7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Roger6
    HÁt ha megvan az ISK, akkor olvass bele a bányász fejezetbe. Ott van minden, ami kellhet neked, hajók, bányászlézerek, minden.
  • Voldi
    Kösz. De hogy bányásszon a játékos, ha alap hajója van csak kezdetben, és nem bányászhajója? ISK könyv megvan. Am kösz h adnál Retriever-t.
  • D00M
    Hogy én mit szoptam mire meglett...
  • Roger6
    Ha bányászol, és eladod az ércet, lesz pénzed Retriever-re. De Retriever-t - mint már mondtam - csak akkor vezethetsz, ha már aktív az accountod, tehát aktiválnod kell a karaktert hozzá (meg amúgy sok más skill is csak full acc-al működik).

A skilleket marketen lehet megvenni, bármit tanulhatsz. Ha bányász vagy, akkor is tanulhatsz harci hajókat, kedved szerint, teljes szabadságod van a játékban. Valamint az ISK című magyar szerzeményt is töltsd le PDF-ben, szinte minden információt megtalálsz, amire szükséged van.

Amúgy meg ha aktiválod magad a játékon belül, adok neked egy Retriever-t ingyen, van pár darab feleslegben nálam.
  • Aralath
    Köszönöm a meghívókat!)
  • Voldi
    Köszi a segítséget! De A retrievert miböl veszem meg? Ha én bányász skilleket akarok, akkOr annyi a dolgom, hogy folyton csináljam, és majd idövel megkapom öket?
  • Aralath
    Hali

1 hónapja kezdtem EVE-ben egy trial-t de a nyaralás miatt nem tudtam rendesen kihasználni az időt és most szeretném újra kezdeni. Ehhez szeretnék megkérni valakit, hogy ha lehetséges küldjön nekem egy meghívót az e-mail címemre. Előre is köszönöm!
  • Roger6
    Bányászattal trial-osan nem fogod összehozni a plex-et több karakterrel sem. Eleve kell egy Retriever, amivel tudsz hatásosan fúrni (sőt, nagyon jól fúr a nerf óta), viszont Retri-t csak aktivált accounttal tanulhatsz. + trial-os nem tud utalni és contract-olni sem, csak trade-elni. Trade-hez meg nem tudsz a másik karakterrel bejelentkezni, mert trial-osan csak egy acc futhat egyszerre a gépen. :)

Ráadásul mindig elölről kezdeni a tanulást... Hát az baromi szar dolog.

A kibányászott nyersanyagot általában finomítani szokták állomáson, amihez megint csak kell pár skill, amit trial alatt nem biztos, hogy ki tudsz húzni. Amúgy a nyersanyagot ún. Trade Hub-okon éri meg eladni.

Trade Hub-ok:

Jita, super trade hub - The Forge region, Caldari
    Amarr, major trade hub - Domain region, Amarr
    Rens, major trade hub - Heimatar region, Minmatar
    Dodixie, major trade hub - Sinq Laison region, Gallente
    Hek, major trade hub - Metropolis region, Minmatar

Remélem tudtam segíteni kicsit.
  • Voldi
    Oké, köszönöm!

És a kibányászott nyersanyagokat hogy és hol teszem isk-vá és az isk-t hogy juttatom el pl. másik karakteremhez, mint pl egy banki átutalást?
  • Jakuza001
    Ebben az esetben, szep magyar szoval, "felhasznaloi fiok" :D
  • Fenrir
    Az account az online profilod és számlád egyben. Ott tudod befizetni a játékot vagy más szolgáltatást igénybe venni, meg tudod nézni a karakteredet, stb.
  • Nethyrrea
    -1 accounthoz 3 karakter tartozhat max, melyből (nyilvánvalóan) egyszerre csak egyet tudsz irányítani/tanítani. ha egyszerre kettőt szeretnél, akkor azt két külön accounttal teheted meg.
    -igen a kliens az a program
  • Voldi
    Kösz. De nem nagyon értem.
    A client az a program maga?
    Az account akkor micsoda?
    A character az a karakterünk, de egy játékprogramon belül hány lehet? Vagy egy programon belül csak egy, és ha többet akarunk, akkor több darabot kell előfizetni?..
  • mkfdd
    Itt egy jó kis program a futó kliensek váltogatására:
    https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=8660

Rég volt frissítve de jól működik a 3.3.1 még mindig.
  • ollie
    Ha 2 monitorod van, vagy ablakban játszol, akkor többet is láthatsz egyszerre. És remélem csak viccből kérdezted, hogy nő-e a gépigény. Ha erre nem jössz rá magadtól, már régen rossz.
  • Voldi
    ÉS egyszerre gondolom csak 1 account játékot tudok irányítani, vagy egyszerre látom mindkettőt?
    A gépigény ekkor jelentősen nő?
  • Roger6
    Lehet, ha nem trial-os egyik account sem.
  • Voldi
    Sziasztok!

Olyat lehet, hogy egy gépen egyszerre 2 account fusson 1 gépen?
  • Bigpigrib
    Oké, részben igazad van, de te hoztad elő az okot:))
  • Roger6
    Fejezzétek már be ezt a faszságot. Leszarom wow-ot, nem érdekel, leszarom hogy ki mit szól rá, ez itt az EVE-Online topic. A wow-osok ott fröcsögjenek, az EVE-sek meg itt. Ez a hasonlat meg aztán rohadtul kellett ide. Intézzétek egymás farkának méregetését privátban.

Köszönöm.
  • Dorgal
    Azért ezzel kicsit óvatosabban bánnék:"a nagyfiúk játékszere".
    Tudod mi a különbség,ha öt-hat tökönhízlalt cigány a nyóckerben,vagy akárhol az országban lecsap,kirabol és az EVE között?Csak annyi, a kokerókra nincs rátetoválva,hogy "EVE online".
    Szó sincs itt nagyfiúkról.
  • Bigpigrib
    btw teljesen más játékstílus a kettő.
  • Bigpigrib
    igen retardált dolog a másik játékát leszólni.
    Inkább ez a "pisis" kategória :))
  • ollie
    A wow a pisiseknek való, az Eve a nagyfiúk játékszere.
  • Roger6
    Hál Istennek rajtad kívül több tízezer aktív játékos nem így látja. + hiába 6 éves valaki, ha ráugranak megfelelő fittel 2-en pár hónaposan, szétkapják. Elég hülyén gondolkodsz.

Amúgy mi az a wow?
  • flashpointer
    de, az a baj hogy 6 évvel el van maradva aki most kezdi, nem olyan mint a wow hogy egy hónap alatt ott lehet lenni a topban
  • Culram #6473
    Az előnye meg az, hogy míg nem érsz rá játszani, addig tanul a kari, és nem maradsz el xp-ben a többiektől, csak zsében, meg egy kis játék tapasztalatban. Ezek gyorsan behozhatók.
  • Roger6
    Igen, ez ilyen sajnos. De hát a játék erre való, hogy időt töltsünk vele. :)
  • garadas20
    Erősen gondolkodok rajta, hogy előfizessek, de ez a játék is olyan, hogy idő kell hozzá sajnos. :I
  • Culram #6470
    R.I.P.
  • ollie
    A Goonswarm egyik vezetője meghalt a tegnapi, líbiai amerikai nagykövetség elleni támadásban.
  • Roger6
    Most hova menti az EVE a log fileokat? Nem találom sehol őket (XP).
  • flashpointer
    igaz hogy hétfőn és pénteken alig alig szednek magukra az aszteroidák restartnál, csak a többi alkalomkor, vagy csak legenda?
  • Fenrir
    Ha lebányászol egy aszteroidát és az eltünik akkor az csak a következő DT után termelődik újjá.
  • Ryleh
    megoldodott- a mai karbantartas utani belognal muxik minden.
  • Ryleh
    koszonom a meghivokat,elni fogok vele:)
    most egy 14 napos trialon tanulgatom a jatekot,amint az lejar,es marad a vonzalom,ugy keldom a mailcimet.
    kerdesem: a tutor qustben siman ratalaltam az aszteroidara,le is szedtem rola a kivant mennyiseget.
    amint azonban mas beltbe vagyok, a tutor quest 2.part -ja ,abszolute nincs meg egy kavics sem.korbewarpoltam a legtobbet de semmi..ez lehet graf.bug?

nyilvan banalis a kerdes,de ez a vilag szamomra teljesen uj.

• Roger6
    Pontosabban az is jó lenne, ha a logolás helyszínét meg lehetne változtatni, hogy ne a Dokumentumokba mentsen. Találtam valami log server.exe-t, de hát... pff
  • Roger6
    Szinte minden esetben a kis méretű (fregatt) hajók tudnak zavarni abban, hogy elwarpolj a helyszínről. Ha BS-ben ülsz, akkor drónokat küldj rá, ligh-t drónokat (Hobgoblin, Warrior, etc). Mind az 5-öt, egyetlen célpontra. Aztán ha leszedték, jöhet a következő frigó a drónokkal, amíg te a fő fegyvereddel a nagyobb hajókat kényezteted.

Más téma. Meg lehet oldani valahogy, hogy az EVE ne logoljon? Van egy beállítás a menüben, de az csak a csetre vonatkozik, nekem az kéne, hogy se a találatokat, de semmit ne logoljon. Lehetséges ez valahogy?
  • Nethyrrea
    ki kell tapasztalni hogy a küldetések alatt melyik fajta hajó pontozhat meg, és érdemes leszedni őket tuti ami ziher alapon
  • Yago Yuhn
    Warp core stabot nem igazán éri meg küldetésre felpakolni, túl sok büntit ad.

Általánosságban véve a legjobb agent hajók a caldarik. Persze nagyon sok múlik azon, hol (milyen faction/corp) és milyen küldetést csinál éppen az ember. Meg, hogy milyen stílusban akar agentezni mennyire helyezi a hangsúlyt a gyorsaságra vagy éppen a kényelemre.

Mindent összevetve talán a tengu és/vagy a golem a legjobbak.