7619
-
Yago Yuhn #6259 A legjobb 16 között mindenki komoly ellenfél. Már kiperegtek azok a társaságok, akiknek a pályán maradás is problémás. A GF kimondottan veszélyes volt, de szerencsére, pont azt csinálták, amit vártunk tőlük. -
#6258 Most ugrik a majom a vizbe, jon az elso komoly ellenfel. -
#6257 na igen a digi :) -
DeviloftheHell #6256
feltöltés általában 26 fölött van -
Yago Yuhn #6255 Facts:
Played 5, won 5
Fielded 48 ships, lost 4 (Only Babylon 5.. and Team Liquid have lost fewer and they didn't survive the qualifying round)
Ship survival rate of 91.67% - the highest by a long way (next is The G0dfathers at 83.33%)
Fielded the maximum of 400 points so far
Only lost 16 points - the lowest out of the entire tournament
Fielded one of the largest amounts of ISK but has lost only 142MIL in hulls - the lowest out of the entire tournament -
#6254 pingesd meg ezt az IP-t : 87.237.38.200 nézd meg mennyi a latency aztán döntsd el akarsz e így játszani ;)
ennyiért ez meg gagyi...nem kicsit :P -
#6253 nemetorszag...sajnos itt a vodafon ami lefedett 90% ban de ennyi az ara,,,es ez is husegszerzodeses.
szoval nem olyan gagyi.
mivel soxor valtoztatom a helyem is csak mobilnet johet szoba -
#6252 ez milyen isten háta mögötti hely ahol 5 gb 39 € ???
mondjuk mobilnettel alapból nem nyomnám. múltkor volt egy kis gáz a netemmel és nyomtam kicsit mobilról hát azért lehetett érezni rendesen hogy megugrott a latency. simán parancssorból pingelve servert is 400-500 ms volt de gyakran felment 2-3k-ra is.
mondjuk ha nem akarsz pvp-t akkor még talán elmegy...bár ha ilyen drága az adatforgalom akkor nem tudom mennyire lehet jó az a hálózat. -
#6251 Koszonom a valaszokat :)igy hogy portable,mar optimista vagyok:) -
#6250 :)
nemtudom hogy letöltősben fogsz-e tudni standalone installert szerezni, szerintem amióta az újfajta launcher van, azóta azon keresztül megy a dolog, max ha keresel valami wifi hotspotot ahol ingyen lehet netezni akkor ott megpróbálhatod, vagypedig amit a kolega említett hogy megrendeled amazon/ebayen. -
cain #6249 tavaly jelent csak meg a dobozos kiadás, egyáltalán nem meglepő, hogy itt magyarisztánban ez annyira nem terjedt el, tudomásom szerint csak a cd-galaxis tart belőle.
ha a letöltés nem opció (bár az egész elég portable, fogod, letöltöd az installert netkávézóban, installálod a pendrivera, hazaviszed, futtatod...), akkor próbáld megrendelni amazonon, ebayen. -
#6248 szia:)
az a bibi ho letezik amazon.com stb-n
nekem azert kell mert kinn elek,,mobilnetem van,s mire letoltenem az kb 50 eurom ba lenne
ergo: ennyiert meg is vehet ujjonan
(39 eu 5 gb itt ,sajna)
es akkor meg lovesem sincs mennyit patchel az aktual verziora.
esetleg ha van direct link ami nem azonnal lokalisan tolti a gepre,hanem standalone alapkliens?..
mert talan sunyiban egy netkavezoba betolom a usb-s vinyot,,,,
de hogy a 7mb-os installer elkezdje nekem itt letolteni a kliest,aztan patch,,,hat az huzos penz lenn,,sajnos
jo jatekot mindenkinek
(U.I.: jo latni a nickedet itt is,nekem ez plusz femjelzes ,hogy ebben a jatekban sem fogok csalodni:))IN memorian RFOnline:)
-
#6247 sztem közülünk mindenkié megkímélt állapotban van, kétlem hogy valaki is dobozosan vette volna :D létezik egyáltalán olyan? -
Ry0K3N #6246 Szép győzelem volt. -
#6245 sziasztok,,vasarolnek eredeti EVE-t. ha vkinek van elado (megkimelt allapot) akkor pls pm me.:)
-
cain #6244 gg -
#6243 -
#6242 -
Yago Yuhn #6241 A legutóbbi meccsünk:
http://www.youtube.com/watch?v=oBPzc9qeIUg&feature=plcp -
#6240 Ez is okos volt.
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=13997495 -
Yago Yuhn #6239 Összességében az átlag zergekhez képest nem rossz az a fitt, bár én azért szeretek legalább egy med shld xtendert felrakni a fregattokra is. A pilóta meg egy jó hozzáállású PvP pilótának néz ki, de ezúttal rajtavesztett.
Ha valaki nem rendelkezik sok ISK-el és / vagy SP-vel (nem az az espé;), érdemes megpróbálkoznia egy ilyen merlinnel:
http://kill.hunreloaded.hu/?a=kill_detail&kll_id=67690
kisrizikó nagymóka. Szerintem. -
#6238 Jaj.
Mar megint.
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=13982209
Nulli mar el is kezdett koltozni. Ennyi volt a nagy ellenallas.
Emlekeim szerint, az arc meg volt, amikor eloszor foglalta el Delve-t a goon. Azota is azon nevetunk, hogy a akkor is egy honapon keresztul ment a siras, hogy annelkul sose lehetne elfoglalni Delvet, ha nem dobja az Bobos alliancet a beepult kem.
Nos ket het se volt a nagy ellenallas, sot ezt en meg csak ellenallasnak se neveznem, hogy parszor kidockolnak 319-ben es gyorsan ledokkolnak a Socosok, ha ellenseget latnak.
Megy is a balhe az -A- es a Nulli kozott.
Szerencsetlenek egymasra mutogatnak, most hogy agyon lettek verve. -
cain #6237 érdekes elképzelés az a karácsonyfa-cepi. -
Yago Yuhn #6236 Azért van aki ráér zergekre vadászni. :)
Profi a srác.
http://kill.hunreloaded.hu/?a=kill_related&kll_id=67751 -
Shonion #6235 Szerintem ez egy rossz megfogalmazás volt attól aki leírta, és nem tartom jónak, ha valaki egy kalap alá vesz embereket, mindenesetre látok némi párhuzamot a két dolog között. -
#6234 pontosan , akinek nem inge... -
#6233 Akinek nem inge... :p -
#6232 "Jaku & sleppje" rettentően kedves, aki nem a RAX mellett van az már csak egy slepp...
Köszi... -
#6231 akkó' RAX vazze , Jakunak úgyis tök8 ... :P -
Shonion #6230 Látom te sem tudsz különbséget tenni Hun, Rax, PPP stb között.
Egyik corp (cég), másik alliance.
Hunost szerintem nem is láttam itt. :) -
#6229 annak van külön topikja , az EVE meg nem készít semmit az is egy játék . a CCP a fejlesztő csapat.
egyébként meg HUN vs Jaku & sleppje csihipuhi megyen. -
Rotcsa #6228 Ez a fórum miről szól, srácok?
Én azért jöttem ide, mert a World of Darkness-t is assze az EVE készíti és azt hittem, itt olvashatok valami infot.
-
Yago Yuhn #6227 Battlereport nem lesz egy darabig részünkről. Eléggé leköt minket az ATXre történő felkészülés, nincs időnk a purgálásra. Akit érdekel:
Saturday 14th July - Day 5
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Choke Point
Sunday 15th July - Day 6
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Nulli Seconda
Saturday 21st July - Day 7
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Black Legion
Itt nézhető onlány:
http://www.own3d.tv/CCPGames -
Bigpigrib #6226 :D
----
Nemtudom kinek van igaza, úgyhogy a továbbiakban nem boncolok ilyet.
Battlereport érdekel. -
#6225 Mar a kozeleben jarunk. :D
-
#6224 Azt hittem valaki végigvitte az EVE-Online-t, azért van ennyi új hozzászólás. -
alienenemy #6223 Én eddig erről a Yagoról azt hittem jó srác, rossz helyen :) De nem :) -
#6222 Arrol irtal, hogy az en karakteremet bannoltak. Ami legutoljara vagy harom eve fordulhatott elo.
-
Yago Yuhn #6221 Nem is írtam le melyik karakter bannolásáról beszéltem. :D -
#6220 "Mellesleg, ha jól gondolom" Ezek inkabb a komolytalanok. Egy nem az en altomat toroltetek.
Ketto, nem jol gondolod, hogy ki torolte azt a karaktert, konkretan Török Ádám törölte.
Harom, a srac nem irt semmi olyat, amiert torolni kellett volna.