EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Jakuza001
Irmalini latogatas a HUN dispro posnal. 😄

Jakuza001
Milyen opot mert nagyon nem latunk mi ellent.
Ellenben lattuk tegnap hogy bombazzak le a Loki fleetet az allomas alatt a deliek. 😛

Ez a harag összehozza az embereket dolog igaz délre is 😊 Vicces látni mikor raidenes ürge szervezi az OP-ot és RA-bõl meg ROL-ból is jönnek a jelentkezõk 😄

Az egyébként szinte nem is számít hogy ki gyõz. Végre van élet amiért érdemes újra belogolni

Jakuza001
Senki nem ivott elore a medve borere.
Ellenben olyan jo olyan allianceket is kekben latni mint a CO2 akik regen pirosak voltak es most haragszanak a deliekre.

Igaz hogy holnap AT meccsük van de biztos azért nem voltak ott egy izibe összerántott flottában mert már menekülnek...

Ami a költözést illeti, õrültség lenne 2-3 stationön hagyni a teljes menetfelszerelést mikor egész 0.0 összegyûlik egy helyen.
Úgy tudom test 1dh-ban Pl meg kfie-ben csücsül. Logikus lépés a helyiektõl is átcuccolni NPC stationre egy ekkora csetepatéban.

Ahogy nézem, dél is még csak szervezkedik meg gyülekezik. Majd ha mindkét oldalon összegyûlik a teljes állomány, és naponta többször repkednek majd a CTA-k onnantól kezd majd érdekessé válni a háború. Addig meg felesleges elõre inni a medve bõrére.

Jakuza001
A sanctum kevesbe jo mert ott mashogy spawnolnak.

Delen tovabb tart a buli, egyre tobb convoy jon le Delvbe es egyre nagyobb flottakkal ostromoljuk a deliek allasait.
Tegnap is osszejott egy harc ahol bevetett a deli blokk egy mixed t3 loki flottat,mikozben POS loves volt, de nem volt egyenlo sulycsoportban a ket flotta es par Loki veszteseg utan futottak mint nyulak. Persze HUNosok sehol nem voltak megint biztos mar a cuccaikat menekittik kifele. 😛

Roger6
11 perc alatt Sanctum, ha jól láttam. Akkor valós is lehet az adat. Pfejj, kerbír banda! <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ollie
Én nem rinyálok, egyszerûen csak abbahagytam a játékot a PLEX árak miatt. 😊 Franc sem akar csak azért egy csomót farmolni, hogy kifizessem a PLEX-et.

Jakuza001
Pedig sima megcsinalja foleg azert mert legtobb serpentis nem megy messzire es ott spawnol mint a szajaban. 4 loves egy BS vindivel, meg sem kell mozdulnia foleg mert 90es webje van a bonusz miatt.

Fenrir
Megkérem majd, hogy csináljon képet a walletrõl.

Amúgy Forsaken Hub-ot csinál ahol az npc-k folyamatosan 1 pontban spawnolnak, ha oda áll akkor 8-9km-re jelenik meg tõle. A Vindi kap bónuszt web-re, elkapja õket és egy BS-t 3 salvo-ból leszed. Voltam már vele egy anomáliában, láttam, hogy milyen brutálisan gyors.

Amíg én még mindig csak lövöldöztem egy HAC-ot Tengu-val addig õ simán lelõtt egy BS-t és elkezdett besegíteni nekem.

BTW még én is összelövök 32-33 milliót 20 percenként Tengu-val és még ez nem is a maximum. Ez így is 100 millió óránként.

Ugyan már, plex árak.
Mindig azok rinyálnak a legjobban akik 1 nap alatt megkeresik a plex árát.
Nekem empirében lv4 -el volt 8 plex 23 nap alatt a rekord.
De hát, kellet is pótolni, nem ingyen volt a gtx560. 😄 😛

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Roger6
Igen, tudom, és azt is, hogy egyik srác high-sec-ben Apoc Navy-val Angel ellen 60 milliót felett lvl4-el, óránként. Vindi 20 km-ig lõ el, ne bohóckodjunk már! És kétlem, hogy anomáliával 47 milliót csinál 20 percenként (azaz 150 mill / óra), az max akkor van, ha esik valami neki. De mondjuk már mindent elhiszek, mindenki több 10 milliárdos, csak azt nem értem, hogy akkor miért sírnak a plex árak miatt. <#nezze> Carrier-el Sanctum-ozva is 100-120 millió volt óránként. Neked sem kell mindent elhinned ám.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fenrir
Egyik srác Fade-ben Vindicator-ral megy anomáliákat, Neutron Blaster-ek vannak fent. 47 milliót csinál 20 percenként, ez azért baromi jó pénz.

BEAST
Amíg játszottam inkább blasterkedtem. Megaval meg raxszal, low sec bohóckodtam kb, de akkor ezek szerint ez esélytelen már egy ideje. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Roger6
PVE-re fos a gall (nincs trackingje a rail gun-nak), PVP-ben viszont zsír, nagyon nagyot üt ha utoléred egyszer az áldozatod. <#zavart1>

Torzonborz
ez a scannelés

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

WTF is scanneles?
Az mire jo?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Torzonborz
gallente drónos ladik , elég jól használható. a hibrid fegyókról viszont nem tudok semmit. majd jaku megmondja a tutit <#hehe>

ja egyébként minden cimbim délen lakik szóval máshová nem nagyon tudok menni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
A gallante hajok/hybrid fegyverek mennyire használhatóak mostanában? Eddig akárhányszor szerettem volna visszanézni, mindig lebeszéltek róla vagy pontosabban át akartak téríteni más hajókra, különben nem lennék életképes. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jakuza001
Menj eszakra ott nincs nagy forgalom 😛

á megvan, jukebox
Torzonborz
hehe és én pont most akarok visszatérni 😄 mindenesetre 0-t asszem elkerülök , jó lesz nekem low is bár ahogy mondtak valszeg szép kis átjáróház lesz majd ott is . 😄

megvan az elsõ kérdés, ezt a fura zenét, hol tudom lenémítani? 😊
A telepítõ óhaja 18 giga szabad hely (ami nem gond a 4tb free mellé) csak korábban volt errõl röviden szó/pontosítás végett😉
Roger6
Én 3 éve tolom, és akkor PVP-zek, amikor kedvem tartja. Semmi kötöttség nincs, és PVP nélkül is teljesen élvezhetõ a játék. Tudod ez olyan, hogy valakinek ez a kedvenc kajája, valakinek az. Valaki szerint a PVP az über fasza, van, aki egész nap fúr. Az a szép benne, hogy te magad választod meg. A PVE és PVP kicsit összefügg, ezért én ezzel foglalkozom. Ha kedvem van, akkor lövök, ha nincs, akkor meg szkennelgetek (utóbbi hónapokban mondjuk az aktivitásom csökkent).

És 0.0-ba is le lehet menni kerbírkedni, hát az az über kerbírek paradicsoma! Nehogy azt hidd, hogy aki 0.0-ban van, az mindenki valami Rambo, egy nagy faszt! Csomóan egész nap a Sanctum-ot nyomják, és ennek örülnek.

Jakuza001
Mai nappal megindult az invazio del ellen.
A kezdeti lendulet nem tul nagy meg, mert alig par napja kezdodott a deployment, de azert mar elkezdodtek a deli allomasok strukturak lovese.

A kisebb csata is kialakult, de a deliek eleve rosszul valasztottak meg a hajotipust es hurricanokkal akartak neki szaladni a drake flottanak, ami mar maga fail. El is buktak a csatat, alig okozva kart az eszaki blokknak.

Szoval elindult a moka es kacagas, ami valoszinuleg jo par hetig elfog tartani remelhetoleg.

0.0-ban vagyok a Free Gates Corp-ban ha nem tettek ki inaktivitás miatt eddig 😊
ollie
Valamilyen szinten minden pvp, amit csinálsz, mert még a kereskedés is a többi játékostól függ. De harcolni nem feltétlen kell a többi játékossal, bár elõfordulhat, hogy nem tudod megkerülni.

Torzonborz
ez azért attól is függ hol laktok. ha 0-ban és honvédés van akkor menni kell nincs mese , ha highban kerbírkedtek akkor meg tok8.

az tény hogy eléggé pvp központú a játék de a bányászat/craft nélkül nem lennének ladikok meg fitt rá szóval az is fontos meg minden más is.

inkéább úgy mondom hogy haverok mondják akik tolják 4 éve 😊
Roger6
Amúgy ezt hol hallottad / olvastad, hogy csak pvp-vel érdemes foglalkozni? Ki mondta, melyik oldalon olvastad? <#ticking>

Na ennek örülök. csak mindenhol azt hallom / olvasom hogy aki nem akar parety pvp-zni annak nem érdemes játszani mert ez csak arról szól.
Nem tudom a corp (ha még benne vagyok 😊) mit szólna hogy én nem veszek részt ilyen klán pvp hadjáratokban 😊
Torzonborz
ha ezt akarod akkor hajrá. 😊 ha ez tetszik és így szórakoztat a játék akkor már van értelme . 😉

Oké akkor valaki válaszoljon nekem az #5928-ra 😊
ollie
Ez a legjobb. 😊

Torzonborz
szerintem ezt nem kéne itten folytatni.

köszi.

Érdekes amikor a bolha belebüfög a szélbe, majd elégedetten hátradõl, hogy kinyilatkozta az igazság eszenciáját.
Én meg egyikõtöket sem ismerem, és marhára nem is érdekel a sztori és a személyeskedés...
UUUU
Én meg téged nem ismerlek és én is tudom mekkora tolvajok.

Jakuza én nem ismerlek és a sztorit sem, de én vagyok/voltam a Shonion által vezetett corp-ban és nagyon rendes arcok. Segítenek, jöttek ha kellett, elmagyaráztak mindent, gyártottak nekem hajót, meg mindent amit kellett. Lehet hogy személyes ellentétetek van, de nem hinném hogy szerencsés mocskos tolvaj bandának nevezni azokat, akik egy tök ismeretlen noob-nak ilyen szinten segítettek tanácsokban és anyagilag (hajó, drone-ok stb).

No offense, csak ezeket olvasva nekem nem így állt össze a kép.
Én már rég nem fizettem be, de elõtte is 2 hónapig játszottam csak. Engem inkább a szólózgatás, beltezés és anomáliázás érdekel. 1-2 anomáliát tudok szólózni, de gondoltam kitolom a bányász skillemet. Egy matar BS-em van (nem tudom a nevét) de amarr kéne mert egyszerûen tetszenek a lézerfegyverek. nem akarok nagy tömeges pvp-ket csak úgy eljátszogatni néha.

Vagy így semmi értelme a játéknak?
Megint hazudsz Jakuza. 😊
Torzonborz
mondjuk ha ilyen terveid vannak akkor szerintem már nem árt EVE HQ-t beizzítani és rendes skill plan-t összedobni benne. 😉

Caliph
ty

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Torzonborz
hopp mellément a link 😄

nem baj , csináld meg az ingame tutorialt meg olvasgasd és majd jól megvilágosodsz . 😄

csak még részben kínai kissé😊
404, de nem gond mert :http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=166&postdays=0&postorder=asc&start=360 oldalnak megvan.
köszönöm
Torzonborz
pár hét alatt lazán bele lehet rázódni + ott az ISK amiben elég részletesen le van írva minden , kezdõknek nagy segítség. ISK-et innét le tudod tölteni.