7619
-
crossy104 #6459 Köszi! A Warp Core Stabilizer segithet?
Más. Melyik a legjobb hajó küldikre? -
#6458 Attol hogy fent van rajtad a microwarpdrive, attol meg nem tudsz elugrani, ha le warpscramblereznek.
Azokat a fregatokat illetve hajokat kell ilyenkor leloni, amik ilyen tipusu modult aktivaltak rad. Ezt latod az overview jobb oldalan, ha be van kapcsolva ez a funkcio, illetve kozepen alul a GUI-n (allapotkijelzo felett).
-
crossy104 #6457 Sziasztok! Lvl. 4-et csináltam. Ment is szépen, de egyszer csak gáz lett, és elugrani sem tudtam pedig volt fent micro warp drive.
Mi a hiba? Előre is köszi.Kb. 1.5 milliárdot buktam.Fasza. -
#6456 Köszi! -
#6455 sziasztok
most kezdenem a jatekot,s kernek vkit,hogy kuldjon nekem meghivot.koszonom -
Erinusz #6454 1 accountal egyszerre 1 kari lehet csak beloggolva. Ha ráloggolsz a másik karaktert kidobja a játék. -
#6453 Nem ez volt a kérdés.
"be lehet-e logolva egyszerre ugyanazon account két karaktere azonos ip-ről?"
Amúgy szerintem nem lehet. -
pedrohsi #6452 be, de csak két full accounttal, egyik sem lehet trial -
#6451 Rutinosabbaktól kérdezném: be lehet-e logolva egyszerre ugyanazon account két karaktere azonos ip-ről?
-
#6450 Pdf plugin a böngésződben? -
EnxTheOne #6449 Köszi, és ugy nincs fent valahol hogy nem kell lettölteni? Csak simán megnyitni pdf-ben? -
Thanatos #6448 http://www.isktheguide.com/ -
EnxTheOne #6447 EMlékszem hogy régebben volt egy nagyon jo leirás a játékhoz, talán "ipari segédlet" volt a neve.
Azt hol tudom megnézni? Amit googlen találom az mind 404. -
#6446 nem túl kifizetődő és felettébb unalmas -
EnxTheOne #6445 Hi,
majd elakarok kezdeni játszani és azt szeretném kérdezni hogy az életképes "kaszt, vagy profession" hogy belépek egy olyan corpba akik föleg bányászatal foglalkoznak, és az én feladatom az lenne hogy egy industrial hajoval felveszem a konténereket és elviszem a bázisra? :D -
#6444 Hátha valakit érdekel: már úgy néz ki, hogy megoldották a problémát, és elérhetőek a szervereik. Remélem marad is ebben az állapotában. A devek szerint már nincs gond, de kérik, ha akad még valakinek hasonló problémája az jelezze. Valahol Londonban akadtak el a csomagok, egyébként. -
#6443 Másnál is gondok vannak a csatlakozással, vagy csak én vagyok a szerencsés?
Még az oldaluk sem jön be. Mobilnetről persze az megy. -
Caterpillar #6442 Levelet kapott, de nem sürgős neki mert még csak elolvasta, válaszolni még nem válaszolt... :) -
#6441 Gondolom már kaptál meghívót -
#6440 Üdv eve-t megláttam megszerettem, rég ki akartam próbálni kezdett kezdetén, de eddig csak hallogatva más mmo-kal ismerkedtem, s mindig akartam egy komplexebb lehetőségeket összefoglaló játékba is belekezdeni.
Tudna vki egy meghívót küldeni, esetleg főleg olyantól aki tud chat en is lenni (hotmail vagy fb)?
előre is köszi. -
Dorgal #6439 Neked mindenképp........ -
#6438 Nálunk kiképzőcorp-ban úgy volt, hogy szépen segítettünk összeszedni a kezdőnek az ISK-et, majd mikor megvette saját magának a plexet teljes áron, akkor adtunk 300 milliót neki. Nem előre, és nem a plex-re. -
#6437 -
scarysandwich #6436 Jó magam most szeretném elkezdeni az Eve Online -t, (már játszottam vele 2007-ben 3 napot, de csak kíváncsiságból.) és keresek olyan embert aki adna 21 napos trial meghívót + némi kezdő segítségek build -ekről, skillekről.
Elég sokat olvasgattam a játékról fórumokon.
Tudom, hogy ha a 21 napos trial alatt előfizetek, akkor a meghívó fél kap 30 nap játék időt.
Így arra gondoltam, hogy aki adná a 21 nap játék időt, az adna ISK -t is (200-300m?) amint előfizettem, és megkapta a 30 nap játék idejét.
Úgy gondolom ez olcsóbb mint a plex. -
scarysandwich #6435 a drónozással ügyelni kell, nehogy 24/7 -be tegyük, mer akkor kapunk a pofánkba.
Kár hogy lekorlátozták. :D
-
#6434 és nem mindenki kalózkodik egyedül.. :) -
#6433 Azért lesz jó, mert annyi HP-t kapott, hogy egy T2-es fittes Catalyst sem valószínű, hogy lenyomja a Retrit. Hajrá! :) (Sisin a tankos Retrit egy 600 valahány DPS-es Catalyst nem ölte le 0.7-ben - persze nem mindenki tankra rakja, de nem is mindenki T2 fittes Catalyst-el suicidol. Viszont Hulknak asszem kevesebb HP-je lett).
Ugye ha az újításokat olvasnánk... -
#6432 no akkor irány fellendíteni a kalóz karriert:D -
#6431 Szégyen nem szégyen, én elkezdtem kitolni a bányász skilleket, legalábbis hogy jobb legyen a hozam. Meló közben kevesebb gondot igényel, mint afk Domi, és szerintem pénzben sem sokkal marad el mögötte. Most is kint van a Retriever, aztán közben Counter Strike-ozom, alig kell ránézni tiszta jó. -
#6430 Hm? A hozzászólásom 15-én írtam, mely szerint TEGNAP (tehát 14-én) még nem volt SC kill. -
#6429 Nem kicsit kesik az orad, mar 15.-e van. :P -
#6428 Éppen tegnap csodálkoztam, hogy 14-e van már, és még nem volt SC kill. :) Na most megkaptam. -
#6427 16 supercarriert buktak, ha pontosak a hirek. -
#6426 Jó kis buff-ot kaptak a minerek baszki. 25 k m3 Retriever-ben elég durva, simán AFK bányász. -
#6425 Jelenleg ROL + -A- fleetet pofozzak Delveben.
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=14343965 -
#6424 Viszont az FS hozzászólásokban szépen kiosztják ezt az elmbebeteget. -
Erinusz #6423 Ez csak a kezdete annak amit ez az idióta leírt....
http://www.evenews24.com/2012/08/15/greedy-goblin-aftertech-alliance-budgets/
Angolul tudóknak javasolt hogy a Test majd most hogy meg fogja szívni... Ez kb olyan mint wowban disznót farmolni 1g-ig aztán AH masternak lenni és csilliónyi aranyakat csinálni. -
#6422 Retardált hülyékkel volt mindig is tele az FS, látszik a színvonalon is.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az 50 milliárdot mivel hozta össze kezdő karakterrel fél év alatt. Mert ha csak daytrading-ezett vagy afk bányászott akkor kábé kussolhat is, az olyan mintha wow-ban egy bottal farmolnám az aranyat. -
#6421 Egy kis olvasnivaló. Ez...hülye. -
Erinusz #6420 Attól függ... ha rád tudja rakni a rövid pontot meg a webet akkor elkezdhetsz félni mert a blaster még mindig a legnagyobb dps :)
Arazu meg a lachesis tacklernek még mindig ideális. De másra eléggé macera. Még esetleg serpentises forsaken hubozásra alkalmas a blasteres BS-ek mert ott 0ra spawnol az ellen és nem is nagyon menekül :)