EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Ezert kell 0.0ban olyan anomalyt csinalni, amiben egy ponton spawnol az NPC. Mielott kiernenek rangebol meghal mind es jon a kovetkezo spawn 0km-en 😛
Ugyebar a Void loszerhez is hozzanyultak igy most 7km az optimalja, boven eleg igy.

Mit gondolsz en hogy tudok 50milliokat csinalni 20 perc alatt ? 😄
Ezt eleg nehez produkalni laseres hajokkal, ha 50en spawnol az ellen.

BEAST
Elég kevés ilyenbe botlottam, átlag 40-50 kmen kezdõdik az egész, vagy még messzebb. Pont ezért nincs kedvem pvere blastert használni, a railek meg "szarok". Bár lehet nincs igazam. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Az a bajom ezzel, nincs arra türelmem, hogy a blasterekkel range-be érjek és persze ahhoz már tényleg kevés lenne az az 1 LAR II is. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jakuza001
120km-en ? Ez szep es jo de rengeteg LVL4 van, amiben szinte a szadban van az enemy, foleg a kapusoknal.

BEAST
Igazából azért gondoltam a sensor boosterre, mert így ~120kmen kezdhetném a harcot és mielõtt végképp közel érnének a frigate-cruiser hajók másik scriptre váltva gyorsabban megy a célzás-tûzelés.

Jelenleg a régi megámban csinálom a küldetéseket és azon kívül, hogy unalmas cap stable miatt kb bármeddig mehet az az egy LAR II és még nem igazán volt gondom. Illetve csak akkor ha tényleg az egész pocketet rántottam magamra.

Azt tudom, hogy a caldari hajók mennyire jók pve-re, de kb 0 shield támogató skillel rendelkezik a karakterem a rakéta alapû fegyverekrõl nem is beszélve. Gallentek vannak meg T2 fegyverekig és pár napon belül az Amarr fegyverekre is meg lesz. Mivel egy repülõ féltégla drónhajóra nincs kedvem már váltani maradnak az amarrok... bár lehet szépen lassan belekezdek a caldarikba is, ha más nem nagyon marad. 😄

Jakuza001
"Amíg játszottam addig is totál béna voltam és csak blasterekre/drónokra gyúrtam"

"A gallante hajok/hybrid fegyverek mennyire használhatóak mostanában? Eddig akárhányszor szerettem volna visszanézni, mindig lebeszéltek róla vagy pontosabban át akartak téríteni más hajókra, különben nem lennék életképes. :/"

De nem caldari. 😄

Valasz Beast kerdesere:
Jobbak lettek a gallente hajok koszonhetoen a blaster kozmetikazasnak.

Egy pelda ra: 07:46:51 Combat Your group of Neutron Blaster Cannon II places an excellent hit on Core Lord Admiral, inflicting 7590,6 damage.

A lenyeg, hogy jo helyen kell penzt csinalni veluk. Peldaul nem amarr urben vagy Delveben. 😄DD

Fountainban,Cloud Ringben,Fadeben illetve olyan helyen ahol serpentisek vannak, iszonyat penzeket lehet blasteres hajokkal keresni NPCzessel.

Fenrir
Lvl 4 drake-el is simán meg tudod csinálni. Csak egy bc és olyan sok skill sem kell hozzá ha esetleg caldari vagy.

A halál csupán a kezdet...

Jakuza001
Geddon PVE-re fos.
Raadasul nem kell sensorbooster pve-re. Plusz, LVL4-re nem eleg egy repairer.

BEAST
Visszanéztem egy kicsit és elhatároztam, hogy közben átnevelem magam amarr hajókra. Ha BS, akkor elég a geddon vagy inkább rögtön apoc? Egyelõre még csak lvl4 küldetéseket csinálok amíg össze nem jön a pénz/skill erõsebb verziókra és a pénzszerzés hatékonyabb módjaira.

Amíg nem lesznek meg a T2 pulse skillek addig T1 beameket használnék faction ammoval.
Amíg játszottam addig is totál béna voltam és csak blasterekre/drónokra gyúrtam szóval fogalmam sincs másról, de valami ilyesmit néztem ki hirtelen.

Jakuza001
Oda kell menni a harc helyszinere es akkor nem lesz haromszoros tulero.
Kerdezd meg hol volt a Raiden,RAX,ROL etc.

Szep hogy lassan mar csak az -A- es a RED harcol a tobbi tokos legeny meg bujkal az NPC stationokon.

Gondolom azért csak nem fognak nekiugrani egy 3x os túlerõben lévõ ellenségnek.
Fenrir
Vagyis az északi koalíció lejött délre és a lentieket rakja rendbe.

Jakuza001
Against ALL Authorities
Meg mindig a del harcol, az eszak ellen. 😄

-A- az melyik alliace-eket is takarja. Ki harcol most kivel amúgy? 2009-ban játszottam utoljára 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fenrir
Jó is, csak a -A- még nem jött rá, hogy hogyan kéne 😄

Mostanában tier 3 cruiser a menõ töemges harcra nem a BS?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fenrir
Megmondták, hogy csak a Nulli-val repülnek, de mi lesz akkor ha nem lesz a Nulli-nak területe és kénytelen lesz elmenni?

A RAX elkezdi tanulni a docking skill-t level V-re? Végülis az is dicsõ dolog, npc állomáson bújkálni egy fél 0.0 rendszerben.

Jakuza001
Soco mészárszék

BEAST
😮

Jakuza001
Tessek. Ma raertem kicsit es megcsinaltam neked a kepet, az NPCzessel mennyi jon be 20 perc alatt.
Amikor 42 millio volt kikellett ugranom a neutralok miatt, amugy 50 korul befigyel.

Jakuza001
9-7-12 - 18:00EVE Coalition wide CTA
From: Cobra2k
Sent: 2012.07.08 22:33
To: Against ALL Authorities,

Hello all,

Hopefully tomorrow CCP finally stopped screwing around and actually fixed those damn bombers again so we can grind some goonies again.

9-7-12 18:00EVE - Coalition wide CTA:
Primary Fleet: Loki Fleet (boosters > logistics > loki's > dictors/hictors > tackle > rest
Secondary Fleets: Expect multiple bomber fleets to go up also.

Advice: make sure you're undocked well in advance and be in a pos.

Kind regards,
Cobra2k

http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=13950477

A Soco visszavag, meg is lett az eredmenye. 😄DD

Nem is ertem miert probalkoznak a t3 hajokkal, mikozben mar sokadszorra daraljak le oket. Persze a HUNosok megint nem voltak ott a SoCo CTA-n.

Hibátlanul megy a net bármi mással. Lehet hogy nem a játék hibája de ahogy nézem ezt a fórumot még egy páran szenvednek ezzel:

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=115292
pl indítsd újra az otthoni routered, modemed. lazítsd ki a csatlakozókat, és rakd újra. ze a fajta hiba tuti nem a játék hibája, de egy tûzfal is vagy átengedi vagy nem. nem váltogatja.

az is lehet, hogy komplett szar a neted. ha semmi nem segít, kérj a szolgáltatónál egy bemérést a csatlakozásra, lehet, hogy ott a baj.

"orvosra/koszorúra"

Ez azért elég durva kívánság, amiért nem fut nálad a játék.
Na úgy látom rövid lesz az újra kezdésem ezzel a fossal, kb percenként szakad le socket lost üzenettel. Minden féle tûzfalat és router port szûrést kikapcsoltam de nem segít rajta. A helyzet az hogy itthon szórakozni akarok és nem az informatikai szopásokat folytatni, azt meghagyom a munkahelyemre. Nagy hiba volt befizetnem egy hónapra, mindegy költség orvosra/koszorúra. <#szomoru2>
Köszi, már meg is van, azt hittem ez hosszabb folyamat lesz. Mondjuk magamtól a büdös életbe nem jutott volna az eszembe hogy ez volt pedig csak fél éve hagytam abba. 😊
Írni a supportnak pl. Nekem is õk "bányászták össze, az elfelejtett karakteremet.
Sziasztok!

Szeretnék visszatérni a játékba de sajnos elfelejtettem a karakterem nevét. Az remek dolog hogy van jelszó emlékeztetõ de sokra nem megyek vele ha nem azt hanem a karakter nevet felejtettem el. 😞
Van erre valami megoldási lehetõség?
ta

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Aktív kiképzõ cég nincs ugyan jelenleg, de ha valaki bírja a gyûrõdést, azt szívesen látják a "nagyok" között is. Amennyire tudom a -TIR-, PPP, FGC és HUN most is fogad újoncokat. Amint tudsz vezetni ceptort és bombert, máris hasznos tagja lehetsz az EVE legnagyobb magyar közösségének. Lõszert adunk, célpont meg van bõven. 😉 Könnyû megélhetést most nem ígérhetek.
van valamelyik raxos corpnak még kiképzõ (al)corpja? kedvet kaptam újra a játékhoz, de a régi karijaim már messze járnak.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Jakuza001
*nyulak

Jakuza001
Attol hogy probalkozol ezzel a langyira sikerulo szemelyeskedessel (meg ezt sem tudod ferfikent csinalni), nem fogsz sikert elerni.

Esetleg azzal is probalkozhatsz, hogy letagadod a CTA tenyet, mint mar megtetted korabban. Ettol fuggetlenul a dildo bejatszik a delieknek, menekulnek mint a nyulag NPC stationra, bognek mint a kisgyerekek a lokalon es nem mernek harcolni, ha nincs bomber, mintha annelkul nem lehetne harcolni.

Zergeket meszarolhatod, mikozben 100szor annyi ertekeket buktok es buszken hirdetheted, hogy letudtal loni par noobot, akiknel csak alig vagy skillesebb. 😄

Tulajdonképpen senkit nem érdekel, hogy mit akarsz. Kicsit aggódunk, hogy megint kiengedtek, de ez van. Kevés a kórházi férõhely már manapság.

Nem fogom még egyszer leírni, mert nem tudod feldolgozni az információt ezek szerint. Mi egy önálló alliance vagyunk és a Nullival repülünk együtt. Innentõl nem releváns, hogy az -a- épp mit írt ki és mit repül, mert nem érdekel. Tehát ha a nulli nem fleetel fel, akkor mi sem fogunk, hanem megyünk és lelövünk megint 150 lemaradozó zerget. Akkor is, ha az -a- közben hülyére löveti magát.
Ment a meghívó meg küldtem egy privát üzenetet. Majd olvasd el.

Jakuza001
Jo kifogas. 😄 Csak az a baj, hogy attol meg menekules a fel low secbe. 😄
Biztos a sentryk nelkul feltek. 😛 Mint ahogy a bomberek nelkul is.

Sebaj mehetsz CTA-ra map, le ne kess rola, ne ugy mint a nem letezo allitolagos CTA-krol, ami nem is EU TZben van.
Es lehetoleg most ne vagabondokba uljetek bele, amikor BSt kernek, tehat szeretnelek Lokiban latni teged is a CTA-n. 😛

Tudna valaki küldeni egy meghívót a 21 napos trialhoz?
Az adatlapomon megtalálható az e-mail címem.

Fenrir
Én már péntek óta Fade-ben vagyok, muhaha. Pont azt terveztem, hogy ma megyek vissza 1DH-ba.

Ha a blob a játék része, akkor az npc 0.0 is a játék része, próbálj megbékélni ezzel a gondolattal.

Na tegnap óta sikerült valahogy überelned Montolió ajánlatát, vagy túl szegényes a fantáziád? 😊
Jakuza001
Csak a pofa ami nagy.
Aztan kikoltoznek NPC stationokra , mert low secben erzik jol magukat, mikozben nyomjak a sodert, hogy ok 0.0ban laknak. 😄
Ezert eltek Fountainben is, mert ahhoz mar nem eleg nagy legenyek.
Igazabol nem is laktak volna sose 0.0ban, ha nem lenne npc station, futnanak mint a nyulak a legelso alkalommal, mint ahogy mindig is tettek az idok folyaman.

Nem az enyém, de kérdésedre a lehetséges válasz -
balkatt a nevére, görgetés, legalul büntetõpontok rovat
magyarázat, mennyiség dátummal😉 (2)
Akinek nem inge minek veszi fel? 😊

Még sosem láttam se tesztet se mást ott ücsörögni és npc állomást kempelni. Fountainben már eljátszottuk ezt, ment a nagy dirrdurr, hogy háát ki kéne onnan a magyarokat kergetni, aztán kb ennyiben maradt. Aki meg bejött az meghalt. 😊)

Te is húzol majd vissza fade-be amint teheted, ki fog akkor itt maradni? 😄 rofl.
Fenrir
Ki? Én? Mióta ide járok életemben nem kaptam még. Azok azt jelzik, hogy mióta járok ide.

Visszatérve az eve-re: biztos kellemes lehet agentezni ellenséges local mellett. Sok sikert hozzá 😄

Test-et is kiröhögtem, amikor közölték, hogy ki leszünk lakoltatva.
Mióta lehet fel sbu-zni az npc állomást?
Akkor megyünk el amikor jónak látjuk. Agent van kifulladásig.

Kedves beteg barátom miért kaptál 4 büntetõ pontot?
#6033 😊

Jakuza001
Ott a pont. De meg mindig azt hiszik, hogy ok gyoztek. 😛

Ok, nem szoktam foglalkozni vele mert nem érdekel, de most kíváncsiságból megnéztem a +/- arányt nála és megdöbbentõnek tartom amit láttok. Ahogy látom egyetlenegy olyan beírása nem volt amire lehetne minuszolni. Fõleg egy EVE forumba meglepõ ami szerintem nem egy wow szintû népesség szintjét jelenti, még Magyarországon se. De bocsi nem neked kellett volna konkrétan címezni. De értem a válaszod.

Fenrir
Nekem személy szerint Yago-val semmi bajom, amikor még Irmalinban éltünk többször is voltam vele roaming opon a PPP-vel. Én a HUN Corp-ot ki nem állhatom, velük együtt az eve-online.hu-t sem.

Nem tudom mi bajotok vele, mármint Yagoval. Felvállalja a szövetségesét még ha gyengébb is és nem lép le. Egyébként szerintem sokkal izgalmasabb mikor azon az oldalon vagy ahol az esélyek messze ellened szólnak, a másik oldal az unalmas tud lenni. Én is ismerem mikor jópárszor kerültünk szemben óriási fölényben levõ oroszokkal egy másik játékban és reménytelen volt a dolog. Voltak akik leléptek és voltak akik maradtak 😊 Mint az életben 😊

Fenrir
Ez szép, de ez teljesen haszontalan ha ki lesztek lakoltatva Delve-bõl.

FA

Start date: 2012-06-26 End date: Active
Kills: 6012 Losses: 1894
Damage done (ISK): 428.35B Damage received (ISK): 79.52B
Runtime: 12 days Efficiency: 84.34%

A lossokat a sok pod meg a drake dobja meg, de egyikért sem nagy kár 😊