EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz nem kell esz valoan, csak kis gyavasag. Meg egy kis hazugsag, hogy nem is volt CTA sot, alCTA volt es kulonben is csak Nullival menni CTAra. A nulli a nullaval, amibol lesz a dupla 00 😄
Na megyek OPra es te meg mutera, mert nem erek ra most hulyegyerkocokkel foglalkozni es batorsagot onteni beled. Amugy mar ertem miert sirtok annyit. Nem is kisgyerekek vagytok, hanem kislanylanyok azert sirdogaltok annyit a lokalon.
Elkellene menned valamilyen batorsagprobara, mert igy nem tudjuk a nyomorod ertekelni.
Másrészt nekem vannak egyéb dolgaim is, nem csak F1-F4. 😊
Azert nem latlak egy harcban sem. Konnyu ugatni a holdat, ahogy te teszed.
Miert nem jottetek oda leloni ? Annal te gyavabb vagy. 😛
A könnyem kicsordul a röhögéstõl. 😄
A lenyeg meg mindig, ami mellett probalnak elsiklani, a kamuzasukkal.
"Szanalmas bagazs, meg a POSukat se vedtek meg 140 drake ellen."
Ugy harcolnak mint Delveben. Futnak es sirnak.
Gyava egy nepseg, mindig is azok voltak.
Mindössze két flotta ment oda. Egy amelyik reinforcedbe lõtte és egy amelyik lelõtte.
A tengu fleet se igaz, mert az elsõ CFC strat opot pont arra a napra szerveztük, amelyik napon lelõtték a post a drakek. Korábban nem volt tengu flotta, aki ment volna bárhova is. Tehát nem járhattak arra másfél nappal korábban tenguk, amikor renforced lett a torony és elötte se.
"
FC: Vily
Tengufleet: Tengus > 5 Boosting Lokis > AB Scimitars > AB Huginns > Lachesis > Hictors/Dictors
Formup: F2OY
When: 1400 EVE, Friday 6/29
Annyit írt, hogy amikor REINFORCEDBE akarta lõni a drake és tengu flotta, fel lett tolva a kinetic rezisztje, ezért otthagyták. Késõbb persze visszajöttek és RF-be lõtték (asszem dreadekkel). Amikor kijött reinfbõl, természetesen ez már nem volt lehetséges, mivel a reziszt modulok CPU-t esznek és lekapcsoltak. A képen is látható drake flotta pedig lelõtte a POSt. Ennyi a történet.
Amugy Fenrir is uzeni, hogy o futott legelol, miutan szolt hogy csinaljak kepeket. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Innentol megint block, mert utalok hazug emberekkel kommunikalni, mint amilyen te vagy.
1. Resist modul -> cpu-t használ.
2. reinforcedbe lõtt poson nem járnak a cpus modulok
A többit következtessed ki, ha sikerül nyersz egy piros pontot.

Olyat írtam, hogy prüszkölve otthagytátok az irmalini post, amikor fel lett csavarva a kinetic resist 95%-ra. Azt nem írtam, hogy késõbb nem lõttétek le a post. Ezek szerint te nem voltál ott annál az alkalommal, tehát gõzöd sincs róla, akkor meg milyen alapon állítod, hogy meg sem történt? Kis hazudós.
Reinforcedbe lett love es utana egybol lelottuk.
A legszanalmasabb az egeszben az volt, hogy egy maganyos scimitarral probaltatok felreppelni pedig rengeteg idotok volt ra boven.
Mintha ti nem azt nyomkodnátok, jah nektek lehet, hogy F5-tõl F8-ig van 😊
Semmivel nem nagyobb dolog mint kapun ülve 30-an lealfázni egy nyomorékot aki beesik a bubiba. Az sem nagy teljesítémy.
A halál csupán a kezdet...
2. Egyéb idõben áprilistól egészen juliusig folyamatosan Nulli&co vs Pl + test, majd egyéb segédcsapatok ellen ment a harc.
3. Az RA-val valamikor május-junius határán lett kék, CSAA timer védése után.
4. Az irmalini pos le leett lõve, de elõszõr ott hagyta a sok kis drake&tengu ami lõtte, mert nem tetszett nekik a 95%-os kinetic resist. (magyarázat: még mielõtt reinforce-ba lõtték, akkor van magas resist a poson, mert a resist modul cpu-t eszik, reinforce-ban nem járnak a cpu-s modulok)
- Az -a- nem fogadja el senki másnak a vezetését, cserébe stratégiai hibákat követ el.
- 1,5x túlerõ (ami tulajdonképpen inkább 42k vs 18k), ami inkább 2.5x-es, de mindegy.
- supercapital fölény + a dél jóval kevésbé tudja pótolni ha elbukja a sajátjait.
Terület mindig lesz újabb, valamilyen formában. ISK-t és Supert, ami tulajdonképpen szintén ISK pótolni már nehezebb. Szimplán mások a kiindulási körülmények.
Ha van egy bukó leosztásod, nem mondasz rá all-in-t, csak azért mert az asztal körül álló kibicek azt óbégatják. 😊
Aztan benyaltak tovig a REDnek.
Allitolag ott hagytuk az irmalini post is, mert fel lett csavarva a kinetik resist. 😛
Ez a gyerek egy alomvilagban el.
Keltsd mar fel Jolankat, hogy a POSt lelottuk 25 perc alatt.
Fenrir te is megalmodtad, hogy irmalini post lottel, vagy hogy is tortent ? 😛
Vakegernek meg kepet is belinkeltem ide, de o azt hiszi!!!
Hajót könnyû pótolni, még capitalt is, de ha buksz területet azt már baromi nehezen fogod visszaszerezni. Nem megérné akkor megpróbálni valahol megakasztani az ellent minthogy az értékeket mentve behúzott farokkal menekülni?
Asszem az irmalini post prüszkölve hagytátok ott, amikor fel lett csavarva a kinetic resist 95%-ra lövés közben. 😊
A nagy red-es harc addig tartott, amíg 11 nap után az RA capitulált és visszament Queriousba.
Sosem értettem, amikor jön egy harmadik entitás, hogy majd itt jó kis gudfight, meg nevetõ harmadik, aztán a két egymással harcoló fél felhagy egymás ütésével és összeáll a harmadik fél ellen, akkor miért megy a sírásrívás. Amúgy nem értem mit problémázol ezen. Teljesen jól felfogott saját érdekük a harmadik külsõ entitás elleni közös harc.
Kozben meg meset, mesere halmoznak. 😄
A nagy REDes harc is kb addig tartott, amign egymas hatsojat nyalva adtak egymasnak kolcsonos keket. 😛
Mindenkit tart karokkal oboaznanak le, aki arra jar,. Morsus Mihi, RED stb.
Harcolni meg alkalmatlanok. Erdekes modon amikor eszakra jott a csurhe, mi harcoltunk ellenuk, nem bujkaltunk. Akkor meg az volt a baj, amikor szajon csettintettuk oket parszor, hogy allitolag neutral altokkal reselteltuk a szervert. LOL
Szanalmas bagazs, meg a POSukat se vedtek meg 140 drake ellen.
Lehet xarakodni ilyen kis flottákkal, meg gatecamp-ekkel meg a lemaradókat lelövöldözni, de közben dominószerûen esnek le a sovok, a térképen már Delve teljesen a "miénk" és Querious is erre a sorsa fog jutni pár napon belül.
Mikor jön el az a pont, hogy bevettek mindent, hogy megmentsétek ami még menthetõ? Vagy mindenki a capitalját inkább pörgeti az állomáson, nehogy kilõjjék, aztán valamelyik nyugisabb pillanatban elugrik a hátországba?
A helyzet az, hogy észak kétszeres fölényben van szuperek tekintetében is. A rengeteg kémrõl nem is beszélve. Ha a déliek bevinnék a sajátjaikat, azok pont úgy járnának, mint az -A- t3 suicide gangjei. És most nem arra bõrözne a sok kis zerg, hogy mennyi t3 killbe piszkált bele a drake-jével hanem, hogy mekkora ûber capital fightot nyertek. Ráadásul itt nincs technetium, szóval pótolni sem lehetne az elveszett javakat, amit a zerg atyák csikkzsebbõl megtesznek. Lépj egy kicsit hátra és tedd félre a propagandát, ha Te lennél egy déli FC bevinnéd a superjeiteket 2-3 szoros túlerõvel szemben? Vagy, ha lenne, bevinnéd a sajátodat egy ilyen csatába?
"Nem értem ezt a nagy pörgést, verni itt a mellkast hogy hû meg ha, p*fánvertük a PL-t, meg TEST,meg Goon-t...... az eredmény azért csak az, hogy kivernek a faszba minket....... szerintem tök felesleges mutogatni a létszámra hogy jujj, mennyivel többen vannak......
Egy olyan allitól, aki semmilyen capitalt nem vet be, meg egy másiktól aki szintén nem mer capitalt, meg supert hozni semmilyen csatába..... (az az egy hotdrop meg... mázli volt és a háború szempontjából lényegtelen)
ha nem vettétek volna észre ezt a játékot az nyeri, aki több supert hoz..... hiába a nerfek, ez nem változik, subcap fleettel nem lehet ellensúlyozni a capitalokat.
az eredmény kb ez
Nulli, RAX, -A- .......stb = 0 capital, super, alpha mael FAIL
PL, GOON, TEST ...... stb = shitload of caps & supers+ shitload of support"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
26.5 misi 10 perc alatt es meg se kell mozdulnom csak az elejen mig bemegyek a spawn pontra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mondjuk ez a pontvásárlósdi megbeszélõsdni nem igazán tetszik.
Saturday 14th July - Day 5
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Choke Point
Sunday 15th July - Day 6
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Nulli Seconda
Saturday 21st July - Day 7
15:20 (EVE time) HUN Reloaded vs Black Legion
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Nem Bronxban kell setalni sotetedes utan. 😄
Meg lehet tanulni, hogyn lehet elkerulni, hogy kilojjenek, nem nagy ordongosseg.
Meg aztan mi tortenhet veled ? Max kilonek a hajodbol amit pillanatok alatt porolhatsz.
Szerintem 30-35 milliot a mi modszerunkkel egy megathronnal is meglehet csinalni 20 perc alatt.
Most oszinten nagy kaland akkor potolni 100 milliot, ha egy ora alatt kitermeled lootolas nelkul ?
Tegnap nekialltam kis penzt csinalni, csak anomalyzassal csinaltam kozel 1.2 milliardot !!! 😄DD