7619
-
Alienator #5939 inkéább úgy mondom hogy haverok mondják akik tolják 4 éve :) -
#5938 Amúgy ezt hol hallottad / olvastad, hogy csak pvp-vel érdemes foglalkozni? Ki mondta, melyik oldalon olvastad? -
Alienator #5937 Na ennek örülök. csak mindenhol azt hallom / olvasom hogy aki nem akar parety pvp-zni annak nem érdemes játszani mert ez csak arról szól.
Nem tudom a corp (ha még benne vagyok :)) mit szólna hogy én nem veszek részt ilyen klán pvp hadjáratokban :) -
#5936 ha ezt akarod akkor hajrá. :) ha ez tetszik és így szórakoztat a játék akkor már van értelme . ;) -
Alienator #5935 Oké akkor valaki válaszoljon nekem az #5928-ra :) -
#5934 Ez a legjobb. :) -
#5933 szerintem ezt nem kéne itten folytatni.
köszi. -
Shonion #5932 Érdekes amikor a bolha belebüfög a szélbe, majd elégedetten hátradől, hogy kinyilatkozta az igazság eszenciáját. -
kerekperec #5931 Én meg egyikőtöket sem ismerem, és marhára nem is érdekel a sztori és a személyeskedés... -
#5930 Én meg téged nem ismerlek és én is tudom mekkora tolvajok. -
Alienator #5929 Jakuza én nem ismerlek és a sztorit sem, de én vagyok/voltam a Shonion által vezetett corp-ban és nagyon rendes arcok. Segítenek, jöttek ha kellett, elmagyaráztak mindent, gyártottak nekem hajót, meg mindent amit kellett. Lehet hogy személyes ellentétetek van, de nem hinném hogy szerencsés mocskos tolvaj bandának nevezni azokat, akik egy tök ismeretlen noob-nak ilyen szinten segítettek tanácsokban és anyagilag (hajó, drone-ok stb).
No offense, csak ezeket olvasva nekem nem így állt össze a kép. -
Alienator #5928 Én már rég nem fizettem be, de előtte is 2 hónapig játszottam csak. Engem inkább a szólózgatás, beltezés és anomáliázás érdekel. 1-2 anomáliát tudok szólózni, de gondoltam kitolom a bányász skillemet. Egy matar BS-em van (nem tudom a nevét) de amarr kéne mert egyszerűen tetszenek a lézerfegyverek. nem akarok nagy tömeges pvp-ket csak úgy eljátszogatni néha.
Vagy így semmi értelme a játéknak? -
Shonion #5927 Megint hazudsz Jakuza. :) -
#5926 mondjuk ha ilyen terveid vannak akkor szerintem már nem árt EVE HQ-t beizzítani és rendes skill plan-t összedobni benne. ;) -
#5925 ty -
#5924 hopp mellément a link :D
nem baj , csináld meg az ingame tutorialt meg olvasgasd és majd jól megvilágosodsz . :D -
Bigpigrib #5923 csak még részben kínai kissé:) -
Bigpigrib #5922 404, de nem gond mert :http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=166&postdays=0&postorder=asc&start=360 oldalnak megvan. -
Bigpigrib #5921 köszönöm -
#5920 pár hét alatt lazán bele lehet rázódni + ott az ISK amiben elég részletesen le van írva minden , kezdőknek nagy segítség. ISK-et innét le tudod tölteni. -
#5919 Tehát ha jól értelmezem: 21 napos trial + 60 napos GTC. Én látok reális esélyt arra, hogy összehozd a PLEX-et, bár ott azért meg kell kínálnod rendesen a bányász hajódat hogy érezze a törődést, és kötelezően céltudatos irányba tanulni. -
#5918 Engem az érdekelne legjobban hogy bányászással(vagy esetleg vmi jól jövedelmező bármivel)mennyi idő összekaparni a pénzt az ingame(játékbeli pénzért vehető) havidíjra?
Kezdve pl a 2 hét triallal , aztán egy 60 napos előfizuval már megoldható?
Trialt 2x toltam már korábban akkor is bányászat érdekelt,szal mondhatni nagyjából tudom mi merre +isk elolvasva.
-
Bigpigrib #5917 Köszönöm, elsődlegesen az időtényező az ami érint, mennyi időbe telik, míg az ember a 0 ról megtanulja kezelni a játékot ? (úgy hogy előtte sose játszott űrhajómenedzselős történetet:) (Bányászás, gyártás talán meg esetleg a nagy pvp) mennyire kezeli jól a szerver amikor 100 vs 358* db űrjármű aprítja egymást (lag?)
*mondtam egy számot.
-
#5916 Fenrir nezd mar milyen aranykopetet talaltam a HUNosokrol Mermaliortol, akit szinten kiutaltak es kibannoltak a forumrol, mert nem nyalta a hatsojukat:
"
Nem látod megint mi megy itt is? Kijönnek a hóra a faroklengetők, és egymás arcába nyomják. Nézd meg a fórumokat. Nem látsz mást, csak hogy a tutimegmondók a pofádba nyomjál, hogy miért barom mindenki, miért nem jó az amit te csinálsz, miért nem működik az, amit te nyomsz, miért vagy mindig te a kib*aszott hülye, noob, leet, büdös hazug, képmutató és hatalommániás, vagy amit akarsz.
Hegylakó a javából: CSAK EGY MARADHAT. Aki máshogy játszik, aki nem nyom 100.000 killmailt, akinek kevesebb capitalja van, az néger. Hopsza, számoljuk meg kinek mennyi capitálja van, és akinek nincs titánja, az húzzon a francba. Dübörögnek a komplexusok, jajj, nehogy valaki bármiben is okosabb, tapasztaltabb, MÁSABB legyen. Itt más nem létezik, csak a vasalt bakancs, ami a pofádban landol, ha be mersz szólni.
Ez kell nektek?
Megnézek egy fórumposztot, megnézek egy képet, és mindenhol ezzel találkozok.
Az aranypéniszek (itt is, fórumon is, Ventrin, a játékban) osztják az észt, és mindíg az jön ki belőle, hogy egyedül ők a fehéremberek, mindenki más cigány, aki nem nyal nekik, vagy nem borul le előttük.
Sokáig az volt a policy nálam, nálunk is, hogy békésen, értelmesen, kompromisszumra törekedve kell mindenkivel és mindenről beszélni.
De most őszintén lehet itt értelmesen beszélni? Leugatnak, lenéznek, hazudnak rólad mint a vízfolyás, és közben próbálják elhitetni mindenkivel hogy te vagy a szar ember, és vágjál hozzá jó pofát.
Ezek után együttérzek mindenkivel, aki végre meg meri mondani nekik, hogy elmehetnek a búsba. Mert ilyenből úgy látom kevés van, mindenki csak lapul mint a nyúl, kitörli a kommentjét amiben szívből leírja mit gondol, és senki nem áll ki más mellet, akinek esetleg VAN véleménye.
És tudod mit mondok? Inkább nézzék ugyanolyan tahónak, de végre elküdhessem az ilyen seggfejeket oda ahová valóak.
Hiába kedvelek sok embert pl. tőletek is (amiről TAKI óta tudjuk persze, hogy hazugság), ha az ilyen barmok viszik a zászlót. Ychin kultúrált megjegyzése is le van szólva, mert puhány.
Ha valami hazugság, hát az az, hogy ezek az emberek bármikor is nagy magyar alliance-t akarnának. Ha nincs feszültség, akkor nem érzik jól magukat. Hiába adsz a kezükbe bármit, mert ellened fordítják.
Na ezért telt be nálam is a pohár.
Lehet rühelni miatta.
Ragnának meg üzenem, hogy IGEN. Paraszt vagyok, mert parasztokkal vitatkozom. De én legalább nem nyalok és el merem mondani a véleményemet. Nem fogok aranypéniszeknek áldozatot bemutatni pünkösdkor.
Akik tudnak változtatni azon, hogy NE ilyeneken múljon a normális többség nyugalma és jó viszonya, azokban bízok.
Akkor újból lehet majd normális hangnemben, értelmesen beszélgetni olyan dolgokról, aminek van tartalmi része is. És párbeszédnek számít majd nem pedig nyalásnak, ha az egyik CEO egy másiktól kér valamit.
Remélem eljön majd az az idő is"
Es vegul egy HUNOS level a stilusrol egy kocsognek es segfejnek egy g-vel. :P
-
#5915 pve, kis/nagycsoportos pvp , kalózkodás , bányászás , scannelés , gyártás. választék az van. -
Bigpigrib #5914 Mi érdekel, hm- ez egy jó kérdés:) milyen jellegű játékélményt biztosít, ez az egész?:)
Annyit tudok, hogy egy bonyolult játék, az érdekel, hogy mennyire?:)
(pár "szakszót" ismerek, de a nagyon kezdő címert a nyakamba akaszthatom:) -
Bigpigrib #5913 beérkezett infokat/meg az esetleges jövendőbelieket is nagyon köszi, mindenkinek.
-
#5912 ha nem írod le hogy mi érdekel akkor nehéz értelmes tanácsot adni. lásd alattam lévőt. na az csak félig volt az. -
Bigpigrib #5911 Köszönöm:) 6 < éves előfizum volt egy másik játékban (khm) néha 2 accountra egyszerre.
Ennél mennyi időbe telik mondjuk a bázisról, eljutni egy aszteroidáig, amit reszelgethetek, tippre valami ilyesmire számítok az elején. -
#5910 Legelso hogy kihagyod a Hun forumot es a HUN csatornat.
Sok kretentol kimeled meg magad. Keresd talan a Divine Sanctum ceget (magyar), ott vannak fiatal karakterek is, igy aztan nem fogod magad nagyon lemaradva erezni es az idosebbek pedig segiteni tudnak. -
Shonion #5909 Próbaverzió elég kevés időt ad sajnos a kirpóbáláshoz, de legalább némi képet kapsz róla. HUN csatorna ingame is hasznos, ha túléled a trollokat.
Van pár training corp, de komolyan csak akkortól vesznek, ha elő is fizetsz a játékra. -
Shonion #5908 És amikor az észérvek elfogynak, akkor jön a személyeskedés. Nah, hát asszem jó bemutatót adtál miért is lettél kirugva az eveonline.hu forumáról. Azért mert móricka leírja, hogy az ég piros attól még nem lesz igaza. Üdv a családnak. -
Bigpigrib #5907 Hello all
tegyük fel, hogy érdekel ez a játék, merrefelé keresgéljek, hogy kedvet is kapjak a kipróbálásához? Főleg tanácsok kellenének, hogy mire számítsak, vagy legalábbis hogy milyen jellegű játékélményt biztosít.
(fórumos csatározásokon, kívül:)
- egyszer már volt fenn próbaverzió de megakadtam:)
köszönettel:) -
#5906 Jah es ez lemaradt. Nincs pazarolni valo idom, hozzad hasonlo tolvaj idiotakra . BYE kreten
-
#5905 Hiaba is probalkozol makikam, a megtortent esetek megtortent esetek maradnak.
Maximum nem csak lopni hanem hazudozni is fogsz. Ez mar nem ujdonsag megszoktuk toletek es toled mindenhol.
Ez nagyban megkulonboztet minket, toletek. Kis feregnyulvany vagy aztan az is maradsz. Az meg kifejezetten rohogseges es a te enyhen egyoldalu ertekiteletedet nyiltan megkerdojelezi, hogy Tzuko1 baratod akivel kozos haloszobad van, hogy a francbe kurvaanyazhatott le a forumotokon amiert en lettem kitiltva ellenben o ma azota is oda posztol.
Menj nyugodtan vissza a tobbi langyi hunos koze vissza ott nem szamit hogy lopsz es hazudozol, mert nem tunik fel a tobbi tolvaj es hazug kozott. -
Shonion #5904 Kiváncsi lennék mit szívsz, amitől ennyit halózol. - "megtörtént esetek"
Még mindig nem vágod a különbséget a HUN - Hun corp illetve a RAX - Hun Reloaded között. Ugyanígy egy-egy pilóta cselekedetei miatt leszólni egy céget vagy egy alliance-t elég bugyuta dolog. A goont sem azonosítottuk veled, mert annál azért ők is jobbak.
Családi állaptod nem különösen érint minket, köszönjük a tájékoztatást, részvétem. -
#5903 Persze,persze fantazia.
Rohadt egy tolvaj banda vagytok es akkor meselhetnenk arrol, hogy loptak el a vagabondom roncsabol a gistum 10es MWD-t a most hunban jatszo emberek, mikozben az o szarban levo thanatosukra ugro -A- flotta megfogta a kuldetesben.Ezek az emberek akik felhaborodnak a lopason. Mi elbuktunk egy csomo hajot de a hala az volt hogy megloptak.
Vagy beszelhetnenk arrol, hogyan tagadta le a faction cuccok eltulajdonitasat a harc kozben a hunos pilota es lebukott azzal, hogy kov csataban kilottek es minden cucc ott volt a hajojaban. Persze akkor nem tolvaj volt hanem HUNos pilota es neki szabad volt lopni.
Beszelhetnenk arrol a stilusrol is, hogyan kurvaanyaztak le a hatam mogott hunosok az anyam halalakor, mert mas kilovoldozte oket es megragalmaztak, hogy az az en altom.
Szoval nem kell ez a ketszinuseg. Es hiaba tagadod le hogy loptatok Adamus Torkkal, attol meg megtortentek az esetek. -
Shonion #5902 Miről beszélsz Jakuza? Te rágalmazol.
Megint többes számban beszélsz, majd rám nyomsz valami fantáziát ami csak a te fejedben létezik, vagy ha meg is történ valahol, akkor valaki mással. Tudod te egyáltalán ki melyik cégben van? Főleg amikor a hun=/=rax részhez érünk, akkor általában kiderül gőzöd sincs épp miről beszélsz. -
#5901 Nem kell ez a szanalmas duma oreg.
En eppen nagy ivben tojok a ti forumotokra evek ota, ahol par kreten egymas hatat paskolja, ha szovetseges korpban vagy blockban van.
A szinnvonalrol meg jobb ha nem beszelunk ahol a haverok szidhatjak mas anyjat vagy beszelhetnek farokszopasrol buntetlenul, vagy nyomhatjak a nagy rizsat, hogy milyen genyok ezek a tolvajok, amikor te es a haverjaid tobbet loptak masoktol, mint barki mas onnan.
Persze ilyenkor megfeledkezik olyan tenyekrol, hogyan lopta el a CEO a large bubikat a hangarbol es vitte el mas posa alol a hajokat, amikor a red elol menekulni kellett es adta el sajat zsebre. Hanyok a ketszunisegetektol, de legfokeppen a tiedtol. -
#5900 Teljesen mindegy, azon az oldalon egy a fix, hogy Jakut utálni kell. Lehet, hogy néha nincs igaza, ez megeshet, de nagyon sokszor viszont igen, mégis az általános hangulat az az, hogy mindegy, hogy mit ír, de le kell hurrogni.
Sajnos ehhez az ottani moderátorok/adminok pedig partenerek, ahogyan te is mivel nincs pártatlan ember köztetek.