7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • coolpet
    Miért?

Ha kimegyek, mindig újra kell fit-elnem a hajót minimálra?
  • Zsoxx
    Itt nem fogsz sok taktikai tanácsot kapni. Keress egy magyar corpot.

Mondjuk ha ez mind fel volt szerelve neked, akkor rossz volt a fit is.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.05.24. 00:43:15
  • Ryder159
    Sziasztok!
    Gondoltam kipróbálom a játékot, de a kliensben hiába kattintok a play-re, nem történik semmi. Mi a baj?
  • coolpet
    Sziasztok!

Még kérdések halmaza.
    Carrier agent mission advanced military 5.
    Nyirjak ki egy kalózt, majd tartsam a frontot. kinyírtam, aztán megjelent valami 10 másik hajó, és annyi időm nem volt, hogy célt válasszak, hogy kiwarpoljak, szétszedtek kb 5 másodperc alatt.
    Visszamennék másik hajóval, mert sokminden volt a fedélzeten, begyűjteni, de nem tudom hol volt. Nincs valami history az előző helyszínekről? Vagy hagyjam, úgyis szétkapják ezt a hajót is?
    Egyébként egy merlin volt 2 gépágyúval, pajzs és armo rrepair modulokkal, warp distruptorral, és lassító generátorral. Na meg egy tucat skuló a fedélzeten...
  • coolpet
    igen, de abban nem volt fegyver ujratoltes :)
  • Torzonborz
    Tutorialt végigcsináltad? Hasznos ám ;)
  • Zsoxx
    Keress egy magyar kiképző corpot, mert alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
  • Zsoxx
    Ha kint vagy az űrben, a HUD-on.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.05.23. 00:47:06
  • coolpet
    azt hogy? és hol a fegyver ikon?
    Mert a bázison, csak behúzom az inventoryból a fittingbe és kész
  • Zsoxx
    A lőszert úgy válaszd, hogy előtte megnézed, az épp aktuális ellenség melyikre a legérzékenyebb (melyik sebez rajta a legtöbbet).
  • Zsoxx
    Miért ne tudnád? Ha kifogy, újratöltesz a fegyver ikonra kattintva.
  • coolpet
    jó de hiába van ott a hajóban nem tudom feltárazni nem?
  • Plata
    Pakolj a hajód raktárába.
    Ha értelmes hajót szeretnél mindenképp omega kell.
    Én csak egy dologra vágynék,egy bányász hajóra,hogy elszórakozhassam vele,de sajnálok ezért előfizetni.
    Talán majd ha megunom Wow-ot meg Legion-t.
  • coolpet
    Nem, hanem Caldari-t. Military.
    Akkor csak lőszeres cuccokkal tudok nyomulni?
    Mi van ha kifogy harc közben? Az űrben nem lehet újratölteni...

Meg gyorsan elfogy a 200 lőszer, volt hogy egy 6-os csapatra nem tartott ki.
    Meg alig sebez az az antimatter charge...
  • Győri Devi
    Amarr karaktert csináltál? Mert csak annál tudsz laser fegyvert használni alphaként.
    De elvileg a kezdő rendszerben kéne lennie. Persze ha Amarr vagy.
  • coolpet
    csak a fegyvereket neztem, de mind azt irja hogy Omega clone needed
    Vagy lehet csak azon a bazison nincs olyan fegyver ami nekem kell?
    Civilian blastert pl nem is lattam.
  • Zsoxx
    A fegyverhez szükséges skillekre mit ír?
  • coolpet
    Sziasztok!

Nekiálltam ennek az Alpha clone-nak.
    Nem lehet lézerfegyvereket venni? Akárhogy nézem van egy civilian gatling laserem amit a hajóval kaptam, de a marketben minden energiafegyver omega acchoz van kötve. Ez komoly vagy csak benézek valamit?

Köszi!
  • Győri Devi
    Hát lényegében cruisernél nagyobb hajókat nem tudsz megtanulni/használni alphaként, szóval azt blokkolja, ha úgy vesszük.
    Továbbá csak a saját fajodhoz tartozó hajókat használhatsz alphaként.
  • Zsoxx
    Konkrétan nem blokkol semmilyen hajókasztot. Minden az Alpha klónban használni engedett skillektől függ. Amíg Alphában vagy, nincs havidíj.
  • Ryleh
    akkor most ez annyit jelent,hogy a beelesitesig csak korlåtozott terjedelemben enged skillezni,hajoclassokat blokkol,stb...de nem lesz inaktiv a 31. npon a kari,nem?
    na nem mintha nem vennek plekit,csak mar regen voltam itt
  • Plata
    Már F2P az EVE.
    Ha van egyáltalán még trial,szerintem akkor sem ér véget a játék ha lejár,már ha van még olyan,fogalmam sincs.
  • Ryleh
    hello...kernek egy invitet vkitol (privben a mail),,,,,,aki nem fukarkodna a reward felet åtdobni ha beregisztralok a trial utolso napjan.
    köszönöm:)
  • Tauri
    Temporary Founded hideout tag vagyok én is, és TS en mindig 4-9 en aktivak esténként.
    Ha info kell, keress ingame: LT Tomi
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2017.02.27. 11:03:06
  • SANTANTICA #7475
    Köszi, nézem :)
  • Győri Devi
    Magyar? Azt passzolom külföldi viszont rengeteg van.
    Amúgy azt néztem, hogy van a magyar közösségnek egy discord szervere, lehet ott találsz magadnak megfelelőt.
    Link
  • SANTANTICA #7473
    Már nincs igazán aktív klán az EVE-ben?
  • Carmang
    Temporary Founded hideout hirdeti magát kiképzőnek.
  • crygaan
    Sziasztok!

Tudtok mondani valami magyar corpot ahova kezdőket bevesznek?
  • Carmang
    Csináltam újra Carrer küldit. Ha ebben az Abandonra kattintasz, akkor feljön egy ablak, hogy azt a fickót ezután elfelejtheted örökre.

Más: van aktív magyar corp. ahová csatlakozhatnék?
  • Jabar
    Career mission-öknél 3 lehetőség van, vagy írsz egy ticketet és gm reseteli neked (amit sima küldetéseknél nem szoktak de kezdő küldetéseknél elég nagy az esély rá viszont most a nagy alfa roham miatt ez elég hosszú idő lehet), vagy mész és megcsinálod máshol (ezt én is csak olvastam hogy 3 kezdő hely van ahol lehet csinálni), ITT vannak a részletek.
    A 3. hogy hagyod a francba és csinálsz rendes agent küldetéseket vagy amit akarsz :D.
    A küldetések szintje függ az adott frakció/agent veled való kapcsolatától, ahogy az nő úgy léphetsz előrébb erősebb küldetésekre. x (16?) küldetésenként kapsz egy levelet hogy van számodra egy speciális küldetés, na ez jól megdobja a kapcsolatot az adott féllel csak győződj meg róla hogy meg is tudod csinálni vagy sem (pl.: van amelyik szállító küldi, ha nincs akkora rakterű hajód akkor ne fogadd el).
    Minden mission alján írja hogy (az időben nem vagyok biztos) 4 óránként elutasíthatsz küldetést negatív hatások nélkül, ill. van olyan mission ahol meg az elején írja hogy elutasíthatod minden gond nélkül mert ez kemény dió.
    Arra figyelj hogy ha valahol pozitív irányba nő a kapcsolatod akkor nagy eséllyel valahol csökkenni fog.
    Jó játékot!

• Zsoxx
    Ha nem tutorial, akkor ad újat (nem ugyanazt), de asszem 24 órán belül 1-nél többet nem ronthatsz vagy utasíthatsz el mert akkor megharagszik az agent. Esetleg kereshetsz másik carrier agentet, hátha az beadja.
  • Z33noo
    És akkor mi a teendö, ha legközelebb esetleg nem sikerül a küldi elsöre? Akkor sincs más lehetöség?
    Vagy csak az abandon miatt buktam el?
    Hogyan lehet nekifutni másodjára egy ilyen küldinek?
  • Jabar
    Nem vennék rá mérget de szerintem nem tudod folytatni.
  • Z33noo
    Üdv, Lenne egy kérdésem.
    Kezdö vagyok, bár kb minden évben trialoztam amikor lehetett, most szeretnék komolyabban nekifogni.
    A problémám:
    Csináltam egy Carrier Agent küldit, az industrit. 9/10-est elrontottam mert nem ment a bányaász lézer miközben kilöttem a kalózt, eró nem volt benne a loot kém a kilött hajóban. mivel a küldi nem sikerült, abandonoltam. Azóta a csaj azt mondja, sorry no mission available.
    Mit tudok tenni? Van lehetöség hogy folytassam vagy ennyi volt?
  • Jabar
    lore cuccok, makett, log, ilyesmi
  • Carmang
    Ma miféle ajándékot kaptunk?
  • Carmang
    Elég sok korlátozás van benne, a tényleg komolyabb skilleket nem is engedi felvenni, a többit pedig nem engedi a legmagasabb szintig kitanulni. De azért képet kapsz róla, hogy mi-hogy-merre.
  • Jabar
    Csak azokat tanulhatod amiket használni is enged.
  • Zsoxx
    Hogy van ez az Alpha Clone esetében? Tehát az biztos, hogy komolyabb skilleket nem lehet használni. De attól még tanulni lehet őket? Vagy csak azokat engedi tanulni, amiket használni is lehet?