséges megvenni, PLEX-el is lehet aktiválni. -
Caterpillar #5840 Buddy-t szerintem jó páran tudnak küldeni neked, köztük akár én is. A játékot azt hiszem első körben meg kell venned, legalábbis 2009-ben én anno megvettem. -
MuldR #5839 Sziasztok,
Most olvasgatok az EVE-rol es egyre jobban tetszik. Tudna valaki egy buddy keyt kuldeni? Ha jol lattam azzal 21 napig tesztelhetnem. Az lenne a kerdesem meg, ha ilyen trial kulcsom van, azt hogy tudom teljesse tenni? Veszek siman jatekidot paypalrol vagy meg kell venni a jatekot is rendesen? Ez meg nem tiszta nekem. -
Dorgal #5838 Köszönöm a segítséget,és meg is van.Ezt a lehetőséget még nem ismertem. -
#5837 Olvasd el a kuldetes szoveget.
Altalaban a kezdokuldetesek az adott rendszeren belul vannak, ahol felvetted oket.
Ha kidockoltal, jobb klikk a kepernyore, amire fel kell jonnie a egy tovabbi menunek, amiben az agent kuldetesek helyszinere lehet warpolni.
Persze kivetelt kepeznek az olyan kezdo kuldetesek, ahol scannelni is kell.
Mindenesetre itt egy oldal, amiben le vannak irva a kuldetesek.
http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReportshttp://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports -
Dorgal #5836 Sziasztok!
Ma reggel kezdtem játszani az EVE-l,és rögtön az első küldinél el is akadtam.Valami hajóból kellene kiszedni egy cargo riget,amit vissza kellene vinnem.Bejártam minden létező helyet a rendszerben,de semmit nem találtam.Lehet,ennyire béna vagyok,de ha segítenétek,megköszönném. -
#5835 Ne mar. Most lebuktatsz, hogy tobb magyarral jatszom, mint amennyi az egesz hunban van. :D -
#5834 Nem kispályás multiboxos a csóka :)
-
#5833 Mai peccsnóccból :D
"-It is no longer possible to gag yourself by sending a very long /me emote over to the server (unless you‘re hacking the client. Don‘t hack the client kids!" -
Dns5000 #5832 picit bovebben vagy egy link? -
#5831 Nagyon. -
Dns5000 #5830 Mennyi most a slicer, meg a geddon
Gondolkozok rajta, hogy megint jatszok ha jol lehet keresni fwvel.
Nagyon megvaltoztattak az fwt? -
DeviloftheHell #5829 ezt a rakás szart :D -
#5828 Szarabb ? :D Egy remalom.
Az meg egyenesen vicc, hogy egy POSnal legyen az barati vagy ellenseges, attol fuggetlenul, hogy van hozzaferesed vagy sem. Betolti az POS osszes moduljat a cargodba. -
#5827 Xarul :D
Használni még xarabb... -
#5826 De, köszi. Csak arra írtam a wtf-et, hogy hogyan néz ki az új inventory. -
#5825 Nem jelenik meg a kép? -
#5824 wtf? -
#5823 -
#5822 Új inventory van? Screenshotot be tudnátok linkelni? -
#5821 Az, LOL.
Az egesz uj inventory egy nagy kapal sz*r. Csak igy nyiltan es egyszeruen. -
#5820 Tegnap amikor bombát kellett cserélnem az SB-ben vagy egy percet szenvedtem vele, néha baromi körülményes az új inventory.
Az meg külön vicc, hogy amikor a JB mellett megnyitottam a rakteremet elkezdte mutatni a POS moduljait is. Lol?