7619
-
Shonion #6299 wts Cambion. -
#6298 Legion > all - most akkor melyikünk mondd igazat? (flame ON) -
#6297 Csak a festés más, nem számít. -
cain #6296 ark > all -
#6295 Jelenlegi célom és álomhajóm a Legion. Kb a legszebb hajó jelenleg a játékban. Bár ott van még a Providence is, az más téma. :D
Egyetlen bajom, hogy ha a pár hetes/hónapos tanulás után meg is engedhetem majd magamnak, akkor hiányolnám a drónokat, de nem szívesen cserélném le a lézer subot. :( -
#6294 Szép képek, gratulálok. Nekem eléggé megfogyatkozott a gépparkom, a heti 1 órás belogból nem lehet fenntartani sajnos a hajókat. Nagyjából 1 Thana, 1 Paladin, 1 Nightmare, 1 Tengu és 1 gyönyörű Legion teszi ki az értékes hajóim összességét. Tengut szeretem a legkevésbé, bár ez egyéni szoc probléma. -
hagyimiklos #6293 Végre valami az EVE-hez kapcsolodó téma is.
Már elfogyott a popkorn és a Torzonborz féle ovi is kezdett untatni. -
#6292 Nem lehetne ezt befejezni? Inkább linkelek pár régi képemet :)
A régi géppark, akkor még volt pénzem ennyi hajóra :)
Az első sleeper-es élmény aminek a végén podolni kellett magunkat mert kiugrott az egyetlen szkenner hajónk és ő be is omlasztotta a bejáratot, mi meg bent ragadtunk :)
Az első battleship-em, baromi sokat gürcöltem érte anno:
Carrier esete egy wormhole-lal:
Fighter-ekről képek, nem hittem volna, hogy van textúrája a pilótának és a műszerfalnak is:
-
#6291 ejjejj látom csak leragadtál ezen az egy pontot. nagyon beleástad magad ebbe a gödörbe és már nem tudsz kimászni belőle. :D
kár azt hittem lesz ebből jobb flamewar is . no sebaj gyakorolj még egy kicsit hátha...
-
#6290 Az alvas se segitett rajtad ?
Csak nem tudtad megemeszteni azt a blamat, hogy a ferde hajlamod kiderult ?
Sebaj teid lehet az utolso szo, de sajnos ezt a belyeget mar sose mosod le magadrol. :P -
#6289 akkor már inkább ez :D
-
Caterpillar #6288
-
#6287 na jó reggelt újra itt 0/
látom még mindig nem tudsz ezen túllépni. most már nem mászol ki ebből a slamasztikából. :] -
#6286 Te nem csak belegondoltal, hanem erintett is teged testkozelbol. :P -
#6285 engem a répázás nem érint. :) csak Te gondoltál bele olyat ami szerinted , nem Én.
megint nem jöttél ki jól ebből. :D
na balra L lóbőrt húzni , később folytatom a trollkodást. 0/ -
#6284 Almodj kiralylany. :D
Amugy hogy emesztetted meg a hogy is mondtad ? Repazast ?
Gondolom a sok gyakorlas utan nem nagyon viselt meg teged. :P -
#6283 nem , Te magadat szívatod ezzel továbbra is. 8) -
#6282 Ha nem veszed eszre az en agyam te nem tudod huzni es szivatnak teged, de szerintem te mar ezt megszoktad, azert nem esik le neked. :P -
#6281 persze nagyon klassz az a 2. hely is, az ezüst is szépen csillog szóval gratula.
lesz pénzem veszek vargurt :D -
#6280 erőlködés csak részedről megy ha nem esett volna le eddig. én csak húzom az agyad mert azt igen jól lehet ;) -
#6279 Jah bukta neked es a haverjaidnak. Innentol kar erolkodnod. :P -
Yago Yuhn #6278 Én elégedett vagyok a második hellyel. Amikor láttuk a setupot, azt hittük nyertünk, de jól kitalálták a countert. A CFC sehol nem volt, a PL-t legyőztük és Bolton leborotválta a bajszát.. ;) -
#6277 terelni csak te terelsz a langyi téma felé. bukta. :) -
#6276 Nem erdekel a nyomorod, megtarthatod magadnak a beteges vonzodasod a langyikhoz, kulonosebben nem erdekel, hogy probalkozol tovabbi terelessel.
Most lehet vergodni, es dumalni, hogy ki-kit alazott meg.
-
#6275 na most a raxot répáztál meg :( ez van egyszer fent egyszer lent. :( -
#6274 jajj nagyon béna szöveged van :) tudsz Te ennél jobbat is. nagy gyerünk erőltesd meg egy kicsit magad :D -
#6273 Igen ? Erdekes, csak te beszelsz itt, langyi es anal temarol.
Nem gond, hogy ilyen hajlamaid vannak, csak tartsd meg magadnak, nem vagyunk kivancsi ra.
Latom ropulni akarsz.
-
#6272 nem , csak Te képzelsz ide ilyesmit. :P
gyanúúúús 3:) -
#6271 Latom, neked fixa idead, a homi musor. -
#6270 megrépázták őket b+ :D -
#6269 Nem, nem az tortent. Vidd a langyi torteneteidet, a barataidhoz, azok lehet kultivaljak. Lehet te szereted az anal temat, mas nem.
-
#6268 nem ezt történt ? de.
eddig mindenkit szépen meganálizáltak. nincs ezen mit szépíteni. -
#6267 Marmint te aki seggberakasros beszelsz ? Na ez bemutatkozas volt. Meg szererncse kevesen kovetik a peldad. -
#6266 ennyi , csak megmutattad milyen is vagy. :) -
#6265 Majd te megmondod, hogy mikor irhatok es mikor nem.
Menj inkabb Perpetuumozni az valo neked, aztan ott oszd meg a pajtijaiddal, hogy ki irhat es ki nem. -
#6264 legalább most fognád be a szád... -
#6263 Most kinyitottad a szad, hogy bofoghess, mikozben 5 masodpercen mulott, hogy nyerjetek.
Hamarabb leesik a Scimitar, most nem szolsz egy szot se. -
#6262 na azért a PL-t is szépen seggbe rakták. -
Yago Yuhn #6261 Aham. És most? -
#6260 Hogyne.