EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Sajna nem játszom, 1 hónapnál tovább nem bírom annyira dögunalom az egész nekem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Hogyan lehet elõfizetést venni játékpénzért? Lehet?
Edit: Sikerült a karekterem beolvasni API-ból, de hiába okézom le a jobb felsõ sarokban csak az ALL 0 látható és nem is engedi váltani...😞
Esetleg probald meg a Pyfa nevu programot, ami teljesen hasonlo.

Letöltöttem a Eve Fitting Toolt de hiába írom be a az API Key-t nem csatlakozik! Lehet már elavult a progi és azért nem megy, esetleg tudtok ajánlani valami hasonlót helyette vagy mi lehet a megoldás?
Érdekes, hogy az EveHQ tökéleten fut, de abban nem találtam hasonló fittelõs dolgot...😞
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Regiztem egy trialt, hogy meglessem milyen változások lettek 2008 óta...Örömmel látom, hogy van már PLEX és rengeteg új dolog, amitõl csak csorgott a nyálam...így felmerült bennem pár kérdés:
-Régebben volt egy oldal ahol lehetett keresni agenteket és szépel le volt írva, hogy milyen küldiket adnak, kik ellen, rewardok..stb. Létezik még?
-Mennyire nehéz a PLEX árát kitermelni?(Tudom láma kérdés, de inkább arra volnék kiváncsi, hogy melyik karrierrel lehet a legkönnyebben kitermelni, Agentezés, gyártás, bányászat vagy PVP?)
Az EVE-online.hu-t nézegettem de nem találtam olyat, hogy hasznos oldalak, ha linkelnétek párat, annak nagyon örülnék...
Aki nem ismeri annak itt van egy: http://eve-survival.org
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Erre jott a mai napi adag devblog amire kicsit felszisszentek joparan Tier 3 battlecruiser BS meretu fegyverzettel. LOL
Introduction: Tornado
Eredetileg ez a hajo nyerte meg a CCP altal hirdetett design versenyt, ahol meg BSkent tuntettek fel az adataival egyutt.
Az hagyjan hogy ezt megvaltoztattak, de ismet egy logikatol mentes otlet, hogy nagyobb fegyverzetet lehet ratenni.
Sirjunk vagy nevessunk ?
Raadasul egy olyan mondja milyen jo a raxban lenni, aki nem is jatszik, mert annyira jo volt ott, hogy kilepett. Erre mit mondjak ? 😄
Micsoda barmok gyulekezete.
HUN Reloaded megmutatja sajat igazat es valodi arcat
Teli patchel vegre az implantok is bekerulnek a pod loss, ill killmailbe.
Nem kapkodtak el. 😄
Itt az új ISK HUN 2.70. Természetesen maradt a jó öreg design, a megszokott tartalommal. +22 oldal, meg ami még megváltozott
Újdonságok:
+ Incursion 101
+ The Blockade lvl3 és lvl4 ért járó LP mennyiségek a skill és a sec status függvényében
+ Shortcutok
+ Weapon Groupping
+ T3 hajó subsystem táblázatok
Eltávolítva:
- Az agentezés "outdated" részei
Megváltozott:
# Agentezés felfrissítve
# Rengeteg apró hiba lett javítva
# Új turret ikonok (Fegyverek és bányászat)
# Contractok
Letölthetõ:
http://www.isktheguide.com/test/ISK_270_HUN.rar
A halál csupán a kezdet...
"Supercarriers
Drone bay can only hold fighters and fighter bombers.
Reduce Shield, Armor and Hull hitpoints on all Supercarriers by 20%.
Reduce drone capacity.
Aeon, Revenant and Wyvern: 125000 (25 total Fighters + Fighter Bombers)
Hel and Nyx: 150000 (30 total Fighters + Fighter Bombers)
Remote ECM Burst: Does not affect ships that are immune to electronic warfare (Supercarriers, Titans, Triaged Carriers and Sieged Dreads)
Fighters
Increase signature resolution to 400
Dreadnoughts
Remove drone bay from all dreadnoughts.
Siege Module I: Boost damage bonus from 625% to 700% to compensate for loss of drones.
Siege Module I: Duration time reduced to 5 minutes. Fuel cost -50%.
Moros: Remove drone bonus.
Moros: New bonus: 5% bonus to Capital Hybrid Turret rate of fire per level.
Titans
Remove drone bay from all titans.
Reduce Shield, Armor and Hull hitpoints by 20%.
Superweapon: Cannot shoot sub-capital ships."
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ja, amúgy gondoltam h a 3hét hosszútávon szinte semmit nem jelent, de azt a karaktert már megszerettem meg minden... 😄
Ha valamiért a plex mégse jön össze, még írok egyet a supportnak, de ha az se segít akkor beletörõdök a dologba.
Viszont ha nem léptél be semmi corpba a 21 napos karakterrel (tehát az kezdõ corpban vagy vele), akkor "hours for plex"-vel aktiválhatod az accountot 4 órára, és elindíthatod az átrakást. Ha már beléptél valahova akkor ez nem mûködik.
Egyébként 3 hét lehet hogy számít az elején egy kicsit, de hosszútávon az szinte nem idõ. Nekem is a köv 4 skillem vagy 3 hónapig tanulja az egyik karakterem 😄
Még pár hónappal ezelõtt trial accountal kipróbáltam a játékot, 2 trialom is volt, az egyik egy sima, a másik 21 napos volt, utóbbit akartam ma folytatni, mivel már van pénzem-idõm hogy rendesen játszak. 😊 De sajnos a két trial accountom közül nem azt aktiváltam amelyiket akartam (egy betû az eltérés a név között ezért észre se vettem a hibát) és most van egy szar karakterem... a másik is kezdõ, de sokkal jobban álltam ott. Néztem h van karakter transzfer, szóval áttudnám rakni a jó karaktert a most aktivált accountomhoz, de mivel a jó karakter is trial, lejárt accounton van azt írja hogy nem tudom átrakni. Ilyenkor lehet valamit tenni? Csak mert így h a rosszabb karakteremmel játszom kb 3 hetes hátrányból indulok...
Szerk#1: Esetleg még az is eszembe jutott, h a szar karit a mûködõ accountról átrakom az inaktív accountra ahol a jó karim van, így az aktiválódik és tudom használni a jót. De ez lehet h halott ötlet. *bocs a sok 'kari'zásért de lusta vagyok mindig végigírni. 😄*
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
-ra ?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Nagyon jó honlap!
Most megy. Rolback után. 😄
De a szerver az ne megy.
Vagy ha mégis, akkor nagy a gáz a ccp -nél.
Tranquility (Live server)
Status: Offline (Connection timeout)
Players: 0
Version: Unknown (last was 7.1.273475)
Hivatalos forumon is már 9 oldalas a topic ahol reklamálnak hogy nem megy a game.
Itt