7619
-
#6339 Pve-re vagy pvp-re? -
crossy104 #6338 Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget. Megathron vagy a Hyperion a jobb hajó.Előre is köszönöm! -
cain #6337 pedig az csak a fele. =]
de nem kell az egészet tudnod. igazából tényleg az a jó, ha az első heteket arra szánod, hogy megismerd a játékot, és eldöntsd, mit akarsz majd benne csinálni. -
#6336 Este lefekvés előtt, vagy ebéd utáni sziesztában lapozgasd csak bőszen. Főleg azokat a részeket, amik érdekelnek, nem muszáj könyv-szerűen olvasni. -
Nydenack #6335 Azt hiszem megtaláltam. 462 oldalra mondjuk nem számítottam :D Kösz az ajánlást. -
#6334 Nekem a középső a titánnal tetszik nagyon. Én erre adnám a szavazatom. -
#6333 Nagyon ajánlott az ISK könyv olvasása pl. Ez egy sok-sok oldalas PDF (magyar nyelvű), szinte minden benne van az EVE-Online-ról. Ha kell link, szólj kérlek. -
Nydenack #6332 Mindennek megvan az előnye és hátránya. Kipróbálom, és meglátom mennyire jön be/sikerül elsajátítanom a trial alatt. -
Nydenack #6331 Köszönöm szépen cain és Torzonborz. -
#6330 Orulj neki, hogy nem egyszeru mint a faek. -
Nydenack #6329 Üdv!
A játék riasztóan összetettnek tűnik számomra, ennek ellenére ezzel szeretnék egy próbát tenni. Esetleg valaki Buddy Program keretein belül tudna küldeni egy invite-ot ? Privátban írok címet. -
cain #6328 viccet félretéve, szerintem ez egy jó alap lenne kiindulásnak:
http://media.pcgamer.com/files/2012/03/EVE-inferno1.jpg -
#6327 lol, de találó -
cain #6326 -
#6325 ezekre a linkekre nem számítottam... -
#6324 #2. vagy #1. :) -
#6323 A legjobb :P
-
#6322 D3 Topic for example -
#6321 Referencia? -
#6320 Esetleg ide is nekiállhatok csinálni egy topic designt. :) -
#6319 EVE facebook albumból pár kép :
-
Erinusz #6318 Esetleg :) Egyébként támogatom az új moderátort ezen topikba, egy ideje olvasom már. -
#6317 pár találat , mondjuk ha vki keni vágja FS-t akkor ezeknél jobbat is tud csinálni.
-
#6316 Akkor nyissunk egy banner tervező beszélgetést. Mondjuk péntek estig mindenki küldhet be egy bannert, aztán aki a legtöbb szavazatot kapja, annak a bannere fogja díszíteni felül a topicot. Hm? (szavazni csak péntektől lehet nyilván majd) -
r4pt0r #6315 Esetleg tudsz szólni a modi topicban vagy melyikben, hogy mit akarsz bannernek, és beteszik. -
#6314 Kérjél házigazda jogot, ha gondolod akkor én támogatlak benne. -
#6313 Értem. Tudjuk mi szerkeszteni/cserélni? -
#6312 Volt, de annak a képnek már nem jó az url-e. -
#6311 A topicnak miért nincs bannere? -
#6310 Vegul is jah. Gyakorlati haszna biztos lenne. Mire felmaszol a lepcson kitikkadsz es tuti jo sokat iszol es amikor lereszegedsz konnyu kiguritani az ajton. Egy kocsmaros szempontjabol ez jol megtervezett cucc. :P
A gallentek valamit tudnak. -
#6309 Ott lehet a kocsma rész, vagy valami ilyesmi. Én azt tartanám ésszerűnek. -
#6308 Csak tudnam a lepcso a hajo elejen , hova vezet. :P -
#6307 win
-
#6306 A francokat fogadja el mindenki, ez itten belhon, itt tuti belédkötnek. -
cain #6305 mindenki xD -
#6304 Okés, ezt te érzed, én elfogadom. -
#6303 Sőt, szerintem a Drake az egyik legszebb hajó a játékban. :) -
#6302 Hurri > all -
#6301 A Tengu szép? Hát... vannak perverz emberek. -
#6300 Tengu is da best!