EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ingyenes, csak nagyon korlátozottan. Érdemesebb fizetni.
A havidíjat kitermelheted, de itt megint egyszerübb a havi díjat kifizetni, mint azért játszani, hogy játszhas. Legalábbis szerintem.
Plusz ahhoz is kell jó pár hónap, hogy olyan szintre juss, hogy elgondolkozzna termelésen.

A jàték maga nagyon, de nagyon közösség alapú. Mindent a játékosok állítanak elő lőszertől, a hajókig. Így több dologgal is elfoglalhatod magad.
A hajót, ha kilövik alólad, akkor buktad végleg, újat kell venni.
Bonyolultnak eleinte bonyolult, de belelehet jönni.
És a másik: a játék lassú folyású. Vannak skillek pl melyhez hónapok kellenek mire kitanulod.

Az a baj sokat lehetne írni, egyszerübb, ha kipróbáljátok.
Sziasztok!

Nagyon amatőr vagyok a témában, emiatt szeretném kérni a segítségeteket.

Haverokkal arra gondoltunk, hogy mivel ingyenes a játék, és mindenhol azt reklámozzák, hogy minden elérhető benne ha "kitartó" vagy ezért bele akarunk csapni a lecsóba.

Mit lehet tudni a játékról? Valaki ki tudja nekem fejteni bővebben? Annyi oké, hogy MMORPG, néztem róla kismillió videót, de baromi bonyolultnak tűnik így első ránézésre. Van valamiféle tutorial, vagy olyan YOutuber akit ajánlotok, ahol bele lehet egy kicsit rázódni?

Köszi a válaszokat előre is mindenkitől!
Akkor ez annyira free mint az első LSDs bélyeg amit a dealertől kapsz ingyér 😄

Amúgy mennyi idő volt amig freeként elérted ezt a limitet?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.12. 12:00:09

vear
coolpet
Én azért hagytam abba kb fél éve, mert az alpha-m nem tud tovább fejlődni, nincs szabad skillpont tanulás már.
Vehetek injectrort (1 napi tanulásra való pont), napi 1-et 60 Milláért vagy mennyiért.
Szóval ha fejlődi akarok, akkor vagy ISK-et farmolok, vagy játszogatok. ezen a szinten, ahol az utolsó 1 hónapos omega kari is elintéz 5s alatt...

Battletag: coolpet#2467

Roger6
Pont hétvégén kapartam elő, 2009-től 2014-ig volt aktív a karakterem, aztán beleuntam az ISK farmolásba. Most, hogy lehet ingyen is játszani - igaz, Omega nélkül kemény megkötések mellett -, gondolkodom a visszatérésen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A legutóbbi is több éves, de alapozni jó.
Tudnatok linket adni a legutobbi iKShez?
vear
vear
Nem tudom RAX-al mi a helyzet, vagy másokkal, de például Puritans az aktív Fountainben.

Sziasztok!

Jó pár hónapot lehúztam EVE-ben és úgy 3 éve hagytam abba IRL miatt (akkor pont végeztem volna a magyar Ordo Alba kiképző corpban. Élvezet volt PvP-zni a rutinosabb pilóták segítségével).
Aztán most szemezek megint az EVE-vel, de még nem tudom.
Egyenlőre csak annyi érdekelne, hogy magyar fronton mi a helyzet? Gondolom az a stabil 200-300 magyar még meg van. De mi van a RAX-al? Akkoriban az volt a magyar alliance, meg van még? Vagy milyen dolgok-balhék voltak az elmúlt időben?
Azt sajnos láttam, hogy a biblia (ISK) nem frissűlt egy ideje.
Mindig is akartam az EVE-el játszani és végre ingyenes! Eddig nagyon bejött! Persze majd beruházok az Omegára... 😊

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"

coolpet
Köszi, olvasom is!

Az ISK-el az a baj, hogy évek óta nem frissitették, alapoknak jó, de 80%-ban már elavult sajnos 😞
Én elolvastam, érdekes, tényleg jól meg van csinálva, segit megérteni a játékot, de csak ennyi.
Javaslom én is elolvasásra, de arra hivatkozni már nem lehet.

Nekem úgy rémlett csak tutorialban volt meghalós küldi.

Torzonborz
ISK-et mennyire csinálják még? Régen nagyon hasznos volt, gyk félig abból tanultam meg EVE-t. Szerintem az alapok miatt érdemes lenne azt is olvasnia, nem?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Javaslom a böngészést, sokat segit, bár angol kell hozzá, leir mindent és segit a fittelésben is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Z33noo, 2017.05.24. 10:32:54

Nos ez nem teljesen igaz, 2 olyan carrier agent küldi van ahol az a lényeg, hogy meg kell halj, teljesen ... kapszulával együtt... igy próbálják hozzászoktatni a játékost ahoz hogy ez megtörténhet élesben is

Carrier agent küldiben nem kéne hogy megöljenek.
De mivel küldi helyszínen öltek meg egyszerűen csak warpolj oda ahova a küldi mondja.

coolpet
Miért?

Ha kimegyek, mindig újra kell fit-elnem a hajót minimálra?

Itt nem fogsz sok taktikai tanácsot kapni. Keress egy magyar corpot.

Mondjuk ha ez mind fel volt szerelve neked, akkor rossz volt a fit is.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.05.24. 00:43:15
Ryder159
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a játékot, de a kliensben hiába kattintok a play-re, nem történik semmi. Mi a baj?

coolpet
Sziasztok!

Még kérdések halmaza.
Carrier agent mission advanced military 5.
Nyirjak ki egy kalózt, majd tartsam a frontot. kinyírtam, aztán megjelent valami 10 másik hajó, és annyi időm nem volt, hogy célt válasszak, hogy kiwarpoljak, szétszedtek kb 5 másodperc alatt.
Visszamennék másik hajóval, mert sokminden volt a fedélzeten, begyűjteni, de nem tudom hol volt. Nincs valami history az előző helyszínekről? Vagy hagyjam, úgyis szétkapják ezt a hajót is?
Egyébként egy merlin volt 2 gépágyúval, pajzs és armo rrepair modulokkal, warp distruptorral, és lassító generátorral. Na meg egy tucat skuló a fedélzeten...

coolpet
igen, de abban nem volt fegyver ujratoltes 😊

Torzonborz
Tutorialt végigcsináltad? Hasznos ám 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Keress egy magyar kiképző corpot, mert alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
Ha kint vagy az űrben, a HUD-on.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.05.23. 00:47:06
coolpet
azt hogy? és hol a fegyver ikon?
Mert a bázison, csak behúzom az inventoryból a fittingbe és kész

A lőszert úgy válaszd, hogy előtte megnézed, az épp aktuális ellenség melyikre a legérzékenyebb (melyik sebez rajta a legtöbbet).
Miért ne tudnád? Ha kifogy, újratöltesz a fegyver ikonra kattintva.
coolpet
jó de hiába van ott a hajóban nem tudom feltárazni nem?

Pakolj a hajód raktárába.
Ha értelmes hajót szeretnél mindenképp omega kell.
Én csak egy dologra vágynék,egy bányász hajóra,hogy elszórakozhassam vele,de sajnálok ezért előfizetni.
Talán majd ha megunom Wow-ot meg Legion-t.<#vigyor>

coolpet
Nem, hanem Caldari-t. Military.
Akkor csak lőszeres cuccokkal tudok nyomulni?
Mi van ha kifogy harc közben? Az űrben nem lehet újratölteni...

Meg gyorsan elfogy a 200 lőszer, volt hogy egy 6-os csapatra nem tartott ki.
Meg alig sebez az az antimatter charge...

Győri Devi
Amarr karaktert csináltál? Mert csak annál tudsz laser fegyvert használni alphaként.
De elvileg a kezdő rendszerben kéne lennie. Persze ha Amarr vagy.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

coolpet
csak a fegyvereket neztem, de mind azt irja hogy Omega clone needed
Vagy lehet csak azon a bazison nincs olyan fegyver ami nekem kell?
Civilian blastert pl nem is lattam.

A fegyverhez szükséges skillekre mit ír?
coolpet
Sziasztok!

Nekiálltam ennek az Alpha clone-nak.
Nem lehet lézerfegyvereket venni? Akárhogy nézem van egy civilian gatling laserem amit a hajóval kaptam, de a marketben minden energiafegyver omega acchoz van kötve. Ez komoly vagy csak benézek valamit?

Köszi!

Győri Devi
Hát lényegében cruisernél nagyobb hajókat nem tudsz megtanulni/használni alphaként, szóval azt blokkolja, ha úgy vesszük.
Továbbá csak a saját fajodhoz tartozó hajókat használhatsz alphaként.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Konkrétan nem blokkol semmilyen hajókasztot. Minden az Alpha klónban használni engedett skillektől függ. Amíg Alphában vagy, nincs havidíj.
Ryleh
akkor most ez annyit jelent,hogy a beelesitesig csak korlåtozott terjedelemben enged skillezni,hajoclassokat blokkol,stb...de nem lesz inaktiv a 31. npon a kari,nem?
na nem mintha nem vennek plekit,csak mar regen voltam itt

Már F2P az EVE.
Ha van egyáltalán még trial,szerintem akkor sem ér véget a játék ha lejár,már ha van még olyan,fogalmam sincs.

Ryleh
hello...kernek egy invitet vkitol (privben a mail),,,,,,aki nem fukarkodna a reward felet åtdobni ha beregisztralok a trial utolso napjan.
köszönöm😊

Temporary Founded hideout tag vagyok én is, és TS en mindig 4-9 en aktivak esténként.
Ha info kell, keress ingame: LT Tomi
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2017.02.27. 11:03:06

Köszi, nézem 😊

A mohának mindig a déli oldala fás!

Győri Devi
Magyar? Azt passzolom külföldi viszont rengeteg van.
Amúgy azt néztem, hogy van a magyar közösségnek egy discord szervere, lehet ott találsz magadnak megfelelőt.
Link

Már nincs igazán aktív klán az EVE-ben?

A mohának mindig a déli oldala fás!

Carmang
Temporary Founded hideout hirdeti magát kiképzőnek.

Sziasztok!

Tudtok mondani valami magyar corpot ahova kezdőket bevesznek?
Carmang
Csináltam újra Carrer küldit. Ha ebben az Abandonra kattintasz, akkor feljön egy ablak, hogy azt a fickót ezután elfelejtheted örökre.

Más: van aktív magyar corp. ahová csatlakozhatnék?