EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttam ennél már lényegesen rosszabbat is😊
Tehát van (volt) egy scammer meg pár haverja, akik ahelyett hogy elhatárolódtak volna tõle.. A scamot minden jóérzésû értelmes ember elítéli.
Szóval semmi konkrét? 😉 A "senki sem" "mindenki tudja" "hosszú lenne felsorolni" jellegû hozzászólások érvként eléggé komolytalanok. Szerintem.
Jakuza001
Jo szorakozast hozza, kb olyan lesz a szinvonal, mint a hig f*st csapkodni strandpapuccsal. 😛
Ezek a hunos forum temak mar csak ilyenek.

Én nyilván nem, mivel csak egy regem van.
Amúgy azt a scamos topicot olvasom végig az elejérõl.
Jakuza001
Ez lennel te ? 😛

Altokkal a saját igazunk bizonygatása nem ér😊
Jakuza001
Szoval cloakban nincs target.

A passive targetert tudod hasznalni, de ugye amikor modult aktivalsz az ellenre/baratra utana mar kiszurja, hogy targetelve van.

Mindenesetre passive targeter mellett lehet hasznalni.

Hosszú lenne felsorolni😊 A kedvencem, amikor egy vitát utólag úgy javítgatnak, hogy a beszélgetés teljesen más értelmet nyer. Általában amikor valamelyik hunos okos a végére full hülyét csinál magából, akkor addig tûnnek el a hozzászólások, amíg úgy tûnik a fazon egy lángész a többiek meg mind mikrobusz😊
Senki nem használja már az a fórumot, aki valóban eszmecserére vágyik, vagy zavarja ha kopik a nyelve.

Torzonborz
akkó' nem. eddig nem foglalkoztam ezzel azért kérdeztem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jakuza001
Jakuza001
Vagy a topicot tuntetik el. 😛 Jol emlekszem az elso tolvajos topikjukra.
Meg a linkeket is meghamisitottak. 😛

Masbol nem allt csak torlesbol es en egy szot nem irtam oda.
De nem ok nem torolnek.

Hoppa: Link

Kivancsian varom ezt mikor tuntetik el. 😛

"Lassan mondom , hogy te is megértsd .

1. Létrehozok a g3n3ral titkosban egy topicot .
2. Létrehozok a közösségben egy topicot .
3. belinkelem az 1. topicot a 2. be .

És csodák csodája egy ADMINISZTRÁROR lemoderálja a linket , hogy vulgáris .

TÁNCSAK NEM LÁTTA ?

4. Megírom ezt egy fórum posztban .
5. Minden nyomot letörölnek .

Természetesen én egy hazug disznó vagyok nem kell a szavamra adni ."

"smerem már a trükjeidet Adamus ! Az , hogy hülyének tetteted magad és közben másokat is hülyének nézel nálam nem jön be .

Figyelmedbe ajánlom az 5. pontot ahol leírom , hogy minden nyomot töröltek Wink .

Az , hogy most nincs Teszt , A titkos fórumok titkosságáról ,*moderálva* ha ezt nézed és nem vagy g3n3ralos ! topic attól ezek még léteztek . ( Az utolsó volt a mi titkosunkba és még több nyalánkságot is beleírtam )"

Ciki, hogy ilyenek is kiderulnek.

Jakuza001
Szerinted lehet targetelni cloakban ? 😄

Cenzúra? Megtennéd, hogy leírod ide azt a véleményed / hozzászólásod, amit töröltek onnan? Már ha van ilyen.. 😉

Mellesleg, ha jól gondolom jaku legutóbbi troll altját nem is RAXos moderátor bannolta(bár tévedhetek ezügyben)..
Igazából Fred vagy Laci nem nagyon gyanúsítható raxos elfogultsággal azt hiszem, és õk is moderátorok.

Ezen túlmenõen ha van észrevételed a jelenlegi háborúval kapcsolatban, én például szívesen elolvasom itt vagy ott, mindegy.
Torzonborz
és ez a passive lock-al együtt müxik cloak alól ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Van akit nem banolnak, csak törlik a hozzászólásait 😊 Sajnos azért mert jakuza nem egy szimpi fickó (nekem sem) attól még nem minden hülyeség amit mond. A hunos befolyás alatt álló eve-online.hu meg csatik elképesztõek. Durva cenzúra van, fõleg azért elképesztõ mert ez egy játék.
Persze akinek ez nem teszik az nem megy oda, mint ahogy jó sokan vannak így. De azért itt mondjuk már el mi a helyzet, amíg még nem hunos az admin 😊)))

Jakuza001
Igen.
Bar van akinel bugos es duplazza a modulokat. 😛

Torzonborz
na de hogy legyen egy kis ontopik ( nem próbáltam azért kérdezem ) : ship scanner hogy müxik ? mit mutat meg a scanneléssel ? delikvens ladikjának teljes fittjét ?

Jakuza001
Na megjott egy hunos alt. 😛
Szanalmas.

Boron Power
Kíváncsiságból olvasom ezt a fórumot, mert jónak tûnik ez a játék. De Jakuza te kurva ellenszenves vagy. Úgy tûnik most véletlenül a pénisz jó felén vagy és most baromira kiéled magad.

Az elefánt és a kisegér mennek át a hídon. Megszólal a kisegér:- Mi dübörgünk így?

UUUU
Elsõre sikerült beletalálnod és te voltál az egyetlen, aki ilyen jelzõt használt. Inkább ez az elgondolkoztató, és elég konkrétan észrevehetõ.

Mi lenne, ha fognád a pereputtyodat és visszavonszolnád magad a saját kis fertõdbe, ahol annyit használhatod a nemiszervekre vonatkozó szavakat, ahányszor csak akarod, mert magadat nem moderálod.
Ha nem is a világbéke jönne el, de legalább nyugalom költözne ide nélküled, mert te gerjeszted leginkább itt a feszültséget a trollkodásoddal.
Nem véletlenül hasonló a reakció, amit kipovokálsz. Lehet te úgy gondolod, ha valakit lefaszkalapozol a természetes reakció rá, hogy barátságosan mosolyognak vissza rád.

Igaza van Torzonborznak. Amúgy ez egy elit forum kellene legyen ehhez képest civakodó gyerekhad zsivaja hallatszik csak 😊

Kettés mérce... szóval nálam kiszúrtad az egyetlen olyan jelzõt, amit leírtam és kifogásolható, miközben jakuzzi fröcskölése látszólag nem zavar.

Elgondolkoztattál. 😊
UUUU
Mirt kell mindig ismételnem magam ?

Mindenki ismeri az igazságmondókat és trollokat a hunos fórumon.

Olyanok a megjegyzéseid is, mint a színvonal ott. Beakarod magad állitani, hogy más a bûnös és a mocskos szája miatt banoljátok, amikor a "faszkalap" szerepelt az elsõ hozzászólásodban. Miért érzem én itt a kettõs mérce alkalmazását?

A kettõs értékrend tipikus esete.

btw, a hun csatorna tudtommal egy privát és nem ccp által létrehozott csatorna.
Ha látnám. De nem látom.
Látunk még pvp-zni is Fred? 😊
Látnod kellene a HUN csatorna és a HUN fórum ban listáját. Mindjárt mást mondanál.
Torzonborz
már voltál bannolva itt szóval nem kell a duma. ha meg így folytatod megint leszel. 😉

Az igazság az, hogy nem azért lettél kibannolva, mert más volt a véleményed, hanem mert olyan oltárian ocsmány stílusod van, amit nem bír a nyomdafesték és felszólítás után sem voltál hajlandó abbahagyni.
Ha visszaolvas valaki, akkor talál bõven rá példát itt is.

"Aztan meglepodnek, ha odamegy a jatekos irtani oket."

Kilõttél pár cynos hajót, meg talán 1-2 bámészkodó újoncot, akik nem figyeltek eléggé, aztán amikor egy másik 1 hónapos arc kilõtt akkor megint hónapokra nem láttunk. Bátor Sir Robin. 😊
közel 1 éve olvasom nagyjából rendszeresen azt a forumot😄
(sõt még azt is gyanítom, hogy ex klántársam is van a Free gates-ban😊mindettõl függetlenül, tetszik, ahogy ott és itt osztjátok egymást😄
Jakuza001
Te mar csak tudod.

Rendszeresen olvasom azt az oldalt amin PL tag és hun R tsg is irkál, (Déli csetepaté) aztán egyik sincs banolva.
welcome to new eden.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Jakuza001
Persze mert akinek ellenvelemenye van akkor azt kitorlik, tobb van akkor a felhasznalojat 😄

Ennyire birjak az ellenvelemenyt. Persze ha kozuluk anyazik valaki, az nem szamit. Aztan meglepodnek, ha odamegy a jatekos irtani oket. Utana meg a toluk termeszetes hazudozas jon es a tagadas.

Ha megnézed most sem az én nevem mellett szerepelnek büntetõ pontok. :9
Az is netto hazugság, hogy mindenkit bannolnak, az eve-online.hu ról, aki más véleményen van. Hiszen jelenleg is megy a vita a különbözõ felek között. Az, hogy többen osztják ott a "RAXos" véleményt, annak tudható be, hogy az érintett magyar játékosok zöme (mint ahogy a 0.0ban élõ magyarok nagyobb hányada) RAX tag. Azt bannolják, aki durván áthágja a szabályokat. Ilyen egyszerû.
Jakuza001
Persze hogy idejonnek, mert nem tudjak elviselni, hogy pofozzak oket es ide lemerik irni.

Akkor elkezdenek hazudozni, mint a CFC mixed drake+tengu fleet, amilyen nem is letezik, sot kifejezetten ellenzik az FC-k. De ok kitalalnak meg ilyet is, hogy a sajat kis hazugsagaikat igazoljak. 😛PP

Vagy olyan hazugsagokkal,hogy azert nem mennek CTA-ra mert nincs es foleg nem EU idozonaban, ami hirtelen atalakul bait CTA-ra LOL vagy 1.5 napos altok convozzak oket.
Ilyeneket almodoznak vagy valami eroset szivnak vagy csak egyszeruen azt hiszik ez a fele se igaz vetelkedomusor. LOL

Fenrir
A különbség az, hogy itt senkinek sem lesz törölve a hozzászólása vagy a regisztrációja, nem úgy mint az eve-online.hu-n.

Lehet csûrni-csavarni, de ez a kép magáért beszél.

A halál csupán a kezdet...

A magam részérõl elég régóta olvasgattam ezt a fórumot (is). Mivel eléggé elfogult és idõnként demolesztáló kijelentéseket írtak ide egyesek a RAXal kapcsolatosan, arra gondoltam, talán nem árt ha az ide vetõdõ újoncok nem csak az egyik "oldal" álláspontját ismerhetik meg. Kérlek emeld ki, mely hozzászólásom volt számodra feszültségkeltõ! Amennyiben csak az zavar, hogy a tiédtõl eltérõ vélemények is olvashatóak ehelyt.. Nos! Ez egy kemény világ. 😊
UUUU
6015

Csodálkozol ? Idejöttek, egybõl kitört a paláver, mert csak gerjesztik a feszültséget.

Ezért jöttem el RAX fórumról, mert ilyen hitvány alakok vannak ott.
Erre most ide is bepofátlakodnak generálni a flamet.

jakuzzi indirekt módon próbálja igazolni, hogy õ mennyire bátor és kiválló, mert a többiek "gyávák", "kislányok", "nyomorod". valószínûleg szüksége lehet önigazolásra és elismerésre, ha ennyire küzd érte egy forumon. alig várom, hogy újra megconvozzon egy 1,5 órás altjával rég röhögtünk annyit a többiekkel, mint amit ott összeizzadt.

pedig unblockoltam már az összes kis zerget, akit amúgy blocklisten tartok, goon, test, pl, a localshittalk miatt, hátha elõjön váratlanul a zseniális ajánlatával, amivel felül szárnyalja Montoliót, aki 2 naponta bombáz vele.

egyébként is genyák vagyunk, hogy clonejumpoltál 1dh-ba és mi meg nem állunk vigyázba, hogy szépen mindenkit szétlõhessetek. A kutyafáját neki. wazze, hát körülötte forog a gumiszoba, a terembúráját.
Jakuza001
Ismet batrak voltak. 160+ Socos dokkol le, amikor meglatnak egy 125-os drake flottat.

Jakuza001
Persze, persze. Almodj kiralylany.

Fenrir
A -A- és a Goonswarm nagy része amerikai, simán utálják azok is egymást 😄

Sajnos a politika ilyen még ebben a játékban is.

A halál csupán a kezdet...

Ezen a meg nem értett zseni dolgon azért még gondolkodjunk el mielõtt tovább lépnénk.. <#gonosz1>

Viccet félretéve olvasom a topicot, most már elég hosszú ideje nagyjából képben vagyok, ki mit merre.

Mindegy is igazából, a lényeg hogy a játék nekem tetszik és szórakoztat az a mód ahogy én játszom vele, ha ez másnak nem tetszik, hát Istenem tõlem akár fel is támadhat akkor is csak kinevetném.

Szerintem legalábbis ez lenne a lényeg.
Lehet maradi vagyok. <#confused>
Nethyrrea
cater, csak azért megy ez itt így, mert jaku bácsit minden aktívan moderált fórumról már kitiltották. és nyilván nem azért mert valami megnemértett zseni. Itt is csak azért ûzheti ezt mert az egyetlen mod 2 éve lelépett 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nézz meg egy külhoni fórumot! Mindenhol ez megy, semmi köze a magyarsághoz.
Igazából félek, ez csak azért korlátozódik 4-5 szereplõre mert a többi nem akar ide jönni, de el tudom képzelni mi megy máshol...

Általánosítás és tisztelet a kivételnek, de ez sajnos nagyon is tipikus magyar viselkedés.. 😞
Roger6
Na most tök jó, hogy azt mondjátok: magyar közösség, amikor itt kb. 4-5 szereplõ veszekedik. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nevetséges és egyben szomorú is, hogy a magyar közösség ennyire széthúz...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnos nem csak itt, de ez már OFF
Két dolgot élvezek ebben az egészben😊
Battlereport
és egymástól eltérõ vélemények ütköztetése😊)

Magyar közösség.....
Hogy mindenki mennyire szereti egymást. <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.