EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A havidíjat kitermelheted, de itt megint egyszerübb a havi díjat kifizetni, mint azért játszani, hogy játszhas. Legalábbis szerintem.
Plusz ahhoz is kell jó pár hónap, hogy olyan szintre juss, hogy elgondolkozzna termelésen.
A jàték maga nagyon, de nagyon közösség alapú. Mindent a játékosok állítanak elő lőszertől, a hajókig. Így több dologgal is elfoglalhatod magad.
A hajót, ha kilövik alólad, akkor buktad végleg, újat kell venni.
Bonyolultnak eleinte bonyolult, de belelehet jönni.
És a másik: a játék lassú folyású. Vannak skillek pl melyhez hónapok kellenek mire kitanulod.
Az a baj sokat lehetne írni, egyszerübb, ha kipróbáljátok.
Nagyon amatőr vagyok a témában, emiatt szeretném kérni a segítségeteket.
Haverokkal arra gondoltunk, hogy mivel ingyenes a játék, és mindenhol azt reklámozzák, hogy minden elérhető benne ha "kitartó" vagy ezért bele akarunk csapni a lecsóba.
Mit lehet tudni a játékról? Valaki ki tudja nekem fejteni bővebben? Annyi oké, hogy MMORPG, néztem róla kismillió videót, de baromi bonyolultnak tűnik így első ránézésre. Van valamiféle tutorial, vagy olyan YOutuber akit ajánlotok, ahol bele lehet egy kicsit rázódni?
Köszi a válaszokat előre is mindenkitől!
Amúgy mennyi idő volt amig freeként elérted ezt a limitet?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.12. 12:00:09
Vehetek injectrort (1 napi tanulásra való pont), napi 1-et 60 Milláért vagy mennyiért.
Szóval ha fejlődi akarok, akkor vagy ISK-et farmolok, vagy játszogatok. ezen a szinten, ahol az utolsó 1 hónapos omega kari is elintéz 5s alatt...
Battletag: coolpet#2467
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Jó pár hónapot lehúztam EVE-ben és úgy 3 éve hagytam abba IRL miatt (akkor pont végeztem volna a magyar Ordo Alba kiképző corpban. Élvezet volt PvP-zni a rutinosabb pilóták segítségével).
Aztán most szemezek megint az EVE-vel, de még nem tudom.
Egyenlőre csak annyi érdekelne, hogy magyar fronton mi a helyzet? Gondolom az a stabil 200-300 magyar még meg van. De mi van a RAX-al? Akkoriban az volt a magyar alliance, meg van még? Vagy milyen dolgok-balhék voltak az elmúlt időben?
Azt sajnos láttam, hogy a biblia (ISK) nem frissűlt egy ideje.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Én elolvastam, érdekes, tényleg jól meg van csinálva, segit megérteni a játékot, de csak ennyi.
Javaslom én is elolvasásra, de arra hivatkozni már nem lehet.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Z33noo, 2017.05.24. 10:32:54
De mivel küldi helyszínen öltek meg egyszerűen csak warpolj oda ahova a küldi mondja.
Mondjuk ha ez mind fel volt szerelve neked, akkor rossz volt a fit is.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.05.24. 00:43:15
Gondoltam kipróbálom a játékot, de a kliensben hiába kattintok a play-re, nem történik semmi. Mi a baj?
Még kérdések halmaza.
Carrier agent mission advanced military 5.
Nyirjak ki egy kalózt, majd tartsam a frontot. kinyírtam, aztán megjelent valami 10 másik hajó, és annyi időm nem volt, hogy célt válasszak, hogy kiwarpoljak, szétszedtek kb 5 másodperc alatt.
Visszamennék másik hajóval, mert sokminden volt a fedélzeten, begyűjteni, de nem tudom hol volt. Nincs valami history az előző helyszínekről? Vagy hagyjam, úgyis szétkapják ezt a hajót is?
Egyébként egy merlin volt 2 gépágyúval, pajzs és armo rrepair modulokkal, warp distruptorral, és lassító generátorral. Na meg egy tucat skuló a fedélzeten...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.05.23. 00:47:06
Mert a bázison, csak behúzom az inventoryból a fittingbe és kész
Ha értelmes hajót szeretnél mindenképp omega kell.
Én csak egy dologra vágynék,egy bányász hajóra,hogy elszórakozhassam vele,de sajnálok ezért előfizetni.
Talán majd ha megunom Wow-ot meg Legion-t.<#vigyor>#vigyor>
Akkor csak lőszeres cuccokkal tudok nyomulni?
Mi van ha kifogy harc közben? Az űrben nem lehet újratölteni...
Meg gyorsan elfogy a 200 lőszer, volt hogy egy 6-os csapatra nem tartott ki.
Meg alig sebez az az antimatter charge...
De elvileg a kezdő rendszerben kéne lennie. Persze ha Amarr vagy.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Vagy lehet csak azon a bazison nincs olyan fegyver ami nekem kell?
Civilian blastert pl nem is lattam.
Nekiálltam ennek az Alpha clone-nak.
Nem lehet lézerfegyvereket venni? Akárhogy nézem van egy civilian gatling laserem amit a hajóval kaptam, de a marketben minden energiafegyver omega acchoz van kötve. Ez komoly vagy csak benézek valamit?
Köszi!
Továbbá csak a saját fajodhoz tartozó hajókat használhatsz alphaként.
やられたらやり返す。倍返しだ!
na nem mintha nem vennek plekit,csak mar regen voltam itt
Ha van egyáltalán még trial,szerintem akkor sem ér véget a játék ha lejár,már ha van még olyan,fogalmam sincs.
köszönöm😊
Ha info kell, keress ingame: LT Tomi
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2017.02.27. 11:03:06
A mohának mindig a déli oldala fás!
Amúgy azt néztem, hogy van a magyar közösségnek egy discord szervere, lehet ott találsz magadnak megfelelőt.
Link
やられたらやり返す。倍返しだ!
A mohának mindig a déli oldala fás!
Tudtok mondani valami magyar corpot ahova kezdőket bevesznek?