7619
-
#6379 Sziasztok!
[email protected] címre szeretnék kérni egy 21 napos meghívót ha valaki ki tudna segíteni. Köszönöm előre is! :) -
#6378 Jha meló volt, válaszoltam, köszi a gyors jelzést :) -
Dorgal #6377 Ha valakinek kell meghívó,én is tudok küldeni,csak írjon rám. -
cain #6376 nem. ugyanis én sem élek itt. :P -
#6375 És azóta SG-zel? Megérte felkelni olyan korán... -
cain #6374 /shrug én ötkor keltem, hogy beérjek ma reggel nyolcra a munkahelyemre. ;) -
#6373 Nem mindenki él ám itt, van aki dolgozik meg hasonló. -
cain #6372 ja. másfél órája írtam neki. -
#6371 "Privátban küldöm az emal címet."
... -
cain #6370 küldenék, ha küldenél email címet... -
#6369 Tudna valaki küldeni egy meghívót nekem is? Próbáltam az eve-online.hus fórumot de nem engedett írni bele... Privátban küldöm az emal címet. -
Erinusz #6368 Ment egy invite meg egy e-mail a részletekről. -
Vagrant #6367 Sziasztok énis elszeretném kezdeni a játékot, a nagyon alapokkal tisztába vagyok.
Szeretnék 1 meghívót kérni, nagy valószínűséggel felis töltöm az accountomat.
Lehetőleg olyan embertől kérném aki elérhető ts-en, vagy esetleg betudna szervezni 1 segítőkész magyar CORP-ba engem is.
És valószínűleg lessz is pár kérdésem, ha ez nem gond.
Előre is köszönöm.
Email:
[email protected]
Privátba írjon, ha valaki tud Corp-ot 1 kezdő EvE-es számára.
pár dolog magamről: 25 éves féfi vagyok
elég sok mmo tapasztalattal, bár azt az EvE be alig lehet kamatoztatni
Gyenge az angolom, de azért megértem a lényeget.(ezért örülnék 1 magyar csapatnak)
Napi 3-5 játékidőt tudok rászánni az MMO-ra.
-
Yago Yuhn #6366 Jah! És meghívót szerintem bárki küld innen szívesen, majd kérnek tőled e-mail címet hozzá. Ezen az oldalon:
http://www.eve-online.hu/ sok információ van, meg az ISK nevű segédlet is letölthető. Abban minden benne van magyarul. (Köszönet a készítőknek!) -
Yago Yuhn #6365 A játék továbbra is bonyolult. A fejlődéshez önmagában nem kell a gép előtt ülni szerencsére. Ha ISKból akarod fenntartani az accodat, akkor HETI 5-10 óra highsec agentezés elég lehet, az alap skillek megszerzése után. 0.0-ban ez HAVI 10 óra alatt van, de ott meg lehetnek kötelezettségeid a cégeddel-szövetségeddel szemben, amelyek szintén időt igényelnek, több a logisztika, PvP etc. Ha van jó ötleted, vagy HUF-ból is invesztálsz, akkor pikk-pakk bármit megvehetsz a játékban. -
#6364 Tudna valaki küldeni egy meghívót? Nézegettem mostanában és egyszer már elkezdtem de abbahagytam mert irtó bonyolultnak tűnt, de most úgy érzem nem nyom le : ) Mennyi időt kell egyébként gép előtt tölteni vele hogy azért lehessen is haladgatni, nem napi 26órát ugye? heti 5-10 óra játékkal érdemes elkezdeni? -
#6363 és ne lepődj meg, ha a trial ideje alatt nemsokat fogsz megérteni a játékból :D nem az egyszerűségéről híres :D (első látásra) -
#6362 Szóval ha a próbaváltozatot véglegesíted (plex-szel vagy előfizetéssel) akkor Torzonborz kap egy plexet ingyen :P -
dzseni #6361 Értem. Köszönöm az infókat -
cain #6360 PLEX = Pilot License EXtension = 30 nap játékidő, amit az ingame pénzzel, ISK-val tudsz venni. az árfolyama mindig változó. aki nem előfizetéssel játszik, az ezzel vásárol magának játékidőt. -
#6359 Az ingyen plexet ilyen esetben az kapja aki kuldte neked a meghivot. Ezzel jar a buddy program.
Ha aktivalod az accountodat a trial utan, azaz befizetsz vagy jatekon beluli fizetoeszkozbol vett PLEX-el aktivalsz tovabbi 30 napot, akkor a kuldo automatikusan kap egyet. -
#6358 Áhh, dehogy -
dzseni #6357 Én még nem játszottam ezzel a játékkal, úgy hogy nem tudom mi az az ingyen plex, ha valaki felvilágosít megköszönöm.
Bár úgy érzem Fenrir beszólása mind ha gúnyos lenne. -
#6356 Kiképzőcorp-ban adtunk támogatást az újoncoknak. Aki befizette magát (buddy program-on keresztül), az kapott 300 misit, így tulajdonképpen megvolt a PLEX 170-190 millióból neki (persze csak azután kapott 300 milliót, miután aktiválta a karakterét). A kapott plex-et eladtuk, és vettünk lőszert meg egyéb dolgot, amit használtak az újoncok. Szinte mindent visszaforgattunk. Saját zséből még Orca-t is vettünk, hogy az újoncok a T1 fregattjukkal gyorsabban tudjanak fúrni. Szép idők voltak, de hát a munka közbeszólt... -
#6355 Ugyan, csak ingyen plexet remél belőle :P -
#6354 Sok sikert! -
dzseni #6353 Köszönöm szépen Torzonborz-nak a kedvességét és a gyorsaságát!! -
dzseni #6352 Sziasztok!
Kipróbálnám a játékot, ami remélem hosszú időre lekötne engem. Ehhez kérnék egy kis segítséget pü-ben egy Buddy key formájában. Előre is köszönöm szépen!! -
Erinusz #6351 Hát amit ajánlani tudok kezdő 0.0ra és jelenleg semmibe nem kerül az az hogy tapasztaljátok ki a fregattokat. Nem is kell eleinte nagy hajóra gondolni meg t2re.
http://kill.hunreloaded.hu/?a=kill_detail&kll_id=68593
Ez a fitt tökéletesen alkalmas arra hogy elkezd megtanulni a játékot és élvezni a PVP-t. Ha meg kezded érezni akkor lehet a nagyobb hajókat hozni. -
cain #6350 itt főleg esélyekről van szó, és nem arról, hogy minek mi a countere. -
#6349 Smartbomb-ban is inkább a kisebb hajók hullanak el, amúgy meg az is kivédhető, hiszen csak egy bizonyos távolságig hat és baromi cap igényes, nem lehet egyszerre tankolni és durrogtatni. Meg kell várni amíg kifogy a cap vagy messziről kell lelőni.
Ez csak akkor hatásos ha egy kapu beeső pontján ülsz és ott nyomod. Ráadásul egyedül annyira nem is hatékony, 2-3 smartos Domi viszont már adja :)
-
#6348 kevés kivételtől eltekintve, lásd smartbomb runok :) -
cain #6347 az 1 vs many mindig bukováry, és az már győzelem, ha épp bőrrel megúszod. lásd még az "olcsóbb a hajóm, mint a lőszer, amivel lősz rám" c. közismert gewn taktikát. -
#6346 Rosszul közelíted meg a dolgot. Itt nem érvényesül a "drágább jobb" elv. A nagy BS azért kerül ennyibe, mert sok benne az anyag. (nézz meg egy blueprintet, hogy mennyi anyag kell egy Megához)
Ajánlom, hogy olvasd el az "ISK the Guide"-ot, elég jó könyv a játékról és magyar nyelvű is van. -
crossy104 #6345 Köszi! Bár nem értem akkor mi a bánatnak kerül ennyibe egy ekkora batár ha ennyire könnyen szétkapják. Ráadásul használhatatlan 0.0-ban. Talán akkor el kellene adni a Megathron-t, ugy sincs rajta semmi. -
#6344 Sniperkodni nem érdemes egyedül, egy sniper hajó fitje úgy néz ki, hogy fegyvereken kívül tele van sebzésnövelővel meg tracking computer-rel és sensor booster-ral és kb 0 tank. Szóval azt a hajót pár lövésből összecsukják.
Inkább tanulj ki egy HAC-ot vagy Recon-t vagy ceptort, annak több értelme van. -
#6343 0ban egyedül szétszednek mint bodri a véres rongyot. ha meg többen mentek le akkor érdemes kisebb ladikokba beülni és úgy szokni az ottani légkört, próbálgatni a fitt/ladik összeállításokat.
szerintem. -
crossy104 #6342 Hmmm. Tehát egyik sem túl jó 0.0-ba? Akkor mit vegyek hogy ne szedjenek szét pillanatok alatt alatt? Sokan a snipereket istenitik.Akkor a Gallente hajók közül melyik a legjobb sniperkedésre való hajó? Illetve melyikben a legjobb a túlélési arány? -
#6341 Nem feltétlenül. Hyperion inkább nagy távolságú harcokra jó, amikor 70-80 km-ről tudsz lőni az ellenfélre. Bár erre a harcmodorra ennél vannak sokkal jobb hajók.
A Megathron közelharce jó Neutron Blaster-ekkel és Remote Armor Repair-rel. Ilyenkor 10-15 km-en bunyózol, és a RR-el pedig tudod a többieket javítani, szóval ilyenkor legalább fős gang-ben érdemes lenni, hogy legyen hatásfoka. Persze ennek csak lowsec-ben van értelme, 0.0-ban már megeszik az ilyen harcmodort a sniper hajók. -
crossy104 #6340 Őszinte leszek. Kaptam egy accot.Nem túl rég kezdtem, de kalózkodni szeretnék a későbbiekben a barátokkal.Persze ha lesz elég tapasztalatom hozzá.
Igazából az érdekelne hogy melyiknek mi az előnye és hátránya.Vagy mindig a drágább a jobb?