EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyebar a Void loszerhez is hozzanyultak igy most 7km az optimalja, boven eleg igy.
Mit gondolsz en hogy tudok 50milliokat csinalni 20 perc alatt ? 😄
Ezt eleg nehez produkalni laseres hajokkal, ha 50en spawnol az ellen.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jelenleg a régi megámban csinálom a küldetéseket és azon kívül, hogy unalmas cap stable miatt kb bármeddig mehet az az egy LAR II és még nem igazán volt gondom. Illetve csak akkor ha tényleg az egész pocketet rántottam magamra.
Azt tudom, hogy a caldari hajók mennyire jók pve-re, de kb 0 shield támogató skillel rendelkezik a karakterem a rakéta alapû fegyverekrõl nem is beszélve. Gallentek vannak meg T2 fegyverekig és pár napon belül az Amarr fegyverekre is meg lesz. Mivel egy repülõ féltégla drónhajóra nincs kedvem már váltani maradnak az amarrok... bár lehet szépen lassan belekezdek a caldarikba is, ha más nem nagyon marad. 😄
"A gallante hajok/hybrid fegyverek mennyire használhatóak mostanában? Eddig akárhányszor szerettem volna visszanézni, mindig lebeszéltek róla vagy pontosabban át akartak téríteni más hajókra, különben nem lennék életképes. :/"
De nem caldari. 😄
Valasz Beast kerdesere:
Jobbak lettek a gallente hajok koszonhetoen a blaster kozmetikazasnak.
Egy pelda ra: 07:46:51 Combat Your group of Neutron Blaster Cannon II places an excellent hit on Core Lord Admiral, inflicting 7590,6 damage.
A lenyeg, hogy jo helyen kell penzt csinalni veluk. Peldaul nem amarr urben vagy Delveben. 😄DD
Fountainban,Cloud Ringben,Fadeben illetve olyan helyen ahol serpentisek vannak, iszonyat penzeket lehet blasteres hajokkal keresni NPCzessel.
A halál csupán a kezdet...
Raadasul nem kell sensorbooster pve-re. Plusz, LVL4-re nem eleg egy repairer.
Amíg nem lesznek meg a T2 pulse skillek addig T1 beameket használnék faction ammoval.
Amíg játszottam addig is totál béna voltam és csak blasterekre/drónokra gyúrtam szóval fogalmam sincs másról, de valami ilyesmit néztem ki hirtelen.
Kerdezd meg hol volt a Raiden,RAX,ROL etc.
Szep hogy lassan mar csak az -A- es a RED harcol a tobbi tokos legeny meg bujkal az NPC stationokon.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A RAX elkezdi tanulni a docking skill-t level V-re? Végülis az is dicsõ dolog, npc állomáson bújkálni egy fél 0.0 rendszerben.
Amikor 42 millio volt kikellett ugranom a neutralok miatt, amugy 50 korul befigyel.

From: Cobra2k
Sent: 2012.07.08 22:33
To: Against ALL Authorities,
Hello all,
Hopefully tomorrow CCP finally stopped screwing around and actually fixed those damn bombers again so we can grind some goonies again.
9-7-12 18:00EVE - Coalition wide CTA:
Primary Fleet: Loki Fleet (boosters > logistics > loki's > dictors/hictors > tackle > rest
Secondary Fleets: Expect multiple bomber fleets to go up also.
Advice: make sure you're undocked well in advance and be in a pos.
Kind regards,
Cobra2k
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=13950477
A Soco visszavag, meg is lett az eredmenye. 😄DD
Nem is ertem miert probalkoznak a t3 hajokkal, mikozben mar sokadszorra daraljak le oket. Persze a HUNosok megint nem voltak ott a SoCo CTA-n.
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=115292
az is lehet, hogy komplett szar a neted. ha semmi nem segít, kérj a szolgáltatónál egy bemérést a csatlakozásra, lehet, hogy ott a baj.
Ez azért elég durva kívánság, amiért nem fut nálad a játék.
Szeretnék visszatérni a játékba de sajnos elfelejtettem a karakterem nevét. Az remek dolog hogy van jelszó emlékeztetõ de sokra nem megyek vele ha nem azt hanem a karakter nevet felejtettem el. 😞
Van erre valami megoldási lehetõség?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Esetleg azzal is probalkozhatsz, hogy letagadod a CTA tenyet, mint mar megtetted korabban. Ettol fuggetlenul a dildo bejatszik a delieknek, menekulnek mint a nyulag NPC stationra, bognek mint a kisgyerekek a lokalon es nem mernek harcolni, ha nincs bomber, mintha annelkul nem lehetne harcolni.
Zergeket meszarolhatod, mikozben 100szor annyi ertekeket buktok es buszken hirdetheted, hogy letudtal loni par noobot, akiknel csak alig vagy skillesebb. 😄
Nem fogom még egyszer leírni, mert nem tudod feldolgozni az információt ezek szerint. Mi egy önálló alliance vagyunk és a Nullival repülünk együtt. Innentõl nem releváns, hogy az -a- épp mit írt ki és mit repül, mert nem érdekel. Tehát ha a nulli nem fleetel fel, akkor mi sem fogunk, hanem megyünk és lelövünk megint 150 lemaradozó zerget. Akkor is, ha az -a- közben hülyére löveti magát.
Biztos a sentryk nelkul feltek. 😛 Mint ahogy a bomberek nelkul is.
Sebaj mehetsz CTA-ra map, le ne kess rola, ne ugy mint a nem letezo allitolagos CTA-krol, ami nem is EU TZben van.
Es lehetoleg most ne vagabondokba uljetek bele, amikor BSt kernek, tehat szeretnelek Lokiban latni teged is a CTA-n. 😛
Az adatlapomon megtalálható az e-mail címem.
Na tegnap óta sikerült valahogy überelned Montolió ajánlatát, vagy túl szegényes a fantáziád? 😊
Aztan kikoltoznek NPC stationokra , mert low secben erzik jol magukat, mikozben nyomjak a sodert, hogy ok 0.0ban laknak. 😄
Ezert eltek Fountainben is, mert ahhoz mar nem eleg nagy legenyek.
Igazabol nem is laktak volna sose 0.0ban, ha nem lenne npc station, futnanak mint a nyulak a legelso alkalommal, mint ahogy mindig is tettek az idok folyaman.
balkatt a nevére, görgetés, legalul büntetõpontok rovat
magyarázat, mennyiség dátummal😉 (2)
Még sosem láttam se tesztet se mást ott ücsörögni és npc állomást kempelni. Fountainben már eljátszottuk ezt, ment a nagy dirrdurr, hogy háát ki kéne onnan a magyarokat kergetni, aztán kb ennyiben maradt. Aki meg bejött az meghalt. 😊)
Te is húzol majd vissza fade-be amint teheted, ki fog akkor itt maradni? 😄 rofl.
Visszatérve az eve-re: biztos kellemes lehet agentezni ellenséges local mellett. Sok sikert hozzá 😄
Mióta lehet fel sbu-zni az npc állomást?
Akkor megyünk el amikor jónak látjuk. Agent van kifulladásig.
Kedves beteg barátom miért kaptál 4 büntetõ pontot?
FA
Start date: 2012-06-26 End date: Active
Kills: 6012 Losses: 1894
Damage done (ISK): 428.35B Damage received (ISK): 79.52B
Runtime: 12 days Efficiency: 84.34%
A lossokat a sok pod meg a drake dobja meg, de egyikért sem nagy kár 😊