7619
-
Thanatos #6419 jah tény, kb egyetlen dolog amire jó gallente az az afk mission :DDD -
#6418 Most néztem, Facebookon tették ki az EVE témában és egész érdekes. Kicsit sajnálom, hogy nem korábbról kezdték. Kb az ASCN-BOB háború vége felé, első titán verseny idején hagytam abba anno. :D
Más. Ki ismerős Providence felé. Ahogy nézem még mindig CVA terület, solo ügyködni mennyire lehet arrafelé? -
#6417 Jogos. Mondjuk high-ban ugye lehet afk küldizni és bányászni. Régebben is nap közben afk Domi ment, aztán este le allihoz szétlövetni a seggem alatt a nap közben megkeresett zsét. Mondjuk akkor még 25-28 millió volt egy Harbinger... -
nab #6416 Sanctum -ot és carrierel toltam a dronok elintéznek mindent, csak az aggrot kell figyelni. Level 5 öt is csináltam egy jó darabig, az szintén elég jó időarányosan. Viszont ott nagyon nehéz területet találni, Khanid ban van egy jó hely. Csak ahoz a HUN -nak kell nyalizni hozzá.
Jó lehet még ha 0.0 -ban megcsinálsz pár komolyabb complexet, persze sok skill kell hozzá és sokat kell ninjázni.
Nem mondom hogy időigényeseb lenne mint a többi mmo, mint pl a wow vagy más. De sokat kell játszani hogy a játék élvezetesebb részeiből is legyen részed. Én már nem játszom 1.5 éve és egyáltalán nem hiányzik... :) -
Thanatos #6415 tény, hogy nem mostanában, de félreértetsz, én 0.0 farmolást is unalmasnak tartom :) igazából ha csak az isk a lényeg akkor akkor bármi unalmas ahol aktívan ott kell ülni a gép előtt, ha meg az embernek épp van kedve akkor tökmindegy hogy highsec vagy lowsec vagy 0.0, kinek mi :) -
Erinusz #6414 Akki a sanctum/heavent csinálj azt azért tolja mert valamiből így is meg kell élni meg úgy is. Az eltérés a kettő között hogy ha beugrok egy heavenben insta pénz, nem kell dokkolni nem kell mvd-zni kapukra nem kell semmit se csinalni csak f1-f2. Míg agentnél ez úgymond sokkal megterhelőbb(ha olyan a hajód fittelj át, nem minden küldit válalsz el mert valami szopásmeg ilyenekre gondolok) Ráadásul az elsőre könnyen optimalizálsz egy hajót addig az agentnél ez macerásabb. Ezért mondják a 0.0ások hogy a sanctum/heaven nem unalmas mert ott ugyan azért a pénzért elég kb 2 órát tolnia nem pedig 5öt. -
#6413 Én ma szkenneléssel közel 300 millió értéket szedtem össze high-secben 2 óra alatt (nyilván szerencse is kell hozzá). Szóval LEHET szkennelésből élni még high-secben is. De mondjuk abból a kijelentésedből, hogy a rattolást hasonlítottad a high-sec szkenneléshez, teljesen világossá vált számomra, hogy nem mostanában szkenneltél high-ban.
Minden (magát) nagy 0.0-snak képzelő ember azt mondja, hogy ő aztán nem lvl4-ezik, mert unalmas. Hát mondom akkor mit csinálsz? Sanctum / Haven --> az igen, az aztán baromi izgi naponta minden full ugyanaz, ráadásul 20 percenként ismétlődik. Erre aztán jön a válasz, hogy de az megéri. Nagyon jó, naponta 2 órát UGYANAZT csinálja, semmi változatosság.
Amúgy megjegyezném, hogy high-sec Incursion is jó bevétel, bár nekem lvl4-el sincs gondom (azt mondjuk főleg low-ban nyomom). -
Thanatos #6412 hát a béta még hulladék belőle, de majd meglátjuk :) evebe meg régen se volt értelme grindelni és most sincs szerintem, vagyis ha valakinek az fekszik csinálja, de én kösz nem :) -
nab #6411 Mech warrior online akkor gondolom nagy kedvenced lesz, emlékeim szerint nagy mech rajongó vagy. Majd lehet én is kipróbálom. Eve-online -nak sajna vége van amiatt, hogy csak a külsőre mennek. És még nagyobb gridet csináltak a játékból mint előtte volt. -
Thanatos #6410 nem tolom, mint kitűnt az eddigiekből afk eve offlineozok leginkább :)
supcomról meg már leszoktam egy ideje :) -
nab #6409 Thanatos látom még tolod az ipart. Egy SupCom party? :) -
Thanatos #6408 a lehet, meg a mennyire éri meg nem ugyanaz, rattelni is lehet highsecben, más tészta hogy értelme nem sok van :D
meg pénzszerzéshez amit még fontos hozzátenni, hogy nem mindegy hogy aktív módon, vagy afk üzemben akarja csinálni az ember, rattelés, mission, scannelés, wh, stb az mind igényli hogy ott üljön az ember és farmoljon
trade, gyártás, bányászás, stb meg mind afk dolog, ez mondjuk ízlés kérdése kinek mi,nekem nincs az az isten hogy naponta órákat pörgessem a missionok at :) -
#6407 High-secben is lehet, van olyan corp társ, aki ebből él, nem is rosszul. De valóban low-sec szkennelés sokkal jövedelmezőbb tud lenni. -
Thanatos #6406 de gondolom nem is highsecben scanelsz :) -
#6405 Ez érdekel. Miket szkennelsz? Hogyan jön belőle az ISK? -
#6404 Lvl4 + szkennelés, teljesen jól meg lehet élni belőle. -
#6403 Ment PM -
Thanatos #6402 meg, jeget pl, de akármit, kicsit most megborultak nyersanyag árak, meg bányászás fő erénye nem az hogy hüdejól fizet, hanem hogy lehet afk csinálni :) -
#6401 Szinte halál mindegy mit fúrsz high-ban, nincsenek kardinális különbségek az ércek áraiban. Persze kezdőként azt hiszik, hogy számít hogy egy fuvarra 500 k-t, vagy 530-at visz be értékként, de teljesen mindegy. -
Thanatos #6400 dobj egy pm-et akkor :) -
Thanatos #6399 passz, elég rég szedtem klienst :) -
#6398 Megéri bányászni high secben? Mit érdemes fúrni? -
#6397 Ja és még valami.. valaki tudna nekem küldeni egy buddy meghívot ?Emailt pm-be adok. -
#6396 mennyi most a játék kliense és a patchek ? -
Thanatos #6395 hát szerezz ingame ismerősöket egyrészt, más részt meg egy kezdő kari pármillio isk-ja lófasz, legtöbb embernek nem éri meg a macerát hogy benyúlja
vagy ha más nem megkérsz egy havert hogy lépjen be a régi kariddal amikor már megvan az új, direkt trade működik triallal is asszem (csak pénzt nem lehet utalni) -
#6394 Az a cink hogy senkit nem ismerek :D és mi van ha benyúlják ? :/ -
Thanatos #6393 highsec trade/gyártás egy alt-al, main az "ingyenélő" :) ebből simán ki szokott jönni a két kari havi gtc-je -
Thanatos #6392 jah most elég jó bányászni highsec-ben, de azért ez nem lesz mindig így :) -
Thanatos #6391 nem gond, csak simán nem az első acc-ot kell aktiválni, hanem ha már van kis rutin, addig meg átmentegetni a cuccokat/isk-t az új acc-ra valaki segítségével -
#6390 Btw, érdekelnének módszerek, ki hogyan termeli ki a havi GTC-t. 0.0, low sec, high sec kérnék szépen _működő_ megoldásokat. :)
Egyáltalán high secben meg lehet csinálni? -
#6389 Úgy látom hogy egy havi feltöltés után ha mininget nyom az ember egy retrieverrel ki lehet termelni már, esélyes? -
#6388 Ha sokat játszok akkor is felejtős ? -
Thanatos #6387 kezdőként esélytelen szvsz, amúgy ki -
#6386 Hali!
21 napos meghívóval ki lehet termelni a kövi hónapra a gametimeot ? vagy felejtsem is el ? -
#6385 Okold erte a eve-kill.netet.
Volt CFC loss is,senki nem mondta hogy nem. Ellenben NC. veszitett ket tech holdat csak ezen az esten (a tribute invazio par napja ota, ez mar a sokadik elbukott holdjuk ) es rengeteg hajot, valamint a csatat is. -
#6384 fun fact: annak ellenére hogy a goon oldalon is potyogtak hajók szépszámmal, azt írja hogy 0 lost, ühüm -
#6383 http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=14292099
NC. es kis baratai tegnap beleszaladtak egy pofonba es sorra veszittik el a tech holdjaikat.
-
crossy104 #6382 Sziasztok!
Ha valaki most merülne bele a játékba, vagy csak visszatérne, és nincs karaktere, accountja, akkor privi, minden megoldás érdekel.
Bocsánat az Off-ért. -
#6381 Köszöntem cimbora! :) -
#6380 küldve